x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Mario Power Tennis - GC All in 1!

Kopen:

Mario Power Tennis Als Nieuw
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 79.99
6 Maanden garantie
Als Nieuw
Handleiding en doosje
Club Nintendo Sterren onbekrast
Mario Power Tennis
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
36.99
32.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Power Tennis Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
35.99
€ 19.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Mario Power Tennis

Afbeelding voor  Mario Power Tennis

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2005
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
EAN:0045496393311
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Power Tennis

Afbeeldingen

Mario´s aanvallende kracht
Mario´s aanvallende kracht
Een minigame waar je verfballen op de goede plek moet slaan.
Een minigame waar je verfballen op de goede plek moet slaan.
Er zitten veel dingen uit Super Mario Sunshine in deze Mario Tennis waaronder deze Gooper Blooper.
Er zitten veel dingen uit Super Mario Sunshine in deze Mario Tennis waaronder deze Gooper Blooper.
Mario heeft deze hamer al heel lang. Lang geleden (op de NES) is met deze hamer Donkey Kong mee gemept.
Mario heeft deze hamer al heel lang. Lang geleden (op de NES) is met deze hamer Donkey Kong mee gemept.
Speel op verschillende ondergronden en veeg iedereen van de mat
Speel op verschillende ondergronden en veeg iedereen van de mat
Speel verschillende Bonus-spellen
Speel verschillende Bonus-spellen
Beoordelingen voor   Mario Power Tennis

Beoordelingen Mario Power Tennis

15 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

Leuk introfilmpje zet direct de toon
Al vanaf het moment dat je de disc in je gamecube doet en deze aanzet, krijg je het gevoel dat je midden in een goed spel zit. Het introfilmpje is namelijk erg leuk, en geeft je het gevoel dat het goed zit. Op de Nintendo 64 kwam Mario Tennis uit. En nu is het vervolg er. Kan dit spel zijn voorganger overtreffen?
Lees onze Mario Power Tennis review!
Cijfer:
8,6

13 jaar
Verslavende gameplay met unieke tennispleinen vol hindernissen
Mario Power Tennis is een erg verslavende game! Ik kon me al opwarmen op Mario Tennis 64 en Mario Power Tennis op de Gameboy Advanced.
Mario Power Tennis bezit een aantal tennispleinen met of zonder `hindernissen`. Zo kun je bv. gaan tennissen met een plein vol spoken (Boo natuurlijk niet inbegrepen) die je proberen te storen en soms wel een bananenschil op het plein willen leggen. Er is ook een plein waar Piranah Planten het plein vuil maken en jij natuurlijk niet makkelijk door heen loopt. Gelukkig kun je die obstakels verwijderen als je op de goede plek staat of als je de bal juist slaat.  
Als je met meer dan één speelt, zul je je niet zo snel vervelen. Vooral niet met die Special Games. Zo moet je bv. met verf-tennisballen een heel `schilderij` gaan maken op een muur. In het begin is het even wennen maar daarna gaat het vanzelf wel.
Het spel is niet zo snel te vervelen (vind ik). Het is een super goede Mario-Sport Game (is dat ook een categorie?)!
Cijfer:
8,2

2040
22 jaar
Toen Mario Tennis nog écht goed was
Mario Tennis is tegenwoordig een wat afgeraffelde serie met games die veel content missen. Mario Power Tennis is het perfecte voorbeeld van hoe een Mario Tennis-game hoort te zijn!

Mario Power Tennis bevat solide tennis-gameplay. Door middel van simpele knoppen-combinaties kun je verschillende typen slagen gebruiken om een punt te scoren, zoals in de echte tennissport. Maar wat maakt het dan "Mario Tennis"? Nou, je kunt superslagen krijgen. Deze zijn enorm tof, want elk personage kent zijn eigen unieke aanvals- en verdedigingssuperslag met een eigen animatie! Hierdoor kun je enorm sterke slagen uitoefenen of ballen raken waar je normaal nooit meer bij zou kunnen. Je kunt 'm niet continu gebruiken, wat nog meer diepte en strategisch denken aan de game toevoegt.
Lees meer...

Maar daar blijft het niet bij! De game heeft nog zoveel meer te bieden. Naast de fantastische cutscenes speel je toernooien om bekers binnen te slepen. Maar je kunt ook speciale wedstrijden met power-ups of ringen spelen, tegen zowel de computer of tegen andere spelers!

Daarnaast zijn er nog de ge-wel-dige minigames! Sla verfballen tegen een muur om een schilderij in te kleuren of neem het op tegen een gigantische Blooper met wisselende vloerpanelen! Dit brengt zoveel replaywaarde met zich mee! Extra personages, minigames en tennisbanen zijn te unlocken, waardoor je ook beloond wordt!

De tennisbanen zijn ook enorm gevarieerd. Van een groot stadion tot aan een spook-kerkhof van Luigi's Mansion tot aan de originele Mario Bros. Er valt van alles te zien! Elke baan kent bovendien ook eigen features, die de gameplay beïnvloeden. Deze zijn ook uit te schakelen in losse potjes.

Al met al is dit een enorm vermakelijke Mario Tennis-game, veel beter dan de latere games uit de serie. Dus mocht je willen ervaren hoe goed Mario Tennis ooit was, dan zou ik deze zeker eens proberen!
Verberg.
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

0
20 jaar
Supervette Opvolger met Veelzijdige Modi en Verslavende Gameplay
Mijn mening is: Als ik de titel Mario Tennis zie staan, dan kan dat twee dingen betekenen: Of een uitgemolken versie, of een supervette opvolger! In dit geval spreken we duidelijk over het laatste.
Het introflimpje begint al hartstikke vet met een tof verhaal en dan ben je nog niet eens met de game begonnen! Je hebt in het begin al keuze uit zo`n 15 characters, wat er flink wat zijn, en dan kan je er gedurende het spel nog een aantal bij `unlocken`. De tennis-simulatie zit erg goed in elkaar en de special powers maken het alleen nog maar vetter dan een gewone tennisgame. De Gimmick Mode geeft weer wat extra mini-games om het spel nog uitgebreider te maken. Dan heb je ook nog de Ring Mode, waarbij je de bal door ringen moet slaan en de Item Mode, waarbij je zoals verwacht met items speelt. Meer dan genoeg te doen dus!
De graphics zijn zoals je kan verwachten van Nintendo prima en de gameplay is gruwelijk. Als je van Mario games houdt moet je deze echt aanschaffen. Zo niet, dan zou ik het toch zeker een keer proberen want het spel is rete-verslavend en ontzettend vet om met een paar vrienden te spelen!
Mario Power Tennis
Cijfer:
9,4

1317
43 jaar
Afwisselende gameplay met unieke tactieken en minigames
Mario Power Tennis is ontzettend leuk en afwisselend. Met mijn vrienden zorgde het voor veel plezier, vooral omdat je afhankelijk van je tegenstander je tactiek moet aanpassen. Zo houdt de lange Waluigi ervan om naar het net te komen, dus dan moet je juist veel lobs slaan! Deze variatie maakt het spel spannend en uitdagend.

Er zijn zeer veel verschillende slagen in het spel, en als je het echt goed wilt doen, moet je eigenlijk even de handleiding erbij pakken. De unieke Power Shots van elk personage voegen een extra laag strategie toe. Zo heeft Mario een krachtige vuurslag, terwijl Luigi een ijsslag heeft die de tegenstander kan bevriezen. Dit maakt elk potje weer anders en zorgt ervoor dat je steeds nieuwe tactieken kunt uitproberen.

De mini-games zijn een leuke afwisseling en een bron van herkenning voor fans van de Mario-serie. In Terror Tennis moet je bijvoorbeeld de spoken uit Luigi's Mansion terug in hun portretten slaan, en bij Artist on the Court hoor je de muziek uit het kasteel van Super Mario 64. Deze mini-games zorgen voor een leuke pauze tussen de reguliere wedstrijden door en brengen een nostalgisch gevoel met zich mee.
Cijfer:
8,4

11 jaar
Mario Power Tennis: Verrassend leuk, zelfs voor niet-tennisfans
Mario Power Tennis vind ik steeds leuker worden.
De eerste keer dat ik het speelde moest ik lachen om Yoshi`s aanval specialiteit, nu nog steeds trouwens...
Ik vind alles leuk waar iedereen van Mario Party inzit, bijna alles.
Lees meer...
Tennisspellen zijn niet echt mijn ding maar bij deze maak ik een uitzondering. Ook het beginfilmpje waar de Wicked Bros. (Wario en Waluigi) inzitten vind ik grappig.
Het is wel raar dat als je een special doet dat de tennisbal dan stilstaat maar het blijft lachen. Ik ben het beste met Diddy Kong.

Verberg.
Cijfer:
9

18 jaar
Vrolijke Omgevingen en Nintendo-Muziekjes in Mario Power Tennis
Na Mario Golf Toadstool Tour was ik voldoende overtuigd van de Mariosport-serie dat ik dit spel ook een kans durfde te geven. Hierbij moet ik weer zeggen dat ik Mario Tennis 64 nooit gespeeld heb, en ik de verbetering in dit spel dus niet kan beoordelen.
Wat bij dit spel net zo opvalt als het golfspel voor de gamecube en de vele andere Mario-spellen zijn weer de vrolijke omgevingen (in dit geval dus tennisbanen) en de nintendo-muziekjes. Bij de personages heb je een ruime keus, omdat veel van Mario`s vrienden er in zitten. Het personage heeft ook nog invloed op je spel. Zo is Yoshi bijvoorbeeld heel snel en kan Waluigi zich goed verdedigen. Voor mensen die niet kunnen kiezen zijn er ook allrounders, zoals Mario.
Met combinaties van de A en B toets krijg je verschillende soorten manieren van slaan. Dit is in het begin even oefenen (en toch jammer dat er niet ergens een soort `oefen-mode` zit) maar maakt het allemaal wel weer iets strategsicher.
Lees meer...
In het spel zit natuurlijk het klassieke tennisspel. Dit kun je in verschillende modes tegen de computer doen, maar ook een multiplayer-game is mogelijk. Dit kan dan eventueel ook in een dubbelspel (dit moet zelfs bij 3/4 spelers, klein minpuntje).
Maar het leukste zijn natuurlijk de banen met een bende echte Nintendo-handicaps. Soms erg frustrerend, maar dat lastige maakt het (vooral voor de gevorderde spelers) wel erg leuk.
Als laatste zijn er ook nog een paar mini-games. Deze zijn (zoals in de meeste Mario-spellen) leuk voor de afwisseling, maar halen het niet bij het echte spel.
Al met al vind ik dit ook weer een aanrader. Ik vind dit spel zelf wel iets minder dan Mario Golf Toadstool Tour, maar zeker nog een ontzettend leuk spel en het proberen waard!
Verberg.
Cijfer:
8,6

0
13 jaar
Geweldige toernooien en minigames in Mario Power Tennis
Mario Power Tennis is een geweldig leuk tennisspel. Ik deed het spel in de Gamecube, zag de intro en dacht: dit moet wel een geweldige game. En dat was het ook! Vooral door de toernooien en de minigames. Dit is geen uitgemolken Mariogame maar een keigaaf tennis spel. Ik geef dit spel een 8,5.
Cijfer:
8,5

11 jaar
Geweldige multiplayer-ervaring met Mario Power Tennis!
Mario power tennis is echt een gaaf spel! Mijn vriend nam dit spel een keer mee, toen we van plan waren even lekker samen op de cube te spelen. Dus toen ging ik het uitproberen. Wat een leuk spel! De graphics zijn sowiezo al heel goed, en je kan lekker lang doorspelen omdat je steeds meer manieren kan gaan uitzoeken om een punt te krijgen! Verder zijn de minigames ook erg leuk! Maar het leukste blijft natuurlijk het tennis zelf! Ik ben het liefst mario, want die kan zijn mokerhamer gebruiken! Het aller aller allerleukste aan dit spel vind ik toch, dat je samen lekker kan tenissen! Mijn mening: Mario power tennis is een gaaf tennis spel! Het leukst om met zijn vieren te spelen en zeker zijn prijs waard! Mijn cijfer: 9
Cijfer:
9

13 jaar
Vette Powershots en Uitdagende Spelmodi in Mario Power Tennis
Mijn mening van Mario Power Tennis is dat het een VETTE GAME is. Die powershots zijn vet, de besturing is goed, en leuke spelmodi. Door je gba aan de gamecube te koppelen kun je nog veel betere poppetjes krijgen. Je kan trouwens ook poppetjes halen zonder dat je je gba gebruikt. Ik ga niet zeggen welke want dat is niet leuk voor de gamers die het spel nog niet hebben uitgespeeld. Er is ook nog een cheat hou Z in bij het start menu en terwijl je op start drukt moet je Z nog steeds inhouden. Dan komt er een nieuwe spelmodus bij.
Cijfer:
9

0
15 jaar
Mario Power Tennis: Verrassend en Vermakelijk voor Mario-Fans
Echt een super vette game! Ik houd erg van sport. Maar tennis is toch niet echt iets wat mee aanspreekt. Toch heb ik het spel gekocht omdat ik helemaal Mario-Freak ben. En m`n geld is zeker goed besteed aan dit spel. Het is tennis, maar dan op Mario`s manier. Veel vreemde dingen dus. Je kijkt je ogen uit tijdens een partijtje. Iets anders dus dan zo`n duffe tenniswedstrijd op televisie!
Cijfer:
10

11 jaar
Fly Guy en Special Games zijn geweldig!
Mijn mening: Te gek!! Ik wist niet eens dat Fly Guy bestond! En de special games, als ik iets verkeerds doe beweeg ik mee! Dus als ik iets verkeerds sla dan krijg ik een schok! Het beginfilmpje is echt lol!!
Mario Power Tennis
Cijfer:
9

5761
21 jaar
Tennissen met Mario!
Mario Power Tennis biedt een leuke mix van tennisgameplay en de levendige, kenmerkende Mario-wereld. De verschillende banen met unieke eigenschappen voegen variatie toe aan het spel, terwijl de power-ups en speciale slagen het competitiever maken. De personagekeuze is uitgebreid, met elk karakter dat zijn eigen unieke vaardigheden heeft. Hoewel sommigen de besturing als iets minder nauwkeurig beschouwen, levert Mario Power Tennis over het algemeen een vermakelijke en toegankelijke tenniservaring op, vooral voor fans van het Mario-universum.
Cijfer:
9,5

13 jaar
Boordevol Leuke Mini-Games en Humor
Echt de max!!!!!! Boordevol leuke mini-games gekruid met wat humor! Geloof me, als je kwaliteit zoekt, zoek je dit. Speel een normale match of speel op een veld dat je beweegt of zelfs werkelijk aanvalt! En als je dat beu bent, probeer dan maar eens alle mini-games te voltooien. De tofste speelster (ja, het is een meisje, maar dat is er niet aan te merken!) vind ik Petey Piranha. Ze heeft misschien wat slechte tafelmanieren (let maar op haar power-shot) maar is verschrikkelijk sterk. Zelfs Bowser kan niet aan haar tippen! Het enige minpunt aan dit spel is misschien de multiplayer. Voor de speler die het dichtst bij de camera staat is de besturing makkelijker, waardoor deze bijna altijd wint. Maar verder is dit spel echt top! Zeker kopen!
Mario Power Tennis
Cijfer:
10

12 jaar
Multiplayer Pret met Originele Aanvals- en Verdedigingstechnieken
Laten we maar bij het begin beginnen: het introfilmpje. Dit is best leuk gedaan en hierin spelen vooral Wario en Waluigi de hoofdrol. Ze bekladderen Mario en Luigi op het tournamentrooster en krijgen meteen allerlei robotagenten achter zich aan. Dit filmpje is best leuk gedaan en de eerste keer moet je het eigenlijk even zien, maar je wacht natuurlijk op het spel, en als je niet kan wachten, dan skip je het maar.
Als je eenmaal in het hoofdmenu komt, is het eerste wat je wilt natuurlijk een potje tenissen. En in deze game is dat tennissen heel goed uitgewerkt. Je kunt kiezen uit vijftien characters, en later wordt dit nog uitgebreid, dus keuze genoeg! Je kiest een poppetje voor jezelf en voor de tegenstander, en als er een vriend wilt meedoen, moet hij op A drukken. Dan kies je Singles of Doubles. Maak je keuze en kies een baan. Dan kies je een mode. De Play Mode spreekt voor zich, dat is normaal tennissen. De Gimmick mode is ietsje anders, daar heb je in bijvoorbeeld Luigi`s Mansion spoken die je irriteren. Bij Ring Mode moet je de bal door ringen slaan en bij Item Mode speel je met items. Maar, genoeg geklets, over naar het tennissen!
Ieder character heeft een eigen tennisracket, zijn eigen aanval en zijn eigen verdediging. De controls zijn erg goed gedaan. Met A en B tennis je, en als je racket gloeit kun je op X of Y drukken om aan te vallen of te verdedigen. Wanneer val je aan en wanneer verdedig je? Als je recht voor de bal staat val je aan, en gebeurt er iets. Luigi krijgt een grote hamer, Bowser spuuwt vuur, Boo krijgt hulp van allerlei Mini-Boo`tjes. Dit is erg lollig en goed uitgewerkt, net als het verdedigen: Als je ziet dat je de bal gaat missen, dan kun je ook iets speciaals doen als je racket gloeit. Waluigi zwemt naar de bal, Peach kust de bal naar zich toe en Wario pakt zijn verlengbare arm. Deze aanvals- en verdedigingstechnieken zijn allemaal erg orgineel en erg leuk.
In de Singleplayer kan dit spel erg snel gaan vervelen, maar in de multiplayer is het dikke pret! Deze game mag, nee, moet bij Super Smash Bros. Melee en Mario Kart : Double Dash!! in het rijtje staan!
Mario Power Tennis
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij Mario Power Tennis, een Fantastisch sportspel voor de Nintendo GameCube! In dit superleuke spel kun je genieten van spannende tenniswedstrijden met je favoriete Nintendo-personages. Van Mario en Luigi tot Peach en Bowser, iedereen is van de partij! De game biedt een breed scala aan speelvelden, elk met unieke uitdagingen en obstakels. Of je nu speelt op de klassieke tennisbaan of op een veld vol Piranha Plants, het plezier houdt nooit op! De ontwikkelaars, Camelot Software Planning, hebben echt hun best gedaan om een kleurrijk en dynamisch spel te maken dat je urenlang vermaakt!

Historische Context


Mario Power Tennis werd uitgebracht in 2004 en was een groot succes op de GameCube. Het spel bouwt voort op de Mario Tennis-serie, die voor het eerst begon op de Nintendo 64. Met verbeterde graphics, nieuwe personages en innovatieve gameplay-mechanieken, werd Mario Power Tennis al snel een favoriet onder fans van sport- en partygames. Later werd het spel opnieuw uitgebracht voor de Wii met motion controls, wat het spel nog leuker maakte!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Mario Power Tennis is een Fantastisch spel dat zowel fans van tennis als fans van Mario zal aanspreken. De graphics zijn kleurrijk en levendig, en de gameplay is toegankelijk maar toch uitdagend."
GameSpot zei: "Met zijn breed scala aan speelbare personages en unieke speelvelden, biedt Mario Power Tennis een ervaring die zowel solo als met vrienden geweldig is."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor zowel jonge spelers als volwassenen die op zoek zijn naar een leuke en competitieve sportgame. Fans van Mario en sportgames zullen deze titel zeker waarderen. En als je een verzamelaar bent, is Mario Power Tennis een must-have voor je GameCube-collectie!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Mario Power Tennis, dan zul je zeker ook plezier hebben met andere sportgames in de Mario-serie, zoals Mario Kart: Double Dash!! en Mario Golf: Toadstool Tour. Beide games bieden dezelfde Fantastische mix van sport en klassieke Mario-personages. En het beste is, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je games snel in huis!
Mario Power Tennis

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Power Tennis

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 9 Geheimen

Geheimen:
Star Charactar
MarioCube
9 jaar
Als je met een personage de star cup hebt gehaald, kun je met hem spelen als `Star Character`. Als je op R drukt bij het personage slectiescherm dan krijgt jouw mannetje een ster, wat betekent dat hij harder kan slaan. Voor elk ander mannetje moet je weer opnieuw de Star cup halen.

Geheimen:
Superslag terugslaan met superslag
MarioCube
9 jaar
Als je tegen een moeilijke tegenstander speelt, bewaar dan jouw superslag tot je tegenstander hem afvuurt, want met een verdedigende superslag houd je hem altijd en je hebt geen last van bijwerkingen (draaien of langzamer lopen etc.). Terugslaan met een eigen aan vallende superslag kan ook erg handig zijn, maar je krijgt wel last van draaien of langzamer lopen etc.

Geheimen:
Power Shot Tip
MarioCube
9 jaar
Als jij je powershot hebt, en je tegenstander ook, en je tegenstander is moeilijk (dus niet novice of iemand van de Mushroom Cup) dan heeft het niet heel veel zin om je aanvallende power shot te gebruiken. (Hij houd hem toch wel) Wat je wel kunt doen, is wachten tot je tegenstander zijn aanval gebruikt, en dan precies als de bal over het net is, je verdediging te gebruiken. (Nee, niet snel achter elkaar op de knop drukken; timen!) Dan sla je vaak de bal langs/over hem heen. En die zal de tegenstander niet gauw hebben; direct na een aanvallend powershot moet je even wachten voor je weer kunt lopen/slaan. Als je tegenstander simpel is (Novice) dan kun je uiteraard wel gewoon je aanvallend powershot gebruiken.

Opmerkingen:
-Je moet een verdidiging hebben die jou naar de bal brengt (zoals Mario’s spin of Yoshi’s ei) en niet eentje die de bal naar jou toe brengt (Luigi s stofzuiger). Als je toch zo n verdediging hebt, moet je bij het net staan om het uit te voeren.
-Dit werkt bij sommige powershot’s/spelers niet. Zoals de lob van Paratroopa.
-De tegenstander moet niet achterin staan.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Tips om de muur te schilderen
MarioCube
9 jaar
Er is een minigame in Mario Power Tennis waarbij je Mario moet inkleuren. Je ziet de muur die je moet inkleuren ook in spiegelbeeld onder je tennisser. Ga op het stuk staan dat je wilt kleuren en sla daarna de paintbal. Het vergt een beetje oefening maar uiteindelijk kun je de muur snel inkleuren.

Geheimen:
Event Mode
MarioCube
9 jaar
Bij de Event Mode kan je met 2 dezelfde personages tegen elkaar spelen!

Geheimen:
event mode
MarioCube
9 jaar
Als je het menu schreen press start ziet hou dan de z toets ingedrukt en druk op de a toets of de start toets. Dan zie je event mode want dan heb je event mode unlockt!!!!!!!!!!!!

Geheimen:
Luigi en Waluigi aan het net!
MarioCube
9 jaar
Luigi gaat na dat hij de eerste bal heeft aangeraakt, gelijk naar het net. Als hij dat doet moet je geen lob doen, maar juist de andere kant op slaan in plaats van de kant waar hij eerst stond. Dan maak je eigenlijk altijd het punt. Dit geld ook voor waluigi.

Geheimen:
Ace tegenstanders
MarioCube
9 jaar
Als je de Star Cup een keer hebt gehaald kan je meedoen aan het Star Tournament. Als je daar de Rainbow Cup , de Moon Cup & de Planet Cup haalt (erg lastig) kan je op Ace niveau spelen. Ace niveau is het moeilijkste niveau en bijna onmogelijk om van te winnen.

Geheimen:
Extra personages
MarioCube
9 jaar
Fly Guy (Tricky)
Speel de 3 tournaments van de Normal Cup uit in singles

Paratroopa (Technique)
Speel de 3 tournaments van de Normal Cup uit in doubles

Wiggler (Defense)
Speel de Vuur- en Thunder tournaments uit in singles

Petey (Piranha Power)
Speel de Vuur- en Thunder tournaments uit in doubles
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg