x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mario Golf: Toadstool Tour - GC All in 1!

Kopen:

Mario Golf: Toadstool Tour
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
35.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Golf: Toadstool Tour

Afbeelding voor  Mario Golf Toadstool Tour

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2004
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Om de beurt
Memory Card:13 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:0045496960933

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Golf Toadstool Tour

Afbeeldingen

De powerslag van Mario!
De powerslag van Mario!
Je speelt op hele mooie golfbanen.
Je speelt op hele mooie golfbanen.
De rest kijkt toe terwijl Mario zijn powerslag maakt.
De rest kijkt toe terwijl Mario zijn powerslag maakt.
Ik weet dat je een hekel hebt aan die rots Waluigi. Maar ik denk niet dat het helpt als je er met een golfbal tegenaan slaat!
Ik weet dat je een hekel hebt aan die rots Waluigi. Maar ik denk niet dat het helpt als je er met een golfbal tegenaan slaat!
De powerslag van Peach laat hartjes achter. Blijkbaar is de liefde voor de bal groter dan voor Mario.
De powerslag van Peach laat hartjes achter. Blijkbaar is de liefde voor de bal groter dan voor Mario.
Voor de echte verzamelaars zijn er zelfs echte Mario golfballen!
Voor de echte verzamelaars zijn er zelfs echte Mario golfballen!
Beoordelingen voor   Mario Golf Toadstool Tour

Beoordelingen Mario Golf: Toadstool Tour

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

12 jaar
Golf? Dat is voor kakkers, zullen veel mensen zeggen. Zelf lijkt golf me ook niet zo geweldig, maar natuurlijk wel als Mario de hoofdrol speelt!
Golf is een ingewikkeld spelletje, als je kijkt waar je allemaal rekening mee moet houden: de wind, de ligging van de bal, het gras, noem maar op. Maar gelukkig is dit in Mario Golf minder het geval, zodat je als je het spel speelt ook echt kan golfen en niet alleen maar zit te kijken hoe de bal ligt en of de wind wel goed staat. Het is niet dat het helemaal niet meetelt in het spel, maar na even spelen kan je hier al mee overweg. Pluspunt!
Maar wat ik nou echt leuk vind aan deze game, zijn de dingen die Nintendo erin heeft gezet. Chainchomps en piranhaplanten, die jou bal als een lekker hapje zien, en warpbuizen, die je ergens anders heen verplaatsen. Soms verder naar de hole, soms terug. Leuke game, alles klopt. De kleuren zijn weer lekker vrolijk zoals we gewend zijn van Nintendo, en de muziek is ook top, van die Nintendo deuntjes die in je hoofd blijven hangen. Dit spel is zeker een aanrader voor iedereen die van Mario games houdt!
Mario Golf: Toadstool Tour
Cijfer:
9

18 jaar
Zelf heb ik sportspellen op de PC of voor een gameconsole altijd zo veel mogelijk vermeden. Meestal sprak het het me gewoon niet zo aan. Sporten is lichaamsbeweging en niet op juiste moment een knopje indrukken. Dit is ook de reden dat ik Mario Golf 64 nooit gespeeld hebt, dus hier kan ik in deze review niets over zeggen.
Toch heb ik dit spel een kans gegeven. Dit omdat ik enorm fan ben van de vrolijke beelden en geluiden in de meeste Nintendo-spellen en de klassieke personages. Wat ik wel kan zeggen is dat ik zeker niet teleurgesteld ben en mijn mening over sportspellen ook enigzins is bijgesteld.
Mario Golf: Toadstool Tour is gewoon een ontzettend verassend, kleurrijk en makkelijk leuk te spelen spel. De besturing heb je snel onder de knie, er zijn ontzettend veel verschillende spelopties en de dingen die je in de banen tegenkomt komen zo uit eerdere Nintendo-spellen gewandeld. Wat ook erg prettig is is dat je, als je wat meer ervaring begint te krijgen, toch nog voor uitdagingen komt te staan. Het spel bezit trainingsmodes, manieren van spelen voor beginners en ervaren spelers, uitdagende spelvarianten en je kan het ook nog met meerdere spelers doen in verschillende spellen. En alhoewel ik dit geen typisch multiplayer spel vind (dan liever Mario Party of Mario Kart) is dit ook nog wel vermakelijk. Conclusie: een aanrader, niet alleen voor sportgame-fans, maar vooral voor Nintendo-fans!
Cijfer:
8,8

13 jaar
Mario golf...fantastisch spel! Zelf golf ik ook en dit is toch wel echt vet. De powerslagen, de personages...alles! Wat ik het mooiste vind is als je de bal van heel dichtbij de hole slaat of een Hole - In - One weer te maken. Ook de banen zijn fantastisch gemaakt en ook hele goede thema`s (zandbaan enz.)
Mario Golf: Toadstool Tour
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Ik ben over golf spellen (algemeen) aardig sceptisch. Maar dit spel vind ik echt fantastisch! De banen zijn super bedacht, de power slagen zijn geniaal, en de figuren zijn uiteraard geweldig. Zelf ben ik een fan van Donkey Kong, maar de rest mag er ook wezen. Al met al is het weer een fantastisch spel uit de mario-serie!!
Mario Golf: Toadstool Tour
Cijfer:
10

11 jaar
Je zult denken: Lijkt me niet zo leuk want Golf is een niet heel leuk spel. Maar het is Mario Golf! Dat is veel leuker, ga met de Mario helden golven! Kies uit Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Donkey Kong en nog meer! Je kunt er veel doen er zijn heel veel courses
Mario Golf: Toadstool Tour
Cijfer:
8,8

15 jaar
tja... Mario Golf...
Eerst lijkt het redelijk saai, maar als je er eenmaal aan bent begonnen, is het best wel leuk, lekker hard slaan tegen een bal, probeer hole in one’s te slaan, en proberen om het balletje niet in het water ofzo te slaan.
Er is natuurlijk wel een minpuntje, namelijk: het begint langzaam saai te worden.
Mario Golf: Toadstool Tour
Cijfer:
7

12 jaar
Het is een fantastisch spel. Mijn vader speelt vaak golf en ik vaak Mario. Perfecte combinatie dus! Ik heb dit spel hier bij Mario Cube gekocht. Ik hoop dat er een New Play Control voor de Wii komt van Mario Golf: Toadstool Tour. Mario Golf Toadstool Tour is ook leuk om te doen. En het is een echte uitdaging om de verborgen personages vrij te spelen. Bowser Jr., Boo, Shadow Mario, Petey.
Tot nu toe heb ik alleen Petey vrij gespeeld.
Maar ik speel ook vaak met Yoshi!
Cijfer:
9

13 jaar
Golfen heeft de reputatie een rustgevende, ontspannende sport te zijn. Maar daar komt snel verandering in als Mario besluit om maar eens te laten zien dat hij ook hierin beter is dan Bowser! Werkelijk, Mario Golf is gewoon een PRACHTIG spel. Zowel de omgeving als de muziek brengen je volledig in de sfeer van het mushroom kingdom. Natuurlijk bevat dit spel weer leuke extra`s zoals muntjes vangen en verborgen spelers en de power-shots zijn ook wel tof (maar die van Bowser en Mario zijn misschien wat overdreven omdat die arme golfbal in de fik schiet). Als solo-speler verveelt dit spel wel tamelijk rap. Maar met z`n tweeën, drieën of vieren kan je het echt avond na avond opnieuw blijven spelen zonder dat het je ooit verveelt. Ook schept dit spel een (gezonde) competitie tussen alle spelers, want het is echt genant om te zien hoe jouw figuur begint weg te kwijnen in zelfmedelijden als hij verliest (hiermee bedoel ik vooral Luigi). Hup, hup Mario sports!!!
Mario Golf: Toadstool Tour
Cijfer:
9

13 jaar
Het is wel een vette game als je een beetje van golfen houdt. Met veel banen en nog 4 vrij te spelen poppetjes heb je het spel niet snel uitgespeeld. Als je de gamecube naar de GBA linkt dan krijg je nog 2 poppetjes extra die je op de GBA zelf heb gemaakt. De multiplayer stand is wat minder leuk omdat je steeds op elkaar moet wachten. Zelfs als er een computer meedoet, moet je kijken hoe hij slaat. Eeen beetje stom dus. Maar over het algemeen een goede game.
Mario Golf: Toadstool Tour
Cijfer:
7,2

13 jaar
Mario Golf: Toadstool Tour is echt super. Het is een van mijn favoriete spellen, omdat ik ook interesse heb in Golf. En met Mario erbij is het een topspel.
Cijfer:
9,5

0
14 jaar
Normaal denk je als eerste bij golf aan een saaie bompasport die niet kan boeien, maar deze game is anders. Deze game maakt van golf een hippe sport die duizenden kinderen willen spelen.
Mario en zijn companen zijn altijd wel in voor een potje golf in deze game, dus koop hem nu!
Mario Golf: Toadstool Tour
Cijfer:
9

5531
21 jaar
Heerlijke golf ervaring
Mario Golf: Toadstool Tour voor de GameCube is een meesterlijke combinatie van de charme van het Mario-universum en uitdagende golfgameplay. De graphics zijn levendig en passen perfect bij de vrolijke esthetiek van de Mario-franchise. Het spel biedt een uitgebreide selectie aan speelbare personages, elk met unieke vaardigheden, waardoor de gameplay gevarieerd blijft. De golfbanen zijn prachtig ontworpen met creatieve obstakels en uitdagende lay-outs. Met soepele bedieningselementen en meeslepende multiplayer-mogelijkheden biedt Mario Golf: Toadstool Tour een heerlijke golfervaring voor zowel Mario-fans als golfliefhebbers.
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Golf: Toadstool Tour

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 5 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Star karakters
MarioCube
9 jaar
Om Star karakters in de 1p mode te behalen moet je naar Character Match gaan. Wanneer je nu een computergestuurde tegenstander kiest, moet je de speler met de envelop naast zijn poppetje kiezen. Versla dit karakter en je zult hem of haar behaald hebben. Deze star karakters slaan de bal een stuk verder weg dan de gewone. Als je zelf een poppetje wilt kiezen die een ster heeft, moet je eerst op R drukken, zodat hij/zij een ster bij zich krijgt, en dan kies je het poppetje.

Geheimen:
Petey Piranha & Bowser Jr.
MarioCube
9 jaar
Als je Petey Piranha, een goede maar ook sterke golfer, beschikbaar wil hebben zal je er wel wat voor moeten doen! Je moet namelijk alle Side-Games halen op alle niveau`s! Alleen de birdie challange niet. Daarmee speel je namelijk Bowser Jr. vrij.

Geheimen:
Zoek de Pikmin!
MarioCube
9 jaar
Pikmins komen niet alleen in Pikmin en Pikmin 2 voor! Ze zitten zelfs verstopt in Mario Golf Toadstool Tour! Als je ze niet kan vinden, zal ik je even helpen.

Je moet een golfbaan vinden met bloemvelden. Sla je bal er midden in en de fantastische Pikmin zullen verschijnen!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Het spookje Boo als speler!!!
MarioCube
9 jaar
Haal 50 Birdie Badges om Boo te krijgen. *Leuke Tip* In het Intro Filmpje vind je Birdo en Boo die samen golven!!!

Geheimen:
Aahhh!!! Petey Piranha Plant als Golver!!!
MarioCube
9 jaar
Haal alle Side-Games (op de birdie uitdaging na dan) op alle moeilijkheids graden. Petey Piranha is groot en sterk, ze is de beste golver!!!

Easter Eggs en Glitches:
Boo bespottingen
Tornado
1219
Als je een paar seconden niets doet zal Boo je handige informatie geven, als je echter te lang niets doet zal Boo je gaan bespotten.

 

Easter Eggs en Glitches:
Glitch
MarioCube
9 jaar
Een keer sloeg ik de bal in een keer tegen de vlag van de pin, toen vloog de bal in een keer METERS de lucht in. Het duurde wel 10 seconden voordat de bal was geland!!!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg