x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Mario Party 4 - GC All in 1!

Kopen:

Mario Party 4
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
37.99
33.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Party 4
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
35.99
€ 30.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Party 4 Losse Disc
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
35.99
€ 19.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Party 4

Afbeelding voor  Mario Party 4

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2002
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:2 blokken
Aantal discs:1
EAN:0045496390549

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Party 4

Afbeeldingen

Mooie graphics, zoals het water in de vissenvang-vijver!
Mooie graphics, zoals het water in de vissenvang-vijver!
Een beetje geluk is wel nodig om te winnen.
Een beetje geluk is wel nodig om te winnen.
Basketbal! Gelukkig dit keer niet met bommen (zoals bij vorige delen).
Basketbal! Gelukkig dit keer niet met bommen (zoals bij vorige delen).
Wie krijgen de Thwomp als eerste plat?
Wie krijgen de Thwomp als eerste plat?
Bowser speelt weer de rol van munten-afpakker
Bowser speelt weer de rol van munten-afpakker
Het volgen van een lijn is met een controller moeilijker dan het lijkt!
Het volgen van een lijn is met een controller moeilijker dan het lijkt!
Beoordelingen voor   Mario Party 4

Beoordelingen Mario Party 4

15 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,4

13 jaar
`Happy Birthday, Yoshi!` zeiden Toad en de anderen in koor toen ik de Story Mode voor het eerst probeerde. En ik ben helemaal nog niet jarig! Maar dat kon me helemaal niets schelen want met Mario Party 4 is het elke dag feest.
Word een reus of krimp zo klein dat je jezelf bijna niet meer kunt zien. Natuurlijk zijn er happening-vakjes (die ?-vakjes) er ook weer bij en zijn er nog vele andere evenementen.
Deze game is een echte party-game en is geweldig. Alleen jammer dat er minder mini-games zijn dan bij de andere Mario Party`s.
Cijfer:
9

14 jaar
Een leuk spel, vooral als je met 4 spelers doet! Niet zo mooi vergeleken met de andere Mario Party`s 5, 6 en 7, maar het blijft een aanrader. Leuke werelden en veel leuke spelletjes. Bij 20 munten kan je een ster kopen en moet je dus munten verzamelen! Dit kan door spelletjes te winnen, het van anderen afpakken of als je op het speelbord op een vakje komt. Een anrader, een 9!
Mario Party 4
Cijfer:
9

0
20 jaar
Mijn mening is: Mario Party 4 is weer een heerlijke opvolger van de vorige Mario Party`s. Elke keer weer als ik mijn gamecube opstart word ik helemaal vrolijk van de vriendelijke deuntjes die beginnen te spelen.
Nadat je bij de vorige versie Wario, Waluigi en Daisy nieuw kreeg, maar de game inhoudelijk niet veel was veranderd, biedt Mario Party 4 een hele nieuwe lading van wel 50 mini-games! Daarnaast zijn er 6 nieuwe spelborden om op te spelen met elk hun eigen thema, en natuurlijk de grote eindbaas: Bowser!
Het is vooral heel vet om dit met vrienden te spelen en elkaar lekker te narren, maar ook in je eentje is dit spel heerlijk om elke keer weer te spelen.
Cijfer:
9,2
Lees meer beoordelingen.

18 jaar
Mario Party 4 is echt een geweldig leuk spel, met vele mogelijkheden. De munten, items en sterren die je kunt verdienen, geven het spel een extra goede en leuke dimensie! Dit spel is te spelen voor jong en oud. Ik heb het gespeeld met mijn oppaskinderen, zij vonden het een geweldig spel, maar ook met mijn schoonouders en zelfs zij waren er helemaal weg van!
Het is een gezellig spel om met zijn vieren te spelen, maar je kunt het ook makkelijk met zijn tweeen of alleen spelen.
Cijfer:
9

1030
23 jaar
Mag niet ontbreken als je een GameCube hebt!
Zoals eigenlijk alle Mario Party spellen was ook dit spel weer deel 4 goed voor uren speelplezier! Met de leuke speelborden en de nog leukere minigames weet jong en oud zich zeker te vermaken! De keuze uit je favoriete Super Mario karakters zorgde voor een echte rivaliteit in de vriendengroep, want jij wilde natuurlijk wel als eerste jouw favoriete figuur kiezen en daar natuurlijk ook mee winnen! Mario Party 4 is een echte aanrader voor een ieder! Schaf je een Nintendo Gamecube aan dan kan een Mario Party spel (of allemaal) niet ontbreken!
Cijfer:
9,0

14 jaar
Echt een leuk spel. eigenlijk was ik naar de winkel gegaan om Mario Party 6 te kopen. Maar toen ik deze ging spelen was ik blij dat MP6 niet in de winkel was. Mario Party 4 is echt heel leuk om met z’n vieren pary mode te doen. Het kan ook gewoon met je vader of moeder. Er zijn echt hele leuke mini-games en de graphics zijn ook niet slecht. ;)
aanrader!
Cijfer:
9

13 jaar
Mario Party 4 is echt heel leuk. Hij heeft grappige minigames die leuk zijn om over en overnieuw te spelen. Ik heb hem al een tijdje en hij gaat maar niet vervelen. Het leukste vind ik dat je het met het hele gezin kunt spelen.
Cijfer:
9

14 jaar
Dit is een fantastisch spel. 1 player is misschien iets minder. Maar 2-4 players is echt helemaal vet! Het spel ziet eruit als een spelbord. Het zijn allemaal leuke spelletjes zoals: Mario speedwagens, domino, skiën en slime time! Je moet muntjes verzamelen om sterren te kunnen kopen. Als je een game wint krijg je weer muntjes. Het geeft niet als je 1 ster minder hebt, aan het einde worden er nog sterren uit gereikt. Je kan ook in teams tegen elkaar.
Mario Party 4
Cijfer:
10

18 jaar
Ik vind de Mario Party reeks sowieso allemaal geweldig. Waar deel 1 nog leuk en verassend was zijn de delen daarna allemaal geweldige uitbreidingen voor als je niet genoeg hebt aan de vorige(n). Wat wel jammer is aan Mario Party 4 is dat er geen extra personages bij zijn gekomen. Dit is bij de volgende delen 5 t/m 7 wel het geval. De minigames veranderen met elk deel, maar blijven vaak toch op hetzelfde neerkomen (al dan niet in een ander jasje gestoken). Een groot fan moet deze natuurlijk aanschaffen om zijn verzameling compleet te maken, maar mensen die aan een versie genoeg hebben raad ik aan deel 5, 6 of 7 te kopen.
Cijfer:
9

0
19 jaar
Mario Party 4 voor de GameCube is een vrolijk spel voor het hele gezin! Pak een controller en maak er met maximaal 4 spelers een gezellig feestje van als Mario, Luigi, Peach, Daisy, Wario, Waluigi, DK of Yoshi! Speel op verschillende borden en probeer zoveel mogelijk munten en sterren te verdienen door verschillende mini-games te spelen en uiteindelijk ook leuke cadeautjes te ontvangen! Ik heb het spel nu al een aardige tijd, en ik ben er achter gekomen dat het spel pas echt leuk is met meerdere spelers als vrienden of familie. Alleen spelen kan dus een beetje saai zijn. Maar wil je een leuk feestje geven, dan kan Mario Party 4 zeker weten een leuke toevoeging zijn!
Cijfer:
8

12 jaar
Pfff...niet bepaald origineel maar toch wel leuk voor sommigen. De minigames hadden wat beter gekund en is mischien niet veel beter dan de andere delen. Toch verdiend dit spel een voldoende.(72)
Mario Party 4
Cijfer:
7,2

1005
16 jaar
Een échte Mario party!
Mario Party 4 is een van de beste games in de Mario Party reeks. De game biedt een leuke story mode, maar is ook goed voor gewoon een leuke party met vrienden. Geniet van originele spelborden en bovenal leuke minigames!
Cijfer:
8,8

5531
21 jaar
Weer een hoogte punt van couch coop
Mario Party 4 blijft trouw aan de reeks met zijn opwindende bordspelmodus en gevarieerde minigames. De thematische borden zijn creatief ontworpen, en het toevoegen van duo's aan het spel brengt nieuwe dynamiek met zich mee. De graphics zijn levendig en de geluiden dragen bij aan de feestelijke sfeer. Hoewel sommige minigames beter hadden gekund, biedt Mario Party 4 over het algemeen een vermakelijke multiplayer-ervaring voor vrienden en families.
Cijfer:
9,0

0
14 jaar
Ik heb alle vier de Mario Party`s is een keer gehuurd en ik vond ze oerslecht. De minigames konden gewoon niet boeien. Kortom; alles was saai. De multiplayer heeft me nog even kunnen vermaken. Maar al de rest was oersaai.
Mario Party 4
Cijfer:
3

9 jaar
Het is echt! een leuk spel. Ik heb alleen Mario Party 5 en 4. Ik heb veel mini games maar soms speel ik Mario Party 5. Ik vind het spel gewoon leuk.
Mario Party 4
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party 4

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 8 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Loterij
MarioCube
9 jaar
Win de loterij en je wint heel veel geld! Er zijn 2 manieren om de loterij te winnen:
1. Je moet de control stick draaien en dan draait jou personage aan een hendel zodat er een gekleurde bal uitkomt. De kleur is afhankelijk van de snelheid van hoe je draait. Heb je een gouden bal dan krijg je honderd muntjes. Mij is dit een keer gelukt.
2. In The Last 5 Turns krijg je van toad een lot. Er staan 3 personages op. Toad springt tegen een blok en er staat een personage. Is dit jouw eerste personage van jouw lot dan ga je goed! Toad doet dit nog 2 keer. Heb je die ook goed dan win je de loterij. Mij is dit nog nooit gelukt!

Geheimen:
Minigames die je kan winnen
MarioCube
9 jaar
- Goomba`s Chip Flip
Win van Goomba in Story Mode.
- Archeologuess
Win van Shy Guy in Story mode.
- Bowser Bop
Win van Toad in Story mode.
- Mystic Match `Em
Win van Boo in Story mode.
- Kareening Koopas
Win van Koopa in Story mode.
- The Final Battle (duurt langer dan een normale minigame)
Win van Bowser in Story mode.

Geheimen:
Muntjes sparen,
MarioCube
9 jaar
Als je weinig items in de winkel koopt en veel minigames wint krijg/houd je veel muntjes, waardoor je makkelijker de ster kan kopen.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Makkelijke battle game
MarioCube
9 jaar
Als je op een battle game space komt, krijg je altijd de keuze uit 2 minigames. Als er een vlot op een van de plaatjes staat (een visspel) moet je die kiezen, omdat dat een heel makkelijk spel is. Zodra je de rumble voelt moet je direct op A drukken. Het is een kort en makkelijk spel waar je makkelijk mee kunt winnen en dus ook veel munten mee zou kunnen verdienen.

Geheimen:
Moeilijkheidsgraad Intense krijgen
MarioCube
9 jaar
Speel Story Mode met de moeilijksheidgraad hard en win alles om de moeilijkheidgraad `intense` te verdienen.

Geheimen:
Baord map Bowsers Gnarly Party
MarioCube
9 jaar
Om deze bordmap te openen moet je het board map van Toad, Koopa, Goomba, Shy Guy en Boo winnen. Het maakt niet uit met welke moeilijksheidgraad.

Geheimen:
Beach volleyball mini-game
MarioCube
9 jaar
Om dit spelletje te winnen moet je alle mini-games hebben vrijgespeeld, ook die van Bowser en DK. Als je dat hebt moet je naar de Bonus kamer van Twomp en Whomp daar vind je een Shadow star.

Persoonlijke tip:
Snel reageren!
Billymast
1057
17 jaar
Als je snel wilt reageren op een minigame, of je moet A zo snel mogelijk indrukken. Kan je de knop al een heel klein beetje ingedrukt houden, zo registreerd de GameCube niet dat je A indrukt maar dat doe je al wel. En als je snel drukt wanneer nodig dan hoef je niet de hele knop weer in te drukken

Zo ben je sneller en kan je je vrienden misschien verslaan!

Geheimen:
Kamers
MarioCube
9 jaar
Daisy`s kamer
Versla Toad in Story Mode met Daisy om haar bed te behalen.
Versla Goomba in Story Mode met Daisy om haar bloemen te behalen.
Versla Shy Guy in Story Mode met Daisy om haar tafel te behalen.
Versla Boo in Story Mode met Daisy om haar bijtafel te behalen.
Versla Koopa in Story Mode met Daisy om haar pop te behalen.
Versla Bowser in Story Mode met Daisy om haar theepot te behalen.

Donkey Kong`s kamer
Versla Toad in Story Mode om Donkey Kong`s ton te behalen.
Versla Goomba in Story Mode om Donkey Kong`s boom te behalen.
Versla Shy Guy in Story Mode om Donkey Kong`s standplaats te behalen.
Versla Boo in Story Mode om Donkey Kong`s doos te behalen.
Versla Koopa in Story Mode om Donkey Kong`s pop te behalen.
Versla Bowser in Story Mode om Donkey Kong`s Bowser object te behalen.

Luigi`s kamer
Versla Toad in Story Mode met Luigi om zijn tafel te behalen.
Versla Goomba in Story Mode met Luigi om zijn luchtfiets te behalen.
Versla Shy Guy in Story Mode met Luigi om zijn halter te behalen.
Versla Boo in Story Mode met Luigi om zijn stoel te behalen.
Versla Koopa in Story Mode met Luigi om zijn pop te behalen.
Versla Bowser in Story Mode met Luigi om zijn televisie te behalen.

Mario`s kamer
Versla Toad in Story Mode met Mario om zijn bank te behalen.
Versla Goomba in Story Mode met Mario om zijn tv te behalen.
Versla Shy Guy in Story Mode met Mario om zijn tafel te behalen.
Versla Boo in Story Mode met Mario om zijn koelkast te behalen.
Versla Koopa in Story Mode met Mario om zijn pop te behalen.
Versla Bowser in Story Mode met Mario om zijn vaas te behalen.

Peach`s kamer
Versla Toad in Story Mode met Peach om haar stoel te behalen.
Versla Goomba in Story Mode met Peach om haar tafel te behalen.
Versla Shy Guy in Story Mode met Peach om haar klok te behalen.
Versla Boo in Story Mode met Peach om haar schatkist te behalen.
Versla Koopa in Story Mode met Peach om haar pop te behalen.
Versla Bowser in Story Mode met Peach om haar Bowser schilderij te behalen.

Waluigi`s kamer
Versla Toad in Story Mode met Waluigi om zijn kalender te behalen.
Versla Goomba in Story Mode met Waluigi om zijn plank te behalen.
Versla Shy Guy in Story Mode met Waluigi om zijn douche te behalen.
Versla Boo in Story Mode met Waluigi om zijn stoel te behalen.
Versla Koopa in Story Mode met Waluigi om zijn pop te behalen.
Versla Bowser in Story Mode met Waluigi om zijn bad te behalen.

Wario`s kamer
Versla Toad in Story Mode met Wario om zijn motorfiets te behalen.
Versla Goomba in Story Mode met Wario om zijn doosje te behalen.
Versla Shy Guy in Story Mode met Wario om zijn Recliner te behalen.
Versla Boo in Story Mode met Wario om zijn hamburger te behalen.
Versla Koopa in Story Mode met Wario om zijn pop te behalen.
Versla Bowser in Story Mode met Wario om zijn klok te behalen.

Yoshi`s kamer
Versla Toad in Story Mode met Yoshi om zijn ei te behalen.
Versla Goomba in Story Mode met Yoshi om zijn computer te behalen.
Versla Shy Guy in Story Mode met Yoshi om zijn tafel te behalen.
Versla Boo in Story Mode met Yoshi om zijn schoenen te behalen.
Versla Koopa in Story Mode met Yoshi om zijn pop te behalen.
Versla Bowser in Story Mode met Yoshi om zijn lamp te behalen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg