x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Mario Party 5 - GC All in 1!

Kopen:

Mario Party 5 Players Choice Als Nieuw
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 48.99
6 Maanden garantie
Als Nieuw
Handleiding en doosje
Club Nintendo Sterren onbekrast
Mario Party 5
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
36.49
31.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Party 5 Players Choice
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
31.49
€ 26.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario Party 5 Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
36.49
€ 17.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Party 5

Afbeelding voor  Mario Party 5

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2003
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:5 blokken
Aantal discs:1
EAN:0045496391669
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Party 5

Afbeeldingen

Lekker volleyballen
Lekker volleyballen
Red Mini Bowser, Green Mini Bowser en Blue Mini Bowser debuteren in Mario Party 5!
Red Mini Bowser, Green Mini Bowser en Blue Mini Bowser debuteren in Mario Party 5!
PAS OP: LOSLOPENDE PINGUINS!
PAS OP: LOSLOPENDE PINGUINS!
Mario probeert Peach, Luigi en Yoshi van het slappe koort te gooien. Nog 28 seconden! Volhouden jongens!
Mario probeert Peach, Luigi en Yoshi van het slappe koort te gooien. Nog 28 seconden! Volhouden jongens!
Het BomBom plein
Het BomBom plein
Welkom in het hotel van Mario Party 5
Welkom in het hotel van Mario Party 5
Beoordelingen voor   Mario Party 5

Beoordelingen Mario Party 5

19 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

0
9 jaar
Veelzijdige en grappige mini-games in Mario Party 5
Ik vind het een geweldig spel!
Je kan verschillende dingen doen zoals het bordspel (Party mode). Je doet een soort bordspel met alle Mario-figuren als de hoofdrolspelers: Mario, Luigi, Daisy, Peach, Waluigi, Yoshi, Mini Bowser, Wario, Boo, Toad.
Je doel is om de meeste sterren te hebben dan win je!
Lees meer...
Als iedereen aan de beurt is geweest komt er een mini game. Het is soms heel grappig. Er zijn verschillende categories mini-games. Dat maakt het juist leuk!
Maar je kan bijvoorbeeld ook kaarten of folleyballen en een wagen bouwen om tegen elkaar te strijden!
Het verveelt nooit!
Verberg.
Cijfer:
10

13 jaar
Fantastische Partygame met Geweldige Mini-Games en Bonusmode
Als je dit spel met meer dan 1 speelt, is het spel een fantastische partygame! De vele leuke mini-games zijn geweldig en de schitterende spelborden maken het af. De bounusmode vind ik het tofst. Met volleyball, ijshockey en die kaartengame. Dit is mijn leukste verjaardagsgeschenk ooit!
Mario Party 5
Cijfer:
9

12 jaar
Originele minispellen en authentieke Mario-sfeer
Ik vindt Mario Party 5 leuk en mooi gemaakt.
Alle figuren zijn in het spel te vinden en de minispellen zijn helemaal geweldig en origineel. Het is leuk omdat de poppetjes dezelfde trekjes hebben als in de andere spellen en de muziek past mooi bij de spellen. Het lijkt net of je in de wereld van Mario zit.
Cijfer:
8
Lees meer beoordelingen.

12 jaar
Leuke opvolger met nieuwe mini games en super duel mode
Mario Party 5 is een leuk spel vooral met 2-en of meer. Als je achter de sterren aanzit gaat er van alles goed en verkeerd. Het spel is een leuke opvolger van deel 4, opnieuw zijn er leuke mini games bedacht en heeft een nieuwe mode, de super duel mode waarin je met zelfgemaakte machines probeert toernooien te winnen. Ook de bonus mode is leuk, een klassiek bordspel, hockey en volleybal. Het spel is leuk gemaakt en ook zitten er grappige muziekjes in.
Cijfer:
9

18 jaar
Meer minigames en eindeloos speelplezier met vrienden
Mario Party 5 is leuker dan Mario Party 4, omdat er meer minigames inzitten. Het is geweldig met 4 vrienden te spelen, hele avonden ben je er mee zoet. Echt een aanrader, Mario Party 4 ook trouwens. Happy gaming
Cijfer:
9

1040
24 jaar
Super Party
Ik vind Mario Party 5 de leukste Mario Party van de GameCube serie. De bordspellen vind ik het leukste om met andere mensen te spelen. Samen tegen de computer of lekker tegen elkaar! De minispellen die er tussen zitten zijn zeker origineel en leuk om te doen.
Cijfer:
9,0

15 jaar
Beste spel voor multiplayer op GameCube!
Mario Party 5 is mijn beste spel op de cube! Helemaal als je het met zijn vieren doet!
Cijfer:
10

11 jaar
Leuk met vrienden, maar eentonige mini-games
Ik vind Mario Party 5 een gemiddeld spel, de mini games zijn een beetje eentonig. Maar als je met z`n vieren Mario Party 5 speelt is het wel leuk! Het leukste vind ik de extra mode, dan moet je een auto bouwen en elkaar neerschieten.
Cijfer:
7

18 jaar
Nieuwe mini-games en super duel mode, maar niet vernieuwend genoeg
De opvolger van Mario Party 4! Waar ik toch iets meer van verwachtte dan het is geworden. Dit vooral omdat deel 4 vergeleken met deel 3 niet zo bijzonder veel nieuws te bieden had, ondanks dat het de eerste op de gamecube was.
Wel is het zo dat er in dit spel alleen maar nieuwe mini-games zitten. Er zijn dus geen games overgenomen uit een oudere versie van Mario Party. Als je veel van de vorige delen hebt is dit natuurlijk een pluspunt, al vond ik het zelf ook wel jammer. Gelukkig blijven de mini-games vaak op hetzelfde neerkomen (het zoveel mogelijk op een knop drukken, op het juiste moment op de juiste knop drukken, enz.).
Wat compleet nieuw is is de zogenaamde `super duel mode`. Met je verdiende muntjes bouw je je eigen soort van vechtvoeruig. Deze gebruik je dan weer voor verdere spelletjes. Op zich is dit wel een leuke extra, maar erg lang ben je hier niet zoet mee.
De speelvelden zijn weer wat mooier en uitgebreider, het beeld en geluid groeien hier ook iets mee, er zijn wat extra personages, maar voor de mensen die hier minder groot fan van zijn en Mario Party 4 al hebben (al vind ik deze dus wel een stukje beter) waarschijnlijk toch deel 6 of 7 gaan aanschaffen is dit geen aanrader.
Mario Party 5
Cijfer:
7

13 jaar
Perfect voor multiplayer plezier!
Dit is een fantastisch spel en echt geweldig om met z`n vieren te spelen. Ik heb uren gespeeld met mijn zusje en dat vonden we geweldig. Ik heb heel veel spellen gespeeld maar dit is echt een van mijn favorieten. Hij heeft maanden lang boven op mijn stapel gelegen.
Mario Party 5
Cijfer:
10

13 jaar
Mario Party 5 overtreft Lego!
Ik was 10 jaar oud, ik had pas mijn gamecube gekregen en we gingen naar Rotterdam. We mochten iets uitzoeken voor een paar euro. Ik wou een legopopetje, maar toen zag ik Mario Party 5! Ik koos voor Mario Party 5, en ik moet zeggen, dit gaat de waarde van Lego ver te boven!!!
Cijfer:
10

13 jaar
Perfect voor multiplayer plezier, maar saai solo
Een Mario-Party spel. Dat is toch altijd tof?! Alweer een prachtig grafisch en grappig spel boordevol minigames en leuke extra`s zoals een grappig bordspelletje (met pionnen met het hoofd van een van de characters) of een mini-gamerace! Ook de verschillende acties die op de speelborden kunnen plaatsvinden zoals met een treintje over het veld beginnen te rijden mogen er wel zijn. Maar alles wat ik tot nu toe heb genoemd, doe je het best met z`n tweeën. Alleen is dit spel tamelijk saai en de story mode is behoorlijk zwak. Dit spel koop je om lol te maken in een groep, niet alleen.
Mario Party 5
Cijfer:
8

13 jaar
Meer Minigames en Betere Graphics in Mario Party 5
Mijn mening over Mario Party 5 is dat het een prima spel is met meer mingames dan in Mario Party 4. Leukere spelborden, betere graphics en een leukere story mode. Als je volop wilt genieten van dit spel dan moet je wel 4 controllers hebben voor een 4 player stand.
Cijfer:
9

0
12 jaar
Leuke minigames in verschillende werelden voor kinderen van 6-12 jaar
Dit is een heel leuk spel. Je komt in verschillende werelden en gaat daar minigames doen die heel leuk zijn! Je kunt ook andere modes doen waarbij je alleen de minigames doet. Dit spel is leuk voor 6 t/m 12 jaar.
Mario Party 5
Cijfer:
8,5

12 jaar
Uitblinkende Mini-Games in Mario Party 5
Super. Ik heb wel meer over de Mario Party`s gezegd maar dit is op de n64 delen na de Mario Party topper! Vooral de mini-games zijn uitblinkers.(88)
Cijfer:
8,8

15 jaar
Uitgebreide extra en bonus modes maken Mario Party 5 top!
Naar mijn mening, is Mario Party 6 de beste, mijn zusje kocht Mario Party 5, ik mag het wel gebruiken natuurlijk, en vind dit een erg goed spel, in mini games waar je moet gaan raden wat je moet doen vind ik saai, maar in andere games, is dit top! En vooral de extra mode en de bonus mode maken dit spel meer dan alleen maar mini games en op borden lopen.
Cijfer:
8,9

15 jaar
Perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie
Toen ik een gamecube kreeg, wou ik graag een gezelschaps spel wat je met 4 mensen kon spelen. Mario Party is daar natuurlijk uitmermaate geschikt voor. We hebben altijd dikke lol om de vele minigames, en de speelborden zijn erg leuk en zijn toch altijd weer anders. Ook de bonusspelletjes zijn erg leuk. Wat wel een minpunt is, dat als je 1x een Mario party hebt gekocht, de andere toch minder leuk zijn. In je eentje is het spel iets minder leuk, maar kun je er ook veel plezier aan beleven. Ik vindt het zeker een aanrader voor als je graag met je vrienden of je familie gamed! Ik geef het spel een: 8,5
Mario Party 5
Cijfer:
8,5

16 jaar
Geweldig voor multiplayer, minder leuk solo
Mario Party 5 is best een heel leuk spel. Het is eenvoudig aan te leren aan beginnelingen, omdat de meeste spellen heel eenvoudig zijn. Zodoende is het ook voor jezelf leuk om dit spel te gaan doen wanneer je met minder ervaren GameCube-ers gaat Cube-en.
Wanneer jij zelf en je vrienden de spelletjes een beetje beheersen, is de onderlinge competitie erg spannend. Om het spel met meerdere personen, en natuurlijk vooral met zijn vieren te doen, is dan ook erg leuk. In je eentje vind ik het veel minder leuk. Aan het begin als het nieuw voor je is, is het helemaal geweldig. Maar na een flink aantal keer spelen zijn de spellen simpelweg te makkelijk voor je. De computer vormt geen tegenstander voor je. Je gaat je daarbij heel erg ergeren aan de traagheid van het spel. Helemaal de Party Mode is erg langdradig. Het gooien met de dobbelsteen en de beurten van de tegenstanders kosten zo veel saaie minuten. Als je met zijn vieren aan het spelen bent, merk je dit veel minder, omdat dan alles wat gebeurt wel iemand aangaat.
Kortom: Mario Party 5 is een leuk spel voor met meerdere spelers, maar in je eentje raak je er snel op uitgekeken.
Cijfer:
8,2

5761
21 jaar
Een leuke party game
Mario Party 5 is een leuke toevoeging aan de serie, met kleurrijke graphics en gevarieerde minigames. De bordspelmodus biedt veel plezier en strategie, terwijl de verschillende thema's en mini-games zorgen voor afwisseling. De mogelijkheid om speciale capsules te gebruiken voegt een nieuwe laag strategie toe aan het spel. Hoewel sommige minigames repetitief kunnen zijn, is de algehele ervaring positief voor liefhebbers van partygames.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij Mario Party 5, een Fantastisch feestspel voor de Nintendo GameCube! In dit vrolijke en kleurrijke avontuur nemen Mario, Luigi, Peach, Yoshi, en hun vrienden het weer tegen elkaar op in een reeks van spannende minigames en uitdagende bordspellen. Dit keer richt de game zich op het thema dromen, en dat geeft mij veel plezier! Met maar liefst 70 nieuwe minigames en enkele nieuwe spelmodi, waaronder de Super Duel Mode waarin spelers hun eigen gevechtsvoertuigen kunnen bouwen, blijft de pret nooit ophouden. Ontwikkeld door Hudson Soft en uitgegeven door Nintendo, biedt Mario Party 5 eindeloos plezier voor vrienden en familie.

Historische Context


Mario Party 5 kwam uit in 2003 en werd al snel een favoriet onder GameCube-fans. Het was de vijfde titel in de populaire Mario Party-serie en introduceerde nieuwe elementen zoals de Donkey Kong-ruimte en het Dream Depot. De game werd geprezen om zijn vernieuwende minigames en creatieve bordontwerpen. Sinds de oorspronkelijke release zijn er nog vele vervolgen op de Mario Party-serie gekomen, maar Mario Party 5 blijft een klassieker die vele harten heeft veroverd.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Mario Party 5 is een leuke en verslavende toevoeging aan de serie. De nieuwe minigames en spelmodi zorgen ervoor dat het fris aanvoelt." GameSpot voegde daaraan toe: "De diversiteit in de minigames en de kleurrijke graphics maken het een must-have voor elke GameCube-bezitter."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor families, vrienden en iedereen die houdt van multiplayer-feestjes! Of je nu een doorgewinterde Mario Party-veteraan bent of nieuw bent in de serie, Mario Party 5 biedt plezier en competitie voor spelers van alle leeftijden. Fantastisch voor iedereen die een gezellige avond wil doorbrengen met lachen en plezier!

Vergelijkbare Games


Als je Mario Party 5 leuk vindt, dan heb ik nog een paar geweldige aanbevelingen voor je:

  1. Mario Party 4 - De voorganger die de basis legde voor de serie op de GameCube.

  2. Mario Party 6 - Introduceert de dag- en nachtcyclus die invloed heeft op de minigames en borden.

  3. Super_Smash_Bros_Melee>Super Smash Bros. Melee - Een ander Fantastisch multiplayer-spel voor de GameCube waarin je het kunt opnemen tegen je vrienden!

Mario Party 5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party 5

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 9 Geheimen

Geheimen:
Handige Tip
MarioCube
9 jaar
Stel dat je de story mode echt niet kunt halen, gebruik dan deze tip:
Als je bijvoorbeeld 6 moet gooien en je gooit 3, druk dan op start en stop de party. Ga weer naar party-mode en ga verder met deze party. (Het spel had de party opgeslagen voordat jij hebt gegooit, na iedere minigame) Gooi opnieuw. Gooi je goed ga verder, gooi je fout, doe dit dan opnieuw. Doe dit niet in de 1e ronde van de party. Dan moet je weer alles opnieuw instellen!

Geheimen:
Games unlocken zonder te spelen
MarioCube
9 jaar
Als je levels wilt unlocken zonder de Party Mode zelf te spelen zet dan alle characters op CPU (computergestuurd). Het spel gaat dan door zonder dat je zelf speelt. Alle games die de CPU spelers spelen kunnen achteraf gespeeld worden in de Mini-game mode.

Geheimen:
Flag toernooi.
MarioCube
9 jaar
De makkelijkste manier om de flags toernooi te halen, is met de wapen: de E. Gadd Cannon. Als je dan schiet dan achter volgt de raket je tegenstander en dan heb jij tijd om de Flags te pakken als je auto daar wel Speedy genoeg voor is! (Het is het eigelijk een achtervolgingsraket.)
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Options mode
MarioCube
9 jaar
Misschien ben je niet eens hier geweest maar het is er best leuk je kunt alle muziekjes luisteren en records van de decathlon of van mini-games of van de story mode bekijken, ook kun je de stemmen van alle karakters horen als ze blij droevig of boos zijn .

Geheimen:
Robo -Rabbit toernooi.
MarioCube
9 jaar
Om de Robo-Rabbit toernooi op de makkelijkste manier te halen moet je als wapen: de Seed Machine Gun gebruiken. Want dan heb jij meer kans om de Robo-Rabbit neer te knallen.

Geheimen:
Snel naar de ster
MarioCube
9 jaar
Als je een rode of goude paddestoel hebt moet je die op jezelf gebruiken om zo snel mogelijk bij de ster te komen. Voor je het weet ben je bij de ster! =)

Geheimen:
Mini game decathlon
Dit is een toernooi die je bij minigame mode kunt vrij spelen als je deze minigames hebt :
1. ground pound down 4. night light fright 7. leaf leap
2. flower shower 5. triple jump 8. will flower
3. chomp romp 6. later skater
Nu kun je een toernooi voor 1/4 spelers doen dat heel grappig is !!! ;)
MarioCube
9 jaar

Geheimen:
Unlockables
MarioCube
9 jaar
Unlock Frightmare :
Behaal Bowser`s Nightmare in de Story mode om Frightmare te unlocken.

Unlock Hard Difficulty :
Speel het spel in de Normal mode uit om de Hard mode te unlocken. Leuk als je Normal te makkelijk vondt.

Unlock Bowser`s Nightmare :
Speel de Story mode uit om Bowser`s Nightmare te unlocken.

Unlock de Intense Mode:
Speel de Story mode op Normal uit om de Intense mode te unlocken.

Unlock DK onderdelen :
Versla Donkey Kong in een Hard competitie, dus een van de Battle, Flag, of robo-rabbit competities.

Geheimen:
Hoe versla je bowser?
MarioCube
9 jaar
Na alle speelborden in de story mode te hebben uitgespeeld moet je het opnemen tegen Bowser.
Eerst moet je het opnemen tegen vuurspuwende vogels die je kunt verslaan door op ze te springen. Als je geraakt wordt door het vuur of je springt op de vogel terwijl hij oververhit is raak je een leven(hartje) kwijt. Als je ze allemaal verslagen hebt stuurt Bowser 3 bewegende vuurringen die je moet ontwijken door er over heen te springen of in de zelfde richting te lopen waar de ringen heen gaan, maar LET OP! Ringen gaan ook over elkaar heen en kunnen je insluiten. Als je het vuur raakt raak je ook een leven(hartje) kwijt.
Als je de ringen overleeft komt bowser zelf om tegen je te strijden. Hij springt op je. Geeft je een kopstoot of spuugt vuur. De enige manier om hem te verslaan is door hem 3 keer op de zelfde steen te laten landen waardoor hij erdoorheen zakt.
Als Bowser je raakt raak je opnieuw een leven kwijt.
Als Bowser door de vloer zakt verdwijnt de vloer en val je zelf ook naar beneden.
Je komt op een nieuw plateau. Bowser neemt een drank in waardoor hij groeit en zakt omdat hij te zwaar is door de vloer.
Hij gooit nu ballen die je moet ontwijken. De ballen blijven liggen.
Dan spuwt hij vuur en de ballen veranderen in witte ballen die voor hem gevaarlijk zijn. Daarna gooit hij een bal die een gloed afstraalt die de andere ballen laat verdwijnen. Je moet dus daarvoor een bal oppaken en over de gloed heenspringen.
Daarna ga je naar het rondje voor bowsers hoofd, springt en gooit de bal in Bowser`s gezicht.
Doe dit tot al Bowser`s levens op zijn. Pas op, als de ballen het vuur op de gloed je raakt raak je een leven kwijt en als je levens op zijn ben je game over.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg