Mario Party 6 afbeeldingen

Ik blijf lekker achter Luigi lopen dan ziet Mario mij niet
Ik blijf lekker achter Luigi lopen dan ziet Mario mij niet

He douw me er niet af
He douw me er niet af

Dit is goed voor de lijn!!!
Dit is goed voor de lijn!!!

De Mario Party 6 characters
De Mario Party 6 characters

Het fruitspel met mic.
Het fruitspel met mic.

Bowser heeft zijn eigen vakjes en mini games. De laatste 5 beurten is hij de presentator...
Bowser heeft zijn eigen vakjes en mini games. De laatste 5 beurten is hij de presentator...

Mario Party 6 - GC All in 1!

Banner Mario Party 6

Mario Party 6 en Microphone in Doos Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
69.99
€ 48.49
6 weken garantie
Licht beschadigd
Mario Party 6 en Microphone in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
68.99
€ 56.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
€ 1.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje

Wanneer andere versie op voorraad?
Mario Party 6: Beoordelingen
10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,8

Jari
13 jaar
Het beste deel uit de Mario Party reeks op de Gamecube. Op een duidelijke nummer 2 Mario Party 5. Dit spel heeft geweldige speldborden, leuke minigames, en introduceerde iets totaal nieuws in de reeks, de microfoon!
Ook leuk in dit deel, de zon en de maan. Afhankelijk van de tijd van de dag, kunnen de spelborden veranderd zijn.
Een volwaardig deel. Volg je de mario Party reeks, dan mis dit spel niet!
Cijfer:
10

Jeroen
12 jaar
Echt een leuk spel. Goede opvolger van deel 5 ook. Opnieuw leuke mini games en een leuke toevoeging van de mic mode. Ook een hele goede verbetering is wel in de party mode, het is een stuk versnelt, je hoeft veel minder lang te wachten en de lange filmpjes kun je ook overslaan, veel zijn er ook uitgehaald. Natuurlijk blijft de party reeks het leukst met Multyplayer maar ook de Singleplayer was in dit spel boeiend voor mij.
Cijfer:
9

Danny
13 jaar
Mario Party 6 is een erg leuk party spel! Het is eigenlijk bedoeld voor feestjes en met je vrienden, maar in je eentje mag het ook. :P Het is vooral leuk door de verschillen van dag en nacht! Ikzelf vind alle borden wel leuk en heb nog geen favoriet... En er zijn te veel minigames om daar een favoriet te kiezen. Ik speel altijd met Yoshi. En mijn partner is Luigi. Als ik Yoshi niet kan kiezen dan kies ik Luigi. Het is beslist de leukste (Gamecube) Mario Party! Je moet wel engels kunnen om de minigames te begrijpen. De microfoon is ook een leuk ding! (Handig dat je die er gratis bij krijgt. :P ) En er zijn heel veel dingen te kopen met je sterren! Het is zeker weten een must-have voor Gamecube bezitters! Waarom zit je nog mijn Review te lezen? Koop dit spel snel! (Of speel het gewoon!)
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

Michael
11 jaar
Ik vind het een leuk spel, zelfs als ik Mario Party 6 alleen speel vind ik deze leuk! Maar met z`n meerderen is Mario Party natuurlijk altijd leuker. Ik vind het het leukst `s nachts. Wat ook leuk is, is een mini game waar je de microphone moet gebruiken en zeggen: naar links, naar rechts en dan loopt ie daarheen.
Cijfer:
10

Lotte
18 jaar
De opvolger van Mario Party 5, en wat een verbetering! Hiermee bedoel ik niet de bijgeleverde microfoon waarmee je ook bepaalde spelletjes kan besturen (wel best leuk als je een beetje Engels kan), hiermee bedoel ik ook niet de nieuwe personages (ook best een leuke variatie), wat ik ook niet bedoel zijn de met elk deel iets beter wordende graphics en geluidseffecten (altijd leuk) en wat ik al helemaal niet bedoel zijn de weer nieuwe speelvelden (leuk, maar dit was te verwachten). Maar wat nou de allermooiste verbeterig en verhoging van de funfactor is is het sneller lopen van de poppetjes en het weglaten van ellenlange filmpjes waar je je in de vorige versies constant doorheen moest worstelen. Hulde!
Cijfer:
10

Cedric
13 jaar
Alweer een prachtig spel in de Mario Party-reeks! Wederom supertof om samen met je vrienden of familie in te leven in de maffe mini-games, boeiende bordspelen en exclusieve extra`s! Vooral eens een avondje doorbrengen met een bordspel kan goed doen. En al helemaal op de zondag als je de volgende morgen weer naar school moet. Sommige extra`s moet je vrijkopen met sterren. Spaar zeker voor clockwork castle, dat peperdure bordspel. Het is echt de moeite waard! O ja, als je liever alleen speelt, is dit spel geen echte aanrader. Maar als je eens samen met je vrienden en gezin lol wilt trappen, schaf dit spel je dan vandaag nog aan!
Cijfer:
10

Tom
0
20 jaar
Mijn mening is: Mario Party 6 is een vette verbetering van zijn voorgangers. Ik heb het spel gekregen voor mijn gamecube en ben er hard aan verslaafd geraakt! De vrolijke omgevingen, die mega-verslavende mini-games, de grappige characters en de leuke competitie tijdens het spel zijn elke keer weer een genot om aan te beginnen.
De mic is een hele goede toevoeging aan het spel en brengt hele leuke nieuwe mini-games met zich mee. Het is ook leuk om de mini-games een keer op een andere manier te kunnen spelen dan met de controller.
Nadelen aan het spel vind ik nog steeds dat er zo snel grote veranderingen in het spel voor kunnen komen. Als je laatste staat kan je nog altijd eerste worden. Als je die laatste bent is dit leuk, maar degene die eerste staat krijgt hier flinke frustraties van!
Al met al, echt een topgame met heel veel speelplezier voor de boeg!
Cijfer:
10

Wesley Ebus
13 jaar
Dit spel was mijn eerste Mario Party. Niet de leukste, maar wel een van de leukste. De leukste is Mario Part 7.
Dit is leuk vanwege de multiplayer mode. Ik speel het altijd met mijn vrienden of broertje. En ik wil jullie nog iets zeggen:
In 2012 komt Mario Party 9!!!!! Die ga ik zeker kopen!
Cijfer:
8,5

Jari
14 jaar
Dit is een van de beste Mario Parties die er zijn. Leuke spelborden en Mini-Games, plus nog eens de toevoeging van de Mic! Het wordt leuk als je met meer spelers speelt, maar alleen is het ook al een feest! De beste Mario Party op GC.
Cijfer:
10

Daniël
15 jaar
Dit is toch 1 van de leukere Mario Party’s,
Ik heb tot nu toe alle Mp’s gespeeld ^^ Lekker de minigames spelen, sommige zelfs met microfoon!
Alleen, het is stukken leuker als je het met paar vrienden speelt!
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.


Geheimen en cheats voor Mario Party 6Mario Party 6: Tips en geheimen, cheats en codes
6 tips: 4 Geheimen - 2 Cheats en Codes

Geheimen:Zoveel sterren als je wilt!
MarioCube
9 jaar
Om heel veel sterren te krijgen, moet je het dorpsbord (Fair Square) kiezen. Zet de opties op 50 beurten. Zodra de match begint, zet je alle 4 de spelers op CPU. Ga nu naar bed en slapen. Morgenochtend heb je er een hoop sterren bij!
Herhaal dit enkele nachten voor een flink aantal sterren.

Geheimen:Tip bij Slow Mushroom
MarioCube
9 jaar
De Slow Mushroom gaat maar van 1 t/m 5. Je kunt dus niet 6 of meer gooien als je deze inzet. Maar als je graag 5 wilt gooien moet je niet als de dobbelsteen op 5 staat pas omhoog springen (A), dan krijg je waarschijnlijk 1. Als je 5 wilt gooien moet je bij 4 springen.

Geheimen:Solo Mode
MarioCube
9 jaar
Als je in de solo mode bent weet ik hoe je heel veel munten kunt krijgen! Als je een langzaam dobbelsteenblok hebt moet je die inzetten als je bijna bij een vraagteken bent! Let op: deze Orb heeft de ogen 1 t/m 5! Je kunt dus geen 6 of meer gooien!
Als je bij het bowser bord bent in solo mode en je komt dan op een ? komt er een Chainchomp en die duwt je weer omlaag. Zo kun je weer vooraan beginnen en zo meer muntjes verzamelen. Die dit heel vaak en je hebt HEEL VEEL MUNTJES te pakken! Als je het niet meer leuk vindt ga je het spel beeindigen door op het laatste vakje te komen. Je krijgt dan nog eens 50 muntjes erbij!
Maar je mag niet één vakje te veel gooien, want dan neemt Bowser je mee en heb je niets!

Cheats en Codes:Dobbelsteen cheat!
MarioCube
9 jaar
In de solo-modus kun je de uitkomst van je worp beinvloeden. Het werkt echt! Roep door de mic het getal dat je graag wilt gooien. Hierdoor wordt de kans dat je dat getal gooit aanzienlijk groter. Het werkt alleen bij one, two, three, four, five en six.
De dobbelsteen op fair square die `s nachts bepaalt hoeveel de sterren kosten is ook te beinvloeden.

Geheimen:Hoe krijg je de meeste sterren?
MarioCube
9 jaar
Als je wilt spelen en sterren verdienen zonder je gamecube de hele nacht aan te laten staan: Kies dan storymode en doe er zo lang mogelijk over.

Cheats en Codes:Microfoon cheats
MarioCube
9 jaar
Verbal Assult minigame:
Spreek tijdens de Verbal Assult minigame de woorden `Bullet Bills` in door je microfoon om een geheim wapen te activeren.

Verbal Assult minigame 2:
Spreek tijdens de Verbal Assult minigame de woorden `Goomba` of `Nuts` in door je microfoon om een geheim wapen te activeren.

Verbal Assult minigame 3:
Spreek tijdens de Verbal Assult minigame het woorden `Gears` in door je microfoon om extra spullen te ontvangen.

Brighton Zwaait:
Spreek tijdens het mode selecteer scherm het woord `Brighton` in.

Twila Zwaait:
Spreek tijdens het mode selecteer scherm het woord `Twila` in.

Fly Guys:
Spreek tijdens het mode selecteer scherm de woorden `Fly Guy` in.

Cheep Cheeps:
Spreek tijdens het mode selecteer scherm de woorden `Cheep Cheep` in.

Rennende Goombas:
Spreek tijdens het mode selecteer scherm het woord `Goomba` in.

Goombas laten Schrikken:
Spreek tijdens het mode selecteer scherm het woord `Boo` in.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

MarioCube © 2005 - 2017
Spellen: Mario Party 6

Boxshot Mario Party 6


Specificaties:
Genre:Party
Uitgebracht in:2005
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Mario Party 6