Mario Party 7 afbeeldingen

Hee!!!!!! pas op jongens een bom vlug zorg dat ie bij Toad komt
Hee!!!!!! pas op jongens een bom vlug zorg dat ie bij Toad komt

Weg weg?
Weg weg?

4 teams bij de Fruit Automaat. Jaja, je kunt dit spel zelfs met 8 spelers spelen!!
4 teams bij de Fruit Automaat. Jaja, je kunt dit spel zelfs met 8 spelers spelen!!

Het `Chinese bord`.
Het `Chinese bord`.

Laser Gamen
Laser Gamen

OePs, Jackpot vol bomboms voor Mario
OePs, Jackpot vol bomboms voor Mario

Mario Party 7 - GC All in 1!

Banner Mario Party 7

Mario Party 7 en Microphone in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 83.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
In originele verpakking
Als nieuw!
Mario Party 7
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
57.99
42.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
€ 1.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje

Mario Party 7: Beoordelingen
10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,6

Alexander
13 jaar
Deze Party is te gek! Vooral met Bowser Time, dan gaat Bowser een foto van ons nemen of opent z`n eigen winkel. Wat ook heel leuk is, is dat je met achten kunt spelen! Het spel verloopt nu vlotter en dat is voor ongeduldigen (zoals ik) tof. Zoals altijd vind ik de mini-games het leukst, zoals snowboarden of de weg naar de uitgang vinden in een huis vol spoken.
Mario Party 8 is het vervolg op dit spel (voor de Wii), maar deze Mario Party is beter.
Cijfer:
10

Sharief
11 jaar
Een vriend van me heeft Mario Party 7 een keer naar mij toegebracht om het samen te spelen en al die mini games en die boards en de twee Unlockable Characters, geweldig gewoon!
Cijfer:
10

Tim
40
12 jaar
Het is een leuk spel en ik vind Dry bones het leukste personage. Ik vind de mic games hartstikke Gaaf!
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

Janneke
18 jaar
Alweer een nieuwere versie van Mario Party. Dit spel is nummer 7 in de reeks van Mario Party, maar toch echt nog steeds NIET saai!! Een leuk spel met een goede combi van nieuwe minigames, extra`s en een net-weer-iets-mooiere vormgeving van beeld en geluid. De microfoon bij dit spel is voor de echte Mario Party kenners niet geheel onbekend: deze was er ook in Mario Party 6 al. De engelse termen die je moet kennen voor de microfoon-games zijn makkelijk te leren, ook voor de jongere kinderen onder ons. Vind je de engelse woorden toch nog wat moeilijk om in 1x uit te spreken? Vraag dan je grote broer, zus, papa of mama om hulp, want ook zij zullen dit spel zeker leuk vinden!!
De prijs van dit spel ligt wel vrij hoog...
Cijfer:
9

Lotte
18 jaar
Het laatste deel van de mario party reeks op de gamecube! Ik ga verder hier niet in op de kwaliteit van de reeks, maar alleen hoe Mario Party 7 ten opzichte van zijn vorige delen veranderd is.
Ten eerste hebben we hier de spelletjes met de microfoon. Deze waren er ook al in Mario Party 6, maar aan dit deel zijn er nog een hele voorraad toegevoegd. Zelf vind ik deze erg leuk, maar engels spreken is hier wel gewenst.
Wat ook nieuw is in dit spel zijn de andere soorten opdrachten. Het klassieke mario party spel zit er ook in, maar er zijn hier ook varianten toegevoegd. Dit vind ik zelf alleen maar een pluspunt, omdat een reeks spellen na 7 delen wel wat variatie kan gebruiken.
Lees meer...
Ook nieuw is het spelen met zijn achten. Nee dit betekent niet dat je 8 controllers aan kan sluiten, maar dat je samen een controller deelt. Dit kan voor veel plezier zorgen als je de spelletjes niet te serieus neemt. Het kan ook voor onderlinge frustratie zorgen bij een meer ervaren speler die met een beginner speelt.
Het geluid en het beeld is niet zo heel veel veranderd als je kijkt naar vorige delen. Misschien dat het er allemaal weer net iets mooier uitziet, maar dat voegt niet veel toe aan de waarde van het spel.
Alles bij elkaar vind ik toch wel dat Mario Party zich met elk deel verbeterd, dus als je voor het leukste deel wil gaan zou ik deze kiezen.
Verberg.
Cijfer:
10

Kees Girardin
15 jaar
Als je van feesjes houd, dan hou je van Mario Party!
Leuk als je straks uit gaat met je vriend(innen).
Maar na elk deel komt nieuwe minigames en dat is top
Cijfer:
9

Stefan
0
13 jaar
Mario Party 7 is het beste Partyspel uit de reeks. In het spel kan je weer ouderwets bordspellen spelen en reis je door de hele wereld van New York tot zelfs aan Nederland. De party spellen zijn kei gaaf en geven je een echt feestsfeertje. Het is natuurlijk een echt feest als je het met al je vrienden speelt. Het spel is in een woord GEWELDIG!
Cijfer:
10

Thijs
13 jaar
Mijn mening van Mario Party 7 is: dat het de beste Mario Pary ooit is! Je heb nu ook Mario Party 8 maar die is niet zo goed. Vooral de 8-player modus is goed. Dat je gebruik kunt maken van de microfoon is niet zo heel leuk.
Cijfer:
10

Leonart
12 jaar
Persoonlijk vind ik Mario Party 5 leuker (dat kwam omdat onze microfoon kapot is), maar in de tijd dat de microfoon heel was, was het een heel leuk spel. Toch een beetje orgineler dan andere delen vanwege die microfoon.
Cijfer:
8,8

Mara
19 jaar
Ik vind dit echt een heel leuk spel. Met hoe meer mensen je het speelt des de leuker het is. Ook de verschillende missies in de levels zijn verrassend maar dat maakt het soms ook erg lastig.
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.


Geheimen en cheats voor Mario Party 7Mario Party 7: Tips en geheimen, cheats en codes
4 tips: 4 Geheimen

Geheimen:Microfoongames zonder microfoon?
MarioCube
9 jaar
Als je microfoon stuk is of je hebt geen zin om te gaan praten kun je nog steeds games met microfoon spelen. Alleen moet je dan tijdens de game de knop `R` indrukken. Je ziet dan een hele lijst met woorden die je kunt gaan zeggen. Kies er 1 en je mannetje zal het uitvoeren.

Geheimen:Souvenir animatie
MarioCube
9 jaar
Bekijk een willekeurige souvenir die je hebt gekregen of gekocht in de Duty-Free Shop. In de omschrijving staat een woord in het geel geschreven. Pak nu je microfoon en spreek dit woord in. De souvenir zal nu een leuke animatie tonen!

Geheimen:Gebruik het bord
MarioCube
9 jaar
Ga niet altijd naar de ster maar soms ook naar evenementen om geld (coins) te verdienen dat helpt je soms nog beter ook :).

Geheimen:Krijg korting!
MarioCube
9 jaar
Als je het spel al hebt gespeeld, zul je misschien merken dat er winkels op het spelbord staan! Als je eerste staat, wordt de prijs zo hoog mogelijk, terwijl als je laatste staat, dat de winkels voor jou de prijs wel willen minderen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

MarioCube © 2005 - 2017
Spellen: Mario Party 7

Boxshot Mario Party 7


Specificaties:
Genre:Party
Uitgebracht in:2006
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Mario Party 7