x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Lord of the Rings: The Third Age - GC All in 1!

Kopen:

The Lord of the Rings: The Third Age
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.49
9.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Lord of the Rings: The Third Age Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
14.49
€ 7.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
The Lord of the Rings: The Third Age Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.49
€ 4.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Lord of the Rings: The Third Age

Afbeelding voor  The Lord of the Rings The Third Age

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2004
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
Multiplayer:Om de beurt
Memory Card:10 blokken
Aantal discs:2
EAN:5030946039562
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Lord of the Rings The Third Age

Afbeeldingen

Prachtige vechtscènes in dit spannende spel.
Prachtige vechtscènes in dit spannende spel.
De personages lijken levensecht!
De personages lijken levensecht!
Kijk uit voor de Nazgûl!
Kijk uit voor de Nazgûl!
Versla de bijna 5 keer zo grote trollen!
Versla de bijna 5 keer zo grote trollen!
Vindt maar eens een manier om hier langs te komen...
Vindt maar eens een manier om hier langs te komen...
Helden in gevecht met een warg
Helden in gevecht met een warg
Beoordelingen voor   The Lord of the Rings The Third Age

Beoordelingen The Lord of the Rings: The Third Age

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,4

De mix van adventure en RPG-gameplay is goed gebalanceerd, de moeilijkheidsgraad steekt prima in elkaar en de game ademt met de lekkere graphics, voice-overs, geluidseffecten en tussenfilmpjes met een authentiek LotR sfeertje. (Score 81)
Power Unlimited (#12/04).
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
8,1

16 jaar
The Lord of the Rings: The Third Age is een erg origineel spel. Het is een spel van de Lord of the Rings, maar je speelt niet met de bekende figuren Aragorn en Legolas enzo (een keer kom je wel Gandalf tegen). Je speelt met een ander team van bewoners van Midden-Aarde, o.a. een elf en en dwerg. Het team volgt ongeveer het pad dat het Reisgenootschap ook volgt, dus je ziet wel de bekende locaties van de film. Ook de vaardigheden zijn leuk, je leert er steeds meer en ze worden steeds handiger en indrukwekkender. Ook de Evil Mode is een erg leuke toevoeging: je kunt extra wapens vrijspelen door als de slechterikken te spelen.
Cijfer:
7,6

223
22 jaar
Moeilijke maar zeer leuke turnbased rpg game.
Hele leuke game. Dit is nou een echte turnbased rpg. Prachtige story die me minimaal 40 uur heeft bezig gehouden. Ook als je niks om Lord of the rings geeft is deze game het zeker waard. De moeilijkheidsgraad ligt zeer hoog, maar door de vele personages en verschillende skills kom je er vanzelf uit. Voor mij een top game!
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

0
11 jaar
Ik vind The Lord of the Rings: The Third Age een goed spel. De aanvallen zien er goed uit, en de graphics zijn erg mooi. Ook het geluid is gaaf; je hoort precies of iemand over zand of steen loopt en de muziek is uit de films gehaald, dus dat zit sowieso wel snor. Ook de Evil Mode is een gave minigame.
Een nadeel is dat er af en toe iets te veel vijanden zijn. In Helms Deep werd ik echt gek van de vijanden die maar af en aan bleven stromen!

Mijn cijfer is een negen.
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
9

0
15 jaar
The Third Age vindt ik niet echt leuk, dat komt vooral door het "nieuwe" turn-based vechtsysteem. Ik had gehoopt dat het vechtsysteem hetzelfde zou zijn als bij Lord of the Rings: Return of the King. Als je Final Fantasy voor de Playstation One leuk vond dan zal je dit ook wel leuk vinden, denk ik.
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
6

33 jaar
Het spel viel mij eigenlijk zwaar tegen, helemaal omdat het meer weg had van een strategisch spel en dus totaal niet lijkt op de andere 2 spellen van Lord Of The Rings waar je lekker kon hakken met je zwaard en de actie ver te zoeken is. LotR the Third Age is dodelijk saai kan er niet meer van maken. Mijn advies???? NIET KOPEN!!!!
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
3

14 jaar
Lord of the Rings, the Third Age vind ik echt zo`n tof spel. Je speelt met berethor, Idrial, Morwen, Elegast en nog iemand waarvan ik even de naam ben vergeten.
Als je uiteindelijk bij het oog bent dan is de lol eraf want dan heb je het al weer uitgespeeld (erg jammer als dat gebeurt, want het is veel te kort!)
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
8,7

13 jaar
Het is een leuke en orginele RPG, omdat je om de beurt aanvalt heb je zat tijd om een volgende aanval te bedenken. Wat ik wel jammer vond is dat sommige dingen niet helemaal kloppen met de boeken/films. Neem nou het gevecht met de balrog waarbij je samen met Gandalf tegen de balrog moet vechten. Eigenlijk is die brug niet breder dan anderhalve meter en stonden de rest van de reisgenoten te kijken naar hoe gandalf viel. Maar al met al is het gewoon een leuk spel om in een paar dagen uit te spelen.
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
7

15 jaar
Het is zeker een tof spel want je hebt het niet binnen 1 dag uitgespeeld. Ik heb nu iedereen: Berethor, Idrial, Hadhod, Elegost, Morwen, en nog 2 waar ik de namen even niet van weet.
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
8,8

40
16 jaar
The Third Age lijkt een beetje op Pokemon maar dat maak het juist speciaal.
Cijver: 7
The Lord of the Rings: The Third Age
Cijfer:
7
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Lord of the Rings: The Third Age

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 11 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Evil Mode te moeilijk?
MarioCube
9 jaar
Als je problemen hebt met Evil Mode voltooien, sla het spel op in Eregion, sluit de campagne af en ga in Evil Mode. Evil Mode is nu veel makkelijker.

Geheimen:
Betere Elf Medicine
MarioCube
9 jaar
Wanneer je een Elf Medicine gebruikt met Idrial zal je gezondheid volledig gevuld worden. Bij alle andere personages vult je gezondheid maar voor de helft.
Het is natuurlijk nog slimmer om als Idrial ’Power of the Valar’ te gebruiken; dan worden ook al je action points hersteld.

Geheimen:
Goede bijlen voor Morwen
MarioCube
9 jaar
Gebruik ’Steal Item’ van Morwen op the Witch King in de Pelennor Fields. Je zal ’the Third Age Rohirric Silver Battle Axe’ ontvangen. Dit zijn hele goede bijlen voor Morwen, waarmee ze veel schade kan aanbrengen!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Te weinig schade bij sterke tegenstanders?
MarioCube
9 jaar
Moeilijkheden met het verlaan van Trollen of andere zwaargepanserde wezens? Gebruik het item ’Morgul Decay’. Hierdoor zal alle armour van de tegenstander verdwijnen en kan je deze snel doden met sterke aanvallen zoals Berethors Ecthelion Wrath of Eodens Rohirrim Rage.

Geheimen:
Onoverwinnelijk worden?
MarioCube
9 jaar
Dit is een tip om (bijna) onoverwinnelijk te worden. Het is een hele fijne manier om het verschrikkelijk moeilijke Helms Deep vrij eenvoudig door te komen. Het kan alleen mislukken als Idrial deze aanval niet meer kan gebruiken door o.a. Silenced Arrow van een Uruk-Hai, of Silence van Grima Wormtong.

Zorg er ten eerste voor dat Idrial ’Aura of the Valar’ kent.
Idrial leert als vijfde Spirit Attack de hele sterke aanval Aura of the Valar. Als ze dit op een teamgenoot of haarzelf gebruikt, wordt deze automatisch tot leven gebracht als hij/zij wordt gedood. Verdere uitleg: Stel, Berethor heeft Aura of the Valar gekregen van Idrial. Berethor wordt op een gegeven moment door (bijvoorbeeld) een goblin gedood. Dankzij Aura of the Valar komt hij daarna gelijk weer tot leven, heeft volle HP en AP en is meteen aan de beurt.
Bij moeilijke gevechten, zoals Helms Deep, is het verstandig om eerst haarzelf, dan de andere teamgenoten met deze aanval te ’zegenen’. Als iemand dan doodgaat, wordt hij weer tot leven gewekt en is meteen aan de beurt. Als je zorgt dat elk teamgenoot de ’Aura of the Valar’ heeft, kan je bijna niet meer verliezen.

Geheimen:
Evil Mode
MarioCube
9 jaar
Evil Mode is een optie om bepaalde gevechten die je met je helden gedaan hebt, ook met de kwade legers te doen. Hierin kan je met de orcs en goblins vechten, maar ook met Nazguls en zelfs met de Balrog. Om Evil Mode vrij te spelen moet je elk deel in het spel voltooien. Dit gaat deel voor deel. Elke keer nadat je een deel in het spel voltooid hebt met je helden (bijvoorbeeld West-Moria) speel je datzelfde deel vrij in Evil Mode.

Geheimen:
Snelste manier om sommige aanvallen te leren
MarioCube
9 jaar
Zorg er ten eerste voor dat Idrial Drain Inspiration heeft of Morwen Steal Action. Deze aanvallen kunnen Action Points van de tegenstanders stelen.
Sommige tegenstanders hebben alleen spirit-aanvallen, zoals de Moria Goblin shadow Chieftains in Moria. Zodra Idrial aan de beurt is moet ze Drain inspiration gebruiken op deze Chieftain (of Morwen haar Steal Action). Als alle Action Points van dit monster zijn weggehaald, kan hij niet meer aanvallen en zal hij zijn beurt steeds ‘skippen’. Dit zorgt ervoor dat alleen jij aan de beurt bent! Gebruik nu alleen aanvallen die geen schade brengen, zoals Berethors Leadership-aanvallen, Idrials Spirit-aanvallen, Hadhods Spirit-aanvallen, Eodens Spirit-aanvallen, Morwens Steal-aanvallen of Morwens Battle Haste. Je kan deze aanvallen blijven gebruiken en zal nooit worden aangevallen. Je zal af en toe helaas wel zelfs zonder action points komen te zitten… Gebruik als oplossing hiervoor Drain Inspiration van Idrial, Steal Action van Morwen, Berethors Fellowship Grace of gewoon een Lembas Item. In korte tijd heb je zo hele sterke aanvallen, waarmee je de sterkere monsters kan doden.
Succes ermee strijders!

Geheimen:
Goed zwaard voor berethor
MarioCube
9 jaar
Om het spel erg goed te beginnen met een sterk zwaard voor berethor (het eerste karakter waar je mee begint), doe evil mode osgiliath en save het op een eerder spel of op een nieuw spel. Door dit te doen, zal je het zwaard Isildur krijgen, welke een 200+ schade klasse bezit. Aan het begin van het spel, kan je tenminste 2,000 schade geven op een normale treffer met dit wapen

Geheimen:
Snel aanvallen leren
MarioCube
9 jaar
Wil je snel een aanval leren? Ga dan naar een level dat je al gespeeld hebt, en doe daar alle gevechten die je maar kan doen. Zo speel je snel aanvallen vrij!
Bijvoorbeeld: je wilt met Berethor Orc Bane leren. Dan ga je dus naar een vorig level, en doe al je aanvallen dan met ’Sword Craft’.
Succes!

Geheimen:
Blijf je best doen!
MarioCube
9 jaar
Doe alle missies goed je best want: dan unlock je filmpjes. Sommigen filmpjes zijn uit de film gehaald dus extra genieten! Bovendien, als je je missies niet goed doet in Osgiliath verlies je uiteindelijk Idrial!

Geheimen:
Extra aanval leren?
MarioCube
9 jaar
Wanneer je op een gegeven moment een Light Stone en een Shadow Stone hebt, kun je deze aan een van je karakters geven om bepaalde unieke aanvallen te leren. Nadat ze hem geleerd hebben kun je de steen aan een ander karakter geven en zo iedereen die aanvallen laten leren. Erg handig en fijn dat je hem zo vaak als je wilt kunt gebruiken!

Persoonlijke tip:
Gegarandeerd Critical hit
BrianW
223
22 jaar
Wanneer je het einde van het spel nadert en je hebt grotendeels alle "passive" skills geleerd, zorg dan dat je in moeilijke gevechten je perfect mode NIET gebruikt. Nu zullen een aantal van je personages gegarandeerd een critical hit geven. Dit levert uiteindelijk meer op dan wanneer je je perfect mode gebruikt.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg