x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Rayman 3: Hoodlum Havoc - GC All in 1!

Kopen:

Rayman 3: Hoodlum Havoc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
18.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Rayman 3: Hoodlum Havoc Players Choice
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
9.99
€ 6.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Rayman 3: Hoodlum Havoc Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
13.99
€ 5.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Rayman 3: Hoodlum Havoc

Afbeelding voor  Rayman 3 Hoodlum Havoc

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:2003
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:8 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:3307210138552
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Rayman 3 Hoodlum Havoc

Afbeeldingen

Het verslaan van Hoodlums en het redden van Teensies leveren energy blikjes op. Deze blikjes schenken Rayman voor een korte tijd leuke speciale vaardigheden.
Het verslaan van Hoodlums en het redden van Teensies leveren energy blikjes op. Deze blikjes schenken Rayman voor een korte tijd leuke speciale vaardigheden.
In Rayman 3 zitten vele powerups!
In Rayman 3 zitten vele powerups!
Dit is de powerup waarmee je raketten kan schieten
Dit is de powerup waarmee je raketten kan schieten
Je komt in het spel veel moeilijke hoodlums tegen.
Je komt in het spel veel moeilijke hoodlums tegen.
Vecht tegen talloze eindbazen
Vecht tegen talloze eindbazen
Reis tussen verschillende werelden met je board
Reis tussen verschillende werelden met je board
Beoordelingen voor   Rayman 3 Hoodlum Havoc

Beoordelingen Rayman 3: Hoodlum Havoc

15 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

14 jaar
Rayman 3 is de Super Mario 64 van de GameCube
Rayman 3 is THA BOMB van de gamecube. Rayman 3 is absoluut niet te makkelijk, ook niet te moeilijk. Het is echt zo`n spel dat je wel 10x uit kan spelen. De graphics zijn goed, het geeft een beetje een `mario gevoel`. De sounds zijn nog beter en de liedjes blijven lekker hangen.
Als je speelt is er een goede afwisseling tussen werelden. De ene wereld is vrolijk met felle kleuren, de andere is weer `donker`. Het verhaal is ook erg goed en goed weergegeven in de (begin)filmpjes.
In het spel zit ook veel humor, wat ook een pluspunt is.
Eigenlijk is het hele spel dus perfect, er is slecht één héél erg kleine maar: je kunt de filmpjes niet doorspoelen. Als je een moeilijk level/gevecht dus vaak over moet doen is dit na verloop van tijd vervelend.
Mijn mening is dus: KOOP Rayman 3: Hoodlum Havoc! Dit is gewoon de `Super mario 64` van de Gamecube!
Cijfer:
9,9

13 jaar
Rayman 3: Hoodlum Havoc: Nostalgie en Uitdagende Gameplay met Controllers
Rayman 3 Hoodlum Havoc is een heel leuk spel. Vroeger speelde ik Rayman al op de pc, maar met op de Gamecube is het leuker omdat je dan een controller hebt. Het spel is erg mooi gemaakt en ook de power-ups zijn handig en leuk. De reizen tussen de verschillende werelden zijn ook leuk om te doen. Soms is het spel een beetje moeilijk en kom je niet verder, maar als je het dan nog een keer probeert lukt het, en kan je niet meer stoppen. Het is ook niet te makkelijk. Dit spel is een echte aanrader en zijn 10 waard.
Cijfer:
10

17 jaar
Rayman 3: Hoodlum Havoc: Beste ervaring op de GameCube met controller
Ik heb Rayman 3 Hoodlum Havoc op de PC en de Gamecube gespeelt, maar ik vind hem op de gamecube net iets fijner omdat je dan gewoon met controller speelt. Maar dit is dus het derde deel van de rayman serie, ik hou het lekker kort.
In dit deel heb je weer wat nieuwe power ups, zoals een extra sterke vuist of een power up waarmee je kan vliegen en nog een paar te ontdekken power ups. Je hebt de powerups wel nodig om verder te komen in het niet al te lange spel.
De graphics zijn gewoon toppiej voor de Gamecube en ben er heel tevreden mee. Zekers een aanrader, al helemaal voor fans van de serie.
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

12 jaar
Super leuke missies en disco surfen in Rayman 3
Rayman 3: Hoodlum Havoc is gewoon een super mooi spel. Je speelt natuurlijk als Rayman en je doet allemaal super leuke missie`s en dat soort dingen. Er is ook een soort surfen in een hele vette en grappige plaats (staat ook bij de plaatjes en ik en mijn zus noemen het disco surfen). Het spel is echt het kopen waard want je bent er echt lang mee bezig want je hebt het niet in 1,2 of 3 dagen uit, en ook tegen de baas is het echt vet. Ik vond ook 1 van de leukste dingen dat je zo`n potje kan pakken en dat je dan rood of bruin of blauw of een andere kleur word en dat je dan iets leuks kunt. Cijfer: Een dikke 10!!!
Cijfer:
10

15 jaar
Actievolle gameplay en spannende nieuwe spelelementen in Rayman 3
Rayman 3 hoodlum-havoc is een geweldig spel, ik was toen ik iets jonger was ook helemaal gek van Rayman 2 wat ik speelde op mijn Nintendo 64 maar dit is een hele verandering. Bij deze rayman gaat het vooral om veel meer vechten en het is veel spannender en er zitten andere spelelementen in. In Rayman zijn schoenen rijden en een soort van skateboarden over lichtgevende balken. Het spel is ook zeer uitgebreid met minigames en grappige filmpjes. Ook is er een mogelijkheid om met iemand die een gameboy advance met rayman 3 heeft minigames tegen elkaar te spelen. Dus als je op zoek bent naar een leuke platform game dan is Rayman 3 jou nieuwe favoriete game.
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Cijfer:
9,5

12 jaar
Avontuurlijk en spannend met nieuwe outfits en powers
Rayman 3: Hoodlum Havoc is een zeer goed spel. Rayman is in dit deel echt de man! Nieuwe outfits nieuwe powers en extreem veel lol! Niet alleen dat maar ook het landschap is mooi helder en mooi 3D. Ik heb Rayman 2 en Rayman 1 Maar dit is toch wel heel anders. Het spel is heel avontuurlijk en spannend! En als je van puzzelen houd strategie en actie dan is Rayman3 Hoodlum Havoc een aanrader.
Cijfer:
9

0
24 jaar
Uitdagend en leuk spring- en puzzelspel
Rayman 3 is echt een leuk spel. Lekker springen en puzzellen. Soms is het wel wat moeilijk, maar dat mag de pret niet drukken.
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Cijfer:
9

12 jaar
Nostalgische gameplay en unieke personages in Rayman 3
Rayman 3 een leuk spel. Vroeger speelde ik het altijd. Je bent rayman, een raar poppetje, en samen met een blauwe kikker moet je de soortgenoten van die kikker redden.
De bekendste aanval is die met die losse arm. Verder krijg je nog hulp van een ander poppetje met een grote mond en je vijanden zijn rare zwarte elfjes die in poppetjes met geweren kunnen veranderen.
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Cijfer:
8,8

12 jaar
Leuk voor fantasieliefhebbers met Engelse taalvaardigheid
Dit spel is erg leuk als je de Engelse taal kent. Alleen al het commentaar van dat groene beest. Maar als je niet van fantasie houdt, dan zal je dit spel minder vinden.Cijfer: 7,4
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Cijfer:
7,4

14 jaar
Uitdagende puzzels en steeds sterkere vijanden
Rayman 3 is echt een spel waarin je lekker kan puzzelen en waar je vette krachten kan krijgen. Het leuke is dat de vijanden steeds sterker worden en steeds meer moet bedenken hoe je ze kan verslaan.
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Cijfer:
8,5

13 jaar
Geweldige gameplay en leuke superkracht-blikjes
Rayman 3: Hoodlum Havoc is echt geweldig. Hij is leuk ingesproken en erg leuk gemaakt met die gekke blikjes met superkrachten. De muziekjes zijn leuk en de besturing is perfect.
Cijfer:
9,5

21 jaar
Een aanrader!!!
Ik heb Rayman Hoodlum Havoc op de Gamecube en kan je vertellen dat het echt een aanrader is! De game is qua verhaal erg vermakelijk en de gameplay is heel fijn! Met de speciale power-ups die Rayman kan oppakken, wordt de gameplay een stuk interessanter. De combat in het spel is erg soepel en de beweging van je character is heel stabiel.
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Cijfer:
9,0

17 jaar
Prachtige graphics en hilarische vijandengeluiden in Rayman 3: Hoodlum Havoc
Dit spel heb ik direct de eerste keer 3 uur lang gespeeld. Wat een klasse, wat een topspel! De graphics zijn prachtig! Ik heb ooit Rayman nog gespeeld als 2D-versie, maar hij komt veel beter uit als 3D-versie. De vijanden zijn tot in elk detail geweldig uitgewerkt. De geluiden die ze maken, een of andere vage kreten (echt hilarisch!), zijn echt top. Als ik je een spel mag aanraden dan is het zeker Rayman Hoodlum Havoc wel!
Cijfer:
10

12 jaar
Vette levels en karakters, een must-buy!
Dit spel is echt masterlijk. Vette levels, vette karakters en vette akties.
Dit spel is echt de moeite en het geld waard. Twijvel niet en koop dit vet strakke spel gewoon! (Erg duur is dit spel niet.) Mijn cijver 9.5
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Cijfer:
9,5

5761
21 jaar
Rayman in 3D!
"Rayman 3: Hoodlum Havoc" voor de GameCube is een kleurrijke platformgame die de avonturen van de iconische held Rayman voortzet.

"Rayman 3: Hoodlum Havoc" is een vrolijke toevoeging aan de Rayman-franchise en brengt een boeiende platformervaring naar de GameCube. De game valt op door zijn levendige en fantasierijke wereld, gevuld met unieke personages, kleurrijke omgevingen en creatieve levelontwerpen.
Lees meer...

Het grafische ontwerp van de game is indrukwekkend en maakt gebruik van de mogelijkheden van de GameCube om een visueel aantrekkelijke wereld te creëren. De animaties zijn soepel en dragen bij aan de algehele speelse sfeer van de game.

De gameplay van "Rayman 3" blijft trouw aan het platformgenre, met uitdagende sprongen, puzzels en vijanden om te overwinnen. Het toevoegen van nieuwe krachten en vaardigheden aan Rayman's arsenaal houdt de gameplay fris en boeiend.

Het verhaal, hoewel niet diepgaand, voegt humor toe aan de ervaring, ondersteund door goed getimede grappen en komische personages. De soundtrack past goed bij de sfeer van de game en versterkt de algehele beleving.

"Rayman 3: Hoodlum Havoc" slaagt erin een gezonde balans te vinden tussen uitdagende gameplay en een levendige wereld, waardoor het een aanrader is voor fans van platformgames en liefhebbers van het Rayman-universum op de GameCube.
Verberg.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Rayman 3: Hoodlum Havoc is een Fantastisch avontuur dat je niet wilt missen! In dit geweldige platformspel van Ubisoft neem je de controle over Rayman, een held zonder ledematen, die zijn wereld moet redden van de dreigende Hoodlums. Het verhaal begint wanneer de kwaadaardige zwarte Lums hun weg vinden naar Globox en hem in gevaar brengen. Rayman moet zijn vriend redden en de wereld van de Hoodlums bevrijden!
De gameplay is een mix van platformactie, puzzels en spannende gevechten. Rayman beschikt over verschillende krachten en upgrades die je tijdens je avontuur kunt verzamelen. Deze krachten helpen je om vijanden te verslaan, obstakels te overwinnen en verborgen geheimen te ontdekken. De kleurrijke en gedetailleerde omgevingen zijn een lust voor het oog en zorgen voor een onvergetelijke spelervaring. Haha! Het is echt een plezier om door deze werelden te rennen en te springen!
Rayman 3: Hoodlum Havoc is ontwikkeld door Ubisoft en staat bekend om zijn humor, creatieve vijanden en unieke speelstijl. De muziek en geluidseffecten zijn ook top, waardoor je helemaal in de wereld van Rayman wordt gezogen. Fantastisch, toch?

Historische Context


Rayman 3: Hoodlum Havoc werd oorspronkelijk uitgebracht in 2003 en kreeg lovende kritieken voor zijn innovatieve gameplay en prachtige graphics. Het was een van de laatste grote platformers voor de zesde generatie consoles en bouwde voort op het succes van zijn voorgangers, Rayman en Rayman 2: The Great Escape. Door de jaren heen is Rayman 3 een cultklassieker geworden en wordt het nog steeds gewaardeerd door fans van het genre. Het heeft zelfs een HD-remake gekregen voor moderne consoles!

Recensies van Experts


"Rayman 3: Hoodlum Havoc is een prachtig en vermakelijk spel dat je niet mag missen. De gameplay is strak en de graphics zijn adembenemend." - IGN
"Een van de beste platformers van zijn tijd. Rayman 3 combineert humor, uitdaging en visuele pracht op een manier die weinig andere games kunnen evenaren." - GameSpot

Iets voor jou?


Rayman 3: Hoodlum Havoc is perfect voor fans van platformspellen en avonturengames. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of iemand die gewoon van een leuk en uitdagend spel houdt, deze game zal je zeker bekoren. Omdat het spel een goede balans biedt tussen uitdaging en toegankelijkheid, is het geschikt voor spelers van alle leeftijden. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Rayman 3: Hoodlum Havoc, dan zijn deze games ook echt iets voor jou:

  1. Super Mario Sunshine

  2. Banjo-Kazooie

  3. Jak and Daxter: The Precursor Legacy


Deze titels bieden vergelijkbare platformactie en avonturen die je urenlang zullen vermaken. Veel speelplezier! Haha!
Rayman 3: Hoodlum Havoc

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Rayman 3: Hoodlum Havoc

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 4 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
de raket voor lange tijd.
MarioCube
9 jaar
Als je de raket kan afschieten kijk dan eerst of je het kan afschieten terwijl je op het blikje blijft staan. Dan kan je zo lang mogelijk mikken en heb je een langere tijd voor de reis naar de vijand of voorwerp.

Geheimen:
Extra mini-games
MarioCube
9 jaar
Om extra mini-games vrij te spelen moet je in het spel aantal punten verdienen, dat krijg je door juwelen te verzamelen.

Crush mini-game Scoor 4000 punten in het spel
Racket Jump mini-game Scoor 3000 punten in het spel
Rayman 2-D Madness mini-gameScoor 1000 punten in het spel
Razzof Circus mini-game Scoor 6000 punten in het spel

Geheimen:
Tip voor de skatelevels
MarioCube
9 jaar
Als je bij de (bij mij zeer geliefde) skatelevels bent let dan heel goed op de weg voor je, want dan kan je zien welke routes en wegen er zullen komen. De meeste mensen doen dit niet en vallen dan ook vaak naar beneden.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Heb je een blauw zakje? Je hoeft niet te springen, je kan gewoon blijven hangen.
MarioCube
9 jaar

Persoonlijke tip:
Sneller vallen
Billymast
1057
17 jaar
Als je sneller naar beneden wilt vallen en snel weer door wil lopen dan moet je op het aller laatste moment je helikopter gebruiken. Zo val je toch zacht en kan je makkelijk door lopen en je valt als een blok naar beneden!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg