x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Harry Potter WK Zwerkbal - GC All in 1!

Kopen:

Harry Potter WK Zwerkbal
Bestel vandaag, maandag in huis.
14.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Harry Potter WK Zwerkbal

Afbeelding voor  Harry Potter WK Zwerkbal

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2003
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:5030946034383

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Harry Potter WK Zwerkbal

Afbeeldingen

Gaat de wachter de slurk tegenhouden?
Gaat de wachter de slurk tegenhouden?
Sneller Harry, Sneller! Pak die gouden Snaaiiii!
Sneller Harry, Sneller! Pak die gouden Snaaiiii!
Je kan als 1 van de 4 schoolafdelingen spelen maar ook als landen zoals de VS, Spanje,...
Je kan als 1 van de 4 schoolafdelingen spelen maar ook als landen zoals de VS, Spanje,...
Ik moet die slurk te pakken krijgen!
Ik moet die slurk te pakken krijgen!
Zin in een lekker potje zwerkbal? Komop dan!
Zin in een lekker potje zwerkbal? Komop dan!
Aan zijn gezicht te zien, lijkt zo`n bezem niet echt comfortabel... voor de jongens.
Aan zijn gezicht te zien, lijkt zo`n bezem niet echt comfortabel... voor de jongens.
Beoordelingen voor   Harry Potter WK Zwerkbal

Beoordelingen Harry Potter WK Zwerkbal

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,4

17 jaar
Een heel mooi uitgewerkte game van de zwerkbalsport met een mooie opbouw; je begint op Zweinstein met het leren van de sport daarna speel je het schooltoernooi en als laatste het WK Zwerkbal. Je kan veel dingen vrijspelen, o.a. stadions en tovernaarskaarten, door deze kaarten worden je vaardigheden in het spel beter; ook kan je op alle bezems vliegen, van de helleveeg tot en met de vuurflits.
De graphics zijn fraai en de soundtrack erg sterk; beiden ondersteunen goed wat ik het beste aan het spel vindt: de sfeer!
De sfeer van de game en de sport zelf maakt het spel zo goed dat al het negatiefs overschaduwt wordt; je zou als kanttekening kunnen maken dat de game best eentonig is en qua opdrachten niet veel variatie biedt.

Score: 8/10
Harry Potter WK Zwerkbal
Cijfer:
8

1057
17 jaar
FIFA maar dan Anders!
Harry Potter WK Zwerkbal is echt een leuk spel! Het is een kruising tussen FIFA en Harry Potter. Laat het FIFA deel je echt niet afschriken aangezien je geen gekke namen ofzo hoeft te kennen.
Er is genoeg uitdaging en het spel kan knap lastig worden als je wat verder bent gekomen. Het spel is niet super afwisselend en kan je wel wat vervelen na een lange sessie spelen. Maar toch blijf ik steeds terugkomen op dit ene spel na 7 jaar :)
Cijfer:
9,0

18 jaar
Ik vond het spel erg tegen vallen. Het zwerkbal spelen is erg leuk. Maar meer inhoud dan 3 wedstrijden zwerkbal spelen heeft het spel niet. Ik had toch gehoopt op meer opties en uitdagingen.
Harry Potter WK Zwerkbal
Cijfer:
6
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Harry Potter: WK Zwerkbal mist soms wat afwisseling, ondanks de fraai vormgegeven personages en speelvelden. De gameplay doet het meeste denken aan een kruising tussen voetbal en handbal, maar ook als je niets met deze sporten hebt is de besturing snel onder de knie te krijgen. Absoluut niet het beste Potter-spel op de Cube, maar toch leuk genoeg als tussendoortje.
Harry Potter WK Zwerkbal
Cijfer:
7

12 jaar
De game is eigenlijk gewoon een simpele cash-in geworden. EA heeft gewoon van een mini-game uit de Harry Potter platform avonturen een echte game gebouwd. Er zit helemaal geen afwisseling in de gameplay en daardoor wordt de game voor elke niet echte Harry Potter-fan snel saai en vervelend om te spelen. De replay is ook echt niet hoog, omdat dit geen game is waarover je op gaat scheppen tegen je vrienden dat je hem hebt, behalve als je vijf tot tien jaar bent.
Harry Potter WK Zwerkbal
Cijfer:
5

14 jaar
Harry Potter WK Zwerkbal is een verslavend spel. Je speelt een paar potjes en je wil natuurlijk meteen de snaai, zo kom je ook de beste zwerkbal spelers tegen.
Maar het saaie gedeelte is na 6 uurtjes gespeeld te hebben. Je raakt behoorlijk uitgekeken op het spelen, je wilt dan alleen nog maar de snaai maar die krijg je zo 1 2 3 niet te pakken...
kortom leuk spel maar begint na paar uur te vervelen.
Cijfer:
7,3

15 jaar
Harry Potter WK Zwerkbal vind ik een leuk spel, lekker vliegen op je bezem, punten scoren, en mooie combo`s maken om meer punten te krijgen, je kan ook kaarten verzamelen waardoor je meer mogelijkheden hebt in het spel. Je kan ook stadions en teams vrijspelen, natuurlijk ook het team met Viktor Kruml, Bulgarije.
Ik heb een paar maandjes lang dit spel heel vaak gespeeld, het is een dagvullend spel en je hebt het niet zomaar uitgespeeld!! Je bent er wel een paar weekjes mee zoet
Cijfer:
8,5

12 jaar
Geweldig spel, pas op, wel heel verslavend.
Het is wel belangrijk dat je die trainingen in het begin doet, anders snap je er in de wedstrijden geen hout van.
Niet echt mooie graphics, maar daar kijk je doorheen, want je bent zo erg met het spel bezig, echt een tof spel.
Harry Potter WK Zwerkbal
Cijfer:
8,9

0
15 jaar
In het begin is het erg leuk om te spelen. De wedstrijden zijn spannend en zijn ook best uitgebreid. Alleen het is jammer dat het naast het spelen van wedstrijden niet echt uitgebreid is. Daardoor blijft het niet leuk. Het ging na een tijdje wel een beetje vervelen. En nu speel ik het haast nooit meer. Voor jongere gamers is het misschien wel een heel leuk spel.
Harry Potter WK Zwerkbal
Cijfer:
6

13 jaar
Super spel. Ik ben best wel fan van Harry Potter. Ik ben onder de indruk van hoe ze het gemaakt hebben in de film. Maar Harry Potter WK Zwerkbal is ook super. Het is ook best lastig, maar ook weer spannend. Maar na een tijdje gaat het vervelen want je moet alleen wedstrijden spelen.
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Harry Potter WK Zwerkbal

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 6 Geheimen

Geheimen:
Beukers hints en tips
MarioCube
9 jaar
Als je een beuker kunt afvuuren moet je na dat hij is afgevuurd en zich voor de tegenstander bevind, de controolstick naar achter houden. Dan is de beuker raak.
Als er een beuker op jou wordt afgevuurd moet je op het moment dat hij voor je is naar achter vliegen (controolstick naar achter drukken) en dan slaan de drijvers de beuker weg.
LET OP: dit truckje zal soms niet werken maar in bijna alle gevallen doet hij het wel. Goed oefenen!

Geheimen:
Team-move vrijspelen
MarioCube
9 jaar
Als je niet weet hoe je een teammove moet vrijspelen, ga dan naar de inventaris en dan naar kaarten. Selecteer de ploeg/land waarmee je speelt, zoek de teammove kaart op en voer de 3 stappen uit die worden genoemd.

Geheimen:
Stoere zwerkbal moves
MarioCube
9 jaar
Als je tijdens je aanval vaak opgeladen overspeelt (de A knop in gedrukt houden) en daarna scoort, speel je eerder teammoves vrij. Daarmee kun je:
-of 1 of 2 punten scoren in een zwerkbal animatie (je hoeft zelf dus niks te doen)
-kun je bijvoorbeeld even wat sneller vliegen
-kun je een beuker afslaan
-je kunt er soms ook extra zwerkbalkaarten door krijgen!
-en nog veel meer
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Hoge score bij Bulgarije
MarioCube
9 jaar
Als je Bulgarije hebt gekozen voor het WK Zwerkbal en als je voor de eerst keer hebt gescoord druk dan zo snel mogelijk op L+R+L+R+L+R+L+R dan komt als het goed is bij score te staan dat je 500 punten hebt!!!

Geheimen:
Super Verdediging
MarioCube
9 jaar
Als je de `slurk` (de bal) hebt verloren moet je snel achter elkaar op `A` drukken. In het begin ziet het er misschien niet zo uit, maar als je de joystick in de goede richting mee beweegt pak je de bal snel af en scoor je punt na punt!

Geheimen:
Meer punten scoren met team move
MarioCube
9 jaar
Als je je team move hebt moet je na het scoren, als de slurk door de ring is, op de teammove-knop drukken (z dus). Als je dit op het juiste moment doet zul je dus de punten van het scoren krijgen plus die van de teammove (bijvoorbeeld als je teammove 20 punten oplevert dan wordt het dus 20+10=30 punten!). Zorg er wel voor dat je dit niet te vroeg maar ook niet tte laat doet!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg