x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

King Kong - GC All in 1!

Kopen:

King Kong Losse Disc
Bestel vanavond, maandag in huis.
6.49
€ 3.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot King Kong

Afbeelding voor  King Kong

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2005
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Memory Card:30 blokken
Aantal discs:1
EAN:3307210201553
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  King Kong

Afbeeldingen

Deze aap moet je niet verwarren met Donkey Kong, dan wordt hij heel boos!
Deze aap moet je niet verwarren met Donkey Kong, dan wordt hij heel boos!
In dit spel speel je niet alleen met King Kong, het is ook een shooter als je met Jack Driscoll speelt.
In dit spel speel je niet alleen met King Kong, het is ook een shooter als je met Jack Driscoll speelt.
Lekker raggen in de straat
Lekker raggen in de straat
Tanden trekken in King Kong stijl.
Tanden trekken in King Kong stijl.
Sla op de vlucht voor de reusachtige V-Rexen
Sla op de vlucht voor de reusachtige V-Rexen
Vecht als Kong tegen talloze prehistorische wezens: zowel op het land als in de lucht.
Vecht als Kong tegen talloze prehistorische wezens: zowel op het land als in de lucht.
Afbeelding voor King Kong

Links

Beoordelingen voor   King Kong

Beoordelingen King Kong

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

13 jaar
KingKong is een leuk spel, alleen de graphics (die op de andere consoles bij dit spel veel hoger zijn) vielen me een beetje tegen. Maar de creativiteit met speren, vuur, en het lokken van de dieren is erg leuk gedaan! En nog een voordeel: het is een schiet/avontuur spel en een Hack & Slash spel. Want je kan ook met King Kong spelen! Voor dino fans is het wel wat zielig: want de T-rex moet het elke keer weer ontgelden :P
Cijfer:
8

14 jaar
King Kong is echt een heel leuk spel, zeker voor deze prijs. De graphics zijn niet al te mooi, maar de gameplay is echt heel goed en blijft spannend. Ik schrok ook elke keer weer als er opeens allemaal spinnetjes over het scherm liepen. Het leuke is dat je in 1 van de laatste levels als King Kong kan spelen. De leukste levels vind ik toch echt de shooter levels, maar dat is ook meer mijn genre. Aanrader dus! ;)
Cijfer:
9

15 jaar
Een zeer goed uitgewerkt spel! Vecht als King Kong, wat heel erg uitdagend is, en speel als het mens dat met wapens schiet met speren gooit, met botten slaat, en vele gevaren trotseerd. Het spel heeft goed graphics, mischien minder hoog dan op de andere consoles, maar nog steeds goed. Alles is uitgewerkt tot een mooi geheel, en je zult er veel plezier van hebben!
Cijfer:
8
Lees meer beoordelingen.

11 jaar
King Kong is een erg leuk spel want je speelt als man en als King Kong. Als man vecht je tegen de raarste wezens zoals dino’s en hele grote duizendpoten. Je kan ook uit vele wapens kiezen en met speren en botten gooien.
Als je met King Kong speelt zijn de wezens kleiner en de dino’s even groot. De vliegende dino’s zijn makkelijk te verslaan net zoals de kleine dino’s. Als je het gevecht aangaat met een t-rex wordt het lastiger.
Als King Kong is het je missie om Ann te beschermen.  
Cijfer:
8

0
12 jaar
King Kong is echt een leuk spel, maar ook heel lastig. Vooral als je met King Kong speelt. Overal door de stad lopen en leger mannetjes om king kong te doden. Kies uit vele geweren speren noem maar op en baan je een weg door dit eiland met de raarste wezens.
Mijn cijfer een dikke 10!!!!
Cijfer:
10

12 jaar
King Kong is echt een heel leuk spel. Vooral met die rare beesten overal. Als je eenmaal zelf King Kong bent kan je echt vanalles leuks doen en vechten met een dino en dat is echt vet cool!
Cijfer:
9

17 jaar
King Kong is een spannend en avontuurlijk spel, maar helaas wel een beetje kort en vielen de puzzels in herhaling, het kwam steeds neer op struiken aansteken en hefbomen zoeken. Daarnaast vielen de graphics me een beetje tegen en zijn de levels nogal lineair. Toch kent King Kong genoeg indrukwekkende momenten om je vanaf het begin tot het eind je te vermaken.
Cijfer:
7

5531
21 jaar
Word King Kong!
"King Kong" is een action-adventure game die is uitgebracht voor verschillende platforms, waaronder de Nintendo GameCube.

"King Kong" is een game die gebaseerd is op de gelijknamige film en wordt vaak geprezen om zijn atmosferische presentatie en cinematografische ervaring. De game volgt het verhaal van de film en plaatst spelers in de schoenen van zowel Jack Driscoll als King Kong zelf.
Lees meer...

Grafisch gezien wordt "King Kong" doorgaans positief beoordeeld. De omgevingen en personageontwerpen zijn gedetailleerd en weerspiegelen goed de sfeer van het eiland Skull Island. De wisseling tussen het spelen als menselijke personages en de gigantische aap draagt bij aan de variatie.

De gameplay combineert first-person shooter-elementen met actie-avontuurlijke momenten. Het gebruik van Jack's perspectief en wapens en de kracht en vaardigheden van King Kong voegen diversiteit toe aan de gameplay.

De geluidseffecten en muzikale score worden vaak geprezen vanwege hun bijdrage aan de immersie. Het creëert een meeslepende ervaring die goed past bij de filmische aard van het spel.

Een nadeel kan zijn dat sommige aspecten van de gameplay als repetitief worden ervaren, vooral wat betreft vijandige ontmoetingen en het oplossen van puzzels.

Over het algemeen wordt "King Kong" gewaardeerd voor zijn cinematografische presentatie en de manier waarop het de sfeer van de film vastlegt. Fans van de film en action-adventure games kunnen het waarderen, maar sommige kritieken richten zich op repetitieve gameplay-elementen.
Verberg.
Cijfer:
8,2

0
13 jaar
Dit spel is echt prachtig; niet alleen de gameplay maar ook de graphics. Echt het spel ziet er heel realistisch uit en geeft je een echt gevoel dat je op het eiland echt bent. Het leuke is dat het spel afwisselt als Shooter met Jack en het beuken tegen Dinosaurussen en ander gespuis met King Kong zelf. Het spel is een dikke 9 echt wel waard.
Cijfer:
9

17 jaar
Dit spel is erg leuk om te spelen en ziet er best mooi uit. Het verhaal is goed uitgedacht, een aanrader is dan ook de film.
Nadeeltje is wel dat je soms, nadat je bij een checkpoint bent gekomen en dood gaat, vast komt te zitten. Je kunt soms niet teruglopen met als gevolg dat je niet verder kunt in het spel (omdat hetgeen wat je nodig hebt een stukje terug ligt) Dat is erg jammer, waarna je opnieuw moet beginnen en dus alles kwijt bent. Voor het totaalcijfer een 6.
King Kong
Cijfer:
6

14 jaar
King Kong is een geweldig spel. Het bevat mooie graphics en leuk om te spelen, maar is best wel moeilijk. Prachtig verhaal en je hoeft niet persee de film te kennen. Je speelt hem na.
Cijfer:
9

12 jaar
Erg leuk spel, vooral als je eenmaal King Kong bent! In het begin moest ik erg aan de besturing wennen, maar nu gaat dat prima. Mooie graphics, alleen erg jammer dat je zicht wordt belemmerd door het constante donkere beeld!
Cijfer:
8

12 jaar
King Kong is een spannend en uitdagend spel met prachtige graphics je speelt als mens of King Kong. Je kan botten vinden om te gebruiken als speren of allerlei geweren. Je moet soms ook tegen eindbazen vechten. Leuk spel, maar jammer genoeg makkelijk uit te spelen.
Cijfer:
8

12 jaar
Dit King-Kong spel is echt cool en vet. Vooral die aap! Je kunt allerlei dino`s en mensen doden dat is echt dodelijk en bloedorstig. De landen zijn groot en cool en het leukste is dat je de aap ook kan spelen dus in een woord fantastisch!!
King Kong
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor King Kong

Tips en geheimen, cheats en codes

17 tips: 10 Geheimen - 7 Cheats en Codes

Geheimen:
Trucs om je tegenstander te doden
MarioCube
9 jaar
Er zijn een aantal manieren in King Kong om je tegenstander gemakkelijker te doden:
- Richt op de kop van de tegenstander.
- Steek speren of botten in brand.
- Steek het gras in brand (als het mogelijk is).

Geheimen:
Afleiden
MarioCube
9 jaar
Leid je tegenstander af door een insect aan je speer of bot te steken en die een andere richting op te gooien.

Cheats en Codes:
Weta Workshop
MarioCube
9 jaar
Weta Workshop is de physical effects studio van King Kong. In het spel zitten een aantal kado`s van deze studio:
Voltooi 5% van het spel om Weta ontwerpen: Omgevingen deel 1 te verkrijgen.
Voltooi 25% van het spel en gebruik de eerste online code om Weta ontwerpen: Omgevingen deel 2 te verkrijgen.
Voltooi 50% van het spel om Weta ontwerpen: Monsters te verkrijgen.
Voltooi 100% van het spel en behaal 50,000 punten om Weta ontwerpen: Omgevingen deel 3 te verkrijgen.
Lees meer tips en geheimen.

Cheats en Codes:
cheats
MarioCube
9 jaar
-999 mun KK 999 mun
-onverslaanbaar 8wonder
-sniper kksn1per
-shotgun kksh0tgun*
-gewoon pistool KKtigun
-alle bonussen vrij gespeeld KKmuseum
-level kiezen KKst0ry*
-eeuwige speer lance 1nf
-1 hit kills GrosBras

*: de 0 is een nul


Hoe kom je bij cheat menu? Ga naar opties en hou R&L ingedrukt.
Vervolgens druk je op vierpuntdruktoets omlaag x omhoog y omlaag omlaag omhoog omhoog.

Geheimen:
Te weinig kogels?
MarioCube
9 jaar
Overal in levels staan stokken of botten waarmee je vijanden kan aanvallen, hiermee bespaar je kogels en die kan je gebruiken als je een monster van ver moet aanvallen of een vuurkorf naar beneden moet schieten. (Stokken en Botten kan je niet goed verweg gooien.)

Cheats en Codes:
machine gun
MarioCube
9 jaar
typ KKcapone in bij het cheatmenu en dan krijg je een machine gun.

Geheimen:
Superslag
MarioCube
9 jaar
Als je King Kong zelf bent moet je knopje y ingedrukt houden net voordat hij dan op zijn slaat slaat druk je op knopje a. En daar is je superslag!

Geheimen:
Alternatief einde
MarioCube
9 jaar
Voltooi 100% van het spel en behaal 250,000 punten om een alternatief einde te verkrijgen.

Geheimen:
Horizontaal omklappen
MarioCube
9 jaar
Behaal 100% van het spel om de horizontaal omklappen (spiegelbeeld) optie te verkrijgen.

Geheimen:
Geen kogels meer?
MarioCube
9 jaar
Als je geen kogels meer hebt en er komt een dino of een ander beest dan ren je weg.
Gebruik dit alleen als je teamgenoten er zijn.
dan selecteer je een iemand die een geweer heeft en hij geeft hem aan je!

Cheats en Codes:
sniper cheaten
MarioCube
9 jaar
Typ sn1per in het cheat menu voor de sniper cheat.

Geheimen:
Vijanden niet snel genoeg dood?
MarioCube
9 jaar
Als er een vijand is die niet snel dood gaat zoals een dino kan je beter speren gebruiken, en vervolgens heel veel achter elkaar gooien, want bij 2 speren valt de dino op de grond en kan je snel nog 1 pakken en nog een keer gooien totdat de dino dood is.

Geheimen:
Oude film
MarioCube
9 jaar
Behaal 15% van het spel om de oude film optie te verkrijgen.

Cheats en Codes:
Interviews
MarioCube
9 jaar
Voltooi 100% van het spel en behaal 75,000 punten om het interview met de filmregisseur Peter Jackson (o.a. van Lord of the Rings en King Kong) te verkrijgen.
Behaal 100% van het spel, 200,000 punten en de derde online code om het interview met Philippa Boyens (de scenarist) te verkrijgen.

Geheimen:
Weta ontwerpen
MarioCube
9 jaar
Voltooi 75% van het spel om Weta ontwerpen: Kong deel 1 te verkrijgen.
Voltooi 100% van het spel en behaal 20,000 punten om Weta ontwerpen: Kong deel 2 te verkrijgen.
Voltooi 100% van het spel en behaal 100,000 om Weta ontwerpen: Kong deel 3 te verkrijgen.
Voltooi 100% van het spel en behaal 150,000 punten om Weta ontwerpen: Kong deel 4 te verkrijgen.

Cheats en Codes:
cheat menu
MarioCube
9 jaar
ga naar het hoofdmenu en druk op opties. Hou vervolgens de knoppen l en R ingedrukt en druk in: beneden, x, boven, y, beneden, beneden, boven, boven, en laat dan alles los,als het goed is keer je terug naar het hoofdmenu door op b te drukken en staat er cheats.

Cheats en Codes:
Hoog contrast filter
MarioCube
9 jaar
Voltooi 100% van het spel en gebruik de tweede online code om de hoge contrast filter te verkrijgen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg