x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Shrek 2 - GC All in 1!

Kopen:

Shrek 2 Players Choice
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 8.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Shrek 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
6.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Shrek 2 Players Choice Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
8.49
€ 5.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Er zit een klein scheurtje in de achterkant van de kaft
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Shrek 2

Afbeelding voor  Shrek 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2004
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:2 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030917022807

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Shrek 2

Afbeeldingen

Van links naar rechts: Donkey, Shrek, Princess Fiona en King Harold
Van links naar rechts: Donkey, Shrek, Princess Fiona en King Harold
In deze game speel je met een groep van  4 waarin je steeds kan wisselen van personage!
In deze game speel je met een groep van 4 waarin je steeds kan wisselen van personage!
Het spel bestaat uit 11 levels die je allemaal zult herkennen uit de films!
Het spel bestaat uit 11 levels die je allemaal zult herkennen uit de films!
Shrek en zijn vrienden nemen het op tegen de rest. Kun jij het aan?
Shrek en zijn vrienden nemen het op tegen de rest. Kun jij het aan?
Geen zorgen, Shrek en zijn vrienden winnen altijd!
Geen zorgen, Shrek en zijn vrienden winnen altijd!
Een boswandeling met Fiona en Donkey
Een boswandeling met Fiona en Donkey
Beoordelingen voor   Shrek 2

Beoordelingen Shrek 2

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,4

13 jaar
Ik vind Shrek 2 een geweldig en grappig spel. Het is vooral leuk omdat er zoveel variatie is tussen de spelfiguren: Shrek vecht met zijn gewicht, Fiona vecht als fiona altijd doet, kat met zijn degen, wolf kan vijanden en objecten en vuur wegblazen, roodkapje heeft haar mandje met de inhoud en ezel is een ezel.
Maar je moet wel de film kennen om het spel ook te kunnen begrijpen. Ik vind het een goed spel voor actie en avonturen fans.
Cijfer:
8,5

10 jaar
Echt vet cool is het spel. Je kunt uit zo veel karakters kiezen en er zijn ook nog vette extra landen zoals de boederij van de drie biggen. Ook vet zijn die eindbazen zoals de gelaarsde kat, het spel is bijna net zo vet als de film!!!
Shrek 2
Cijfer:
9

15 jaar
Shrek 2 is weer zo`n game waar je met een paar vrienden een hoop lol aan kan beleven maar ook in je eentje is het zeker de moeite waard. In dit spel kan je in verschillende levels verschillende characters kiezen: Donkey, natuurlijk Shrek, Fiona en ook Cookie. Ieder karakter heeft zijn eigen sterke punten: Shrek kan goed hard rammen, Fiona kan de tijd rustiger laten lopen en Cookie kan met zijn staf moeilijke aanvallers van een afstandje te grazen nemen.
Dit spel heeft veel levels en elk level is heel anders, dat is erg leuk gedaan. Ook is het leuk dat je met 4 mensen te gelijk de story-mode kan spelen. Dit spel is een leuk avonturen game voor jong maar ook voor oud.
Cijfer:
7,2
Lees meer beoordelingen.

32 jaar
Dit is een heel leuk familiespel waarin je samen kunt spelen. We hebben het gisteren met z`n drieën gespeeld, met onze zoon van 5 en dat was gezellig! De een versloeg de slakken, de ander haalde het geld op en tot slot kwamen we er samen uit wat de bedoeling van de wip-plank was.
Shrek 2
Cijfer:
8

18 jaar
Ik ben een groot liefhebber van de 3 Shrek films. Vandaar eigenlijk dat ik dit spel al vrij snel gekocht heb zodra ik in het bezit van een gamecube was.
Toch viel dit spel mij best erg tegen!! De eerste keer dat ik Shrek 2 speelde, vond ik het nog wel leuk, maar toen ben ik nog niet zover gekomen. Later toen ik het spel verder ging spelen, merkte ik dat ik snel verveeld was. Elk level is wel weer iets anders, maar dan eigenlijk vooral qua uiterlijk/vormgeving en verder dan ook niet. Ik speel Shrek dan nu ook niet echt veel meer.
Ik denk dat Shrek 2 een leuk spel is voor jonge kinderen, maar voor oudere kinderen en jeugd zal dit spel waarschijnlijk al vrij snel geen uitdaging meer bieden.
Cijfer:
6

103
18 jaar
Shrek 2, een onderschat en vergeten spel.
Shrek 2 is een onderschat spel. Het geeft uitdagingen voor zowel jong als oud. Je moet echt samenwerken (het is dan ook leuker om met 4 spelers te spelen dan alleen met de computers). Ieder level heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad en dat maakt het spel zo leuk. Sommige levels zijn erg lastig voor de jonge spelers, maar daardoor kunnen verschillende leeftijden dit spel samen spelen. Een echte aanrader voor spelers die wel van een uitdaging houden!
Cijfer:
8,5

18 jaar
Shrek 2 is leuk om naar te kijken (vooral als je de film al kent). Toch is het geen leuk spel. Ik had het spel al heel snel uitgespeeld en dan is er weinig meer aan. Ik vond het spel niet uitdagend genoeg en flauw. Mijn broertje van 7 heeft er echter wel veel plezier aan beleefd.
Cijfer:
5

13 jaar
Ik vind dit een van de leukste spelletjes die ik heb en ik heb er best veel... Ik houd niet zo van vechtspelletjes maar in dit spel is het vechten niet erg. Vooral de hero time uitdagingen vond ik leuk. Wel jammer dat ik hem snel had uitgespeeld
Shrek 2
Cijfer:
7,8

13 jaar
Ik heb Shrek 2 bij iemand gespeeld en het was best wel leuk. Ik heb het wel voor de PS2. Daar is hij minder leuk dan de GameCube. Mijn broertje vind het wel helemaal top. Dus voor de kleine: KOPEN!
Cijfer:
7

17 jaar
Shrek 2 is een leuk spel. Maar..... De puzzels die in dit spel voorkomen zijn vrij makkelijk, hetzelfde geldt voor de vijanden en eindbazen. Je moet er dus van houden een makkelijk spel te spelen, een uitdaging hoef je niet te verwachten. De 3+ is dus eindelijk eens goed erkend aan een spel. De speciale Hero Times (voer je in je eentje uit) zijn grappig en vaak zijn dit de moeilijkste/frusterende delen van het spel. Iets wat wel minder is, als je met meerdere mensen speelt en je hebt hero time kan de rest doodleuk iets anders gaan doen totdat je eindelijk hero time hebt volbracht. Maar het is shrek en het is gewoon een leuk spel (voor ieder die jonger is dan 12 jaar of voor de die hard shrek fans). Ik zou het spel nu niet meer kopen, maar wie een grappig spel wilt spelen kan zich hier wel een paar uur mee vermaken.
Cijfer:
6,8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Shrek 2

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Cheats en Codes - 1 Easter Egg/Glitch

Cheats en Codes:
Level kiezen
MarioCube
9 jaar
Ga naar het eerste level, pauzeer het spek, en ga naar het `Scrapbook`.
Gebruik dan de volgende cheat code: Links, Boven, A, B, Links, Boven, A, B, Links, Boven, A, B, Boven, Boven, Boven, Boven, Boven.
De uitdrukking `That`s what l call spreading joy` zal worden uitgesproken om te bevestigen dat de code juist is.

Easter Eggs en Glitches:
Pokemon
Mudkipsir
Als je in het plakboek kijkt van level 1 zie je dat een van de foto’s van een fee is dat is van de missie dat je fee’n moet vangen en onder die foto staat Fairies gotta catch them all! Dat is een easter egg van pokemon!

Cheats en Codes:
Trucs en cheats
MarioCube
9 jaar
1,000 muntjes:
Druk tijdens het eerste level op start, ga naar het `Scrapbook` scherm en druk dan Links, Omhoog, A, B, Links, Omhoog, A, B, Links, Omhoog, A, B, B, B, B, B, B.

Alle Bonus spelletjes:
Druk tijdens het eerste level op start, ga naar het `Scrapbook` scherm en druk dan Links, Omhoog, A, B, Links, Omhoog, A, B, Links, Omhoog, A, B, X, B, X, B, X, B.

Ring Coliseum mini-game:
Behaal 21 missies om deze mini-game te unlocken.

Cloud Maze mini-game:
Behaal 45 missies om deze mini-game te unlocken.

Cage Drop mini-game:
Behaal 59 missies om deze mini-game te unlocken.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg