x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Pokémon XD: Gale of Darkness - GC All in 1!

Kopen:

Pokémon XD: Gale of Darkness
Bestel vanavond, maandag in huis.
257.49
245.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon XD: Gale of Darkness Zonder Handleiding
Bestel vanavond, maandag in huis.
226.99
€ 219.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Bestel vanavond, maandag in huis.
34.99
€ 29.49aanbieding
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon XD: Gale of Darkness

Afbeelding voor  Pokemon XD Gale of Darkness

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2005
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:43 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:0045496394523
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon XD Gale of Darkness

Afbeeldingen

In Pokemon XD Gale of Darkness moet je onder andere het raadsel van de Shadow Lugia ontravelen.
In Pokemon XD Gale of Darkness moet je onder andere het raadsel van de Shadow Lugia ontravelen.
Je bent een rund als je met vuurwerk stunt!!
Je bent een rund als je met vuurwerk stunt!!
Je begint met slechts een Pokemon, namelijk de schattige Eevee
Je begint met slechts een Pokemon, namelijk de schattige Eevee
je tweede pokemon
je tweede pokemon
Het gevechts scherm met gekozen pokemon.
Het gevechts scherm met gekozen pokemon.
Shadow Pokemon hebben sterke shadow aanvallen!
Shadow Pokemon hebben sterke shadow aanvallen!
Beoordelingen voor   Pokemon XD Gale of Darkness

Beoordelingen Pokémon XD: Gale of Darkness

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

0
17 jaar
Ik heb pas geleden dit spel uitgespeeld en het was geweldig :D
De grote verbetering ten opzichte van colosseum vind ik zo dat je veel vaker kan saven wat in colosseum voor mij dan nogal een probleem was.
En er zitten nu nog meer pokemons in en het verhaal spreekt me meer aan. Want ook nu moet je weer shadow pokemon gaan purifien en het schaduw leger van het kleine kale ventje proberen tegen te houden. Bij sommige stukken in het spel kom je ook kleine verwijzingen tegen naar het vorige deel wat natuurlijk altijd wel grappig is.
Heel vet spel 9/10 :D
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
9

12 jaar
Pokemon XD is echt een leuk spel ik heb er veel plezier aan, ook de 83 shadow pokemon die je kan vangen zijn vet. Nu heb ik al die pokemon op Pokemon Pearl staan, je kan namelijk ruilen naar de gba spellen van pokemon.
Het verhaal is goed bedacht en Orre Colosseum is een echte uitdaging! Score: 96
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
9,6

11 jaar
Ik vindt Pokémon XD: Gale of Darkness een leuk spel omdat de Pokemon mooie aanvallen doen. Ik vindt bijna alle pokemons leuk, vooral Flygon, Claydol en Tyranitar!! En die kleine Shadow Togepi die je krijgt van level 25. Een ding is wel jammer, en dat is dat het spel engels is! :(
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

10 jaar
Ik ben een echte pokemon fan omdat er altijd zoveel avontuur is en de pokemons zitten in leuke levels. Dat is in dit spel ook. Het evalueren v/d pokemons ziet er vet gaaf uit.
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
9

5531
21 jaar
Een must-have Pokemon game!
"Pokémon XD: Gale of Darkness" is een RPG uit de Pokémon-serie die een meer duistere toon en verhaallijn introduceert in vergelijking met de traditionele Pokémon-games.

De grafische presentatie van "Pokémon XD" op de GameCube is solide. De Pokémon-modellen zijn gedetailleerd en de gevechtsanimaties zijn goed geanimeerd. De omgevingen zijn divers, van stedelijke gebieden tot mysterieuze locaties, en voegen variatie toe aan de visuele presentatie.
Lees meer...

In tegenstelling tot de typische Pokémon-verhalen, heeft "Pokémon XD: Gale of Darkness" een meer volwassen en duistere ondertoon. De setting speelt zich af in de Orre-regio, waar spelers de rol aannemen van een held die probeert Pokémon te redden die zijn gecorrumpeerd door een kwaadaardige organisatie genaamd Cipher. Het verhaal biedt meer diepgang en intrige dan eerdere Pokémon-games.

Een uniek aspect van "XD" is het vangen en zuiveren van Shadow Pokémon die zijn beïnvloed door duistere krachten. Spelers moeten deze Pokémon opsporen, vangen en vervolgens proberen hun harten te zuiveren. Dit voegt een interessante draai toe aan de gebruikelijke Pokémon-vangmechaniek.

Het gevechtssysteem is gebaseerd op de turn-based gevechten die kenmerkend zijn voor Pokémon-games. Het behoudt de diepgang van typen, strategieën en het bouwen van een uitgebalanceerd team. Het "Shadow Rush"-systeem voor Shadow Pokémon voegt echter extra spanning toe aan gevechten.

Hoewel de graphics over het algemeen goed zijn, zijn er momenten waarop de animaties en overgangen wat eenvoudig lijken in vergelijking met andere GameCube-titels. Desondanks zijn de Pokémon-modellen zelf goed weergegeven.

De muziek en geluidseffecten sluiten goed aan bij de sfeer van het spel. De soundtrack bevat enkele memorabele deuntjes, en de geluiden van de Pokémon en aanvallen zijn herkenbaar en passend.

Het spel biedt een redelijke speelduur, met veel missies en activiteiten om te voltooien. Naast het hoofdverhaal zijn er optionele zijmissies en het verzamelen van Pokémon die de herspeelbaarheid vergroten. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige spelers de duistere sfeer en het verhaal wellicht minder geschikt vinden voor de typische Pokémon-ervaring.

"Pokémon XD: Gale of Darkness" biedt een unieke draai aan de traditionele Pokémon-formule door een duisterder verhaal te presenteren en nieuwe gameplay-elementen toe te voegen. Hoewel het misschien niet voor iedereen is vanwege de afwijking van de gebruikelijke lichte toon, is het een intrigerende titel voor diegenen die op zoek zijn naar een andere kijk op de Pokémon-wereld op de Nintendo GameCube.
Verberg.
Cijfer:
9,0

11 jaar
Echt vet en shadow lugia al helemaal ik vind hem echt cool omdat je ook kan zien hoe hij eveluweert
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
9

13 jaar
Pokemon vind ik een van de leukste dingen op aarde! Bij vrienden mocht ik soms ook spelen op hun Pokemonspelletjes op de GameBoy. Die games wou ik natuurlijk ook hebben maar ik had geen GameBoy. Toen ik hoorde dat Pokemon XD in de winkels kwam wou ik hem onmiddellijk gaan kopen. Toen ik hem uitprobeerde... kon ik er niet van af blijven! De effecten zijn mooi, het verhaal is uniek. Het is wel heel anders dan de GameBoy spellen.
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
9

13 jaar
Ik vind Gale of darkness een leuk spel omdat het weer anders is dan andere spellen , hier gaat het niet allemaal goed maar zit alles je eigenlijk wel tegen , daarom is het ook niet makkelijk en wel wat leuker! Ik was echt blij toen ik dit spel vond =D Score: 8/10
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
8

15 jaar
Het is een te gek spel het is leuk om te spelen.je blijft nieuwe dingen ontdekken en die Lugia is te gek. Mijn Jolteon pwnt iedereen jammer dat hij een lage atk en def heeft anders was hij nog beter dan hij al is. Het is gwn te gek !!!
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
9

0
14 jaar
Stukken en stukken beter dan colloseum maar het trekt nog altijd op niks. Het zuiveren van schaduw pokemon vind ik echt oersaai en vervelend (waarom lukt het niet bij mijn lugia?!). Wanneer komt er nu eindelijk eens een pokemon rpg op de GameCube of Wii, iedereen vraagt ernaar maar ze blijven maar komen met die saaie spellen zoals colloseum. Iedereen vind ze slecht maar toch kopen ze omdat ze geen keuze hebben want er zijn gewoon geen leuke pokemon spellen meer. Ruby en Saphire waren leuk maar waar blijven de goede delen op de consoles?
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
8

0
12 jaar
Pokemon XD: Gale of Darkness is een revolutie op de GBA Pokémon spellen. Ik bedoel, het is al gaaf dat je Pokemon in 3D ziet! En er is nog een goede verhaallijn. En ook nog gaaf dat er Shadow Pokemon zijn. Het is echt een spel voor Pokemon Fans met de oude Pokemon GBA Games zoals Pokemon Ruby, FireRed, Leafgreen, Sapphire, Emerald. Het is vind ik een mooie uitbreiding met 3D gevechten en verhaallijn.
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
9

13 jaar
Pokémon XD: Gale of Darkness, ik vind het wel tegenvallen vergeleken met de pokemons op de handhelds (DS Gameboy)
Ik ben misschien gewoon een beetje te oud voor Pokemon, maar ik weet toch dat dit spel geen 35 euro waard is (sorry). Het idee van de Shadow Pokemon was goed, maar de uitwerking was wat minder.
Cijfer:
8,0

12 jaar
Ik vind pokémon XD het beste spel dat op de gamecube gemaakt is, dus zou ik het een 100% geven echt waar. En ik heb al heel wat spelletjes gespeeld.
Pokémon XD: Gale of Darkness
Cijfer:
10

0
11 jaar
Ik vindt Pokémon XD: Gale of Darkness echt vet cool. Het 3D is mooi uitgevoerd. Het is best moeilijk maar dat maakt het leuk. Er is ook veel uit Colosseum gehaalt dat is minder. Als je eemaal in het spel zit kom je er niet meer uit hahahahahaha
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon XD: Gale of Darkness

Tips en geheimen, cheats en codes

15 tips: 13 Geheimen - 1 Easter Egg/Glitch - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Hoe krijg je shadow Togepi?
MarioCube
9 jaar
Je moet vijf pokemons bij je hebben omdat dan shadow Togepi erbij kan. Ga naar Outskirt Stand loop in die trein. Loop dan naar een man met een witte jas aan en met blauwe haren, die Hordel heet, hij geeft je shadow Togepi!

Geheimen:
Celebi!!
MarioCube
9 jaar
Heb je alle 83 shadows beter gemaakt en iedereen bij Orre colosseum verslagen? Dan moet je naar de Relic stone in Agate Village gaan. Druk daar op A bij de Relic stone terwijl je Lugia en Dragonite bij je hebt. Je kunt nu tegen een Celebi van lvl 50 vechten.

Geheimen:
hoe vang je shadow lugia
MarioCube
9 jaar
Op een moment in de game krijg je een master ball, bewaar deze goed en dan als je tegen hem moet vechten gebruik je gelijk de master ball.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Gratis Pokéball!
MarioCube
9 jaar
In het begin van het spel krijg je pokéballs. Daarna wordt de professor ontvoert en moet je naar buiten gaan! Maar ga eerst naar de kamer ernaast (met die computer en die Chansey). Doe de PC aan en stop daar je gekregen Pokeballs in! Nu je geen pokéballs meer over hebt, ga je naar buiten en moet je gaan strijden! Tijdens de battle moet je een Tediursa gaan snaggen (vangen). Kijk bij Item en je ziet dat je een nieuwe Pokeball heb. Vang nu de Tediursa. Nu volgt een filmpje. Na het filmpje kan je jouw pokeballs nog gaan ophalen die nog in de PC zitten.  

Geheimen:
Chicorita, Cyndaquil, Totodile
MarioCube
9 jaar
Je kunt ook een Chicorita, Cyndaquil of Totodile verdienen! Je moet Mt. battle van 1 tot 100 uitspelen zonder te verliezen, zonder de (rode) PC te gebruiken of terug naar buiten te gaan! Je mag natuurlijk wel saven!
Als je 1 van die starters heb verdient, merk je ook dat ze een speciale aanval hebben!

Geheimen:
Hoe haal je het Orre colleseum?
MarioCube
9 jaar
Je moet al je pokemons in je party op het zelfde level krijgen als die van je sterkste pokemon. De trainers in het Orre colleseum weten precies op welk level je sterkste pokemon staat en trainen dan al hun pokemons op het zelfde level als jouw sterkste. Succes in het gevecht!!

Geheimen:
Je purify kamers op vol tempo
MarioCube
9 jaar
Als je je purify kamers op vol tempo wilt hebben geef ik je deze tip (zo heb ik het gedaan)

kamer 1: Swinub, Tangela, Cloyster en Mawile
kamer 2: Carvanha, Spinarak, Hoppip en Numel
kamer 3: Surskit, Ledyba, Ninetales en Lunatone
kamer 4: Teddiursa, Delcatty, Kangaskhan en Pigeotto
kamer 5: Mightyena, Makuhita, Zubat en Baltoy
kamer 6: Shuckle, Farfetch d Sealeo en Houndour
kamer 7: Weepinbell, Gligar, Nosepass en Seel
kamer 8: Pineco, Natu, Magcargo en Shroomish
kamer 9: Zangoose, Fearow, Chansey en Lickitung

Als je al deze kamers op vol tempo hebt kan je Lugia purifyen!

Geheimen:
Hoe krijg je Shadow Teddiursa
MarioCube
9 jaar
Teddiursa is de eerste Shadow Pokemon dus ook de eerste die je moet vangen. Je komt hem tegen bij het lab.

Geheimen:
Afkijken
MarioCube
9 jaar
Je gaat naar youtube.com en hier typ je in: pokemon xd part 1. Zo krijk je alle parts.

Easter Eggs en Glitches:
Zombie Lugia Glitch
MarioCube
9 jaar
Als je Lugia laat doodgaan in het laatste gevecht en zapdos vangt zal je poppetje Lugia inzetten zonder dat je het zelf wilt. Lugia heeft 0 levens en kan niet doodgaan in dit gevecht!! Dit is een super glitch voor mensen die het laatste gevecht niet kunnen halen!!

Geheimen:
Hoe maak je je Shadow Lugia normaal?
MarioCube
9 jaar
Je kunt Shadow Lugia normaal maken als je in alle gedeeltes van de pirufy kamer vol tempo hebt. Dan moet je Shadow Lugia in een van de negen gedeeltes zetten. Dan wordt het net zo als normale shadow pokemon.

Geheimen:
Pokemon Booster
MarioCube
9 jaar
Ik heb het niet over F-Zero hoor. Maar in dit spelletje kan je Pokémon ook een `booster` krijgen. Als je op hetzelfde moment 2 Pokemon`s van hetzelfde type laat vechten met elkaar. Dan krijgt je pokemon een aanvalsbooster, je pokemon wordt sterker zonder dat je het door hebt!

Geheimen:
Lugia zuiveren!
MarioCube
9 jaar
Om Lugia te zuiveren, moet je alle purify chambers op vol tempo hebben. De makkelijkste manier is om 36 Hoppips te vangen, die kom je vaak tegen bij de Oasis pokéspot. Ze gaan er meestal met 1 pokeball in (als je een pokemon van een hoog level gebruikt). Dat is handig omdat Hoppips [Grass/Flying][type] zijn en [Flying] types zijn super effective tegen [Grass] types. Dus als je er 4 per chamber doet staat ie altijd op vol tempo.

Geheimen:
De geweldige mislukte uitvindingen!
MarioCube
9 jaar
Als je in het proffesors lab gaat (de tweede plaats waar je naar toe gaat) kun je naar een tv kijken, de professors’s assistent zal je vertellen waarom hij de uitvindingen geweldig vindt terwijl ze alleen maar slechte dingen doen!

Persoonlijke tip:
Krachtige Shadowpokemon
Mariopartykin ng
145
17 jaar
Als je Zangoose tegenkomt en vangt, is het misschien handig om hem zo lang mogelijk zo te houden, want Shadow Zangoose is heel sterk voor het moment dat je in de game zit.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg