MarioCube Zoeken in alle GC All-in-1 pagina's (spellen, hardware en accessoires) op: Lord of the Rings
zoekresultaten voor Lord of the Rings:

The Lord of the Rings: The Third Age
the Lord of the Rings : the Third Age is een erg origineel spel. Het is een spel van de Lord of the Rings , maar je speelt niet met de bekende figuren Aragorn en Legolas enzo (een keer kom je wel Gandalf tegen). Je speelt met een ander team van bewoners van Midden-Aarde, o.a. een elf en en dwerg. Het team volgt ongeveer het pad dat het Reisgenootschap ook volgt, dus je ziet wel de bekende locaties van de film. Ook de vaardigheden zijn leuk, je leert er steeds meer en ze worden steeds handiger en indrukwekkender. Ook de Evil Mode is een erg leuke toevoeging: je kunt extra wapens vrijspelen door als de slechterikken te spelen.
line
The Lord of the Rings: The Return of the King
Het leuke van the Lord of the Rings : the Return of the King is dat je kunt kiezen uit zoveel personages. Als je ze allemaal hebt vrijgespeeld kun je uit maar liefst 10 personen kiezen. Ook is het leuk dat je een combometer hebt, die steeds groter wordt naarmate je meer vijanden achter elkaar verslaat, hoe beter je combo`s hoe meer punten en hoe meer punten hoe meer vaardigheden je kunt kopen voor je personages. Uiteindelijk krijg je hele goede vaardigheden, zoals pijlen die je doelwitten doorboren en in brand steken. Erg veel variatie in het spel, dus een must-have voor de gamecube.
line
The Lord of the Rings: The Two Towers
the Lord of the Rings the Two Towers is een verschrikkelijk leuk spel. Je kan gewoon lekker op die knopjes drukken en Orcs enzo neerslaan. Het is ook leuk omdat je dingen moet verdedigen/beschermen & sterke mannentjes (zoals sharku) moet verslaan. Het is soms even nadenken , maar als je het eenmaal weet dan ben je niet meer van je controller weg te slaan. Je kan met 3(later 4) personen vijanden verslaan in verschillende levels. Ik had eerst de game: the Lord of the Rings the Return of the King, maar daarna moest ik ook dit spel hebben. Helaas zijn de graphics wel iets lager dan bij de Return of the King maar het is toch een mooi spel. Voor alle Lord of the Rings fans is dit spel een aanrader!!!
line
King Kong
Interviews
Voltooi 100% van het spel en behaal 75,000 punten om het interview met de filmregisseur Peter Jackson (o.a. van Lord of the Rings en King Kong) te verkrijgen.
Behaal 100% van het spel, 200,000 punten en de derde online code om het interview met Philippa Boyens (de scenarist) te verkrijgen.
Bestel vandaag, deze dinsdag in huis.
4.99
€ 1.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Future Tactics the Uprising
Ik vind het geweldig om te kunnen zeggen dat ik ook dit spel helemaal te gek vind. Gamecube maakt hele mooie en goede spellen. Future Tactics maakt dit dan ook weer mooi waar. Het is het niet-doorsnee the ma dat spellen van de Gamecube onderscheidt van andere consoles. Future Tactics is daarbij een extreem goede game omdat je een 2de speler zo kan laten bijspringen of laten weggaan. Het geeft een beetje het Lord of the Rings the Third Age idee, wat echt super is.
De graphics zien er uitstekend uit, het verhaal is super, of het ook leuk is om meerdere malen te spelen kan ik nog niet zeggen want ik heb het (nog steeds) niet uitgespeeld. Eindoordeel? Een dikke vette 9. Super dus.
Bestel vandaag, deze dinsdag in huis.
€ 3.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Sla Dark Lord Ganondorf aan de haak
Bij het laatste gevecht tegen Dark Lord Ganondorf gebruik dan je hengel, Ganondorf zal naar de hengel kijken en dan kun je hem gerust aanvallen met jump attacks maar na 3 aanvallen verdedigt Ganondorf zich weer!
Bestel vandaag, deze dinsdag in huis.
€ 49.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Yu-Gi-Oh! The Falsebound Kingdom
Unlockable
1.Blue Eyes White Dragon: versla Lord van D. in the Burrow op level 14 (kaiba)
2.Aqua Dragon: De gang door de baai in Scorched (Opdracht 14) aan Kant Yugi, daar, verslaat hem, de Walvis van de Vesting en Suijin om hem te krijgen.
3.Speel als Joey: Haal Kaiba en Yugi.
4.Alle god monsters: Als je Yugi haalt krijg je obelisk the tormentor. Als je Kaiba haalt krijg je slifer the sky dragon.
En als je Joey haalt krijg je wind dragon of ra.
Bestel vandaag, deze dinsdag in huis.
€ 16.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Spartan: Total Warrior
Spartan: Total warrior is een geweldig spel. Ik had eerst Rome: Total war + de 2 uitbreidingen(Barbarion invasion & Alexander, en daar was ik gelijk al helemaal gek op, dus ik wilde ook het andere spel van de Total War serie. Toen het spel op Mariocube stond kocht ik het gelijk. Toen ik het spel kreeg ging ik het meteen spelen, en ik zat helemaal in de rol van ``de Spartan``. Het is een heel mooi spel met al die gebieden, die vijanden en die bondgenoten. En natuurlijk de speciale aanvallen. Ik vind de eindbazen niet zo moeilijk, maar dat kan ook aan mij liggen. Een ander iets van het spel is: de Arena mode. En dat is zeker leuk met al die upgrades, zoals: Spartaanse boogschutters, Spartaanse zwaard- en speer vechters die je helpen met het verslaan je vijanden. Dit spel is aangeraden aan alle mensen die the Lord of the Ring spelen, en zulke vergelijkbare spellen.
Bestel vandaag, deze dinsdag in huis.
€ 9.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
MarioCube © 2005 - 2017