x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

XIII - GC All in 1!

Kopen:

XIII
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
14.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
XIII Zonder Handleiding
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
14.99
€ 10.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot XIII

Afbeelding voor  XIII

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2003
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Memory Card:6 blokken
Aantal discs:1
EAN:3307210152244
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  XIII

Afbeeldingen

XIII lijkt een kleurrijke, vrolijke game, maar is ook zeer gewelddadig.
XIII lijkt een kleurrijke, vrolijke game, maar is ook zeer gewelddadig.
Wat een sukkel! Hij weet niet eens dat ik achter hem sta!
Wat een sukkel! Hij weet niet eens dat ik achter hem sta!
Je kan mensen gebruiken als schild om zo niet geraakt te worden!
Je kan mensen gebruiken als schild om zo niet geraakt te worden!
XIII speelt zich af in een stripboek!
XIII speelt zich af in een stripboek!
BAOOM!!
BAOOM!!
3 tegen 1 is gemeeeeen!
3 tegen 1 is gemeeeeen!
Afbeelding voor XIII

Links

Beoordelingen voor   XIII

Beoordelingen XIII

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

XIII is een gewaagde shooter in een langzaam vergrijzend genre. Looks en inhoud sluiten perfect op elkaar aan; een waar kunstukje. (Score 83)
Power Unlimited (#11/03).
Cijfer:
8,3

0
10 jaar
XIII is echt een superleuke schooter. Gaaf als je iemand dood dat je het dan groot in beeld ziet. Grappig dat je soms mensen als schild kan gebruiken om de kogels voor je op te vangen. Het spel is vrij moeilijk dus je hebt het niet te snel uitgespeeld. Veel verschillende mogelijke wapens. Als je ze even niet hebt of als ze op zijn pak je gewoon een stoel, glasscherven of een schep. Deze schooter houdt je wel een tijd bezig. Heb je het uitgespeeld dan ga je multiplayer doen met je vrienden.
Cijfer:
8,8

15 jaar
XIII is een super leuke shooter, vooral omdat het in strip gemaakt is en dat ziet er echt vet uit!!! Er zit een goede verhaallijn in het spel en de missies zijn leuk om te spelen, in veel verschillende landschappen, met veel verschillende wapens en je kan nooit iemand vertrouwen!
Als je de verhaallijn hebt uitgespeeld ga je lekker alleen of met vrienden de mode multiplayer spelen en altijd spannend, wie heeft de meeste kills!!! KEI VETTE SHOOTER!
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
XIII is een mooi spel om met z`n 2e te spelen. Als je het eenmaal gespeelt hebt wil je verder spelen om meer dingen te doen. De strips die erin wordt verwerkt zijn ook heel grappig. En dit maakt het spel een beetje grappiger. Een spel om urenlang plezier mee te hebben.
Cijfer:
9

18 jaar
Heerlijke shooter, heel erg leuk in comic style. Leuke verhaallijn, ik speel het op hard en is goed te doen. Had van mij wel moeilijker gemogen!
Multiplayer erg leuk, soms wat gekke respawn points en het verschil in wapens. Echt aan te raden, heerlijk om wat uurtjes mee door te komen! Kon hem bijna nergens vinden, maar ben blij dat deze site er is :)
XIII
Cijfer:
9,0

17 jaar
Heel goed spel, het idee om een spel als stripverhaal te maken is erg goed bedacht, de missies zijn leuk en er zit veel variatie in. Je begint als iemand die net een hersenschudding heeft gehad en zich niet meer kan herinneren wat er gebeurd is, d.m.v. de andere personages kom je er langzamerhand achter wat er gaande is, dat klinkt zo een beetje suf, maar het is erg goed uitgewerkt. En als je niet verder komt in de storymode heb je altijd nog de multiplayer, die ook erg veelzijdig is, en met z’n vieren tegelijk gespeeld kan worden.

De storymode is echt voor de fanatieke gamer, die speel je niet zomaar uit; de multiplayer is leuk voor iedereen.

score: 8.5/10
XIII
Cijfer:
8,5

15 jaar
Dit is een leuk potje schiet spel. Lekker in de singleplayer zo ver mogelijk komen, en mensen neer knallen die je in de weg staan. En als na een tijdje de singleplayer je verveelt, dan ga je gewoon met je vrienden een potje multiplayer spelen. Je hebt o.a Capture The Flag en Death Match enz.
XIII
Cijfer:
8,2

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit spel nog nooit op de Gamecube gespeeld heb, slechts op de X-box, maar het spel is hetzelfde. Ik ga dus ook niet in op de inhoud van: `Kun je het lekker wegspelen op de Cube?` Maar ik ga het alleen hebben over het spel zelf.
Wat een klasse.... Ik werd er de eerste keer helemaal stil van. Je bent a la Multiplayer in een team arena aan het schieten op andere mannetjes en poppetjes. Soms krijg je zelfs `bullet time`. Voor diegenen wie niet (helemaal) weten wat dat is: de tijd vertraagt. Je ziet hetgeen wat gebeurt dus even in slow motion. Wordt voornamelijk gebruikt bij schietgevechten (vandaar de naam `bullet time`).
Het is erg leuk om het spel in je eentje te spelen, want de tegenstanders zijn lekker uitdagend. Natuurlijk is het helemaal spannend om vrienden mee te brengen en met hen te gaan schieten. De levels zijn leuk en het tekenachtige maakt het een echt waardig spel. Een 8,5!
XIII
Cijfer:
8,5

16 jaar
Ik heb XIII een keer op Koninginnedag gekocht en had er eerlijk gezegd niet veel van verwacht, totdat ik het ging spelen. In het begin dacht ik echt van wat is dit, maar het tegenoverstelde bleek. Ik speelde er zo snel doorheen en na het spel uren en uren gespeeld te hebben is het nog leuk. Kan aan mij liggen, maar het is gewoon zo leuk.
Cijfer:
9

180
18 jaar
Fantastische actie-avonturengame met een spannend verhaal.
XIII op de GameCube is een geweldige, unieke ervaring. Het heeft veel geweldige levels met een grote hoeveelheid actie, puzzels en verrassingen. De graphics en audio zijn uitstekend, en de gameplay is erg soepel. Er is ook een interessant verhaal dat je motivatie geeft om door te gaan. Kortom, als je op zoek bent naar een goede actie-avonturen game op de GameCube, XIII is een geweldige keuze.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor XIII

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Geheimen

Geheimen:
handig trucje.
MarioCube
9 jaar
kom je weer eens in reload-problemen? Denk dan altijd aan de 2e functie van jouw wapen in de hand! Bijvoorbeeld met de shotgun kan je meppen en vergeet de assaultrifle met een handige granaat niet. Ideaal als er geen plek is om achter te schuilen.

Geheimen:
Extra ammo.
MarioCube
9 jaar
Krijg meer ammo: houd links en rechts ingedrukt en druk op: rechts, links, y, y, B, B.

Geheimen:
Meer ammo
Shyguy
371
Wacht totdat de vijand zijn geweer herlaadt om hem te doden. Je verkrijgt dan een vol magazijn.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor XIII

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg