x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

GoldenEye Rogue Agent - GC All in 1!

Kopen:

GoldenEye Rogue Agent Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
€ 5.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot GoldenEye Rogue Agent

Afbeelding voor  GoldenEye Rogue Agent

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2004
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Memory Card:2 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030930039738

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  GoldenEye Rogue Agent

Afbeeldingen

In het spel kom je bekende 007 lokatie`s tegen, Zie dan ook hier `Max Zorins Zeplin`
In het spel kom je bekende 007 lokatie`s tegen, Zie dan ook hier `Max Zorins Zeplin`
Gebruik mensen als levende schilden.
Gebruik mensen als levende schilden.
Veroorzaak extreme explosies.
Veroorzaak extreme explosies.
Verschillende mooi afgewerkte levels om je in uit te leven.
Verschillende mooi afgewerkte levels om je in uit te leven.
Ga met vier vrienden de strijd aan in de Multiplayer mode.
Ga met vier vrienden de strijd aan in de Multiplayer mode.
De man met de hoed: Oddjob
De man met de hoed: Oddjob
Beoordelingen voor   GoldenEye Rogue Agent

Beoordelingen GoldenEye Rogue Agent

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

0
20 jaar
Mijn mening is: Golden Eye Rogue Agent is een hele vette shooter, zelfs als je Nightfire (die ik echt geweldig vind) ook in je bezit hebt. Je hoeft namelijk niet meer sneaky te doen en mensen te sparen, nee het is gewoon alles neerschieten op de meest vette manier! Dit brengt me meteen bij het allervetste van de hele game; de functie om twee verschillende wapens tegelijk vast te mogen houden. Meestal zijn dit twee dezelfde wapens, maar bij dit spel maakt dat niets uit. Terwijl je iedereen neermaait met je machinegeweer, pomp je er ook eentje vol met lood met je shotgun in je andere hand... echt ontzettend grof.
De graphics zien er zoals gewend van Bond games prima uit. De replay is daarnaast ook heel erg goed. De levels zijn lekker lang, het zijn er ook veel, maar ze hebben af en toe ook een prima moeilijkheidsgraad. De AI van de vijanden is niet ontzettend goed, maar wel goed genoeg om je het leven zuur te maken.
Echter, dit spel heeft een nadeel; de multiplayer optie. Tenminste, deze is heel erg vet om met z`n 4en te spelen, vooral door de twee-wapens tegelijk optie die je hebt in de game. Maar het nadeel begint pas als je in je eentje bent! Ik vond het namelijk heel vet dat ik bij Nightfire gewoon lekker bots kon neer gaan schieten en vette maps, maar dat kan bij deze game niet! Erg jammer, maar dit wil niet zeggen dat de hele game meteen om weg te gooien is, sterker nog! Echt een hele erge aanrader!
GoldenEye Rogue Agent
Cijfer:
8,9

17 jaar
Geweldig spel, zeker omdat het een nieuw soort bond is, maar dan ben je zelf wat minder braaf. `F**k my license to kill, I got my license to slaughter` En dat terwijl je een shotgun in de ene, en je machine geweer in de je andere hand hebt. En je ene oog is je `smijt de anderen in het rond` oog. Wat zeker niet iedereen heeft. Het plot en het verhaal is leuk bedacht, zeker een 7 waard, en de multiplayer mode is om te brullen (Maja, positief dan). Dit spel verdient van mij een 8.0.
GoldenEye Rogue Agent
Cijfer:
8

0
12 jaar
GoldenEye Rogue Agent is een erg leuk spel voor shooter fans! (Niet 007 fans).
Want: Dit is een super vette shooter met ongeveer 18 wapens en een onafhankelijke dual wielding systeem met meer dan 100 combinaties. Met vette wapens zoals de Mag-rail, Predator en natuurlijk de Organische Massa Energie Neutralisator, ook wel genoemd± de OMEN XR. Buiten het wapen systeem zijn er wat nieuwe functies bij gekomen, zoals: Menselijk schild, dual wielding, melee attacks en natuurlijk de Golden Eye Powers zoals mijn favoriete Magneetveld. Met deze Power kan je je vijanden dood gooien (vergelijkbaar met de Force). Nieuwe reload animaties en interactieve dingen zoals Deathtraps, zoals: Valluiken, treinen, elektrische tombe en nog veel meer. Een echte aanrader naar mijn mening. Een vette 9/10
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

17 jaar
GoldenEye Rogue Agent is anders dan de rest van de James Bond spellen omdat je nu de schurk speelt. Sterker nog in de campaign komt James Bond maar zeer kort voor en afgezien wat gejatte james bond-personages heeft dit spel helemaal niks met de James Bond reeks te maken. Het verhaal achter de shooter is bijna geen verhaal te noemen, eerder wat scenes die wanhopig proberen verschillende levels aan elkaar te knopen. De gameplay echter is wel weer leuk. Meestal kan je als een Rambo figuur door de levels rennen, maar uiteindelijk besef je wel dat dekking zoeken beter werkt. Het is dus enigszins een leuk spel om te spelen. Ook de speciale oog-krachten zijn handig en hebben een strategisch voordeel. De campaign is wel helaas te kort. De multiplayer was nogal chaotisch met twee wapens tegelijkertijd die heel het beeld beheersen. Voor een goede multiplayer-shooter zou ik James Bond nightfire spelen. De gameplay is dus goed, al kan je niet springen, de campaign te kort en de multiplayer in splitscreen is beter bij andere spellen.
Cijfer:
7,7

5531
21 jaar
James Bond is tijdloos!
"GoldenEye: Rogue Agent" is een first-person shooter die is uitgebracht voor de Nintendo GameCube en andere platforms. :

"GoldenEye: Rogue Agent" neemt de naam en de erfenis van de iconische "GoldenEye 007" niet over, maar probeert een nieuwe draai te geven aan het Bond-universum. In plaats van James Bond te spelen, neemt de speler de rol aan van een voormalige MI6-agent die de bijnaam "GoldenEye" krijgt.
Lees meer...

Grafisch gezien wordt de game over het algemeen als degelijk beschouwd, met realistische personagemodellen en omgevingen. Het probeert een moderne en duistere esthetiek te creëren, passend bij de thema's van de game.

Wat betreft gameplay biedt "GoldenEye: Rogue Agent" een mix van schietactie en enkele gadgets en speciale vaardigheden. Spelers kunnen gebruik maken van kunstmatige lichaamsaanpassingen om hun personage te verbeteren.

De verhaallijn probeert een intrigerend verhaal te vertellen, maar wordt soms bekritiseerd vanwege zijn complexiteit en het afwijken van de Bond-canon.

Kritiek richt zich vaak op de algehele uitvoering en het gebrek aan diepgang in vergelijking met andere first-person shooters. De game slaagt er niet altijd in om het niveau van de originele "GoldenEye 007" te evenaren.

Over het algemeen wordt "GoldenEye: Rogue Agent" gezien als een interessante poging om het Bond-universum uit te breiden, maar het slaagt er niet volledig in om de magie van het originele "GoldenEye 007" vast te leggen. Fans van het Bond-genre kunnen er enige waarde in vinden, maar het wordt niet beschouwd als een van de meest memorabele titels op de Nintendo GameCube.
Verberg.
GoldenEye Rogue Agent
Cijfer:
8,7

17 jaar
Dit spel heb ik 1 dag in me bezit gehad, waarna ik terug gegaan ben naar de winkel om hem te ruilen. Het roept bij mij wat dubbele gevoelens op namelijk. Aan de ene kant is het echt een heel goed spel, je kunt namelijk twee wapens dragen ipv een. Daarbij zijn de graphics best goed, vind ik, voor een James Bond spel.
Maar aan de andere kant baalde ik enorm van dit spel. Als je namelijk, James Bond Nightfire 007 heet hij geloof ik, kent dan weet je dat je daarbij een vette multiplayer hebt. Je kunt namelijk multiplayer in je eentje spelen. Je hebt de computer dan als tegenstanders.
Bij dit spel daarentegen kun je in de multiplayer slechts in je eentje spelen. Dus heb je geen computer als tegenstander te kiezen. Dit maakte de reden dat ik uiteindelijk het spel heb teruggebracht. Erg jammer, maar helaas.
Mijn eindoordeel is dan ook, als je het niet erg vind om multiplayer slechts met max 4 spelers te spelen (waarvan 1 speler jijzelf bent en de andere 3 zijn vrienden) dan is het een tof spel. Ik vind dat de missies niet zodanig leuk zijn dat je ze alleen daarvoor koopt.
GoldenEye Rogue Agent
Cijfer:
9

14 jaar
GoldenEye Rogue Agent is echt het beste gamecube shooter spel dat er is. het is mooi heeft een goede verhaallijn een geweldige multiplayer. Het bevat als een van de eerste nintendo games zelfs de zogeheten ragdoll deaths. Dat houdt in dat de tegenstanders vrij zijn om te vallen als echte mensen nadat ze dood zijn geschoten. Een echte aanrader, maar ik moet nu echt ff verder spelen. Doeg!
Cijfer:
8,5

10 jaar
Ik heb GoldenEye Rogue Agent gespeeld bij een vriend van me. Het is leuk om met zijn vieren te spelen, en team modus vind ik het leukst. Ik had twee vrienden verslagen met een wapen zonder na te laden!
Cijfer:
8,5

13 jaar
GoldenEye Rogue Agent is een goed spel met vele leuke levels, wapens en gadgets. Een groot + puntje van dit spel is dat je 2 wapens kan dragen. Dat vind ik er nou zou leuk aan: je kan met een machine geweer mensen neer knallen en tegerlijkertijd een groep mensen opblazen met een bommentje. Het is een groot spel met hele leuke levels. Soms moeilijk maar dat is ook wel leuk. Het zag er eerst een beetje nep uit, maar toen ik eenmaal met 2 wapens liep dacht ik: Dit spel is echt gaaf.
Dit is een spel voor mensen die een wel van een beetje actie & schieten houden.
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor GoldenEye Rogue Agent

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 6 Geheimen - 3 Cheats en Codes

Geheimen:
Wat te doen met reload-problemen.
MarioCube
9 jaar
Stel, je zit midden op een open veld, met gruwelijk veel vijanden die nog staan. Wapens leeg, reloaden dus. Ze kunnen je wel neerhalen in die 3 seconden die je nodig hebt, het is duiken...OF gebruik gewoon jouw oog! Het oog uit golden-eye kan meer dan het gebruikelijke gereedschaps kistje van je pa.
Blijf hieraan denken als je door de levels heen snelt.

Geheimen:
100% HP en Armour.
MarioCube
9 jaar
Wordt het je te moeilijk of ga je bijna dood?
Druk dan in het pauze menu:
R,R,R,L,R,R,L,R

Cheats en Codes:
Cheat voor alle Artworks.
MarioCube
9 jaar
Geen zin om alle artworks te vinden?
Ga dan naar het Extra Menu en druk dan:
Beneden, rechts, beneden, rechts, beneden, omhoog, beneden, beneden, rechts, beneden, rechts, beneden, omhoog, beneden, links.
Lees meer tips en geheimen.

Cheats en Codes:
Speel bijna alles vrij met 1 cheat!
MarioCube
9 jaar
Alle poppetjes, alle Single en Multiplayer levels en alle contents!
Ga naar Extra Menu en druk deze knoppen in:
Beneden, Rechts, Beneden, Rechts, Omhoog, Omlaag, Omhoog.

Geheimen:
Speel 1 leven modus vrij!
MarioCube
9 jaar
Ga naar Extra Menu en druk deze knoppen in om 1 leven te kijgen:
Links, Beneden, Omhoog, Rechts, Omhoog, Rechts, Links, Beneden.

Cheats en Codes:
Cheat geeft al je oog kracht terug.
MarioCube
9 jaar
Bijna geen oog kracht meer?
Druk op pauze en druk deze knoppen in:
L,R,L,L,L,R,R,L

Geheimen:
Levels in single en modus in multi.
MarioCube
9 jaar
Wil je alle levels in Singleplayer en alle modus in Multiplayer?
Ga dan naar Extra Menu en druk deze knoppen in:
Beneden, rechts, beneden, rechts, omhoog, Beneden, omhoog, links.

Geheimen:
Paintball mode
MarioCube
9 jaar
Ga eerst naar het hoofd menu kies dan extra`s en toets dan het volgende in met de pijltjestoetsen :
Rechts links recht links omlaag omlaag omhoog omhoog

Geheimen:
Speel alle multiplayer poppetjes uit
MarioCube
9 jaar
Ga eerst naar het hoofdmenu ga dan naar extra`s. Druk dan met de pijltjestoetsen het volgende in:
beneden links omhoog links rechts beneden links omhoog
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg