x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Medal of Honor: Rising Sun - GC All in 1!

Kopen:

Medal of Honor: Rising Sun Losse Disc
Bestel vandaag, maandag in huis.
6.49
€ 1.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Medal of Honor: Rising Sun Players Choice
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 4.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Medal of Honor: Rising Sun

Afbeelding voor  Medal of Honor Rising Sun

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2003
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Memory Card:8 blokken
Aantal discs:2
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:5030946035502

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Medal of Honor Rising Sun

Afbeeldingen

Help mee in de bevrijding van Oost-Azië.
Help mee in de bevrijding van Oost-Azië.
Pas op voor de Japanners met dodelijke Samurai zwaarden.
Pas op voor de Japanners met dodelijke Samurai zwaarden.
Bescherm een tank die de Indonesische eilanden schoonveegd.
Bescherm een tank die de Indonesische eilanden schoonveegd.
Vele spannende missies in de Aziatische oerwouden.
Vele spannende missies in de Aziatische oerwouden.
Baan je een weg door de hindoetempels, zij aan zij met je geallieerde maten.
Baan je een weg door de hindoetempels, zij aan zij met je geallieerde maten.
Verwoest de Japanse vliegtuigen en verdedig de vloot bij Pearl Harbor.
Verwoest de Japanse vliegtuigen en verdedig de vloot bij Pearl Harbor.
Beoordelingen voor  Medal of Honor Rising Sun

Beoordelingen Medal of Honor: Rising Sun

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,9

14 jaar
Medal of Honor: Rising Sun is echt een aanrader. Een heel goed oorlogs spel, met mooie levels. En bij je eerste level word je gelijk bij pearl harbor gedropt, wat heel vet is.
De mooie levels zijn goed maar het beste is: De multiplayer. Ten eerste bij de gewone multiplayer kan je tegen elkaar zoals elke WOII game maar nu ook tegen bots. En volgens mijn mening het beste: de co-op missies. Daarin kan je met z’n tweeen vechten in de missies. De beste uit de medal of honor reeks.!
Cijfer:
8

0
20 jaar
Mijn mening is: MOH - Rising Sun is een redelijke shooter voor op de gamecube. Je wordt in het begin meteen in Pearl Harbor gegooid, wat echt een hele vette missie is om te spelen (oa. omdat het ook bekend voorkomt ed.), maar daarna slappen de missies wat af qua spectakel.
De graphics zijn redelijk en ik ben ook niet al tevreden over `het schieten`. Ondanks dat je echt hele groffe wapens in je bezit hebt, ben je soms wel een half uur bezig met het killen van het ene mannetje, terwijl je een ander mannetje in één keer dood schiet. Beetje jammer, maar dit komt niet de hele game lang voor gelukkig.
Het spel is ook niet altijd even makkelijk, je moet continue alert zijn, want je vijanden kunnen van elke kant ineens opduiken. Dit vind ik erg gaaf aan het spel en dit maakt de levensduur van het spel ook wat langer. Daarnaast heeft het een vette multiplayer waar je ook een tijdje zoet mee bent als je wat vrienden uitnodigt.
Al met al een redelijke shooter, die zeker wel leuk is om eens te spelen.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
7

15 jaar
Medal of Honor is een veelbelovende shooter die z`n verwachtingen waarmaakt. Het speelt zich af in de 2e wereld oorlog en het eerste level is het bombardement op pearl harbour. Jij bent de hoofdpersonage die in het begin net als alle andere niks meer was dan een gewone soldaat die uit zijn slaap gedreven wordt door de japanse kisten, maar later in het spel wordt je een echte held. Je kan adventure in je eentje of met z`n tweeen doen en zo kan je jezelf op tactische wijze door de missie knokken. Er zit een goede verhaallijn in het spel en elk level heeft zijn eigen sfeer waar je gegarandeerd gegrepen door zult worden. Naast adventure kan je ook nog met maximaal vier andere spelers multiplayer doen, waar je de keuze hebt uit een aantal verschillende levels en wapensets. Al met al staat er tegenover de ietwat teleurstellende graphics een zeer goede gameplay, waardoor het een van de beste medal of honors is.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Dit is een best leuk spel. Zeker met die co-op missies. Je kan dezelfde levels die je in je eentje, doet ook samen spelen. De een met sniper en de andere met een machine geweer. Het minpuntje van dit spel is, is dat het niet zo mooi is. Het heeft niet zo mooie omgevingen. De special effects zijn ook matig. Een ander minpuntje: de myltiplayer mode (tegen de computer vechten zonder missies) is niet leuk. De computerbestuurde mannentjes schieten bijna altijd raak (zelfs met een handpistool op een lange afstand). Ze spelen gewoon niet vals. Verder zijn de missies (soms) best vet. Een spel dat leuk is voor je Medal Of Honor verzameling, maar verder geen echte aanrader.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
6,4

13 jaar
Een leuk spel, maar wel veel te kort, de graphics en vooral de multiplayer zijn erg leuk. Maar je hebt het in 6 uur uitgespeeld. Gellukig heeft het door de multiplayer wel meer waarde, je kan namelijk Co-op met vrienden!
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
7,4

12 jaar
Super spel.Goed nagemaakt.Gaaf om in het eerste level peal hearbor (of hoe je dat schrijft) te beschermen.Voor de zwaarden moet je erg oppassen die maken je binnen een paar slagen dood.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
9

18 jaar
Tot zover ik Medal of Honor: Rising Sun heb gespeeld, vind in het juist een heel gaaf spel! Ik vind de actie ik het spel gaaf, terwijl ik zelf nou niet echt zo heldhaftig ben! Met dit spel moet je wel heel alert zijn, voor je het weet wordt je van de zijkant of van achter je beschoten. De wapens vind ik erg gaaf, omdat het niet van die `mietige` wapens zijn, maar bij dit spel gaat het om het echte werk!
Aan het begin moest ik wel even goed uitvinden hoe alles werkte, maar dit heb je over `t algemeen al vrij snel door. Een leuk spel voor als je in je eentje bent!
Cijfer:
7,5

11 jaar
Medal of Honor: Rising Sun is vette actie game voor de Gamecube.
Ik heb aan dit spel heel veel plezier gehad maar toen ik hem had uitgespeeld begon hij een beetje te vervelen.
Maar het wel een leuk spel.
Cijfer:
8

14 jaar
Medel of Honor is een geweldige 2de wereldoorlog shooter ik heb me vooral met de multiplayer mode lange tijd vermaakt. Goede game goede graphics. Aanrader!!
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
8,3

11 jaar
Je kan lekker afreageren op mannetje`s!! Alle wapens zijn chil, ik gebruik meestal de thompson.
P.S.:Bedankt voor de gave cheats!!
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
7,7

14 jaar
In Medal of Honor : Rising Sun speel je met een soldaat in de tweede wereld oorlog. Je eerste missie is tijdens de slag bij Pearl Harbor. Je heb een aantal verschillende wapens waarvan je kogels van je verslagen tegenstanders kan gebruiken. Het ziet er niet zo geweldig uit maar ook weer niet echt lelijk. Het spel is niet zo heel goed, het schieten is oa niet goed uitgewerkt. Soms gaat er namelijk iemand dood met een kogel in zijn voet en overleven anderen 50 kogels in hun hoofd. Het is niet een erg lang spel maar heeft wel een mulityplayer waardoor je toch best lang kan spelen. Wel een leuk spel opzich, maar alleen maar kopen als hij echt goedkoop is.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
7

12 jaar
MOH Rising sun is een vet spel met leuke multiplayer. Het is een leuke shooter en echt heel orgineel verzonnen!! cijfer: 9!
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Medal of Honor: Rising Sun

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Cheats en Codes

Cheats en Codes:
Snipe-O-Rama mode
MarioCube
9 jaar
Als je met elk wapen in wilt kunnen zoomen net als een sniper: Voer LELEUP in op het paswoord scherm bij het options menu. Selecteer de ’Bonus’ optie om deze cheat mogelijk/onmogelijk te maken.

Cheats en Codes:
Kogelscherm
Stteevvee
7591
Ga naar het paswoorden menu en voer de volgende code in: "GOURAMI". Je zal nu beschermd worden tegen vijandige kogels!

Cheats en Codes:
Cheats
MarioCube
9 jaar
Ga naar het Optie menu, ga dan naar password en typ een van de volgende cheats van hier onder in. Ga dan naar het Bonus menu om de cheats aan of uit te zetten.

Cheat - Effect
BENGAL - Onzichtbaar
DISCUS - Max munitie
TETRA - Mannen met grote hoofden
PLECO - Zilver kogel mode
SPINEFOOT -Grote armen
LOACH - Alle voorwerpen
MOOR - Rubberen granaten
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2005 - 2023 MarioCube