x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Medal of Honor: Rising Sun - GC All in 1!

Kopen:

Medal of Honor: Rising Sun Players Choice
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Medal of Honor: Rising Sun Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
7.49
€ 3.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Medal of Honor: Rising Sun

Afbeelding voor  Medal of Honor Rising Sun

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2003
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Memory Card:8 blokken
Aantal discs:2
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:5030946035502
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Medal of Honor Rising Sun

Afbeeldingen

Help mee in de bevrijding van Oost-Azië.
Help mee in de bevrijding van Oost-Azië.
Pas op voor de Japanners met dodelijke Samurai zwaarden.
Pas op voor de Japanners met dodelijke Samurai zwaarden.
Bescherm een tank die de Indonesische eilanden schoonveegd.
Bescherm een tank die de Indonesische eilanden schoonveegd.
Vele spannende missies in de Aziatische oerwouden.
Vele spannende missies in de Aziatische oerwouden.
Baan je een weg door de hindoetempels, zij aan zij met je geallieerde maten.
Baan je een weg door de hindoetempels, zij aan zij met je geallieerde maten.
Verwoest de Japanse vliegtuigen en verdedig de vloot bij Pearl Harbor.
Verwoest de Japanse vliegtuigen en verdedig de vloot bij Pearl Harbor.
Beoordelingen voor   Medal of Honor Rising Sun

Beoordelingen Medal of Honor: Rising Sun

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,9

14 jaar
Uitstekende Multiplayer en Co-op Missies in Medal of Honor: Rising Sun
Medal of Honor Rising Sun is echt een aanrader. Een heel goed oorlogs spel, met mooie levels. En bij je eerste level word je gelijk bij pearl harbor gedropt, wat heel vet is.
De mooie levels zijn goed maar het beste is: De multiplayer. Ten eerste bij de gewone multiplayer kan je tegen elkaar zoals elke WOII game maar nu ook tegen bots. En volgens mijn mening het beste: de co-op missies. Daarin kan je met z’n tweeen vechten in de missies. De beste uit de medal of honor reeks.!
Cijfer:
8

0
20 jaar
Intense Start in Pearl Harbor, maar Wisselend Actie Niveau
Mijn mening is: MOH - Rising Sun is een redelijke shooter voor op de gamecube. Je wordt in het begin meteen in Pearl Harbor gegooid, wat echt een hele vette missie is om te spelen (oa. omdat het ook bekend voorkomt ed.), maar daarna slappen de missies wat af qua spectakel.
De graphics zijn redelijk en ik ben ook niet al tevreden over `het schieten`. Ondanks dat je echt hele groffe wapens in je bezit hebt, ben je soms wel een half uur bezig met het killen van het ene mannetje, terwijl je een ander mannetje in één keer dood schiet. Beetje jammer, maar dit komt niet de hele game lang voor gelukkig.
Het spel is ook niet altijd even makkelijk, je moet continue alert zijn, want je vijanden kunnen van elke kant ineens opduiken. Dit vind ik erg gaaf aan het spel en dit maakt de levensduur van het spel ook wat langer. Daarnaast heeft het een vette multiplayer waar je ook een tijdje zoet mee bent als je wat vrienden uitnodigt.
Al met al een redelijke shooter, die zeker wel leuk is om eens te spelen.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
7

15 jaar
Eerste Level: Bombardement op Pearl Harbor
Medal of Honor is een veelbelovende shooter die z`n verwachtingen waarmaakt. Het speelt zich af in de 2e wereld oorlog en het eerste level is het bombardement op pearl harbour. Jij bent de hoofdpersonage die in het begin net als alle andere niks meer was dan een gewone soldaat die uit zijn slaap gedreven wordt door de japanse kisten, maar later in het spel wordt je een echte held. Je kan adventure in je eentje of met z`n tweeen doen en zo kan je jezelf op tactische wijze door de missie knokken. Er zit een goede verhaallijn in het spel en elk level heeft zijn eigen sfeer waar je gegarandeerd gegrepen door zult worden. Naast adventure kan je ook nog met maximaal vier andere spelers multiplayer doen, waar je de keuze hebt uit een aantal verschillende levels en wapensets. Al met al staat er tegenover de ietwat teleurstellende graphics een zeer goede gameplay, waardoor het een van de beste medal of honors is.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Co-op missies maken het leuker, maar multiplayer teleurstellend
Dit is een best leuk spel. Zeker met die co-op missies. Je kan dezelfde levels die je in je eentje, doet ook samen spelen. De een met sniper en de andere met een machine geweer. Het minpuntje van dit spel is, is dat het niet zo mooi is. Het heeft niet zo mooie omgevingen. De special effects zijn ook matig. Een ander minpuntje: de myltiplayer mode (tegen de computer vechten zonder missies) is niet leuk. De computerbestuurde mannentjes schieten bijna altijd raak (zelfs met een handpistool op een lange afstand). Ze spelen gewoon niet vals. Verder zijn de missies (soms) best vet. Een spel dat leuk is voor je Medal Of Honor verzameling, maar verder geen echte aanrader.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
6,4

13 jaar
Leuke multiplayer, maar te kort avontuur
Een leuk spel, maar wel veel te kort, de graphics en vooral de multiplayer zijn erg leuk. Maar je hebt het in 6 uur uitgespeeld. Gellukig heeft het door de multiplayer wel meer waarde, je kan namelijk Co-op met vrienden!
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
7,4

5761
21 jaar
Geweldige campagne.
"Medal of Honor: Rising Sun" is een first-person shooter die is uitgebracht voor verschillende platforms, waaronder de Nintendo GameCube. Ontwikkeld door EA Los Angeles, maakt het deel uit van de Medal of Honor-serie en richt zich op de Pacific War tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De game werd over het algemeen geprezen vanwege zijn graphics en sfeervolle presentatie. De visuals werden als goed beoordeeld, waarbij de details van de Stille Oceaanomgevingen werden vastgelegd en een meeslepende ervaring van de Tweede Wereldoorlog werd geboden.
Lees meer...

"Medal of Honor: Rising Sun" behield de traditionele first-person shooter gameplay van de serie. Het bevatte een singleplayer-campagne met een focus op historische nauwkeurigheid en intense gevechtssituaties. Sommige spelers waardeerden de realistische aanpak, terwijl anderen vonden dat het weinig significante innovaties in het genre introduceerde.

De levelontwerpen kregen gemengde beoordelingen. Hoewel sommigen de variatie in omgevingen en de authenticiteit van de Stille Oceaan-instellingen prezen, vonden anderen dat bepaalde niveaus creativiteit misten of overdreven lineair waren.

De multiplayer-component was een opvallend aspect van het spel. Split-screen multiplayer was beschikbaar voor coöperatief en competitief spel, waardoor een extra laag van entertainment voor spelers ontstond.

Het spel ontving positieve feedback voor zijn geluidsontwerp en muzikale score. Authentieke wapengeluiden en een passende soundtrack droegen bij aan de algehele meeslepende ervaring.

De singleplayer-campagne volgde het verhaal van Joseph Griffin, een Amerikaanse soldaat die vecht in de Stille Oceaan. Het verhaal werd gewaardeerd om zijn historische context, hoewel sommige critici opmerkten dat de vertelling boeiender had kunnen zijn.

De besturing werd over het algemeen als soepel en responsief beschouwd, wat bijdroeg aan de algehele gameplay-ervaring.

Het is belangrijk op te merken dat individuele voorkeuren kunnen variëren en dat beoordelingen subjectief zijn. Als je geïnteresseerd bent in het spel, wordt aanbevolen om recentere recensies te raadplegen voor de nieuwste perspectieven op "Medal of Honor: Rising Sun" op de Nintendo GameCube. Bovendien zullen persoonlijke voorkeuren op het gebied van gameplay en historische nauwkeurigheid bepalen hoe plezierig het spel is voor elke speler.
Verberg.
Cijfer:
9,0

12 jaar
Beleef de actie van Pearl Harbor!
Super spel.Goed nagemaakt.Gaaf om in het eerste level peal hearbor (of hoe je dat schrijft) te beschermen.Voor de zwaarden moet je erg oppassen die maken je binnen een paar slagen dood.
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
9

18 jaar
Spannende Actie en Realistische Wapens in Medal of Honor: Rising Sun
Tot zover ik Medal of Honor Rising Sun heb gespeeld, vind in het juist een heel gaaf spel! Ik vind de actie ik het spel gaaf, terwijl ik zelf nou niet echt zo heldhaftig ben! Met dit spel moet je wel heel alert zijn, voor je het weet wordt je van de zijkant of van achter je beschoten. De wapens vind ik erg gaaf, omdat het niet van die `mietige` wapens zijn, maar bij dit spel gaat het om het echte werk!
Aan het begin moest ik wel even goed uitvinden hoe alles werkte, maar dit heb je over `t algemeen al vrij snel door. Een leuk spel voor als je in je eentje bent!
Cijfer:
7,5

11 jaar
Vette actie en speelplezier, maar snel uitgespeeld
Medal of Honor: Rising Sun is vette actie game voor de Gamecube.
Ik heb aan dit spel heel veel plezier gehad maar toen ik hem had uitgespeeld begon hij een beetje te vervelen.
Maar het wel een leuk spel.
Cijfer:
8

14 jaar
Geweldige multiplayer en graphics in WWII shooter
Medel of Honor is een geweldige 2de wereldoorlog shooter ik heb me vooral met de multiplayer mode lange tijd vermaakt. Goede game goede graphics. Aanrader!!
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
8,3

11 jaar
Spannende actie en toffe wapens in Medal of Honor: Rising Sun
Je kan lekker afreageren op mannetje`s!! Alle wapens zijn chil, ik gebruik meestal de thompson.
P.S.:Bedankt voor de gave cheats!!
Cijfer:
7,7

14 jaar
Schietmechaniek niet goed uitgewerkt in Medal of Honor: Rising Sun
In Medal of Honor : Rising Sun speel je met een soldaat in de tweede wereld oorlog. Je eerste missie is tijdens de slag bij Pearl Harbor. Je heb een aantal verschillende wapens waarvan je kogels van je verslagen tegenstanders kan gebruiken. Het ziet er niet zo geweldig uit maar ook weer niet echt lelijk. Het spel is niet zo heel goed, het schieten is oa niet goed uitgewerkt. Soms gaat er namelijk iemand dood met een kogel in zijn voet en overleven anderen 50 kogels in hun hoofd. Het is niet een erg lang spel maar heeft wel een mulityplayer waardoor je toch best lang kan spelen. Wel een leuk spel opzich, maar alleen maar kopen als hij echt goedkoop is.
Cijfer:
7

12 jaar
Leuke multiplayer en originele shooter
MOH Rising sun is een vet spel met leuke multiplayer. Het is een leuke shooter en echt heel orgineel verzonnen!! cijfer: 9!
Medal of Honor: Rising Sun
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Medal of Honor: Rising Sun is een Fantastisch actie-avonturenspel dat je meeneemt naar de spannende slagvelden van de Tweede Wereldoorlog! In deze game speel je als Joseph Griffin, een Amerikaanse marinier die vecht tegen de Japanse strijdkrachten in de Stille Oceaan. Deze game is ontwikkeld door EA Los Angeles en biedt intense first-person shooter actie met een meeslepend verhaal. De gameplay-mechanieken zijn echt top, met realistische wapens, spannende missies, en coöperatieve multiplayer-modus. Bereid je voor op een episch avontuur vol actie en heroïsche momenten!

Historische Context


Medal of Honor: Rising Sun werd uitgebracht in 2003 en maakte deel uit van de populaire Medal of Honor-serie, die begon in 1999. De game werd goed ontvangen vanwege zijn realistische weergave van de Tweede Wereldoorlog en de gedetailleerde omgevingen. Destijds was het een van de weinige games die zich richtte op de Stille Oceaan-theater van de oorlog, wat het een unieke ervaring maakte voor spelers. Het spel heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd.

Recensies van Experts


IGN zei over Medal of Honor: Rising Sun: "The game's atmosphere and attention to historical detail are impressive, and the multiplayer mode adds significant replay value." Gamespot noemde het "an engaging and immersive experience that captures the chaos and heroism of World War II."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van historische shooters en liefhebbers van de Tweede Wereldoorlog. Als je geniet van meeslepende verhalen en intense actie, dan is Medal of Honor: Rising Sun echt iets voor jou. Ook verzamelaars van de Medal of Honor-serie zullen deze titel graag aan hun collectie toevoegen. Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je Medal of Honor: Rising Sun leuk vindt, dan raad ik je ook aan om Medal of Honor: Frontline te proberen. Andere geweldige historische shooters zijn Call of Duty 2: Big Red One en Brothers in Arms: Road to Hill 30. Deze games bieden vergelijkbare actie en historische setting, waardoor je nog meer plezier kunt beleven!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioCube.nl vind je alleen de beste tweedehands games, en Medal of Honor: Rising Sun is geen uitzondering! Onze producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en komen met een volledige set, inclusief handleiding en doosje. Je krijgt 6 maanden garantie en onze prijzen zijn altijd laag. En het beste van alles? Door tweedehands te kopen, draag je bij aan een beter milieu. Dat is pas Fantastisch!
Medal of Honor: Rising Sun

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Medal of Honor: Rising Sun

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Cheats en Codes

Cheats en Codes:
Snipe-O-Rama mode
MarioCube
9 jaar
Als je met elk wapen in wilt kunnen zoomen net als een sniper: Voer LELEUP in op het paswoord scherm bij het options menu. Selecteer de ’Bonus’ optie om deze cheat mogelijk/onmogelijk te maken.

Cheats en Codes:
Kogelscherm
Stteevvee
7591
Ga naar het paswoorden menu en voer de volgende code in: "GOURAMI". Je zal nu beschermd worden tegen vijandige kogels!

Cheats en Codes:
Cheats
MarioCube
9 jaar
Ga naar het Optie menu, ga dan naar password en typ een van de volgende cheats van hier onder in. Ga dan naar het Bonus menu om de cheats aan of uit te zetten.

Cheat - Effect
BENGAL - Onzichtbaar
DISCUS - Max munitie
TETRA - Mannen met grote hoofden
PLECO - Zilver kogel mode
SPINEFOOT -Grote armen
LOACH - Alle voorwerpen
MOOR - Rubberen granaten
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg