x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Gun - GC All in 1!

Kopen:

Gun
Bestel vandaag, maandag in huis.
9.99
5.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Gun

Afbeelding voor  Gun

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2002
Spelers:1
Leeftijd:18+ jaar
Memory Card:7 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030917031205

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Gun

Afbeeldingen

Versla je tegenstander met je revolver uh... gun, ja GUN!!
Versla je tegenstander met je revolver uh... gun, ja GUN!!
Schilderachtige stadjes uit het oude Wilde Westen.
Schilderachtige stadjes uit het oude Wilde Westen.
De bloedige strijd tussen cowboys en indianen.
De bloedige strijd tussen cowboys en indianen.
Geniet van de levensechte Wild West omgeving
Geniet van de levensechte Wild West omgeving
Win de indianen voor je, of win van ze.
Win de indianen voor je, of win van ze.
Gewelddadige schietpartijen!
Gewelddadige schietpartijen!
Beoordelingen voor   Gun

Beoordelingen Gun

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

12 jaar
Gun is echt een van m`n leuksten spellen ooit voor mijn goeie ouwe gamecube! Ik ben hier zwaar verslaafd aan en ik had de laatste op vooraad van mariocube XD.
De graphics zijn zeer goed en als je de story mode hebt uitgespeeld (dat is vrij snel) dan kun je altijd nog side missions gaan doen. Zoals jagen op zeldzamen dieren, en koeien in hun stal krijgen. Of je gaat goud zoeken om geld te verdienen, waar je leuke dingen van kunt kopen.
Colton With (hoofpersoon) is een cool en gaaf iemand die is opgevoed door Ned. Het freeroam gedeelte in het spel is dus groot en heel uitgebreid. Nou ja de rest moet je zelf maar zien.
Voor mij een DIKKE 9,5. xD
Cijfer:
9,5

15 jaar
Een van de beste games die ik heb gespeeld!!!
Lekker door de omgeving rijden met je paard, het spel lijkt een beetje op GTA (groot compliment :D) maar dan op z`n Westerns, lekker tegen indianen en cowboys vechten. Gewoon een beetje de Cowboy uithangen, lekker veel spelen en alle missies halen. Overigens is het geluid perfect van kwaliteit en heeft het spel super graphics. Toen ik het spel voor het eerst zag was ik niet zo onder de indruk, maar als je het zelf speelt dan kan je niet achter je gamecube vandaan!
Gun
Cijfer:
9,5

14 jaar
Gun is een fantastische shooting game. Je bent in het wilde westen, en vecht tegen allerlei cowboys en indianen. Je kan heel veel in het spel doen: schieten, goud verzamelen, en missies doen. Ook is het leuk om gewoon met je paard door de fantastische omgeving te rijden. Ik vind dit spel geweldig! Een van de beste wilde westen shooting games.
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

0
15 jaar
Het spel is echt super leuk! Ik had het eerlijk gezegt niet verwacht toen ik hem op Mariocube bestelde, maar omdat hij zo goedkoop was durfde ik de gok aan. Ik begon met spelen en het werkte echt verslavend. Het spel ziet er fantastisch uit en het is erg leuk. Je rijdt op je paard van stadje naar stadje om daar belangrijke missies te voltooien. Naast de ┬┤hoofdmissies┬┤ kun je in elk stadje ook nog kleine missies doen, zoals het opsporen van criminelen.
Gun
Cijfer:
9

14 jaar
Ik vind dit het beste spel met 1 player mode. Het leuke er aan is dat als je iets verder bent vrij kan rondlopen zoals in GTA spellen. Als je vrij kunt rondlopen kan je side missions doen om je stats te upgraden. Als je verder met de opdrachten wilt, ga je naar een bepaalde plek en dan gaat daar het verhaal weer verder.
Het is wel een bloederig spel. Je kan mensen neerknallen met vette wapens zoals een pijl en boog of een rifle. En je kan ze scalperen, een fantatisch cowboy spel! Een dikken 10!
Gun
Cijfer:
10

15 jaar
De beste western game op de gamecube! Graphics en gameplay zitten helemaal goed en de sfeer is spectaculair. De actie mag er zeker ook wezen! Als je op zoek bent naar een originele game op de gamecube moet je Gun zeker oppikken. Zelfs als je geen western fan bent raad ik deze aan! Een 8.5/10
Cijfer:
8,5

15 jaar
De beste Western game op de gamecube! Graphics en gameplay zitten helemaal goed en de sfeer is spectaculair. De actie mag er zeker ook wezen! Als je op zoek bent naar een originele game op de gamecube moet je deze zeker oppikken. Zelfs als je geen western fan bent raad ik Gun aan! Een 8.5/10
Cijfer:
8,5

11 jaar
Gun is een leuke schiet western game voor de Gamecube. Je hebt veel authentieke wapens.
Je kan ook missies doen voor de sheriff en voor de pony express.
Je kan ook story missies doen daar verdien je geld mee. Met dat geld kan je spullen kopen. Je kan ook paard rijden en goud hakken.
De besturing werkt ook goed.
Cijfer:
8

13 jaar
Gun>GUN, een ontzetten bloederig maar gaaf spel. Veel missies, veel wapens en heel veel vijanden. Een leuk spel die je gewoon in een dag MOET uitspelen.
Cijfer:
9

12 jaar
Gun>Gun is gewoon een super vet schiet, cowboy/indianen, vrij rondloop spel. Het heeft een goed verhaal maar... ik was ten eerste bang dat het heel moeilijk was. Dus zette ik hem op easy (geloof me: niet doen, tenzij je bijna nog nooit hebt gegamed). Ten tweede is het verhaal zo goed dat ik steeds het verhaal wou doorspelen (ik had hem dus op easy staan) en dat ik hem aardig snel uitspeelde. Maar je moet niet denken van: oh, ik koop hem maar niet want ik wil een spel waar je lang mee doet want je doet er een lange(re) tijd mee als je normaal of moeilijk kiest (in plaats van easy). Het zijn leuke uitdagingen maar met heel veel bloed (ikzelf ben dan wel 12 maar dat soort spellen speel ik vaker :P). Dus als je daar niet tegen kan dan heb je een groot probleem want dit is zeker weten (ik lieg niet) een van de beste (en goedkoopste) spellen voor de gamecube.
Cijfer:
10

0
14 jaar
Gun is echt en super cool spel, ik speel het daarom ook dag in dag uit.
de schietpartijen zijn levensecht, en super mooi gemaakt.
Een geweldig spel echt een super aanrader.
Cijfer:
9

14 jaar
Gun is een leuk bloederig spel met constante actie. Je moet wel van het cowboy sfeertje houden, zo ja dan ga je een hele mooie tijd tegemoet. Het is alleen niet voor kleine kinderen vanwege de liters en liters bloed. JIHAHW
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Gun

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 8 Geheimen

Geheimen:
Quickdraw
MarioCube
9 jaar
Gebruik Quickdraw om je vijanden beter te raken.

Geheimen:
Scalperen
MarioCube
9 jaar
Koop een scalpeer mes en schiet dan een vijand dood(niet op zijn hoofd).
Loop naar hem toe en als er dan bovenaan scalp staat druk je op y dan haal je ze hoofdhuid er af.

Geheimen:
Versla Reed
MarioCube
9 jaar
Als Reed uit je beeld is wordt hij gelijk beter. Dus zorg dat je hem niet uit jouw beeld verliest!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
onpeberkte minutie,
MarioCube
9 jaar
Als je bij de (soort) boerderij met al die buffels (waar je de eerste keer tegen Reed vecht), een dynamiet tegen een klein huisje op de boerderij gooit, knalt deze kapot en daar liggen veel handige dingen.

Geheimen:
3 Flessen whisky(Full Health)
MarioCube
9 jaar
In de 1ste stad waar je verblijft moet je naar de overkant van de brug gaan en dan naar beneden gaan. Wanneer je van de trap bent en blijft doorlopen op het stuk strand voor jou dan zul je aan de linkerkant een grot zien. Bij die grot staan 3 flessen whisky(Full Health) maar ook een blok goud dat je kunt kappen, en munitie. Ps: Als je het strand in de andere richting volgt vind je daar ook een blok goud.

Geheimen:
Wapen vrijspelen: Cavalry Sword
MarioCube
9 jaar
Versla Reed

Geheimen:
Wapen vrijspelen: Dual Peacemakers
MarioCube
9 jaar
Versla Hoodoo Brown

Geheimen:
Wapen vrijspelen: 69 Ferguson Rifle
MarioCube
9 jaar
Versla Hollister
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Gun

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg