x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Geist - GC All in 1!

Kopen:

Geist
Bestel vanavond, maandag in huis.
40.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Geist

Afbeelding voor  Geist

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2005
Spelers:1-4
Leeftijd:18+ jaar
Memory Card:2 blokken
Aantal discs:1
EAN:0045496393915
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Geist

Afbeeldingen

Goliat werd altijd boos als je vroeg of het daarboven koud was.
Goliat werd altijd boos als je vroeg of het daarboven koud was.
Een schoonmoeder met een ochtendhumeur is nooit leuk.
Een schoonmoeder met een ochtendhumeur is nooit leuk.
Au! Dat zal ie nog wel ff voelen denk ik!
Au! Dat zal ie nog wel ff voelen denk ik!
Sommige tegenstanders hebben een schild, vernietig het schild en leg je vijand om.
Sommige tegenstanders hebben een schild, vernietig het schild en leg je vijand om.
Versla eindbazen en ontrafel meer geheimen.
Versla eindbazen en ontrafel meer geheimen.
Sterke creaties. Kan jij ze aan??
Sterke creaties. Kan jij ze aan??
Afbeelding voor Geist

Links

Beoordelingen voor   Geist

Beoordelingen Geist

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

14 jaar
ik vind het een geweldige shooter. vooral omdat er goede wapens in zitten ( een goed shotgun waarmee je op 2 manieren kan shieten) en ook om de puzzels. Soms zijn ze moeilijk maar dat is juist leuk.
Ook de multiplayer vind ik echt heel erg leuk. Bij het begin heb je nog niet veel levels maar als je in de single player levels ’host collectibles’ vindt dan krijg je er al snel meer. Echt een aanrader.
Geist
Cijfer:
9

16 jaar
Voor dat ik het ging spelen dacht ik, ziet er wel vet uit.. erg leuk. Maar het viel een beetje tegen, in het begin is het heel erg vaag wat je doet. Later in het spel werd het veel leuker, ik kon de dingen gaan doen die je in de trailers zag. De moeilijkheids graad ligt ook erg hoog, wat het spel voor mij beter maakt. Ik vind het een goede game, en van mij mogen ze ook een vervolg maken op de Wii!
Het spel heeft het uiterlijk, de wapens, de truuks en een shooter stijl die `t leuk maakt, en bovenal de moeilijkheids graad is erg hoog waardoor je WILT WINNEN!
Geist
Cijfer:
7

15 jaar
Geist is een erg originele shooter. Je bent een geest die uit zijn lichaam is gehaald. Je moet allemaal mensen verslaan, maar dat doe je niet met rare geestkrachten. Je kan namelijk in het lichaam van elk levend wezen kruipen, en zo de vijand doodmaken. Al ga je dood, dan kan je weer in het lichaam kruipen van iemand anders. Ook kan je in bewakingcamera’s met machinegeweren.
Het concept is dus erg origineel, hoewel de game toch nog wel aanvoelt als een normale shooter. De graphics in dit spel zijn heel verassend. Niet slecht, maar ook niet heel goed.
De houdbaarheidsdatum van dit spel wordt aardig verlengt door de multiplayer. Want als je in je eentje bent, kan je ook gewoon multiplayer blijven spelen omdat er bots in het spel zijn. Hoewel ik de multiplayer niet zo goed vind als die van Nightfire, blijft het toch zeker een lange tijd leuk. Dus voor wat afwisseling is dit spel echt een aanrader.
Cijfer:
8
Lees meer beoordelingen.

5531
21 jaar
Een redelijke shooter
"Geist" voor de GameCube is een first-person shooter met een unieke twist, waarin spelers de controle krijgen over de geest van een wetenschapper die door een onbekende kracht gevangen is genomen.

"Geist" onderscheidt zich door zijn innovatieve concept, waarbij spelers de wereld verkennen als een geest met de mogelijkheid om in verschillende objecten te infiltreren. Het grafische ontwerp is solide, met goed ontworpen omgevingen die variëren van laboratoria tot spookachtige gebieden, waardoor een intrigerende sfeer ontstaat.
Lees meer...

De gameplay van "Geist" combineert first-person shooter-elementen met puzzeloplossen en stealth. Als geest kun je door objecten heen gaan, wat leidt tot interessante mogelijkheden voor het oplossen van puzzels en het overwinnen van vijanden. Hoewel het concept uniek is, kan de uitvoering soms enigszins repetitief aanvoelen.

Het verhaal volgt de wetenschapper John Raimi, wiens geest gevangen wordt genomen door een duistere organisatie. De plot bevat boeiende elementen van samenzwering en bovennatuurlijke gebeurtenissen, waardoor spelers geïnteresseerd blijven in de ontwikkelingen.

De soundtrack draagt bij aan de spanning en het mysterie van de game, met passende muziek die de sfeer ondersteunt. De geluidseffecten, inclusief spookachtige geluiden en stemacteerprestaties, voegen een extra laag van onderdompeling toe.

Een uitdaging voor "Geist" is de variabele kwaliteit van de controls. De besturing als geest voelt soms onhandig aan, en het schakelen tussen verschillende vormen kan frustrerend zijn. Dit kan de algehele ervaring enigszins beïnvloeden.

Ondanks enkele tekortkomingen blijft "Geist" een interessante en originele titel op de GameCube. Het vermogen om de wereld als geest te verkennen, gecombineerd met een boeiend verhaal en sfeervol ontwerp, maakt het een onderscheidende toevoeging aan de gamebibliotheek van de console.
Verberg.
Cijfer:
7,4

16 jaar
Geist is een zeer leuk en verslavend spel. Het spel heeft een goed verhaal, maar de multiplayer (splitscreen) is het beste. Het is een shooter warbij je erg veel mogelijkheden hebt. Je kunt spelen als een soldaat, maar je kan je lichaam verlaten en zo extra dingen doen zoals verplaatsen van objecten in de map.
Het is dus het perfecte spel om gezellig met vrienden te spelen of om even alleen van de singleplayer te genieten.
Cijfer:
8,3

13 jaar
Dit vind ik echt een eng spel. Ik hou helemaal niet van enge spellen. Ik heb er een nacht niet van geslapen, dus ik vind dit helemaal geen aanrader. Niet kopen dat is zonde van je geld (ook al kost het hier niet veel).
Geist
Cijfer:
3


6370
14 jaar
Goede shooter met een origineel concept!
Geist is een toffe shooter met een unieke twist. Je speelt als een geest, en moet, zoals gewoon, andere mensen neerschieten. Deze geest kan elk levend wezen bezitten, en zo met hun unieke krachten de anderen uitschakelen. Dit werkt super goed! Ook de multiplayer is tof.

Kortom, een aanrader, al helemaal voor shooterfans!
Cijfer:
8,3
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Geist

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Multi-player bonus
MarioCube
9 jaar
Verzamel het volgende aantal Host Collectibles in de single player mode om de volgende multi-player bonussen vrij te spelen:
Multiplayer Bonus:Aantal Host Collectibles nodig:
Office level 2
Storage level 4
Raimi and Rabbit characters 6
Medical level 8
Towel Girl & Bat characters 10
Helipad level 12
Chef & Rat characters 14
Raid level 16
Dead Garden level 18
Summit level 20
Volks and Roach characters 22
Complex level 24
Heaven level 26
Boss level 28
Anna and Imp characters 30
Catacombs level 32
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Geist

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg