x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Star Fox Adventures - GC All in 1!

Kopen:

Star Fox Adventures Players Choice
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 21.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Star Fox Adventures

Afbeelding voor  Star Fox Adventures

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2002
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
EAN:0045496390495

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Star Fox Adventures

Afbeeldingen

Dit is de allereerste plek waar je terecht komt in het spel, de Dino´s die je ziet helpen je, er zijn echter ook slechte dino´s.
Dit is de allereerste plek waar je terecht komt in het spel, de Dino´s die je ziet helpen je, er zijn echter ook slechte dino´s.
Starfox adventures lijkt erg op Zelda, bij gevechten kun je op vijanden ´locken´.
Starfox adventures lijkt erg op Zelda, bij gevechten kun je op vijanden ´locken´.
Starfox Adventures is een van de mooiste gamecube spellen.
Starfox Adventures is een van de mooiste gamecube spellen.
Met je magische staff kun je een schild oproepen
Met je magische staff kun je een schild oproepen
General Scales de grote vijand in deze Starfox
General Scales de grote vijand in deze Starfox
Krystal is een van de nieuwe personages in Starfox adventures
Krystal is een van de nieuwe personages in Starfox adventures
Beoordelingen voor   Star Fox Adventures

Beoordelingen Star Fox Adventures

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

5531
21 jaar
Veel haat maar dat is maar gepraat!
"Star Fox Adventures" is een actie-avonturenspel dat de befaamde Star Fox-franchise op een nieuwe weg zette door elementen van avontuur en puzzels toe te voegen.

De grafische presentatie van "Star Fox Adventures" op de GameCube is indrukwekkend, met gedetailleerde personages en omgevingen. De ontwikkelaars, Rare, maakten goed gebruik van de kracht van de GameCube om een levendige en kleurrijke wereld te creëren. De animaties zijn soepel en dragen bij aan de cinematografische presentatie.
Lees meer...

In tegenstelling tot eerdere Star Fox-games is "Adventures" meer gericht op actie-avontuur dan op luchtgevechten. Fox McCloud verkent Dinosaur Planet te voet en lost puzzels op, vecht tegen vijanden en verzamelt voorwerpen. De besturing is intuïtief, hoewel sommige spelers moesten wennen aan de verschuiving van het traditionele Star Fox-genre.

Het spel introduceert nieuwe personages en een verhaallijn die zich afspeelt in een fantasierijke wereld. Fox McCloud moet samenwerken met andere personages, waaronder het mysterieuze dinomeisje Krystal, om de planeet te redden. Het verhaal voegt diepgang toe aan het Star Fox-universum.

"Adventures" bevat een verscheidenheid aan puzzels en avontuurlijke elementen, waaronder het gebruik van de magische krachten van Fox en het oplossen van omgevingspuzzels. Dit voegt een nieuwe laag strategie toe aan de gameplay en maakt het spel meer dan alleen een traditioneel ruimteschietspel.

De soundtrack van "Star Fox Adventures" is meeslepend en past goed bij de sfeer van het spel. De geluidseffecten, zoals de stemacteerprestaties en omgevingsgeluiden, dragen bij aan de algehele onderdompeling in de spelwereld.

Hoewel het spel positief werd ontvangen vanwege zijn visuele pracht en avontuurlijke elementen, kreeg het ook kritiek van sommige fans vanwege de afwijking van het traditionele Star Fox-genre. Sommige spelers misten de luchtgevechten die kenmerkend waren voor eerdere delen.

"Star Fox Adventures" is een gedurfde verschuiving in het Star Fox-universum, met zijn focus op avontuur en puzzels. Hoewel het niet de traditionele Star Fox-ervaring biedt, slaagt het erin een boeiende en fantasierijke wereld te presenteren. Het spel werd een belangrijk onderdeel van de GameCube-bibliotheek en heeft zijn eigen plaats in de geschiedenis van de Star Fox-serie verdiend. Fans van actie-avonturenspellen zullen nog steeds plezier beleven aan de unieke charmes van "Star Fox Adventures."
Verberg.
Cijfer:
9,0

12 jaar
Mijn mening is: Star Fox Adventures is een supervet actie/ avonturen spel. Ik leende het spel eerst van een vriend en toen al vond ik het helemaal geweldig! Want je wordt helemaal in het spel opgezogen, de graphics en het geluid is waanzinnig goed. Er zijn veel leuke missies met vechten, glijden in de sneeuw, soms vliegen, en waanzinnige dingen doen! Ook is het wel leuk om gewoon door het dorp te lopenen en wat dingen uit te proberen.
Mijn mening: KOOP DIT SPEL HET CIJFER IS EEN DIKKE 10!!!
Oja en nog een laatste kleine dingetje: het verhaal is echt super goed verzonnen en je komt ook dingen tegen die met vriendschap enzo te maken hebben en dat is super leuk!
Cijfer:
10

0
13 jaar
Starfox Adventurs is echt een geweldig spel! Het is echt heel leuk!! Het Avontuur is erg leuk en heel verslavend. Het enige jammere is dat er niet zoveel vlieglevels inzitten en dat die vlieglevels ook heel kort zijn. Verder is het leuk om allemaal dingen te verzamelen en steeds weer op nieuwe plekken te komen!!
Star Fox Adventures
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

15 jaar
Star Fox Adventures is een goed spel met een leuk verhaal mooie vormgeving prachtige graphics leuke gameplay. De gameplay is wel bijna hetzelfde als Zelda: Ocarina of time. Veel mensen vinden dit een bezwaar maar ik vind het juist een goed iets omdat de gameplay zo goed is. Veel mensen vinden ook jammer dat er te weinig Flight stukken inzitten zoals in die goede oude StarFox voor de Nes en voor de N64. Dit kan ik best begrijpen maar er zitten kleine Stukjes met de Arwing in StarFox Adventures, en met nog een stuk meer. Als dit StarFox deel je niet aanspreekt dan kun je beter StarFox Assault kopen. Dat deel wil ik ook nog.
De conclusie is dat StarFox Adventures een goed spel is en ik raad het aan voor elke StarFox fan die ook RPG`s leuk vindt
Cijfer:
8.8

22 jaar
Een origineel en leuk spel, waar je helaas tegenwoordig niks meer van hoort.
Een origineel en leuk spel, waar je helaas tegenwoordig niks meer van hoort.
Dit is nou precies zo?n spel waar je van moet houden. Of het nou de humor is, of de typische Rareware interpretatie van een Nintendo-formula, het heeft gewoon die style die je al jaren niet meer terug ziet.

Lees meer...
De gameplay is wel wat anders dan gebruikelijk van Rare. Ik hoor vaak de vergelijking met Ocarina of Time, maar dat gelt dan vooral voor de controller-layout (inclusief het automatisch springen over randen, en het focussen op de tegenstander met de linker- schouderknop met de rechter- voor het pareren).

Voor de rest is het wat wij vroeger gewoon een advonturenspel noemden, met veel puzzelen, vechten, en een beetje exploreren. Helaas iets wat meer rechtdoorzee dan moderne spelers gewend zijn, maar dat kan ook wel eens lekker zijn; en er zijn genoeg geheimen te vinden!

Vechten is wat simpel (de combo A-A-A-A-(bam!)-A is eigelijk alles wat er is), maar oh zo bevredigend! Het verhaal is leuk, met een paar geniale momenten die het hele spel waard maken. En het is een van de mooiste spellen op de oude Gamecube... zouden ze vandaag de dag nog wel wat van kunnen leren!

Maar helaas zien veel fans het als het zwarte schaap in de Star Fox serie... het is natuurlijk helemaal geen rail-shooter. Maar is dat niet jou genre, en hou je meer van die oude Rareware adventurenspellen is dit je laatste kans! (voordat Rare door Microsoft werdt opgeslokt, en alleen nog Kinect-spellen ging maken... :-( )
Verberg.
Star Fox Adventures
Cijfer:
9,0

35
16 jaar
Dit spel is geweldig
Dit spel is geweldig, omdat er makkelijke momenten zijn, maar ook moeilijke en dat maakt dit spel ongelofelijk leuk. Dus als er een spel is van de GameCube waarmee je wilt beginnen dan is Star Fox Adventures de beste optie.
Cijfer:
10

16 jaar
Ik zit nog niet zo heel ver maar tot nu toe vind ik er niet veel aan. De dialogen in Star Fox Adventures zijn te lang en de acties zijn te simpel en niet goed gevonden. De grapichs vallen wel mee maar het verhaal zelf staat me totaal niet aan. Ik geef het een 6/10.
Cijfer:
6

17 jaar
Starfox is dit keer een echt avonturenspel dat zich afspeelt op dinosaurplanet! Jammer dat er bijna geen vliegactie in voor komt. maar ondanks dat, is het een echte aanrader voor mensen die van veel fantasie, magie, vechten en uitdaging houden! Ook leuk is dat Krystal de nieuwe personage is van dit spel! Star Fox Adventures duurt ook lekker lang! ik heb hem zelf al 1 keer uitgespeelt, ben wel van plan om meerdere keren uit te spelen :D
Cijfer:
9.5

16 jaar
Voor het eerst in 3D, heeft misschien teleurstellende ideeën omdat het weinig Piloten Actie heeft. Maar toch weer wat nieuws en met succes. Leuk om nieuwe characters te zien. Als eerste poging om er een RPG van te maken is het toppie!!! Die jongens van Nintendo hebben lef. Ze hebben iets origineels van het genre gemaakt.
Gelukkig zie je het RPG element in Star Fox Assault weer terug.
Star Fox Adventures
Cijfer:
8,5

12 jaar
Starfox adventures is een avontuurlijk en leuk spel. Je speelt Fox uit het starfox team. Het starfox team bestaat uit Fox Mcluod, Falco Lombardi, Slippy  Toad, Peppy en Crystal.
Je werkt samen met een dino: Tricky. Je doel is om samen met hem de dino wereld te redden.
Star Fox Adventures
Cijfer:
8

12 jaar
Het spel is leuk maar het is niet zoals Starfox Asault of Starfox 64 of de Starfoxen voor de DS en Super Nintendo. Het cijfer vind ik 8+ want ze hebben wel iets nieuws bedacht. Ook is het spel wel moeilijk maar tegelijk wel leuk
Star Fox Adventures
Cijfer:
8,5

13 jaar
Een top spel, Star Fox? Dat klopt! Het is een top spel. Met leuke en lange levels duurt het ook heel lang voordat je hem hebt uitgespeeld. Het is wel een aanrader ook al ben ik nog niet zo ver. Ook goed beeld en een goede besturing.
Star Fox Adventures
Cijfer:
8,8

15 jaar
Dit spel is een enorm mooi avontuur verhaal van de starfox series. Het inruilen van een de Blaster naar een doodgewone staf is een goed gewaagde gok.
De gameplay is zeer gevarieerd en blijft van het begin tot eind zeer boeiend. Het varieert van combat tot sommige races en raadselachtige puzzels.
Star Fox Adventures is een echte aanrader, je zal niet teleurgesteld worden door dit spel dat zeker een 9.5/10 verdient.
Cijfer:
9.5

19 jaar
Star Fox Adventures is een goed bedacht spel. Dat er weinig vliegactie inzit is niet echt heel storend. De muziek brengt je er meestal goed in. Het komt een enkele keer voor dat de muziek niet bij het platform past. (Onder andere in Lightfoot city.) Verhaal zit goed in elkaar maar wat meer vijanden had wel leuk geweest.
Cijfer:
6,8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Star Fox Adventures

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 3 Geheimen - 1 Easter Egg/Glitch - 1 Cheats en Codes

Easter Eggs en Glitches:
Star Fox Adventure?!?!?!
MarioCube
9 jaar
Meer een mystery of een Easter Egg (verborgen boodschap).

Star Fox Adventure was eigenlijk al gepland voor de N64 getiteld als Dinosaur Planet, maar niks temaken zou hebben met de Star Fox Universum. De Hoofdpersonages waren dan Sabre (die vervangen is door Fox) en Krystal, en Tricky, Kyte en Randorn was hun hulpjes. Maar na een review hadden ze Rare gevraagd of het in een Star Fox spel veranderd kon worden. Ze wouden achter Adventures nog een Dinosaur Planet plaatsen, maar dat is nooit gebeurd. En er is ook misschien nog een connectie met andere games, verwezen naar Tricky en alle andere Easter Eggs.
Tricky was een Baas in Diddy Kong Racing, maar niet bekend of dat hetzelfde persoon is, al is ook Diddy Kong Racing door Rare gemaakt. In de F-Zero race is er een racer die James McCloud heet, net als Fox`s vader, en draagt ook de zelfde kleding. En Mr. EAD lijkt best wel veel op Mario. En te zien aan de opening van Super Smash Bros. Melee zag je ze na elkaar. Misschien leven ze allemaal op 1 gezellige Nintendo Universum, maar dan in hun eigen melkweg.
Sorry voor een beetje veel geklets, maar dit is mijn fictie.
Maar over Tricky is wel waar. Geloof me.
Kijk zelf over Tricky en Dinosaur Planet op:
wikipedia.org/wiki/Star_Fox_Adventures.

Geheimen:
Tricky kleuren
MarioCube
9 jaar
Als je in de winkel de bal van Tricky koopt en vervolgens naar buiten gaat waar allemaal stenen in een kring staan gooi de bal dan en laat Tricky hem trug brengen. Tricky veranderd nu van kleur.

Cheats en Codes:
Cheats
MarioCube
9 jaar
Koop Tokens in het centrum van Thorntail. Breng de tokens nu naar het doolhof dat door de grote, stenen bewaker bewaakt wordt. Zoek naar de put en gooi alle Tokens er in met de C stick. Ga naar het hoofdmenu en je zou de behaalde cheat in het Options menu moeten zien.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Afkijken
MarioCube
9 jaar
Om het spel goed te leren spelen, is het handig om eerst eens te kijken hoe anderen dat doen. Op internet zijn daar veel filmpjes over te vinden. Hier een voorbeeld van het eerste deel.

Geheimen:
Gratis over de Tolbrug!
MarioCube
9 jaar
De wachter in Cape Claw vraagt telkens een vergoeding om je de brug te laten passeren. In plaats van te betalen, spring in het water bij de Langnek en zoek naar een Rocket-Pad om het gebied voorbij de wachter te bereiken. Nu ben je voorbij de brug zonder te betalen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg