x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Wario World - GC All in 1!

Kopen:

Wario World
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
77.49
70.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wario World Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
77.49
€ 49.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Wario World

Afbeelding voor  Wario World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:2003
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:10 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:0045496390594

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Wario World

Afbeeldingen

Alles is voor mij! Whahaha!
Alles is voor mij! Whahaha!
Hahahaha! Welkom in mijn wereld!
Hahahaha! Welkom in mijn wereld!
`If I rule the world`
`If I rule the world`
Kapot! Kapot! Alles en iedereen moet kapot! Wrahehehehe
Kapot! Kapot! Alles en iedereen moet kapot! Wrahehehehe
Wat moet je nou, hè. KLEINTJE!
Wat moet je nou, hè. KLEINTJE!
Ik heb net mijn kamer opnieuw ingericht. MOOI hè!
Ik heb net mijn kamer opnieuw ingericht. MOOI hè!
Beoordelingen voor   Wario World

Beoordelingen Wario World

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

Wario´s eerste Cube-avontuur is short buts weet en dat past wel bij het kordate kereltje. Het betreft hier simpelweg een compact concept dat in alle facetten is uitgewerkt en afgerond. (Score 84)
Power Unlimited (#8/03).
Wario World
Cijfer:
8,4

21 jaar
Wario World is een typische Wario-game. Als je de vorige spellen al niet leuk vond, zou ik als ik jou was deze ook laten liggen. Ik krijg echter geen genoeg van de vage humor en gulzige goud-behoefte van deze dikke vriend.
Het spel is 3D uitgevoerd, maar gebruikt een vast camera-standpunt. Hierdoor blijft het min-of-meer de vertrouwde 2D speelwijze. Zijn `moves` zijn niet meer uitgebreid dan die van Mario, behalve dat het puur om kracht draait. Letterlijk. Door de joystick te draaien kan je een tegenstander flink in het rond slingeren, en omstanders omver gooien. Ook een heftige `ground-pound` samen met je vijand zorgt voor flink wat vuurwerk. Op deze momenten is Wario World grafisch echt een uitblinker. Samen met het goede geluid krijg je niet alleen geld voor deze move`s, maar ook een flinke kick.
Het verhaal is vrij snel uit te spelen, maar om echt alle `treasures` te pakken moet je iets langer zoeken. Soms tot verveling aan toe. Daarnaast zijn de levels niet binnen 5 minuten uit te spelen, dus ga er maar goed voor zitten. En om game over te gaan, moet je wel érg goed je best doen. Dus de `casual-gamer` zal dit spel zonder moeite kunnen spelen.
Cijfer:
7,5

5531
21 jaar
Wario World is en blijft tijdloos!!!
"Wario World" voor de GameCube biedt een eigenzinnige draai aan het platformgenre met de iconische anti-held Wario in de hoofdrol.

"Wario World" levert een platform-avontuur met een vleugje eigenzinnigheid, waar spelers de rol van Wario op zich nemen terwijl hij zijn schatkist verdedigt tegen een boosaardige schurk. Het grafische ontwerp van de game is kleurrijk en cartoonesk, passend bij de komische stijl van de Wario-franchise.
Lees meer...

De gameplay combineert platformelementen met eenvoudige gevechten, waarbij Wario vijanden kan verpletteren en speciale aanvallen kan uitvoeren. Het levelontwerp is gevarieerd, maar soms kan de camerahoek voor enige verwarring zorgen tijdens het navigeren door de omgevingen.

De vijanden en eindbazen zijn excentriek en passen goed bij de algehele humoristische sfeer van de game. Wario's karakteristieke persoonlijkheid komt goed tot uiting, vooral door zijn expressieve animaties en grappige interacties met de wereld.

Hoewel "Wario World" niet de diepte van sommige andere platformspellen bereikt, compenseert het met zijn unieke stijl en karakter. De verzameling van schatten en het ontgrendelen van nieuwe gebieden voegt een zekere mate van progressie toe aan het avontuur.

De muziek en geluidseffecten, hoewel niet bijzonder opvallend, passen goed bij de komische sfeer. Over het algemeen biedt "Wario World" een lichte en vermakelijke ervaring voor liefhebbers van platformgames en fans van de ondeugende Wario.
Verberg.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

12 jaar
Fantastisch spel!!! Ik speelde vaak bij mijn vrienden, maar dit deed ik toch het liefst. Het zijn leuke dingen die je moet doen. Ik heb het spel nu zelf ook (gekregen)! Ik deed het spel iedere dag. Het was mijn lievelings spel. Nu ben ik meer van de Wii. Maar dit is een echte aanrader!
Wario World
Cijfer:
9,5

15 jaar
Wario World is een vermakelijke game. De personen zijn goed gepolished, de vormgeving is mooi en grappig en Wario`s Animaties zijn geweldig. Het verhaal is leuk en Typisch Wario. Het erop los slaan is en blijft super het grote nadeel aan deze game is is dat hij te makkelijk en veel te kort is. Ik raad hem toch wel aan maar het kan zijn dat je teleurgesteld wordt door de korte duur van deze game, maar over het algemeen is dit een vermakelijke game die ik zeker aanraadt aan de Hardcore Wario fans zoals ik.
Cijfer:
8,6

17 jaar
Wario World is een vet spel. De tegenpool van Mario doet zijn ding in deze game. Het spel is niet al te ingewikkeld en ook niet al te moeilijk. Het is weer wat anders dan al die mario meuk van nintendo :)
Cijfer:
8,9

13 jaar
Het is echt z`n super gaaf spel je krijgt elke keer als je het speelt weer nieuwe levels voorgeschoteld. En het blijft keer op keer leuk.
Wario World
Cijfer:
9

12 jaar
Ongetwijdeld het leukste spel uit de Wario-serie! Wario overtreft zijn vijand Mario!
Score: 9
Wario World
Cijfer:
9,5

13 jaar
mijn mening is: dat het een goed spel is als je een beetje van beuken, rammen en schoppen houdt. Verder heeft het een goede besturing. Het duurt ook best lang voodat je het spel hebt uitgespeeld. Dus ik zou hem kopen.
Wario World
Cijfer:
8

0
14 jaar
Wario World is echt geniaal.Het speelt erg lekker al is het wel een erg kort en simpel spel. Maar als je je verveelt is dit een leuk spel als tussendoortje. Het concept van schatten verzamelen en monsters verslaan is erg origineel (vind ik persoonlijk) en past goed bij wario. Dit spel mag je zeker niet vergelijken met Mario, het is zoals Mickey Mouse en Donald Duck. De ene is bekender maar de laatste is veel grappiger. Ook de omgevingen en de graphics mogen er wezen.
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Wario World

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 1 Persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch - 1 Geheim

Persoonlijke tip:
Eindbazen in Wario World!
Super Dekker
5351
15 jaar
Bekijk hier alle toffe eindbazen in Wario World en bekijk hoe je ze kan verslaan!

 

Easter Eggs en Glitches:
Pauze scherm geheim
Tornado
1219
Op het pauze scherm maakt Wario erg irritante geluiden, als je dit echter voor 50 minuten aan kunt horen zal Wario zijn excuses aanbieden.

 

Geheimen:
Wat dingen om te unlocken:
MarioCube
9 jaar
Verzamel alle 8 schatten in greenhorn forest voor trial version 1:Wario Whirled
Verzamel alle 8 schatten in horror manor voor trial version 2: Heads Up.
Verzamel alle 8 schatten in shivering mountains voor trial version 3: Gold Digger.
Verzamel alle 8 schatten in mirror mansion voor trial version 4: Lickety Split.
Verzamel alle 8 schatten in greenhorn ruins voor selected 1: Dodgeballs.
Verzamel alle 8 schatten in wonky circus voor selected 2: UFO Assist.
Verzamel alle 8 schatten in beanstalk way voor selected 3: Jumpin` Rope.
Verzamel alle 8 schatten in pecan sands voor selected 4: Munch a Bunch.
Verzamel alle 40 spritelings in het spel voordat je de eindbaas confronteert voor het beste kasteel.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg