x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pikmin - GC All in 1!

Kopen:

Pikmin
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
38.49
€ 34.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pikmin Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
27.99
€ 15.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pikmin Players Choice Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.99
€ 14.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pikmin

Afbeelding voor  Pikmin

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Strategie, Puzzel
Uitgebracht:2002
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:19 blokken
Aantal discs:1
EAN:0045496390181

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pikmin

Afbeeldingen

De pikmin hebben een blaadje, knop of bloem op hun hoofd. De Pikmin met een bloem zijn sneller en sterker.
De pikmin hebben een blaadje, knop of bloem op hun hoofd. De Pikmin met een bloem zijn sneller en sterker.
De pikmin volgen je overal.
De pikmin volgen je overal.
Met een goede samenwerking kunnen de pikmin makkelijk muren slopen.
Met een goede samenwerking kunnen de pikmin makkelijk muren slopen.
De pikmin overvallen een reusachtig lieveheersbeestje.
De pikmin overvallen een reusachtig lieveheersbeestje.
De gele pikmin kunnen bomrotsen (te vinden in de ton) dragen.
De gele pikmin kunnen bomrotsen (te vinden in de ton) dragen.
Elke eindbaas moet je op een andere manier verslaan.
Elke eindbaas moet je op een andere manier verslaan.
Beoordelingen voor   Pikmin

Beoordelingen Pikmin

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

Het is mooi weer en ik zit in de achtertuin van de zeldzame zonnestralen te genieten. Opeens wordt mijn aandacht getrokken door een aantal mieren die een dode vlieg naar hun nest brengen. Fascinerend kijk ik hoe de kleine mieren de veel grotere vlieg makkelijk kunnen verslepen. Indrukwekkend!
Pikmin
.php>Lees onze Pikmin review.
Cijfer:
8,4

17 jaar
Alweer drie maal uitgespeeld en nog steeds niet zat. Dat mag wel aangeven dat dit spel meesterlijk is. Misschien kun je denken, dat wanneer je Pikmin_2>Pikmin 2 kent, hij minder is. Toch is het tegendeel het geval. Pikmin 2 heeft weliswaar veel verbeteringen, Pikmin doet NIET onder voor zijn grotere broer. Het is werkelijk waar een prachtig verhaal.
Doel van het spel is om weg te komen van de planeet, nadat je er bent neergestort. Je moet onderdelen van je shuttle vinden om verder te kunnen. Dus je hebt ook echt een doel voor je ogen, wat je niet bereikt als je de onderdelen niet vindt. Erg leuk, mooi en een aanrader net zoals Pikmin 2. Tien punten.
Cijfer:
10

14 jaar
Pikmin is erg leuk om te spelen, ook al is het om alleen te spelen. De sfeer is gezellig en dan komt er weer zo`n onze-lieve-heers-beestje die alles komt verpesten en de helft van je Pikmin opeet -.-`.
Het doel vind ik leuk: je moet alle onderdelen die verloren zijn geraakt terugvinden. Maar kon dat ruimtepak niet een eeuwige speelduur meegaan en niet alleen die dertig daagjes??
Ik ben slecht in deze game maar het is toch leuk. Het is erg origineel en toch maar simpel. Ik ben blij dat ik deze game heb gekocht.
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

26 jaar
Kapitein Olimar raakt verongelukt op een onbekende planeet. Met behulp van de Pikmin moet hij de verloren onderdelen van zijn ruimte schip binnen 30 dagen bij elkaar zien te krijgen.
De aandoenlijke Pimin komen voor in drie kleuren, en elke kleur heeft zijn eigen specialiteit. Het is erg leuk om de nieuwe Pikmin te ontdekken en er achter te komen hoe je ze het beste kunt inzetten. Het is gaaf om telkens weer een nieuwe wereld te ontdekken en uit te puzzelen hoe je de verloren onderdelen weer terug krijgt naar je schip. Ik kijk uit naar Pikmin 2!
Cijfer:
9,5

0
14 jaar
Dit lieflijk ogende spel dat gebaseerd is op de achtertuin van Shigeru Miyamoto hemzelf is een uniek puzzelavonturenspel met meer diepgang dan je er van zou verwachten. Het vergt veel strategie en tactiek en het steeds verder ontdekken van de spel wereld onder tijdsdruk is geniaal. De besturing vind ik zeer goed en het verhaal is erg grappig uitgewerkt. Dat er niet alleen onkruid uit de tuin van Shigeru komt merk je wel als je deze game gespeeld hebt!
Pikmin
Cijfer:
9

1040
24 jaar
Leukste GameCube spel!
Ik vind Pikmin het leukste spel voor de GameCube die er is! Ik kan dit spel echt uren spelen, zonder dat het gaat vervelen.

Het doel van het spel is dat je binnen 30 ’dagen’ alle onderdelen van het ruimteschip kan vinden in allerlei werelden!

Ik moet zeggen dat ik er heel lang over heb gedaan om het spel binnen de ’30 dagen’ uit te spelen. Het was een leuke uitdaging en ik raad hem zeker aan iedereen aan! Echt een top spel!
Cijfer:
10

5531
21 jaar
Zeker een aanrader!
"Pikmin" voor de GameCube is een unieke en charmante real-time strategiegame waarin spelers de rol van kapitein Olimar op zich nemen, terwijl ze proberen te overleven op een mysterieuze planeet.

"Pikmin" betovert met zijn eenvoudige, maar diepgaande gameplay. Olimar, gestrand op een vreemde planeet, ontdekt kleine wezens genaamd Pikmin die hem helpen zijn schip te repareren en te overleven. Het grafische ontwerp van de game is kleurrijk en gedetailleerd, waardoor de wereld van de Pikmin tot leven komt.
Lees meer...

De kern van de gameplay draait om het bevel voeren over groepen Pikmin om taken uit te voeren, zoals het verzamelen van voorwerpen, het verslaan van vijanden en het overwinnen van obstakels. De verscheidenheid aan Pikmin met verschillende vaardigheden voegt strategische diepgang toe aan de besluitvorming tijdens het verkennen.

Het gevoel van ontdekking is een hoogtepunt, omdat spelers nieuwe Pikmin-soorten ontdekken, gebieden verkennen en puzzels oplossen om verder te komen. De game heeft een rustgevende sfeer, ondanks de constante dreiging van de dag-nacht cyclus, die de levensduur van de Pikmin beïnvloedt.

De soundtrack van "Pikmin" draagt bij aan de algehele sfeer, met rustgevende melodieën die passen bij de onbekende omgeving van de planeet. Het geluidsontwerp accentueert de schattige geluiden van de Pikmin en de natuurlijke geluiden van de omgeving.

Hoewel de technische mogelijkheden van de GameCube beperkt zijn in vergelijking met latere consoles, weet "Pikmin" te schitteren door zijn unieke gameplay en charmante esthetiek. Het spel heeft een tijdloze aantrekkingskracht en blijft een parel in de collectie van de GameCube, waardoor het een must-play is voor liefhebbers van inventieve en meeslepende games.
Verberg.
Cijfer:
8,0

14 jaar
Pikmin is een spel met vele mogelijk heden. Een van de redenen waarom dit spel zo geweldig is, is dat je met die 3 soorten Pikmins tegen allerlei grotere beesten en insecten moet vechten. Een ander feit is dat de omgeving zo vrolijk is met al die bloemen en bomen. Dat maakt dit spel heel erg leuk. Ik ben nog maar net begonnen met dit spel, maar ik vind het nu al een echte top game!
Cijfer:
9

14 jaar
Pikmin is echt een super grappig spelletje. Hoe verzin je het om met kleine soort van buitenaardse wezentjes tegen allemaal grote insecten te spelen. Allemaal hebben ze hun eigen specialiteit en dat maakt het zo leuk.
Cijfer:
8,9

11 jaar
Pikmin>Pikmin is een kleurig spel. Het voor filmpje is ook erg mooi en in de handleiding staan ook mooie foto`s!
Je bent heel klein en je moet zien te overleven door lieveheersbeestjes aan te vallen.
Elke pikmin is speciaal rood kan tegen vuur, geel kan tegen electrische aanvallen en blauw kan door water.
Cijfer:
9

40
10 jaar
Pikmin is een geweldig spel met vele mogelijkheden. Als je het eenmaal aan het spelen bent, kan je er geen genoeg van krijgen. Je ziet hoe het is om in een microscopische wereld te zijn. Ook is de sfeer leuk. Het is goed bedacht, heeft een leuk verhaal en een geweldig doel! Mijn complimenten over dit spel. Van mij mogen er nog 100 van deze Pikmin spellen komen. Het krijgt als cijfer een 10+! Geweldig!!!
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pikmin

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 5 Geheimen - 2 Persoonlijke tips

Geheimen:
Vuurwerk!
MarioCube
9 jaar
Laat Captain Olimar liggen (druk met de vierpuntsdruktoets naar beneden). 4 Pikmin dragen hem terug naar hun ui (die machines waar de Pikmin in wonen). Je stijgt op en krijgt vuurwerk te zien!

Geheimen:
Snel een vijand doden
MarioCube
9 jaar
Neem een pikmin, en til een bom op. laat hem dan opeten. De bom zal exploderen en de vijand is dood :-D maar je pikmin ook :’(.
Let op: dit werkt alleen met vijanden die pikmin kunnen eten.

Geheimen:
Bulborbs en eindbaas (spoilers!)
MarioCube
9 jaar
De bulborbs kun je meestal aanvallen zonder Pikmin te verliezen, eerst gooi je een aantal op zijn hoofd en laat je de rest zijn lichaam aanvallen, de bulborb kan zo geen pikmin opeten. Bij de eindbaas moet je een gele pikmin met een bom op laten eten door de eindbaas, hierdoor raakt hij verlamd en kan je hem snel maar effectief aanvallen.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Vijanden snel doden via "bellydrum"
MarioCube
9 jaar
Als je een slapende bulborb tegenkomt, ga dan achter hem staan en klik dan op de toets waardoor je al je pikmin 1 kant op laat gaan, en zorg er daardoor voor dat je zijn achterkant aanvalt. Het lukt het best als je meer dan 50 pikmin hebt! En bij 100 pikmin is hij na een paar seconden zelfs dood! Dit lukt ook bij andere vijanden.

Geheimen:
Ontvang een olimar trofee op super smash bros melee!
Qubik5Qube
370
Speel de eerste pikmin dag uit op Pikmin, sla je spel op en speel super smash bros. Melee. Dan krijg je daar een olimar trofee!

Persoonlijke tip:
Olimar ’onsterfelijk’
Stteevvee
7591
24 jaar
Druk het pijltje omlaag zodat Olimar gaat liggen. Zo kan hij niet geraakt worden.

Persoonlijke tip:
Kleine Bulborbs verslaan
Qubik5Qube
370
14 jaar
Als je op een kleine Bulborb lockt en je gooit twee Pikmin snel achter elkaar, dan is de kans groot dat de Bulborb dood is. Dit werkt ook met 1 Pikmin, maar met twee weet je zeker dat hij verslagen is. De Bulborb moet niet per se slapen, dit werkt ook als hij wakker is. Het werkt ook met een kleine Orange Bulborb.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg