x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Resident Evil 4 - GC All in 1!

Kopen:

Resident Evil 4
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
25.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Resident Evil 4

Afbeelding voor  Resident Evil 4

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Horror
Uitgebracht:2005
Spelers:1
Leeftijd:18+ jaar
Memory Card:9 blokken
Aantal discs:2
EAN:0045496393540

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Resident Evil 4

Afbeeldingen

De shotgun is het beste voor head-shots
De shotgun is het beste voor head-shots
El Gigante, een eindbaas in Resident evil 4. Als je in het begin van het spel iemand geholpen hebt sta je er niet alleen voor tijdens dit gevecht.
El Gigante, een eindbaas in Resident evil 4. Als je in het begin van het spel iemand geholpen hebt sta je er niet alleen voor tijdens dit gevecht.
Hij is nog lelijker als je tegen hem moet vechten.
Hij is nog lelijker als je tegen hem moet vechten.
Zombies zijn niet je enigste vijanden in dit spel.
Zombies zijn niet je enigste vijanden in dit spel.
In deze Resident Evil kom je veel oude bekenden tegen.
In deze Resident Evil kom je veel oude bekenden tegen.
Soms lukt het om je vijanden, zoals hier, naar beneden te schieten of te steken met je mes.
Soms lukt het om je vijanden, zoals hier, naar beneden te schieten of te steken met je mes.
Beoordelingen voor   Resident Evil 4

Beoordelingen Resident Evil 4

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,6

Je belandt van het ene hoogtepunt in het andere, zo sta je oog in oog met enorme eindbazen, wordt je achternagezeten door hordes dorpsbewoners of loopt er een gek met een kettingzaag op je af. En wanneer het ergens rustig lijkt te zijn, zal de rust waarschijnlijk snel verpest worden door een nieuwe verrassing. Nee, het lijkt er niet op dat het ergens echt veilig is in Resident Evil 4.
Lees onze Resident Evil 4 Review!
Cijfer:
9,7

Dit is het hoogste cijfer dat ik ooit aan een spel heb uitgedeeld. Moet ik nog meer zeggen? (Score 98)
Power Unlimited (#3/05).
Resident Evil 4
Cijfer:
9,8

17 jaar
Resident Evil 4 is echt een hele goede horrorsurvival game. De sfeer in de game is heel erg beklemmend te noemen en ook de monsters zijn weerzinwekkende creaturen die jouw het liefste in 1000 stukken scheuren. De muziek maakt het allemaal nog net even wat spannender. De hoeveelheid van munitie is schaars dus zul je moeten oppassen dat je niet zonder munitie komt te zitten want dan heb je een probleem. Echt een dijk van een game en een van de betere horrorsurvival games. Aanrader!
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

13 jaar
Resident Evil is `the best thing money can buy: voor de gamecube!` Soms wel beangstigend en niet voor de allerjongste bedoelt! Ook heeft het spel een hoge replaywaarde! Je kan allemaal extra dingen unlocken en je ontdekt steeds meer over het verhaal: dat trouwens echt briljant is. Ik geef een reuzachtige, verpletterende dikke grote vette 10! (mag ik een 11 geven :P) De graphics en geluid zijn ook geweldig, beste voor de gamecube!
Resident Evil 4
Cijfer:
10

0
14 jaar
Eng, smerig en misselijkmakend is dit spel. En dat maakt deze titel zo uniek. Voor mij de beste game uit 2005. Bij de boss-fights zat ik op het puntje van mijn stoel en door de muziek viel ik er bijna af. De besturing werkt perfect en de graphics waren zeer gedetailleerd. Koop deze horrorgame want je kunt niet zonder.
Resident Evil 4
Cijfer:
10

18 jaar
Resident Evil 4 vind ik 1 van de betere uit de reeks van 6 titels van de gamecube. Alleen Code Veronica vind ik beter. De makers hebben een aparte genre met hun Resident Evil titels en Resident Evil 4 is zeker een kroon op hun werk. De beelden en het geluid zijn een van de beste op de cube. Het verhaal is werkelijk voortreffelijk uitgewerkt en met de komst van de 3e film zal ik zeker weer eens opnieuw de horror induiken. Als je van de films en de andere Resident Evil titels houdt dan mag je deze niet missen !!
Cijfer:
9

17 jaar
Een van de beste Gamecube spellen, het is niet echt een heel moeilijk spel maar doordat het eng is voelt het wel zo.
Vooral de besturing is erg goed en het ziet er heel mooi uit, wel geweldadig af en toe maarja zoveel van dat soort spellen heeft de cube niet.
En binnenkort is Resident Evil 4 er ook voor de Wii!
Cijfer:
10

16 jaar
Dit spel is gewoonweg echt de max. Ik speelde het spel voor het eerst toen ik de gamecube van mijn neef mocht lenen. Ik was meteen overtuigd. Het is een spel met veel detail, als je het aan het spelen bent, merk je niet dat het een spel is maar dat je het zelf meemaakt. Het is niet dat je zomaar in het wild wat gaat schieten. Kogels die je `over` hebt kan je verkopen aan een soort zwerver die van alles en nog wat koopt en verkoopt. Zo kan je geld krijgen door juwelen die je onderweg vindt, te verkopen en dat geld te investeren in je wapens om deze te upgraden. Zo kan je de vuurkracht, vuursnelheid, capaciteit en herlaadsnelheid van je wapens verbeteren. Er is ook een uitgebreid assortiment van wapens die je kan kopen nl. 4 soorten handwapens, 2 schotguns, rakettenwerper, TMP, 2 snipers met zoom en zelfs infraroodzoom...en als je het spel uitspeeld komen er nog meer verrassende krachtigere wapens vrij. Het enige wat je niet kan kopen zijn kogels. Deze vindt je onderweg net zoals natuurlijk geld, vuurgranaten, flitsgranaten en gewone granaten en groene, rode en gele planten die je leven bijgeven. Het is gewoon een perfect spel. Ik heb het intussen al 3 keer uitgespeeld en ben nu bezig op `pro`. Ook zelfs als het spel uit is ben je nog niet klaar. Er komen dan extra`s vrij die je nog eens kan uitspelen! Het spel blijft spannend en ook de spannende muziek op de achtergrond werkt daar aan mee. Je moet het spel wel slim spelen of mag het vergeten. Er zijn zo veel mensen dat je makkelijk omsingeld raakt. Vaak zijn er juwelen in de griezelige omgeving verstopt. Het spel is best wel griezelig maar niet overdreven. Dus als je jong bent moet je geen schrik hebben dat je getraumatiseerd gaat zijn hoor ;-)In het spel komen ook soms raadsels of puzzels voor, dus je moet ook je hoofd gebruiken.
Het is geen makkelijk spel, maar dat maakt het net spannend.
Ik vindt dat het spel wel een shooter, avontuurlijk spel, actie en tamelijke griezel in één is.
Mijn score: eigenlijk het beste maar ik zal maar 97% geven.
Wie nog niet overtuigd is: zoek op internet via google naar videos van het spel tijdens het spelen.
Resident Evil 4
Cijfer:
9,7

15 jaar
Resident Evil 4 is naar mijn mening de beste game die ik ooit op de gamecube heb gespeeld. Het spel ziet er echt heel mooi uit en de sfeer is lekker creepy. Vergeleken met de andere Resident Evil delen is deeltje 4 ook wel degene met het meeste actie. De puzzels zijn leuk en nooit echt frustrerend en de eindbaas gevechten zijn pittig en dus ook spannend.
Het spel is super verslavend en wanneer je het hebt uitgespeeld zijn er nog genoeg optie en mini games zoals "The Mercenaries" en "Assignment Ada" plus dat je het hoofdspel opnieuw kan spelen met een hogere moeilijkheids graad en nieuwe wapens.
Kortom, RESIDENT EVIL 4 is echt een geweldige game.
Cijfer:
10

13 jaar
Resident Evil 4 is een goed spel, mooie graphics en een goeie gameplay. Het is jammer dat er geen zombies voorkomen, maar gewoon mensen met een parasiet (nee mensen GEEN zombies ;)). Toch komt dit spel goed tot zijn recht.
Cijfer:
9

12 jaar
Resedent Evil 4 is een erg spannend spel omdat je vijanden geen mensen maar zombies zijn! Je bent bewapend met een paar lompe wapens zoals een shotgun, sniper enz. Het spel heeft een mooie verhaallijn. Af en toe kom je in het spel ook eindbazen tegen. Ik vind dit deel van Resident Evil is niet zo erg eng maar wel leuk!
Resident Evil 4
Cijfer:
9

17 jaar
Het beste spel op de Cube, en verdient zeker een hoog cijfer bij de wii. Het spel is zeker niet geschikt voor kleine kinderkes, aangezien de doorboringen (meestal de buik) opofferingen, vreemde mutaties bij mensen en het overmatig vloeien van bloed. (Wat ik overengens niet verkeerd vind...)
De verhaal lijn is geniaal, en de eindbazen zijn goed betrokken bij het verhaal. Niet dat er opeens een reuze schorpioen uit het dak valt en je het idee hebt van:`Waar de FUCK komt die vandaan?` Nee. Je weet hoe ze ontstaan zijn, wat hun doel is, en hun rank of experimenten. GEWELDIG SPEL. Ontzettend aan te raden bij gore-liefhebbers en shoot-fans!
Resident Evil 4
Cijfer:
10

5531
21 jaar
Beste Resident Evil
Resident Evil 4 voor de GameCube wordt breed geprezen vanwege zijn innovatieve gameplay, intense sfeer en meeslepende verhaallijn. Het over-de-schouder perspectief dat in deze game is geïntroduceerd, heeft survival horror op een revolutionaire manier veranderd. De graphics blijven indrukwekkend, zelfs naar hedendaagse maatstaven, en dragen bij aan de sinistere sfeer. De combinatie van actie- en horror-elementen, samen met gedenkwaardige personages, maakt het tot een opvallende titel in de Resident Evil-serie.
Cijfer:
8,5

45
44 jaar
OG RE4
Geweldig spel. Dit is het spel voor me, dat me leerde kennis maken met de Resident Evil-franchise. En nu vele jaren later, heb ik ze allemaal in mijn bezit.

Dank je beste MarioCube.nl, om dit spel aan me te willen verkopen. Ben enorm tevreden :)
Resident Evil 4
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Resident Evil 4

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 8 Geheimen

Geheimen:
Weinig Magnum kogels?
MarioCube
9 jaar
De Broken Butterfly, evenals de Killer7, zijn magnums. En in elk Resident Evil spel zijn de kogels best wel zeldzaam en moeilijk te vinden. GEEN NOOD, ik ken de oplossing: Je kent die gekke zwerver zonder schoenen wel toch? (geen schoenen wel geweren, VREEEEEEMD) Als bij hem een (bijna) lege magnum inleverd om hem te laten upgraden, krijg je er gratis een vol magazijn in. Om weer lekker die zombies en ander gespuis neer te peunen!

Geheimen:
Uber-Wapens
MarioCube
9 jaar
je moet het volgende doen:
Voor de unlimited Rocket Launher: speel het spel 1x uit, maakt niet uit welke moeilijksheid graad.
Voor de Chicago Typewriter (Thompson): Speel de ada mini-game uit
Voor de prl 42 (sterkste wapen, niet het beste): Speel de game uit op pro
Voor de handcannon: Speel de mercenaries uit met alle characters en 5 sterren.

Geheimen:
Kogels uitsparen.
MarioCube
9 jaar
In Resident Evil is het soms wel moeilijk om met je kogels toe te komen. Zo kan je ze besparen:
-Door de vuurkracht van je wapens te verbeteren gaan vijanden sneller dood.
-Als je in de knieschijf van een vijand schiet, zakt deze door zijn knie(en). Als je nu er vlug voor gaat staan kan je hem/haar weg trappen of er een suplex mee doen.
-Als een vijand verblind is door op het gezicht te schieten of door een flitsgranaat te gooien, kan je deze ook weg trappen.
-Gebruik je mes! Als dit je niet goed lukt dan kan je ze doen vallen door op hun benen de schieten en ze dan vlug met je mes te slaan.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Professional Mode
MarioCube
9 jaar
Speel het spel 1 keer op Normal Mode uit om de Professional Mode te verkrijgen.

Geheimen:
snel zombies doden
MarioCube
9 jaar
Schiet op het hoofd. Dit is de snelste manier om de zombies te doden.

Geheimen:
The Mercenaries minigame
MarioCube
9 jaar
Speel het spel uit, moeilijkheidsgraad maakt niet uit.

Geheimen:
Assignment Ada minigame
MarioCube
9 jaar
Speel het spel uit, moeilijkheidsgraad maakt niet uit.

Geheimen:
Target Practice prijzen
MarioCube
9 jaar
Als je genoeg punten in de Target Practice (welke je later in de game pas in kan gaan) krijgt, kun je Bottle Caps krijgen. Dit zijn gewoon poppetjes in 3D die geluid maken van verschillende karakters in de game. Ze zijn niet nodig om de game uit te spelen, het is meer een extratje. Het volledige lijstje en hoe je ze kunt unlocken staat hieronder.

Ada Wong - Score 4000 of meer op Game Type A of raak alle targets op Game Type A.
Ashley Graham - Score 3000 of meer op Game Type A
Bella Sisters - Score 4000 of meer op Game Type B of raak alle targets op Game Type B.
Don Diego - Score of meer op Game Type B
Don Esteban - Score 3000 of meer op Game Type B
Don Jose - Score 3000 of meer op Game Type B
Don Manuel - Score 3000 of meer op Game Type B
Don Pedro - Score 4000 of meer op Game Type C of raak alle targets op Game Type C.
Dr. Salvador - Score 3000 of meer op Game Type B
Isabel - Score 3000 of meer op Game Type D.
J.J. - Score 4000 of meer op Game D of raak alle target op Ashley na in Game Type D.
Leon met pistool - Score 3000 of meer op Game Type A
Leon met rocket launcher - Score 3000 of meer op Game Type A
Leon met shotgun - Score 3000 of meer op Game Type A
Luis Sera - Score 3000 of meer op Game Type A
Maria - Score 3000 of meer op Game D.
Verkoper - Score 3000 of meer op Game Type C
Zealot leider - Score 3000 of meer op Game Type C
Soldier met dynamite - Score 3000 of meer op Game D.
Soldier met hamer - Score 3000 of meer op Game D.
Zealot met geweer - Score 3000 of meer op Game Type C
Zealot met zeis - Score 3000 of meer op Game Type C
Zealot met schild - Score 3000 of meer op Game Type C
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg