x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Donald Duck Pk - GC All in 1!

Kopen:

Donald Duck Pk
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
8.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Donald Duck Pk

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2002
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:4 blokken
Aantal discs:1
EAN:3307210114655

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Donald Duck Pk

Afbeeldingen

Donald Duck als Superheld
Donald Duck als Superheld
In dit spel zitten geweldige kleuren!
In dit spel zitten geweldige kleuren!
PK Power!
PK Power!
Kijk uit voor die elektriciteit!
Kijk uit voor die elektriciteit!
Robot: Donald Duck Pk gevonden!
Robot: Donald Duck Pk gevonden!
Beoordelingen voor   Donald Duck Pk

Beoordelingen Donald Duck Pk

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,4

13 jaar
Het is een heel leuk spel. Toen ik het zag vond ik het kinderachtig. Ik ging naar een neefje van me. Hij had het ook op de gamecube. Ik mocht eens proberen en het bleek helemaal niet kinderachtig te zijn! Het was juist hartstikke leuk! Bordelvol leuke levels. Je bent blij dat je weer een nieuwe aanval krijgt en ze worden steeds leuker. Bijvoorbeeld om lang in de lucht hangen. Hartstikke handig! Ik heb een paar dagen later ook gekocht, zo leuk vond ik het! Een vette 8,5!
Donald Duck Pk
Cijfer:
8,5

13 jaar
Ik kreeg het spel voor mijn verjaardag toen ik 7 werd. Toen vond ik het een leuk spel, maar het was toen een beetje te moeilijk voor mij. Ik heb het toen (te lang) teruggelegd en 2 weken geleden heb ik het weer uit de kast gehaald. Ik ging spelen en was meteen helemaal vol van het spel. Ik kon niet meer stoppen met dit geweldige spel en had het in 3 dagen uitgespeeld. Het spel is erg leuk, maar het is alleen niet heel erg mooi gemaakt.
Donald Duck Pk
Cijfer:
7

14 jaar
Dit is een gemiddeld spel, de gameplay is goed, maar iets te simpel.
Voor de ervaren speler een leuk tussendoortje totdat je het met een uurtje of 3 uitspeelt en verder niets meer kan doen.
Leuk voor je kleine broertje/zusje maar veel meer ook niet.
Score: 7
Donald Duck Pk
Cijfer:
7
Lees meer beoordelingen.

11 jaar
ik vind het spel harstikke leuk en je krijgt soms in een level ook nieuwe wapens maar dan de eindbaas die heet zondag alsof die van zondag houdt.
Donald Duck Pk
Cijfer:
7,8

0
12 jaar
Cool en vooral grapig spel, behendigheid is hier voor nodig!
Donald Duck Pk
Cijfer:
7,7

17 jaar
Donald PK is niks bijzonders. Wel een uniek en iets volwassener verhaal als dat je zou denken wat je wel in het spel houdt. Wel een nadeel is dat het spel niet zo lang is maar of dat nou zo vreselijk is ....
Donald Duck Pk
Cijfer:
5,5

14 jaar
Ik had het van mijn oom voor mijn 11e verjaardag gekregen. Maar ik vond er niks aan. de graphics zijn niet mooi. De eindbazen te makkelijk. En de storyline te slap. Ik vind het echt geen aanrader. 5/10.
Donald Duck Pk
Cijfer:
5

12 jaar
Eerst dacht ik dat Donald Duck Pk een kinderachtig spel was, maar toen ging ik naar Youtube en toen leek het mij wel een leuk spel. Helaas heb ik het nu uitgespeeld :( maar toch een dikke 8,5!
Cijfer:
8,5

12 jaar
Donald Duck Pk is leuk. Toen ik klein was, was het spel moeilijk, maar nu makkelijk. Ik had hem gisteren uitgespeeld. Score: 98
Cijfer:
9,8

0
16 jaar
Eerste reactie: KINDERACHTIG!!! Totdat ik het zelf gespeeld heb. Het is een uitdagende game. In de loop van de game krijg je verschillende wapens en gadgets. Je hebt ook eindbasen, die zijn redelijk moeilijk te verslaan. Maar het is een geweldig spel, zelfs voor mij leeftijd!
Donald Duck Pk
Cijfer:
8,6

14 jaar
Donald Duck Pk is vet leuk ik heb heel veel spelletjes voor de gamecube maar dit is een van de leukste!! Het is een super spannend spel. Ik heb hem helaas wel al uitgespeeld :(
Cijfer:
8,3

5351
15 jaar
Onduidelijk...
Donald Duck Pk is, als je de game opstart, super leuk. Je hebt een prachtige cutscene en de game start vrij simpel. Top, denk je nu. Nee, totaal niet. Hoe verder je in de game komt, hoe onduidelijker het wordt. Ik heb wel eens in een ruimte vast gezeten waar de deur hetzelfde eruit zag als de andere muren, dus ik had geen idee. Ik heb geen leuke tijd gehad dus raad hem ook zeker niet aan.
Cijfer:
5,0

14 jaar
Leuk spel met veel verassingen. De wapens zijn cool. Ik heb het nog niet uitgespeelt, maar dat gaat zeker wel gebeuren!!
Donald Duck Pk
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Donald Duck Pk

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Persoonlijke tips - 1 Geheim

Geheimen:
Oh nee dat schild is niet te verwoesten
MarioCube
9 jaar
Je hebt als het goed is je derde kracht. Dat mannetje heeft een schild waarop je gewoon richt en dan schiet je standaard. Je krijgt een leven. Nou ga je door (dan moet je b ingedrukt houden) en dan heb je een power en vuur waarmee je hem blijft verzwakken.

Persoonlijke tip:
Eindbazen in Donald Duck Pk!
Super Dekker
5351
15 jaar
Donald Duck Pk is soms erg onduidelijk tijdens de eindbazen. Bekijk ze daarom hier om ze daarna natuurlijk te verslaan!

 

Persoonlijke tip:
PK ?
Hgc
14102
30 jaar
Iedereen kent Donald Duck, maar wat betekent die PK nu? PK staat namelijk voor Paperinik. Dit is Donald Duck zijn superhelden alias. Deze held wordt ook wel Phantomias, Superduck, Super Donald, Phantom Duck of The Duck Avenger genoemd.

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg