x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Super Monkey Ball - GC All in 1!

Kopen:

Super Monkey Ball
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
28.49
23.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Monkey Ball Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
26.49
€ 14.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Monkey Ball

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2002
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
EAN:3546430026335

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Monkey Ball

Afbeeldingen

Ik moet wel een beetje plassen door die waterval!
Ik moet wel een beetje plassen door die waterval!
Wat een schattige aapjes! Welke stop jij in een balletje?
Wat een schattige aapjes! Welke stop jij in een balletje?
Je moet de aapjes door de moeilijkste en gekste werelden laten rollen zonder ze van de rand te laten vallen.
Je moet de aapjes door de moeilijkste en gekste werelden laten rollen zonder ze van de rand te laten vallen.
De werelden zijn heel erg kleurrijk!
De werelden zijn heel erg kleurrijk!
Een beloning voor het rollen!
Een beloning voor het rollen!
Super Monkey Ball draait niet alleen om de parkoers, maar ook om de vele minigames die je tot vier spelers kan doen.
Super Monkey Ball draait niet alleen om de parkoers, maar ook om de vele minigames die je tot vier spelers kan doen.
Beoordelingen voor   Super Monkey Ball

Beoordelingen Super Monkey Ball

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

"Super Monkey Ball: Verrassend Leuk en Uitdagend"
`Een aap in een balletje dat je naar de finish moet rollen, wat is daar nou zo boeiend aan?`, hoor ik je al snel denken. Want dat is vaak het vooroordeel dat mensen hebben wanneer ze over Super Monkey Ball horen. Maar dat het saai en eentonig is, is gewoon een broodje aap.
Lees de hele Super Monkey Ball Review!
Cijfer:
8,5

Beste Game voor de GameCube met Uitbreidende Gameplay
Super Monkey Ball
Monkey Ball is een pretpakket vol gameplay, een pakket dat zicht uitbreidt naarmate je beter presteert. Op dit moment de beste game voor de Cube en die door Sega wordt geleverd. Een balletje kan raar rollen. (Score 95)
Cijfer:
9,5

21 jaar
Superleuk spel met uitdagende levels en leuke minigames
Tja.. wie bedenkt nou zoiets, een aap die in een balletje rolt. Je denkt misschien daar is niks aan maar in werkelijkheid is het een superleuk spel!
Er zijn veel mogelijkheden; je kunt kiezen uit partygames zoals racen (het vechten is een aanrader) en je hebt de Main Game met de eigenlijke levels waar het de bedoeling is om je aapje naar de finish te loodsen. Alleen gaat dit niet makkelijk, want de levels zijn niet echt vol mededogen en zijn vaak erg moeilijk.
Dat is juist de grootste kracht ervan. Telkens als je af gaat, denk je ’nog een keer proberen dan’ en als je het eindelijk haalt geeft dat enorm veel voldoening. De minigames zijn erg leuk om met vrienden te spelen.
Een topspel en eigenlijk een must-have.
Super Monkey Ball
Cijfer:
9,4
Lees meer beoordelingen.

1040
24 jaar
Leuk leuk leuk
Voor die prijs had ik het spel voor de grap een keer gekocht. Het zag er wel leuk uit om een keer te spelen. Maar ik moet zeker zeggen dat ik het een super leuk spel vind en daardoor heb ik ook de andere delen gekocht.

Het doel van het spel is zo snel mogelijk met een aapje in een bal naar de finish te rollen! En ik kan zeker zeggen, dat het zeer verslavend werkt ;)
Super Monkey Ball
Cijfer:
9,0

14 jaar
Oneindig veel plezier met party- en minigames
Super Monkey Ball was het eerste spel dat ik had voor de gamecube. We hebben er oneindig veel plezier aan gehad, want het spel is haast oneindig lang en als je het uiteindelijk helemaal uit hebt kan je alsnog heel veel plezier aan de party en minigames beleven.
Ik vind het wel jammer dat in de latere Super monkey ball spellen zoals: Super Monkey Ball Touch & Roll en Super Monkey Ball Step & Roll de mogelijkheid om een moeilijkheidsgraat te kiezen (beginner, advanced, expert, en master) hebben vervangen met verschillende werelden van maar 10 levels.
Ik vind het veel leuker hoe het gaat in dit spel.
Cijfer:
8,7

0
20 jaar
Verslavende gameplay en kleurrijke graphics
Mijn mening is: Super Monkey Ball is een heel erg leuk in elkaar gezet en rete-verslavende game. Het idee van het spel is zo ontzettend goed uitgewerkt. De competitie die je met elkaar kan voeren is ontzettend vet, maar deze game kan je ook prima in je eentje spelen. Het heeft ontzettend veel verschillende opties om te spelen en het is leuk voor jong en oud. Misschien wel wat ingewikkeld voor jong, maar al die kleurtjes en vrolijke aapjes in de ballen maken het heel leuk voor hen.
De graphics zijn er top uit en het spel is prima te besturen, echt een kopertje!!
Cijfer:
9,2

15 jaar
Uitdagende levels en leuke minigames voor alle leeftijden
Dit is echt een heel leuk spel, zowel voor de kleinere onder ons, als de hardcore gamers. De levels zijn uitdagend, en de minigames zijn een soort van bijkomertje, om even rustig te relaxen, of juist als een gek te gaan racen, na het spelen. De multiplayer is goed gemaakt, en ik vind dit echt een topie spel!
Nog leuker is dat je ook kunt filmen, als je heel goed bent in een bepaald level, dan kun je dat opnemen op je memory card en aan je vrienden laten zien!
Super Monkey Ball
Cijfer:
9

24 jaar
Uitdagende Levels voor Fanatieke Gamers
Ronduit briljant. Een aap in een bal, wie heeft dat bedacht? De levels zijn uitdagend en soms erg moeilijk, maar daar schrikt een fanatiekeling niet van natuurlijk. Zelf voor de wat oudere games is het leuk om je vaardigheden met de controller te testen. Een echte aanrader dus!
Super Monkey Ball
Cijfer:
9,5

15 jaar
Nieuwe Klassieker van Sega: Super Monkey Ball
Super Monkeyball is echt naar mijn idee de volgende klassieker van Sega na Sonic. Het is daarom ook niet gek dat ze nog een 2e deel hebben op de gamecube en nog een deel op de nintendo DS. Het was het eerste spel dat ik had en ik heb er zeker geen spijt van, ik heb het nou al sinds m`n 10e en je raakt er nooit op uitgekeken!
Cijfer:
9

12 jaar
Geweldige graphics en leuke mini games
Dit spel is echt de max!!! De graphics zijn geweldig en de mini games zijn geweldig alhoewel ik expert veel te moeilijk vind en beginner te gemakkelijk. Deze verdiend een 9!
Super Monkey Ball
Cijfer:
9

12 jaar
Fantasierijk en kleurrijk spel met leuke multiplayer minigames
Super Monkey Ball is een mooi, leuk, kleurig en fantasierijk spel.
De personages uit Super monkey ball zijn:
-Aiai (de jongens aap)
Lees meer...
-Meemee (de meisjes aap)
-Baby (de baby aap)
-Gongon (de sterke aap)
Het spel gaat over de vier apen. Alle vier de apen zitten in een bal. In die bal moeten ze een baan afleggen. Ik zelf vind de banen op een soort golfbaan lijken.
Je kunt ook minigames doen. Dit is een echte aanrader, vooral omdat het leuke multiplayer is en er zit veel fantasie in.
Verberg.
Cijfer:
8

0
14 jaar
Keischattig en keigoed!
Ik vind deze game echt keischattig en keigoed. Als ik je een game mag aanraden dan is het deze.
Super Monkey Ball
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een avontuurlijke rit met Super Monkey Ball op de Nintendo GameCube! In dit spel bestuur je een schattig aapje in een doorzichtige bal en probeer je door allerlei uitdagende levels te rollen. Het doel is om aan het einde van elk level te komen zonder van de rand te vallen. Klinkt makkelijk? Nou, denk nog maar eens na! De game biedt een mix van behendigheid, strategie en snelheid. Ontwikkeld door Amusement Vision en uitgegeven door SEGA, staat Super Monkey Ball bekend om zijn verslavende gameplay en kleurrijke graphics. Fantastisch, toch?

Historische Context


Super Monkey Ball werd voor het eerst uitgebracht in 2001 als een van de lanceringstitels voor de Nintendo GameCube. Het spel werd al snel een hit dankzij zijn unieke concept en uitdagende levels. Door de jaren heen zijn er meerdere vervolgen en spin-offs uitgekomen, maar de originele Super Monkey Ball blijft een klassieker die je niet mag missen. Hoe Tof hè!

Recensies van Experts


"Super Monkey Ball is a masterclass in game design, offering a simple yet deeply engaging experience." - IGN
"A delightful blend of challenge and charm, Super Monkey Ball is one of the must-have titles for the GameCube." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van uitdagende puzzelgames houdt. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier, Super Monkey Ball biedt voor ieder wat wils. Vooral fans van behendigheidsspellen en partygames zullen dit spel Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Super Monkey Ball, dan zijn Super Monkey Ball 2 en Super Monkey Ball: Banana Blitz ook zeker de moeite waard. Andere spellen zoals Mario Party 4 en WarioWare, Inc.: Mega Party Game$ bieden ook een vergelijkbare mix van plezier en uitdaging.

FAQ


Vraag: Kan ik Super Monkey Ball met vrienden spelen?
Antwoord: Ja, Super Monkey Ball heeft een geweldige multiplayer-modus waarin je samen met vrienden kunt spelen. Het is Fantastisch leuk om te zien wie de beste aap is!
Super Monkey Ball

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Monkey Ball

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 9 Geheimen

Geheimen:
Master Mode
MarioCube
9 jaar
Vond je alle modes eigenlijk te makkelijk? Speel dan de Expert en de Extra Expert mode uit, maar zorg dat je al die tijd maar één continue hebt. Als het goed is heb je nu 10 Master Floors, en daarmee ben je wel weer even zoet!

Geheimen:
Oneindige continues
MarioCube
9 jaar
Heb je altijd te weinig continues en zou graag wat meer willen? Zorg dan dat je de drie minigames hebt gehaald. Daarna krijg je namelijk per 2500 punten een continue. Als je nu negen continues hebt, moet je nog één keer 2500 punten halen om oneindige continues te halen!

Geheimen:
Bananen vinden
MarioCube
9 jaar
Kijk goed naar welke kant je aap kijkt. Deze kijkt altijd naar de dichtsbijzijnde banaan (of je hem nou kunt pakken of niet).
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Moeite met het spel?
MarioCube
9 jaar
Super Monkey Ball kan een zeer uitdagend spel zijn. Ik heb ontdekt dat als je het aantal Hertz waarin je het spel speelt veranderd, de apen sneller of minder snel gaan rollen. Probeer je aantal Hertz eens te veranderen en kijk of die mode beter voor je werkt.

Geheimen:
Monkey target
MarioCube
9 jaar
Kom je bij Monkey target niet bij het eiland omdat je in het water valt? Of ga je juist veel te snel en stuiter je direct van het eiland af? Dat heeft te maken met wanneer je de bal opent. Als je de bal vroeg opent dan vlieg je langzaam en als je de bal laat opent dan vlieg je snel en heel ver.
Opmerking: Let ook goed op hoe ver de eilanden staan en hoe sterk de wind is.

Geheimen:
Win met Monkey race
MarioCube
9 jaar
Als je bezig bent met een race houd dan de volgende knoppen ingedrukt in de juiste volgorde: L + R + A + Y + X. (Doe dit niet op een andere volgorde of op een andere manier want dan kan het zo zijn dat iedereen of juist niemand wint.)

Geheimen:
EX levels
MarioCube
9 jaar
Voltooi beginner mode succesvol zonder enig leven te verliezen om 3 EX levels te openen.

Geheimen:
Bonus level tijdens Credits!
MarioCube
9 jaar
Selecteer een willekeurige moeilijkheidsgraad en voltooi alle normale levels.
Een bonus level zal tijdens de credits starten.
Verkrijg zoveel mogelijk bananen als je kunt terwijl je de vallende letters van de credits vermijd.

Geheimen:
Skip Credits
MarioCube
9 jaar
Als je het vervelend vind om iedere keer de credits weer te moeten bekijken, druk je gewoon op A als de credits bezig zijn.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg