x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban - GC All in 1!

Kopen:

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
17.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Afbeelding voor  Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2004
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:4 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:5030946038244

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Afbeeldingen

De Stiekeme handeltjes van Fred en George
De Stiekeme handeltjes van Fred en George
Trainen met onze roodharige vriend Ron Wemel!
Trainen met onze roodharige vriend Ron Wemel!
Je ziet er een beetje bang uit, Harry!
Je ziet er een beetje bang uit, Harry!
Harry moet samen met zijn vriend Ron deze puzzel oplossen.
Harry moet samen met zijn vriend Ron deze puzzel oplossen.
Je kunt alles doen met een teverstaf op zak, zelfs klimmen.
Je kunt alles doen met een teverstaf op zak, zelfs klimmen.
op weg naar Hagrid
op weg naar Hagrid
Beoordelingen voor   Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Beoordelingen Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

0
10 jaar
Het is een best leuk spel maar ik vind Harry Potter spellen altijd al een beetje lelijk. Verder best leuk spel(beter dan andere Harry Potter spellen),maar geef mij maar gewoon Zelda of Mario
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
7

16 jaar
Het leukste van dit spel is gewoon dat je zo vrij bent. Je kunt overal heen, zeker het rondvliegen over het terrein is leuk, je kan dan op de vreemdste plaatsen komen waar je ook helemaal niet per se heen hoeft. De missies zijn ook leuk, die voeren je vaak door heel Zweinstein heen (wat heel groot is).
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
9

10 jaar
Harry Potter en de gevangene van Askaban is een cool spel. Je moet spreukenboeken halen, de ingredienten voor Sneep zoeken, en Hagrid helpen, en nog veel meer. Je kan in het hele kasteel rondlopen. Elke dag zijn er nieuwe doe-opdrachten. Waneer je al die opdrachten  
heb gedaan mag je een nieuwe dag beginnen. De spreuken zijn ook cool!
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

17 jaar
Eigenlijk wel de beste Harry Potter game die op de gamecube verschenen is; je kan vrij over heel zweinstein lopen, de missies zijn afwisselend, en de extra’s; het verzamelen van toverkaarten, het winkelen bij Fred en George etc. zijn allemaal erg goed uitgedacht. Waar je bij de voorgaande delen alleen Harry kon besturen, kan je nu ook Ron en Hermelien bespelen. Ook de muziek in het spel is erg goed, het brengt een goede sfeer en geeft de game meer aanzien, wel jammer dat dit niet de originele soundtrack is.
Een minpuntje is dat je geen zwerkbalwedstrijden meer speelt en niet op een bezem kan vliegen; wel op Hagrids hippogrief. De personages zien er realistischer uit en lijken echter.
De minigames zijn ook nog een leuke extra!

Score: 8/10
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
8

748
28 jaar
Een must-play voor de Harry Potter fan.
Dit vind ik veruit het beste Harry Potter spel op de Nintendo Gamecube!

Je kan ditmaal spelen als Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel, ieder leert eigen spreuken en heeft zijn specialiteit. Je kunt ook lekker je eigen gang gaan en in en rondom Zweinstein nieuwe locaties ontdekken. Ook wanneer je het verhaal van het spel hebt uitgespeeld is er nog genoeg te doen en vrij te spelen.
Lees meer...

De graphics, muziek en geluidseffecten zijn prima en geven ook het grimmige element van het derde Harry Potter deel weg, zoals je dat ook leest in het boek of ziet in de film.

Het enige minpunt voor mij is dat je dit keer geen zwerkbalwedstrijden speelt en ook niet op een bezem kan vliegen; wel kan je naar Hagrid toe om zijn Hippogrief te lenen voor een ritje in de lucht.
Verberg.
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
9,0

0
14 jaar
Een echte Harry Topper ik bedoel Harry Potter, een spel met vele uitdagingen en leuke puzels.
Harry Potter fans en andere koop dit spel.
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
9

14 jaar
Mijn eerste indruk op Harry Potter en de Gevangene van Azkaban was: Harry Potter spellen zijn altijd leuk waarom deze niet?
Ik kwam er achter dat je Gevangene van Azkaban alleen maar alleen kan spelen en dat is minder... Maar als je dat niet mee rekend is het wel een leuk spel!
Cijfer:
7

12 jaar
Het is een super gaaf spel dat iedereen die Harry Potter fan is, absoluut moet kopen. De beelden zijn heel mooi en het spel is heel duidelijk. Je kunt ook gewoon je eigen gang gaan en er is heel veel te ontdekken. Het is spannend, mysterieus en zelfs een beetje eng. Als sommige dingen je niet lukken moet je echt gewoon doorzetten, dan lukt het je allemaal!!!
Het is helemaal zeker dat dit spel het kopen waard is!
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
9

12 jaar
Dit vind ik wel de leukste tot nu toe want de dementors, de spreuken, de plaatsen, de geheimen, het vliegen en nog veel meer is super veel leuker geworden!!! Je vliegt nu op scheurbek en dat is wel een stuk grappiger dan op een bezem. En je moet ook een opdracht bij Hagrid doen met scheurbek dan moet je vleermuizem opeten:P, Ook moet je met scheurbek libellen vangen.
Ik vind de spreuken verbeterd omdat je zelf kan kiezen op welke knop ze staan. Bovendien kan Hermelien een spreuk kopen bij Fred&George en zijn de spreuken ook mooier. De opdrachten worden beter uitgelegd en de plaatsen zijn leuker. Ik vind ook een HEEL GROOT pluspunt dat je Ron, Hermelien en Harry kunt zijn!! Ook is het leuk bedacht dat als je iets moet optillen dat je je vrienden erbij kunt roepen om je te helpen. Mijn mening:9.2!!!! Dat is zeker het kopen waard!
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
9,2

15 jaar
Dit vind ik een van de leukere spellen van Harry Potter,
De graphics zijn een stuk beter dan in Harry Potter 1 en 2, de stemmen van de personages klinken beter, en ze zien er grotendeels net zo uit als in de film (de personages). Zweinstein is groter, de missies zijn leuker om te doen, je kan nu met een Hippogrief over Zweinstein vliegen in plaats van op een bezem.
Alles is zeker 10x zo goed dan in de voorgaande spellen en ik vind het een leuker spel dan Harry Potter en de Vuurbeker, omdat je daar niet vrij over zweinstein kan lopen en kan gaan en staan waar je wil, bovendien zit je vast aan de missies en bij de gevangene van Azkaban is het spel een stuk uitgebreider.
Gewoon lekker toveren en je inleven in het spel (is niet moeilijk)!! Het is een kei leuk spel.
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Koppel de GBA game voor minispellen
JKeers
748
De Nintendo Gamecube-versie van het spel biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met de GameBoy Advance-versie van de gevangene van Azkaban.

Wanneer je een GameBoy Advance met een GBA-verbindingskabel aansluit op de Nintendo Gamecube, geeft dit je de mogelijkheid om de minigames uit de GBA-versie op de tv-scherm te spelen.

Naast het spelen als Harry, stelt het spel je ook in staat om Ron en Hermelien te besturen. Zo kun je ook als scheurbek de Hippogrief en Harry's huisdier, Hedwig vliegen.

Persoonlijke tip:
Ron is je held!
Billymast
1057
17 jaar
Als je klaar bent met het spel of je wilt veel geheime plekken ontdekken , wees dan Ron i.p.v. Harry of Hermelien. Als Ron kan je namelijk de geheime deuren herkennen aan een gloed over hun heen. Die gloed kan je niet zien als je dus Harry of Hermelien bent.

Geheimen:
Opdracht op scheurbek bij Hagrid
MarioCube
9 jaar
De vleermuizen zijn eigenlijk vlak boven je en daar moet je dan naar toegaan. Dat ziet eruit als een stofwolkje. Zie je dit? Dan moet je er gewoon doorheen vliegen en dan moet je je omdraaien en er weer doorheen vliegen (dus ga vooral niet een beetje rondvliegen want dat doen heel veel mensen fout).
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg