x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Madagascar - GC All in 1!

Kopen:

Madagascar Losse Disc
Bestel vanavond, maandag in huis.
8.49
€ 4.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Madagascar

Afbeelding voor  Madagascar

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2005
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030917028717
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Madagascar

Afbeeldingen

Speel als Alex, Melman, Marty & Gloria in hun eerste avontuur op de <a href = https://www.mariocube.nl/GameCube_Spelinfo.php?Nintendo=Nintendo_GameCube target = _blank>Nintendo GameCube</a>!
Speel als Alex, Melman, Marty & Gloria in hun eerste avontuur op de Nintendo GameCube!
Vernietig alle meloenen, let goed op want ze kunnen goed verstopt zitten!
Vernietig alle meloenen, let goed op want ze kunnen goed verstopt zitten!
Melman bij het golfspel.
Melman bij het golfspel.
De dieren in Central Park Zoo willen terug naar de wildernis.
De dieren in Central Park Zoo willen terug naar de wildernis.
Dat heb je als je een `streepje` voor loopt op de rest, dan zie je als 1e de mooie dingen!
Dat heb je als je een `streepje` voor loopt op de rest, dan zie je als 1e de mooie dingen!
I hate to commit it, but we`re the loooosers.
I hate to commit it, but we`re the loooosers.
Afbeelding voor Madagascar

Links

Beoordelingen voor   Madagascar

Beoordelingen Madagascar

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

15 jaar
Madagascar is echt een super avontuur spel, je speelt als Alex, Marty, Melman, Gloria en de pinguins,
alle levels zien er kei mooi uit, mooie kleuren en goede muziek op de achtergrond waardoor je je nog wel is inleeft in het spel (ik altijd). Je kan ook kleren (voor alle hoofdpersonen) en minigames kopen (golfen, bandschuiven en muziek maken) in de Zoovenirs winkel.
Je hebt het niet zomaar uitgespeeld, want er ligt in elk level totaal 100 munten die je moet verzamelen om alles in de Zoovernirwinkel te kunnen kopen, dus als je het laatste level hebt gehaald kan je alle levels opnieuw doen om je zoektocht op de munten voort te zetten.
Madagscar is een uitgebreid spel met veel opties en je bent er wel even zoet mee!! Echt een AANRADERTJE!!!!
Cijfer:
9

12 jaar
Het is een grappig spel, waarin je met vier personages kan spelen. Een leeuw, een giraf, een nijlpaard en een zebra. Oh ja, ook nog de pinguins. Het spel is gebaseerd op de film Madagascar. Dit spel is vooral voor kinderen bedoelt, maar het is best leuk om de tijd mee te doden. Je kan verschillende acties doen. Het is vrij makkelijk, maar als je een klein broertje of zusje hebt is dit zeker een leuk cadeau!
Cijfer:
8,7

13 jaar
Je zou zeggen: Tja, een film game, daar ken ik er meer van. Bij deze is daar absoluut geen sprake van! Zelfs als je van deze film nog nooit hebt gehoord, is het goed te begrijpen en makkelijk te volgen. Het is een kort, maar wel goed platform/avonturen spel, maar zal toch weinig uurtjes bieden... Verder, een goedkope aanschaf is dit wel waard. En die lage prijs...
Madagascar
Cijfer:
8
Lees meer beoordelingen.

12 jaar
Mijn menig: Madagascar is echt een super leuk spel maar het was jammer dat ik hem 2 jaar geleden voor 50 euro kocht en in 4 dagen hem uit had gespeeld... Maar nu is het goedkoper en wel de moeite waard want vooral de multiplayer minigames zijn super leuk en ook de opdrachten en het verhaal is grappig.
Cijfer:
8,5

12 jaar
Madagascar is echt een tof spel. Er zit heel veel avontuur in en die dieren zijn echt funny! Voor iedereen die van avontuur en humor houd is dit zeker een grote pakker. Ik heb hem zelf wel uitgespeeld maar hij blijft nog steeds orgineel. Het allerleukste vind ik de boot met die pinguins. Waar je allemaal dingen moet doen om de ontsnapping te voltooien. Dit spel moet je minstens proberen!
Cijfer:
9

13 jaar
Het is een leuk spel, wel iets voor de kleinere onder ons. Voor de oudere is het nog wel de moeite waard om te spelen. Ik vond het met de pinguins het leukst. Van mij krijgt het een 8!
Madagascar
Cijfer:
8

13 jaar
Ik vind Madagascar een leuk spel, maar snel uitgespeeld. Het is wel leuk dat je iedere personage uit de film kan zijn en dat er heel veel minigames zijn maar (volgens mij is dat bij ieder spel dat van een film is) je bent vrij snel door alle levels heen. Score 67
Cijfer:
6,7

1030
23 jaar
Hartstikke leuk om als dier te spelen!
Als kind kende ik Madagascar natuurlijk al van de film, om hier vervolgens het spel van te kunnen spelen, was natuurlijk helemaal leuk! Hoe je alle opdrachten moest voltooien en moest ontsnappen uit de dierentuin, als kind vond ik dat een fantastische ervaring! Sowieso is het natuurlijk al hartstikke leuk om een dier te spelen ;-)
Cijfer:
8,5

9 jaar
Ik heb hem pas besteld, toen ik hem kreeg bleef ik hem maar spelen! Daardoor heb ik hem al bijna uitgespeeld. Het is een redelijk makkelijk spel maar wel leuk! Je moet allemaal krachten krijgen zoals bij melman kopstoot, en bij gloria heupzwaai, maar het is een perfect spel.
Madagascar
Cijfer:
9

14 jaar
Dit is een grappig spel als je van animatie houdt. Je kan spelen met de giraf, het nijpaard, de leeuw, de zebra en de piguins. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk muntjes haalt en bij sommige landen moet je dingen halen zoals: eten of wrakstukken. Bij het spel wordt aangehouden aan de film. Een aanrader voor de kleinere.
Madagascar
Cijfer:
7

13 jaar
Madagascar is echt super. De film heb ik wel 10x gezien en deel 2 ook. Dit spel is nog leuker dan de film, dus dat is dan heel leuk! Ik heb het ook voor de (3)DS. Maar voor de GameCube is hij leuker, want daar is hij lekker moeilijk!
Cijfer:
8,8

11 jaar
Ik vindt Madagascar wel tegenvallen want het is veel te simpel en een beetje saai af en toe. Ze hadden meer levels met de pinguins moeten maken en ook gewonen levels er bij maar het spel krijgt van mij een dikke 7 en een half.
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Madagascar

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 2 Geheimen

Geheimen:
Erg grappige ijsbeer in sjoelen.
MarioCube
9 jaar
Je moet de optie op de kaart sjoelen kiezen, en daarna kies je je personages. Je ziet in het spel een ijsbeer liggen mik precies op hem.
Nu zal hij ontspannen weg dobberen in een zwemband!

Geheimen:
Alle power-ups:
MarioCube
9 jaar
Druk tijdens de game op X, A, A, X, Y, L, B, R, L om alle power-ups te unlocken.

Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg