Shrek Super Slam afbeeldingen

Ik hoop dat Shrek me niet te ver gooit!
Ik hoop dat Shrek me niet te ver gooit!

Ik hoop dat m`n hoed niet kapot gaat!
Ik hoop dat m`n hoed niet kapot gaat!

Met ruimtes die je helemaal aan diggelen kunt slaan!!
Met ruimtes die je helemaal aan diggelen kunt slaan!!

De 3 musketiers (Puss, Shrek & Donkey) tegen Prins Charming.
De 3 musketiers (Puss, Shrek & Donkey) tegen Prins Charming.

Laten we knuffelen!
Laten we knuffelen!

Sherk:
Sherk:

Shrek Super Slam - GC All in 1!

Banner Shrek Super Slam

Wanneer weer op voorraad?
Shrek Super Slam: Beoordelingen
8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1

Diane
32 jaar
Mijn zoon heeft zich nog geen moment verveeld sinds we dit spel in huis hebben. Hij is 6 jaar en eigenlijk te jong voor het spel maar hij is echt een grote fan! Hij vindt het leuk om zich als de gelaarsde kat door het spel heen te slaan letterlijk en figuurlijk. De verboden tempel is zijn favoriete hoofdstuk.
Cijfer:
9,2

Ralf
13 jaar
Toen ik het spel opstartte kwam er gelijk een lach op mijn gezicht! Er zitten veel grapjes in verstopt, en ook leuk is dat veel locaties uit de film te zien zijn. Het lijkt erg veel op Super Smash Bros. Melee, maar dat maakt het niet saai: sterker nog, het is net zo leuk! Ook cool is dat er personages in het spel voorkomen uit de film puss in boots (de gelaarsde kat). Best raar, want die film is net uit en dit spel al langer. Als ik dit spel beoordeel, geef ik het een 8/10
Cijfer:
8

Fido123
12 jaar
Mijn gevoel bij dit spel is zeer positief. Shrek Super Slam heeft best veel karakters uit de films, leuke levels om in te vechten, grappige stukjes. Maar het is vooral leuk om als Shrek of Ezel door het level te meppen en schoppen! Leuk spel! Op zich leuke muziek, maar na een paar uur gaat t wel heel erg irriteren, wat ik niet heb bij de muziek van smash bros melee. Score 7,5/10 omdat het niet de allerbeste graphics zijn
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

Alexander
13 jaar
Het is een heel leuk spel! Bijna alle personages zijn leuk om mee te spelen. Dat je het hele decor kan veranderen door ze te smijten op andere strijders of het te verwoesten is erg speciaal in zo`n game. Het is niet 1 van mijn lievelingsspellen maar hij blijft een aanrader!
Cijfer:
7,5

Stefan
10 jaar
Ik vind het een super cool spel. Je hebt 20 poppetjes en je  kunt de kleding veranderen. Mijn lievelings poppetje is pinnocchio omdat die super goed is. Je moet wel levels uitspelen om nieuwe poppetjes te verdienden.
Cijfer:
8

Jeroen Robben
15 jaar
Shrek Superslam is een hele leuke actiegame, je kan kiezen tussen 20 personages, een paar voorbeelden hiervan zijn Shrek, Fiona, Robin Hood, Gelaarsde kat, Quasimodo en Eenoog en voor alle personages kan je ook kleren vrijspelen zodat ze anders gekleed zijn tijdens het spelen. Je moet tegen elkaar vechten in meer dan 10 verschillende levels. Als je de verhaallijn hebt uitgespeeld ben je niet zomaar klaar met het spel, want je moet ook personages vrijspelen en levels. De levels zien er mooi uit, goed bedacht en elk personage heeft zijn eigen aanvallen, Robin Hood kan bijvoorbeeld met zijn pijl en boog schieten en Luna kan toveren.
Ik kan dit spel zeker wel een aanrader noemen, ik speel het nog bijna elke dag en je beleeft er super veel plezier aan.
Cijfer:
8,3

AnneDoeke
14 jaar
Dit spel is een leuk spel waarin je grappige gevechten kunt spelen met je favoriete Shrek character. Door de super slams is het spel heel onverwachts, je weet niet wat er komen gaat. Als je heel erg achter staat kun je zo weer voor staan de uitslag is helemaal onverwacht. De moeite waard.
Cijfer:
7,5

Dreke
13 jaar
Het is een zeer leuk spel om te spelen. Zowel de singleplayer als de multiplayer zijn geweldig. Wat is er nu fijner dan met je favoriete filmhelden een hels gevecht te starten. Shrek Superslam is een top game voor elke Shrek fan!
Cijfer:
8,7
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

Geheimen en cheats voor Shrek Super SlamShrek Super Slam: Tips en geheimen, cheats en codes


Cheats en Codes:Alle Challenges
MarioCube
9 jaar
Om alle challenges te kunnen spelen moet je deze code intikken op het titel scherm: Y, Y, Y, X, X, X, Y, B, X, B, B, B, omhoog, beneden, links, rechts, L, R.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

MarioCube © 2005 - 2017
Spellen: Shrek Super Slam

Boxshot Shrek Super Slam


Specificaties:
Genre:Vecht
Uitgebracht in:2005
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:12+ jaar
Wi-Fi:Nope
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Shrek Super Slam

Help, de trailer is zoek! Verdien 30 muntjes.

Links voor Shrek Super Slam
Zelfde serie:
Shrek 2
Shrek Extra Large

Weet jij nog een link?