x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Paper Mario: The Thousand Year Door - GC All in 1!

Kopen:

Paper Mario: The Thousand Year Door
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
104.99
93.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Paper Mario: The Thousand Year Door

Afbeelding voor  Paper Mario The Thousand Year Door

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2004
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:17 blokken
Aantal discs:1
EAN:0045496392826
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Paper Mario The Thousand Year Door

Afbeeldingen

Wat? Vindt je het maar een dooie boel hier?
Wat? Vindt je het maar een dooie boel hier?
Ik zei toch dat mijn pet goed zat!
Ik zei toch dat mijn pet goed zat!
Hehe, eindelijk een vuurtje voor de marshmallows!
Hehe, eindelijk een vuurtje voor de marshmallows!
Zouden ze ook groepskorting krijgen?
Zouden ze ook groepskorting krijgen?
Misschien even de bestrijdingsdienst bellen?
Misschien even de bestrijdingsdienst bellen?
De werelden zijn afwisselend en super mooi!
De werelden zijn afwisselend en super mooi!
Beoordelingen voor   Paper Mario The Thousand Year Door

Beoordelingen Paper Mario: The Thousand Year Door

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,6

Mario-mythologie, uitgekiende gevechten en een bomvolle spelwereld. Mis dit spel niet! (Cijfer 9)
N Gamer (#5/04)
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
9

Dit spel is geknipt voor gamers die houden van veelzijdige en knap uitgewerkte avonturenspellen. (Score 91)
Power Unlimited (#12/04).
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
9,1

27 jaar
De Princess baalt er van. Ze is weer ontvoerd. Maar niet door Bowser deze keer. En dat pikt Bowser niet. Bowser was toch altijd de gene die de Princess mocht ontvoeren!! En mario?? Die is opzoek naar schatten...
Een kunstwerk is Paper Mario Thousand Year Door. Dit grappige verhaal in sfeervolle omgevingen laat je ontzettend veel ontdekken.
De gevechten zijn nog leuker dan Paper Mario 64. Het gevecht vind plaats op het toneel. Naast rekwisieten heeft het publiek invloed op het gevecht. Probeer het publiek voor je te winnen en je krijgt leuke extra`s.
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

13 jaar
Ik vind het een zeer gaaf en vooral ook origineel spel. Ik heb op de gamecube nog nooit een 2d spel gezien!
Verder is het ook leuk omdat je met verschillende personages speelt en in veel dingen moet veranderen zoals een papieren vliegtuigje. Verder vond ik het spel erg grappig gemaakt.
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
9,8

0
20 jaar
Mijn mening is: `Een Mario game? Dat is toch altijd vet?` Paper Mario: The Thousand Year Door bewijst dit weer. Zijn voorganger was een ontzettende vernieuwing en verassing; een 2d game terwijl ze juist over zijn gestapt naar 3d games van Mario? Toch is het een groot succes, omdat het gewoon supervet is uitgewerkt.
Het leuke aan de game is dat je als Mario écht van papier bent, wat dus ook wil zeggen dat je over de eigenschappen van papier beschikt. Probeer zo goed mogelijk gebruik te maken van je gewicht en je dikte om maar even twee voorbeelden te noemen. Alles is verder ook van papier gemaakt, dus je bent hierdoor niet in het nadeel. De sidekicks die je af en toe komen helpen zijn ook erg vet en geven de game een leuke extra.
Ondanks dat het in 2d is, zijn de graphics prima uitgewerkt. Het spel is goed te besturen, alleen als je het eenmaal onder de knie hebt best snel uit te spelen. Aanschaffen dus!
Cijfer:
10

12 jaar
Paper Mario: The Thousand Year Door is een erg leuk en grappig spel. Het eerste deel was al leuk maar dit is nog leuker! Alle poppetjes zijn heel dun, daarom heet het ook PAPER mario en dat maakt het zooo leuk.
Cijfer:
8

15 jaar
’Wauw’ is het eerste wat ik dacht toen ik dit spel bij een vriend speelde. Om eerlijk te zijn is Paper Mario voor mij de reden geweest een Gamecube te kopen. De graphics, muziek en vooral ook de storyline zijn fantastisch.
Je zult hier lang over doen om het spel te voltooien, en als je de storyline hebt uitgespeeld valt er nog veel meer te doen!
Dus wacht niet langer en koop dit spel...NU!!!
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
10

5531
21 jaar
Beste Paper Mario ooit gemaakt
Paper Mario: The Thousand-Year Door voor de Nintendo GameCube wordt algemeen beschouwd als een opvallende titel in het RPG-genre.

Paper Mario: The Thousand-Year Door presenteert een unieke visuele stijl, waarbij 3D-omgevingen worden gecombineerd met 2D-papieren personages, wat resulteert in een charmante en visueel onderscheidende wereld. Het verhaal van de game is boeiend, met een goed uitgewerkt verhaal, humor, memorabele personages en onverwachte wendingen.
Lees meer...

Het turn-based gevechtssysteem is strategisch en biedt diepgang met de "Action Command"-mechanica, waardoor spelers aanvallen en verdedigen kunnen verbeteren door goed getimede knopindrukken. De toevoeging van partners met hun eigen vaardigheden voegt tactische variatie toe aan gevechten.

Het levelontwerp van de game is slim, met puzzeloplossende elementen en gevarieerde omgevingen. Spelers verkennen verschillende hoofdstukken met diverse thema's die allemaal bijdragen aan het algehele verhaal. De interactie met de op papier gebaseerde wereld is zowel slim als vermakelijk.

The Thousand-Year Door heeft een uitstekende soundtrack die de sfeer van de game versterkt en de algehele ervaring verbetert. De muziek is pakkend en gevarieerd, wat naadloos past bij de diverse instellingen van de game.

Hoewel de game algemene lof ontving, zijn er enkele kleine kritieken, zoals teruglopen en enkele momenten van herhaling in de gameplay. Deze elementen doen echter weinig af aan het algehele plezier.

Samengevat is Paper Mario: The Thousand-Year Door geprezen om zijn inventieve ontwerp, meeslepende verhaal en strategische gameplay. Het blijft een geliefde titel onder fans van het RPG-genre en biedt een unieke en gedenkwaardige ervaring op de GameCube.
Verberg.
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
10

15 jaar
Paper Mario: TTYD is een leuk spel voor jong en oud. Het speelt zich af in een papieren wereld wat erg mooi gedaan is. Een leuk voorbeeld hiervan is als je een brug activeert. Het lijkt net alsof je een paar bladzijdes verder slaat, alsof je een stripboek leest. Ook krijgt Mario verschillende manieren om zich op te vouwen waardoor nieuwe locaties kunnen worden bezocht. Wat dacht je van een vliegtuigje waarmee je kleine afstanden kunt vliegen of jezelf oprollen zodat je door kleine openingen past. Erg leuk gedaan.
Ook heeft dit spel sidekicks, waarvan je er een tegelijk kan gebruiken. Uiteraard hebben deze sidekicks ook allemaal hun eigen eigenschappen, welke binnen en buiten een gevecht kunnen worden gebruikt. Al met al een geweldige game die zeker een aankoop waard is.
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
10

0
13 jaar
Paper Mario TTYD is een geweldige game en nog leuker dan zijn voorganger. Het spel heeft een geweldig en spannend verhaal en de gameplay is heel leuk. Verder is natuurlijk het leukst dat je BOWSER kan zijn. Paper Mario TTYD is een geweldige game voor elke Die-Hard Mario Fan. Ik geef het spel een 10 en vooral omdat het een heel orgineel spel is.
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
10

13 jaar
Volgens mij dwingt paper mario the Thousand Year Door je gamecube tot het uiterste. Het is enorm leuk om te spelen door het knap uitgewerkte verhaal. Het is als een lust voor het oog! Als je de prijs bekijkt lijkt het een tamelijk prijzig spel, maar in totaal heb ik er al meer dan 40 uur op gespeeld en er zijn nog steeds vele geheimen die ik nog moet ontrafelen. Stel je niet tevreden met saaie, goedkope spellen maar kies voor het neusje van de zalm op gebied van fun, gameplay en grafische kwaliteiten! Kies voor Paper Mario!
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
10

9 jaar
Paper Mario is een ideaal spel. Het hele spel is eigenlijk een tekening, en bij het laatst moet je tegen Bowser koning der koopas.
Het is super cool !!!!!!!!!!
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
9,6

16 jaar
Een unieke RPG spel met een nieuwe uitzicht van games. Paper Mario is, zoals de title verklapt, gemaakt van Papier dus... Je moet dingen doen waarmee je moet denken als een stuk papier. dus je zelf opvouwen of gebruik maken van je gewicht of dikte. En zo maak je een avontuur als geen ander. Wees als papier en maak er gebruik van, want dit zul je niet vaak meemaken. Toen ik hem huurde speelde ik hem binnen 4 dagen uit. Ik hoop dat ik hem ooit nog te koop vind voor een leuke prijs.
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
9,8

16 jaar
Ik vindt Paper Mario: TTYD een superleuk spel, het vechtsysteem is vergeleken met Paper Mario 64 een stuk uitgebreider en leuker geworden. Het verhaal is ook behoorlijk lang, zodat je het spel niet na 2 middagen al uitgespeelt hebt. Er zitten ook veel side-quests in, zodat je altijd wel wat te doen hebt. De graphics zijn heel mooi, zeker als je bedenkt dat het overgrote deel uit papier bestaat. Een dikke 9,5!
Paper Mario: The Thousand Year Door
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Paper Mario: The Thousand Year Door

Tips en geheimen, cheats en codes

23 tips: 18 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches - 1 Persoonlijke tip - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Héél veel geld.
MarioCube
9 jaar
Als je in de eerste hoofdstukken bent kan je in de haven een groene rat tegenkomen. Die zal je vragen om zijn expeditie om olie te vinden te sponsoren. Je kan hem 100, 200 of 300 muntjes geven. Doe dit echt! Als je hem 100 muntjes geeft zal hij je 300 muntjes teruggeven, met 200 muntjes geeft hij er 600 terug en met 300 geeft hij er 999 terug! Als je hem 300 muntjes geeft, zorg dan dat je voor je het geld krijgt, wel al je andere geld uitgeeft aan goudstaven. Die kun je krijgen in de winkel in het ondergrondse stadje. Als je dit niet doet krijg je niet al je muntjes (je kunt er maar 999 hebben).

Geheimen:
Meer items!
MarioCube
9 jaar
Vind jij het ook zo vervelend dat je zo weinig items tegelijk bij je kan houden? Doe dan dit: ga naar de 50e verdieping van de Pit of 100 trials. Daar zal je een item vinden dat ervoor zal zorgen dat je 20 i.p.v 10 items bij je kan houden!

Geheimen:
Tube game.
MarioCube
9 jaar
Wil je de tube game kunnen spelen in de pianta parlor? Doe dan dit: ga naar het Trouble Center en neem de Trouble aan met de naam ’important thing’ (na hoofdstuk 6). Ga naar het parkje in West-Rogueport en praat met Frankie. Die zegt je dat je zijn trouwring moet zoeken. Pak de trouwring voor garf’s huis (helemaal oost in Rogueport) en breng die terug naar Frankie. Die zal je dan de gold card geven. Daarmee kan je de tube game spelen!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Boat game.
MarioCube
9 jaar
Wil je de boat game spelen? Doe dan dit: ga naar het Trouble Center en neem de trouble aan met de naam ’I must have that book.’ (na hoofdstuk 6). Ga dan naar Poshley Heights en praat met Toodles (eerste huis rechts van het station). Praat met haar en ga dan naar Jolene (in de Glitz Pit). Praat met haar en ze zal je het worsteltijdschrift geven. Breng deze naar Toodles en ze zal je de platinum card geven. Nu kan je de boat game spelen!

Geheimen:
Train je partners 2x
MarioCube
9 jaar
Om je partners sterker te maken, kun je ze voor 3 Shine Sprites laten trainen bij de tovenaar in Rogueport. Maar als je ze eenmaal getrained hebt, kun je ze niet nog een 2e keer trainen. Of toch? Ga, nadat je Hooktail de draak verslagen hebt en de bom als partner hebt verdiend, nog een keer terug naar Hooktails kasteel. Ga naar het doolhof met puntige stekels waar je eerder de sleutel voor een zwarte kist hebt gevonden. Daar zit een spleet in de muur. Laat de bom ontploffen. Je vind nu een witte pijl. Geef die aan de tovenaar in Rogueport en je kunt je partners voor een tweede keer laten trainen.

Geheimen:
Toch nog star points na de Shadow Queen
MarioCube
9 jaar
In de tip ’shadow queen’ staat dat je nadat je de Shadow Queen hebt verslagen je voor elke vijand nog maar één star point krijgt. Dit is toch niet helemaal waar. Als je nadat je de shadow queen hebt verslagen naar de Glitz Pit gaat en tegen Rawk Hawk vecht, krijg je voor elke keer dat je hem verslaat 4 star points. Dit lijkt niet veel, maar als je wilt trainen kan het toch nog een verschil maken. Ook is het niet zo heel moeilijk, want je kan na elke keer gratis je levens herstellen.

Geheimen:
Snel geld verdienen.
MarioCube
9 jaar
Wil je snel geld verdienen? Doe dan dit: ga nadat je hoofdstuk 3 hebt gehaald opnieuw naar de Glitz Pit. Praat met Jolene en doe opnieuw mee met het worsteltourmanent. Als je eenmaal Rawk Hawk weer hebt verslagen, kan je nog steeds een gevecht kiezen. Dit zal wel altijd Rawk Hawk zijn. Versla hem vaak en je verdient veel geld (20 muntjes per keer)!

Geheimen:
Snel een level omhoog gaan
MarioCube
9 jaar
Als je naar twilight town kunt, ga dan naar Twilight Trial en dan naar de Crazy Daisy’s. Als je met ze vecht staat er soms een gouden Daisy tussen (Amazy Daisy). Deze hebben 20 hp en zijn erg moeilijk te verslaan omdat ze heel sterk zijn en erg snel wegrennen, maar als je ze verslaat krijg je heel veel starpoints zelfs op hoge levels.

Geheimen:
Shine sprites?
MarioCube
9 jaar
Waar zijn alle shine sprites? Nou, de tovenaar in de stad onder Rogueport weet dat! Ga naar hem toe, praat met hem en kies voor Shine Sprites (10 coins) en hij zal een omschrijving geven van waar de Shine Sprites zijn. Dit kan hij ook doen met star pieces.

Geheimen:
Ms. Mowz als partner
MarioCube
9 jaar
Nadat je hoofdstuk 4 hebt voltooid kun je Ms. Mowz als partner krijgen. Ga naar het Trouble Center (in oost Rogueport) en kies het probleem van `???`. Ga vervolgens naar het dak van Zess T.`s huis (Rogueport Plaza -> Podley Bar -> Inn -> Dak). Hier verteld Ms. Mowz dat er een badge in Hooktail`s Liar verstopt ligt. Ga terug naar de kamer waar je Hooktail hebt verslagen. Loop alleen maar naar rechts in deze kamer totdat mario een ! boven zijn hoofd krijgt. Nu is het de beurt aan Flurrie om te blazen.
Geef de badge aan Ms. Mowz en ze zal je partner worden. Ze hoopt nog vele batches samen met Mario te vinden!!

Geheimen:
Waluigi kleren
MarioCube
9 jaar
Als je de wario kleren badge hebt gekocht en de luigi badge hebt gekregen dan moet je ze allebei activeren.Als je dat doet dan krijg je waluigi kleren.

Geheimen:
Paper game
MarioCube
9 jaar
Hoe speel je de paper game? Ga naar de hulpdienst en neem het probleem aan van het kind waarvan de vader in de 100 trails is gegaan en er niet is uitgekomen. Vind hem op level 18 en breng hem naar de uitgang op level 20. Ga er zelf ook uit en ontvang de kaart van het jochie. Nu kun je in de Pianta Parlor de paper game spelen.

Geheimen:
Plane game
MarioCube
9 jaar
Hoe speel je de plane game bij de pianta parlor? Nou, neem het probleem aan van de verstopte koopa, als je hem in Hooktail Castle hebt gevonden geeft deze jou een kaart. Hiermee kan je, als je met de Kitty Boo praat in de Pianta Parlor, de plane game spelen.

Geheimen:
Stylish Attack
MarioCube
9 jaar
Druk op goede momenten tijdens het aanvallen op A om een Stylish! aanval uit te voeren, Mario of je Partner zal dan een soort `appeal` doen tijdens je aanval, waardoor je veel meer sterrenkracht krijgt! Je kan de timing leren door de badge: Timing Tutor aan te zetten.

Geheimen:
Shadow Queen battle tips.
MarioCube
9 jaar
Als je tegen de Shadow Queen moet vechten gebruik dan direct Goombella! Je kunt haar dan registreren in het boek en je weet haar kracht en HP. En als ze die oplaad aanval gebruikt wissen dan snel met Vivian! Die kan je mee nemen als een schaduw waar door je je die aanval mist. Als je dit niet doet verlies je namelijk heel veel HP!

Geheimen:
Tip om de Shadow Queen te verslaan.
MarioCube
9 jaar
Je moet twee keer tegen de Shadow Queen vechten en dat kan behoorlijk moeilijk zijn. Bewaar al je items voor het tweede gevecht en val alleen maar aan bij het eerste gevecht. Als je dit niet red bij het eerste gevecht moet je goed na denken over je partner.

Persoonlijke tip:
Wat je moet upgraden als je level up gaat
Otto
30
12 jaar
Je moet beginnen met hearts, daarna vooral bp en een klein beetje fp

Easter Eggs en Glitches:
Beau Cameo uit Paper Mario N64
Rocha
90
In Poshley Heights, voor de Poshley Sanctum, is een Boo te zien, nadat de Shadow Queen is verslagen, die aan sommigen erg bekend zal zijn, het is namelijk Lady Bow, en haar butler, Bootler. Bow is in Paper Mario N64 als een Boo één van de Partners van Mario. Haar dialoog duidt: "That's Bow. Wait a second! Mario! Exactly WHAT is your relationship with her?!? Tell me NOW! Hee hee hee hee hee hee! Just kidding! I always wanted to say that. But you DID go on an adventure with her, right? Tell me about it sometime, OK?"

 

Geheimen:
Shadow Queen
MarioCube
9 jaar
Nadat je de Shadow Queen hebt verslagen, krijg je voor elke vijand die je verslaat maar één procent. Dus of je nou een hele goede of een hele slechte vijand verslaat, het maakt niet uit. Dus, train je eerst heel hoog, voordat je de Shadow Queen verslaat, want daarna train je heel sloom. Nadat je de Shadow Queen hebt verslagen, en je wilt toch nog trainen, train dan bij vijanden die je makkelijk aankan.

Easter Eggs en Glitches:
Paper Mario the Thousand Year Door glitches
Tornado
1219
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Paper Mario the Thousand Year Door.

 

Cheats en Codes:
Debug Menu
WizzMaw
40
Als je op het titelscherm bent en de knoppen X, B, R, B, Y, L, Z indrukt in die volgorde, wordt er een debug menu geactiveerd. Je zal in de hoek van het scherm zien op welk moment de laatste aanpassing aan de game is gemaakt en het activeert crashverslagen voor het geval de game crasht. Waarschijnlijk zijn er best wel wat manier te vinden om de game te laten crashen op deze site. Verder doet het niet veel, maar het is wel geinig om uit te proberen.

Easter Eggs en Glitches:
Easter eggs in Paper Mario The Thousand Year Door
Tornado
1219
In het filmpje hieronder zie je enkele easter eggs in Paper Mario The Thousand Year Door.

 

Geheimen:
Geheime & Moeilijk te vinden Items (Zess T.)
Rocha
90
Er is in Paper Mario TTYD een aantal geheime of moeilijk te vinden ingrediënten die nodig kunnen zijn voor quests of die kunnen worden gebruikt bij Zess T. waar je ingrdiënten kan laten koken. Een voorbeeld hiervan is de Zess Dynamite, wat een bom item is die 7 Damage Points (Dit is dus het meest krachtige item is in het spel!) schade aanricht aan iedereen op het veld. Hiervoor is 'Coconut' en 'Mystic Egg' nodig, is deze zijn normaal erg moeilijk te vinden. Hieronder dus een lijst met de belangrijkste niet-op-normale-wijze-verkrijgbare items.

CoconutAchter een brug in Keelhaul Key
Dried BouquetLos Bub-ulbers trouble op in de trouble centre
Mystic EggPraat met Petuni in Boggly Woods
Hot SauceLos 'Business man's Security code' trouble op
Keel MangoNa afronding van Keelhaul Key in en boom te vinden bij de blauwe warp pipe
Peachy PeachVerschijnt nadat je bij de Inn in Twilight Town
Fresh PastaTe koop in de trein naar Poshley Heights bij de chef
Turtley LeafNaast het huis van Mayor Kroops in Petalburg in een bosje
HorsetailHameren op één van de blauwe 'stumps' onderweg naar Petalburg
Golden LeafOp het terras in Creepy Steeple
Whacka BumpHamer een mol ten noorden van de haven van Keelhaul Key


 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg