x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Kirby Air Ride - GC All in 1!

Kopen:

Kirby Air Ride
Bestel vanavond, maandag in huis.
180.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Kirby Air Ride

Afbeelding voor  Kirby Air Ride

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:2004
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:4 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:Broadband Adapter
EAN:0045496391812
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Kirby Air Ride

Afbeeldingen

Onze schattige Kirby schiet door de lucht op een ster!
Onze schattige Kirby schiet door de lucht op een ster!
Multiplayer Battles met Kirby die eigenschappen overneemd. Wohw!!
Multiplayer Battles met Kirby die eigenschappen overneemd. Wohw!!
Wat een mooie lucht en wat vlieg ik graag hoog in de lucht!!
Wat een mooie lucht en wat vlieg ik graag hoog in de lucht!!
Kirby`s nieuweste `look`
Kirby`s nieuweste `look`
Bommetje!
Bommetje!
Kriby steelt de show met z`n coole hoedjes en outfits!
Kriby steelt de show met z`n coole hoedjes en outfits!
Beoordelingen voor   Kirby Air Ride

Beoordelingen Kirby Air Ride

15 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

14 jaar
Kirby is mijn fovoriete character van Super Smash Bros en misschien ook nog wel van heel nintendo. Toen ik Super Smash Bros speelde was ik verliefd op Kirby. Toen heb ik dit spel gekocht en vind het echt fantastisch.
Kirby Air Ride
Cijfer:
8

0
11 jaar
Kirby Air Ride is een fantastisch spel. De machine`s zijn erg leuk, Kirby is heel schattig en Meta Knight en King DeDeDe zijn ook van de partij. Heel leuk vind ik alleen door de stad rijden en wat machine`s uitproberen. En maar liefs 9 circuits!!! Van mij krijgt dit spel een dikke vette 10!!!
Cijfer:
10

16 jaar
Kirby Air Ride is echt een geweldig race spel. Het heeft een hele andere gameplay dan andere race spellen en dat maakt het spel juist zo leuk. Het spel heeft 3 spelstanden. De leukste hiervan vind ik City Trial. Je rijdt vrij door de stad zoekend naar betere power-ups en voertuigen. Hierbij gebeuren allerlei verschillende events zoals vallende meteoren, super snelle voertuigen en een gigantische UFO die boven de stad verschijnt.
Naast dat je zelf zoekt naar betere voertuigen en power-ups, kun je natuurlijk ook je medespelers aanvallen zodat hun voertuigen kapot gaan. Ook kun je zoeken naar onderdelen van legendarische wagens. Als je alledrie de onderdelen hebt krijg je een je een geweldig voertuig dat iedereen zal verslaan. als je tijd in de stad op is, moet je het tegen elkaar opnemen in een stadium wedstrijd. Dit is iedere keer weer iets anders.
Naast city trial zijn er nog 2 andere geweldige spelstanden. het is zeker weten een spel dat je nooit meer vergeet.
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

18 jaar
Kirby is mijn favoriete nintendo-karakter, vandaar dat mijn mening ook hier te vinden is. Waar het begon met Kirby die rondloopt en ondertussen af en toe een beestje opzuigt en zijn kracht kopiëert, moet hij nu kunnen presteren in deze kleurrijke race-game.
Wat je zodra je begint meteen merkt is dat dit geen gewone race-game is. Het gas geven wordt al voor je gedaan. Winnen doe je door, en hier komt het traditionele spel terug, beestjes op te zuigen en met hun kracht een voorsprong te nemen. Verwacht van dit spel dus geen soort Mario Kart in Kirby-vorm, want de uitdaging ligt hier heel ergens anders.
Nadeel is hier dan wel dat je ook een stuk sneller uitgespeeld bent dan bij andere race-games. Het is een leuk, grappig spel, maar biedt geen grote uitdaging.
Voor jongere (of minder ervaren) spelers of spelers die kirby gewoon een geweldig personage vinden (zoals ik) is dit toch wel een gaaf spel. Maar voor de overige spelers is de tijd tot je hiermee uitgespeeld bent waarschijnlijk toch iets te kort.
Kirby Air Ride
Cijfer:
8

13 jaar
Kirby Air Ride is een heel bijzonder spel! Tijdens de race monsters inslikken en hun aanval kopiëren. Het vliegen vindt ik cool! De City-Trial is het leukste onderdeel. In een stad voorwerpen vinden terwijl er verschillende evenementen voorkomen en daarna een opdracht doen! Dit spel is geweldig!
Cijfer:
9

13 jaar
Pluspunten: mooie graphics, vroljk gekleurd, vrij rondrijden, veel verzamelen, dingen vrijspelen, spelen via l.a.n verbinding, leuke muziek
Minpunten: (bijna) alles besturen met 1 knop, niet erg veel te doen, soms TE veel verzamelen, er zij betere racespellen.
Conclusie: leuke kleuren en muziek, maar er zijn betere racespellen en WAAROM bestuur je alles met een knop?
Cijfer: 5,7.
Kirby Air Ride
Cijfer:
5,7

12 jaar
Kirby Air Ride is een leuk en origineel race spel. Je racet met Kirby op een ster of andere voertuigen door levels heen. Maar het is niet alleen racen, je kunt in een andere vorm veranderen zoals een zwaard, ijs, vuur, wiel, plasma en slaap.
Ook kun je city trail spelen. City trail is een mode waar je kunt vechten met andere kinderen in een stad. Ikzelf vind city trail free mode het leukst. Je kunt lekker vliegen, verhalen spelen en andere voertuigen proberen. City trail zit vol met geheimen dat is er zo leuk aan.
Cijfer:
8,6

0
14 jaar
Kirby is een erg leuk en grappig personage en een racegame had hij nog niet op zijn naam staan. Ondanks dat alles vond ik deze racegame toch niet zo leuk. Ik heb me er heel even mee vermaakt maar dat duurde niet heel erg lang. Voor mij is dit een grote teleurstelling.
Kirby Air Ride
Cijfer:
5

5531
21 jaar
Niet de beste Kirby-game, maar wel leuk
"Kirby Air Ride" voor de GameCube biedt een unieke draai aan het traditionele racespelgenre met de schattige, roze held Kirby in de hoofdrol.

"Kirby Air Ride" introduceert een verfrissende aanpak voor racegames, waarbij eenvoudige besturing en kleurrijke graphics samenkomen om een leuke en toegankelijke ervaring te bieden. Het grafische ontwerp is charmant, met levendige omgevingen en schattige personages die perfect passen bij de kenmerkende stijl van de Kirby-franchise.
Lees meer...

De gameplay is rechttoe rechtaan, waarbij spelers racen op zwevende Warp Stars door verschillende omgevingen. Het unieke aan deze game is de eenvoudige besturing, waarbij Kirby automatisch versnelt en spelers zich kunnen concentreren op het gebruik van speciale vaardigheden en het ontwijken van obstakels. Deze aanpak maakt de game toegankelijk voor spelers van alle leeftijden.

Een opvallend aspect van "Kirby Air Ride" is de diversiteit aan voertuigen, elk met unieke vaardigheden en eigenschappen. Van Warp Stars tot vliegende voertuigen, elke keuze beïnvloedt de spelervaring en voegt variatie toe aan de races. De City Trial-modus voegt ook een vleugje verkenning en strategie toe, waarbij spelers power-ups verzamelen voordat ze in een chaotische eindrace terechtkomen.

De soundtrack draagt bij aan de vrolijke en levendige sfeer van de game, met vrolijke deuntjes die de snelheid van de races benadrukken. Hoewel de geluidseffecten eenvoudig zijn, dragen ze bij aan de algehele speelsheid.

Hoewel "Kirby Air Ride" misschien niet de diepgang heeft van sommige andere racegames, slaagt het erin om een leuke en vermakelijke ervaring te bieden, vooral voor fans van de Kirby-franchise. De eenvoudige benadering maakt het spel toegankelijk voor casual gamers, terwijl de verschillende voertuigen en modi voldoende variatie bieden om spelers bezig te houden.
Verberg.
Cijfer:
7,5

0
12 jaar
Kirby Air Ride is een van mijn favorieten Kirby games. Erg mooie kwaliteit en leuke muziekjes die ook in de tekenfilms van Kirby voorkomen!!! 5 van 5 sterren!!!
Cijfer:
10

13 jaar
Kirby Air Ride is een heel erg leuk spel om samen met je vrienden te doen! Als je het alleen doet is het aan het begin leuk maar gaat na een tijdje wel vervelen en irriteren dat je steeds niet veel dingen meer kan halen... Het is ook mooi dat je geen A hoeft in te drukken meer zodat je echt alleen kan concentreren op het sturen en op je (vijandige) mederacers! Het is pas echt een feest en een choatische boel als je met zijn 4 gaat racen en City Trail of natuurlijk in Air Ride. Het kan leuk zijn in je eentje maar het is helemaal al leuk met je vrienden!
Cijfer:
8,5


6370
14 jaar
Superschattige racer met toffe gameplay!
Kirby Air Ride is een toffe racer met het schattige roze balletje in de hoofdrol! De gameplay is vrij uniek, want er wordt automatisch gas gegeven. Ook moet je zoals in de traditionele Kirby-games vijanden opzuigen om hun krachten over te nemen. Dit werkt goed en is een unieke gimmick! Specifiek de gamemode City Trial is super leuk !!
Cijfer:
8,7

14 jaar
Kirby Air Ride is een heel leuk spel.
Want in elk level kan je van vorm/gedaante/kracht wisselen door van die beestjes op te eten.
Zelf heb ik kirby air ride niet maar ik ben wel van plan het te kopen. Het is een magnifique spel!!!!!
Cijfer:
8,5

10 jaar
Ik vind het zo leuk dat je in dit racespel verschillende autootjes hebt en dat je iedereen kunt opeten.
Dat er 3 verschillende racespelletjes zijn is ook cool. Dan kun je door speciale opdrachten te doen nieuwe dingen winnen.
Kirby Air Ride
Cijfer:
9

0
12 jaar
Kirby is altijd al grapig en leuk geweest, dus dit spel ook!
Kirby Air Ride
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Kirby Air Ride

Tips en geheimen, cheats en codes

11 tips: 10 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Dood in free mode?
MarioCube
9 jaar
Ja je kan dood gaan met vrije mode.
Je gaat naar city trial. Kies meta knight of King dedede. Ga naar de vulkaan en naar de vuurleeuwen. Raak ze elke keer aan tot je dood bent.
Tada je bent dood! Eigenlijk is dit nutteloos maar wel geinig.

Geheimen:
Toe aan King DeDeDe in Air Ride Mode?
MarioCube
9 jaar
Om King DeDeDe te halen in Air Ride Mode, moet je meer dan 1000 vijanden in totaal verslaan. Succes ermee!!!

Geheimen:
Parkeren in de vulkaan
MarioCube
9 jaar
In city trail is er een vulkaan te vinden vlak bij het bos. Als je een auto hebt die je niet kwijt wil, dan kun je in de vulkaan parkeren. Oke...
Waneer je op de top bent van de berg, naast de vukaan is er een brug die naar de vulkaan gaat. Ga met volle snelheid de brug over net voor dat je in de lava gaat stap je af. Je voetuig zal de vulkaan in schuiven en staat nu netjes in de vulkaan.
De meesten mensen denken dat je dan omhoog vliegt. Maar waneer er niemand op het voetruig zit kun je hem gewoon parkeren waar je wilt.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Geheime ondergrondse tunnels met beeldjes!!!
MarioCube
9 jaar
Onder de vulkaan met al dat rook zit een ijsgrot. Zo kom je er: Tegen de vulkaan met rook zitten 3 bruine muren, achter een van die muren zit de ingang. Als je de tunnels met Kirby (zonder machine) onderzoekt vindt je wat beeldjes van plaatsen in de stad!

Geheimen:
Hammer er op los met DeDeDe in zijn Machine!
MarioCube
9 jaar
Speel eerst King DeDeDe vrij. Als je nu met DeDeDe in een race zit kun je je rivalen raken met een REUZE hammer. Hij heeft ook een nieuw soort Wheel Bike. Dit alles kan niet gebruikt worden door Kirby en Meta Knight!!!

Geheimen:
Meta Knight speelbaar in Air Ride Mode
MarioCube
9 jaar
Vlieg met een machine in totaal 30 minuten en je kan Meta Knight spelen in Air Ride mode. Hij heeft 2 soorten Kirby Powers: Wing en Sword.

Geheimen:
Hongerige Kirby
MarioCube
9 jaar
De knop `A` heeft twee functies tijdens het racen. Zoals. het opladen van een boost. Maar als je dicht bij een monster staat, begint Kirby die op te zuigen en neemt, als de monster een kracht bezit, de power over.

Geheimen:
Uit de stage vliegen!
MarioCube
9 jaar
Dit lukt volgens mij alleen in city trail. Als je een voertuig hebt waar je heel hoog mee kan vliegen in city trail (kan dus ook in city trail freemode) kun je als je hoog genoeg vliegt uit de stad vliegen! Als je erbuiten bent kun je nog best ver van de stad af komen. Probeer je ver te komen dan kom je tegen een onzichtbare muur.

Cheats en Codes:
Geheime bloemen ( `.` )
MarioCube
9 jaar
Deze cheat heeft eigenlijk geen nut maar vooruit. In City Trail Free Run zijn er 2 bloemen te vinden. Bloem 1: Naast de vulkaan staan de rotsen. Parkeer op een van de rotsen en zoek de bloem!!!
Bloem 2: Op het allerhoogste puntje van de hoogste toren!!!

Geheimen:
Tip voor moeilijke opdrachten!!!
MarioCube
9 jaar
Als een opdracht in de checklist te moeilijk is...
gebruik je 1 van de paarse vakjes. Leg hem op de moeilijke opdracht en klaar, je hebt de opdracht gehaald zonder hem te doen!!!

Geheimen:
Andere kleur Kirby
MarioCube
9 jaar
Paars
City trial mode: Breek een vijandig voertuig 5 keer
Air ride mode: Win een two-lap race onder de 2,5 minuut in Airoon

Wit
City trial mode: Bouw de Dragon en Hydra voertuigen in één wedstrijd
Air ride mode: Win een two-lap race onder de 2,5 minuut in Vallerion

Groen
City trial mode: Vernietig een vijand 10 keer met het kanon
Air ride mode: Eet 3 `swordknights` en win de race

Bruin
City trial mode: Gebruik de `Heavy star` en win van Sandoola met een tijd binnen de 1,5 minuut
Air ride mode: Gebruik de `Wing star` en win van Zeryon Attack 2 met een tijd binnen de 2,5 minuut
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg