x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Harry Potter en de Geheime Kamer - GC All in 1!

Kopen:

Harry Potter en de Geheime Kamer
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
11.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Harry Potter en de Geheime Kamer

Afbeelding voor  Harry Potter en de Geheime Kamer

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2002
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:4 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:5030946031177
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Harry Potter en de Geheime Kamer

Afbeeldingen

perkamentus is boos
perkamentus is boos
harry zegt: `Hallo`
harry zegt: `Hallo`
Loop door de mysterieuze gangen van zweinstein...
Loop door de mysterieuze gangen van zweinstein...
Harry, Ron en Hermelien zijn weer samen.
Harry, Ron en Hermelien zijn weer samen.
Harry, Ron en Hermelien gaan vechten!
Harry, Ron en Hermelien gaan vechten!
Maak hem af, Harry!
Maak hem af, Harry!
Beoordelingen voor   Harry Potter en de Geheime Kamer

Beoordelingen Harry Potter en de Geheime Kamer

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,7

Iedereen die Potter en magische sprookjes een warm hart toedraagt, mag De Geheime Kamer niet missen. Plug je je GBA in de GameCube dan kun je een aantal exculsieve locaties en minigames unlocken. (Score 83)
Power Unlimited (#1/03).
Harry Potter en de Geheime Kamer
Cijfer:
8,3

0
10 jaar
Om eerlijk te zijn is dit een best stom spel. Mischien leuk voor even,maar daarna wordt het best saai. Geef mij maar de klasiekers als Mario en Zelda!
Harry Potter en de Geheime Kamer
Cijfer:
5

16 jaar
Voor mij is Harry Potter en de Geheime Kamer op de GameCube het ultieme spel voor het uitoefenen van magie! Wat dit spel zo interessant maakt ten opzichte van zijn voorganger, is de nog grotere variatie aan te verzamelen snoepjes, verborgen toverkaarten, praktische lessen en natuurlijk de lievelingssport van elke tovenaar: zwerkbal. De combinatie van beeldeffecten en soundgraphics is ook weer geweldig geregeld in dit 2e deel van de Harry Potter-reeks! Kortom, een `must have` voor elke gamefreak!
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

15 jaar
Harry Potter en de Geheime Kamer is een goede toevoeging aan je spellencollectie. Het is een adventurespel waar veel te ontdekken valt, je hebt veel vrijheid in het spel en je kan buiten je opdrachten om ook wizardcards verzamelen in een stelsel van geheime gangen of door ze te ruilen met andere tovenaarleerlingen. Ook kan je zelf weten op welke knop je een bepaald spreuk wilt dus je controls kan je ook nog op de manier die jij fijn vindt instellen. Een van de leukste onderdelen van het spel vind ik werkbal. Je speelt een aantal wedstrijden en je kan trainen wanneer je wil, bij madam Hooch. Ook kan je gewoon in de tuinen van zweinstein vliegen en kan je weddenschappen met andere leerlingen aangaan die op de muren van de school staan. Aanrader!
Cijfer:
9

14 jaar
Ik vind Harry Potter en de Geheime Kamer een heel leuk spel. De graphics zijn goed en de verhaallijn is leuk. Het is wel jammer dat als je het spel uit hebt, er niet veel meer valt te doen.
Cijfer:
8

120
20 jaar
Voor de harry potter fans
Ik vond dit spel heel erg leuk, het is vooral voor een jongere doel groep maar dat neemt niet weg dat het heel veel te bieden heeft. Vooral als je van zelda en Harry Potter houdt. Je hebt een grote school om op onderzoek uit te gaan en je hebt toch wel een paar dagen plezier, zeker een aanrader.
Harry Potter en de Geheime Kamer
Cijfer:
8,0

12 jaar
Harry Potter en de Geheime Kamer is een heel leuk en grappig spel. Het is ook vooral leuk op het begin in de wegisweg waar je wat (makkelijke) opdrachten moet doen. Het is ook heel grappig om op die kobolden te schieten in het begin en later kan je dat ook op zweinstijn doen. Natuurlijk als je je verveelt, kan je weer vliegen op je bezemsteel en dan kan je bij plaatsen komen waar je normaal niet komt. De graphics zijn heel mooi en de muziek past er perfect bij. Ook kan je weer op leuke en spannende plaatsen komen waar je je soms helemaal doodlacht om die grapppige dingen die er gebeuren!! De zwerkbal is verbeterd en nu ook veel realistischer met hoe je de snaai moet vangen en die dingen. Je kan nu op nieuwe plaatsen komen en vrijwel alles is een stuk verbeterd. Mijn mening:8,9 dus het spel is zeker het kopen waard!
Cijfer:
8,9

12 jaar
Voor de harry potter fans is dit vast een top spel. Maar ik zelf vind hem maar matig en niet echt leuk. Hij is alleen leuk voor een tijdje.
Harry Potter en de Geheime Kamer
Cijfer:
5

12 jaar
Leuk spel, lijkt alleen veel te veel op de andere Harry Potter, hierdoor hoef je eigenlijk maar 1 van de hele serie te kopen.
Vliegen is het leukste, vooral met de Nimbus 2000!
Harry Potter en de Geheime Kamer
Cijfer:
8

19 jaar
Ik vind het spel Harry Potter en de Geheime Kamer erg leuk en mooi gemaakt. Het is een spel waarbij je veel moet ontdekken en onderzoeken. Ik vind het spel er erg mooi uitzien alleen vind ik de uitleg van de knopjes af en toe een beetje onduidelijk.
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Harry Potter en de Geheime Kamer

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 8 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Krijg de Nimbus 2000 (=bezem).
MarioCube
9 jaar
-Ga naar de Quidditcg praktijk als je voor de tweede dag op school bent.
-Voltooi de training met een `B` of betere rang om de Nimbus 2000 vliegende bezemsteel te krijgen.
-Nut van de Nimbus 2000: Je kan nu waar dan ook rond de school tijdens de dag vliegen.
Opmerking: Je kan alleen maar landen op het gras en je kan niet in de school vliegen.

Geheimen:
Verminder de punten van Zwadderig
MarioCube
9 jaar
Wanneer Hermelien je verandert in Goylo, ga er dan op uit bij nacht en probeer je te laten betrappen door de Prefect (de mensen die de hallen verkennen). Wanneer je dat doet, zal Zwadderig 5 huispunten vermindering krijgen.
Je kan dit een paar keer herhalen, maar na een tijdje zal het niet meer werken.

Geheimen:
Wizard Cards.
MarioCube
9 jaar
Hier zie je een aantal locatie`s van moeilijk te vinden Wizard Cards:
-In de Burrow en Diagon Alley: in de kisten.
-Speel in de Neville`s games Broom Racing. Opmerking: In Broom Racing en Gnome Tossing moet je wel Beans betalen om deel te nemen. Gnome Dunking is gratis.
-In Ron`s schuur helemaal boven op de dakspannen. Om daar te raken moet je de kippenren van buitenaf beklimmen.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Versla de Grand Mother Spider
MarioCube
9 jaar
Probeer eerst en vooral al niet om de spin te bezeren.
Inplaats daarvan, gebruik je je fantastische Incendio Spell om het web te verbranden. Dit web is verbonden met verscheidende bomen.
Als je dit gedaan hebt, zal de gigantische spin in de put vallen en jij zal er achteraan glijden.
Ren nu gewoon rond tot het spinnetje zijn hoofd optilt en zijn zachte onderbuik blootstelt.
Dit is het enige deel dat voor het tweede magisch niveau vatbaar is.
opmerkingen:
-Gebruik Snelvuur om een beetje extra schade te geven.
-Als het gevecht bezig is zal je zien dat er kleine zakken naar beneden vallen en door het web zullen worden opgevangen. Gebruik Flapendo om ze naar beneden te krijgen. Je kan ook van Heswig Bean Power Ups en gezondheid krijgen.
-Om te voorkomen dat de spin spinnendraden naar je spuuwt moet je af en toe eens Rictosempra gebruiken.

Geheimen:
Vlieg zonder bezem.
MarioCube
9 jaar
Als je Zwerkbal moet gaan spelen, ga dan naar de ingang van het stadion en gebruik de spreuk Lumos. (Dat is de spreuk die voor groen licht zorgt.) Terwijl de spreuk nog actief is ga je naar binnen. Nu zal harry zonder bezem vliegen! Het heeft eigenlijk helemaal geen nut, en je kan de Snaai niet pakken. Maar het is leuk om uit te proberen.

Geheimen:
Ontwijk de geesten.
MarioCube
9 jaar
Wanneer je niet geraakt wilt worden door geesten en zo al je items (Balloons, Beans en soms Stink Pellets) niet wil verliezen, ga dan gewoon op een rand staan tot de geest je nadert. Druk de Analog-stick in zodat je zal vallen en de rand vastpakt. Wanneer je hangt, kunnen ze je niet raken en verhindert dat dat je items wegvliegen.

Geheimen:
Versla de Basilisk
MarioCube
9 jaar
Als je het zwaard genomen hebt, krijg je meteen een kans om de Basilisk te raken maar doe dit nog niet. Wanneer de Basilisk erg lang wordt en hij heel hoog is, gebruik het zwaard dan pas op de zwarte diamant op zijn borst. Om dat te doen, moet je er voor zorgen dat hij hoog is en rechtop kijkt. Doe dit voortdurend en hij zal spoedig verslagen zijn.
Opmerking: Val hem alleen aan zodra zijn hoofd veel boven de grond is.

Geheimen:
De laatste Wizard Card.
MarioCube
9 jaar
Nadat je alle 100 Wizard Cards hebt gevonden, inclusief de ene die je krijgt als je de GameCube versie met de GameBoy Advance versie linked, moet je met Perkamentus praten. Hij zal je de laatste kaart geven.

Persoonlijke tip:
Verdwaald!
Billymast
1057
17 jaar
Als je dus helemaal verdwaald bent in het verboden bos of ergens anders, loop dan steeds naast een muur aan je linker of rechter kant en loop deze muur af. Aan welke kant je de muur hebt maakt niet uit, zo kom je uiteindelijk op plekken waar je niet bent geweest of juist op de plek waar je heen moet! Kortom, deze tip is handig om terug te gaan of verder te komen, of om jezelf even te centreren :)
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg