x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Frogger Beyond - GC All in 1!

Kopen:

Frogger Beyond
Bestel vanavond, maandag in huis.
454.99
€ 434.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Frogger Beyond

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:2003
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
EAN:4012927090114
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Frogger Beyond

Afbeeldingen

Speel als Frogger in zijn ultra zeldzame GameCube-avontuur!
Speel als Frogger in zijn ultra zeldzame GameCube-avontuur!
Frogger Beyond: Screenshot
afbeeldingen voor Frogger Beyond
Frogger Beyond plaatjes
Afbeelding voor Frogger Beyond

Links

Beoordelingen voor   Frogger Beyond

Beoordelingen Frogger Beyond

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5

7591
24 jaar
Geweldige update!
Frogger Beyond is een vernieuwde versie van het alom bekende Frogger spel van de jaren 80. De levels zijn uitgebreider en in 3D! Dit maakt de speel ervaring zeer leuk. Het puzzel gehalte van dit spel ligt zeer hoog doordat je veel moet nadenken om sommige levels uit te kunnen spelen. Kortom, een leuk spel!
Cijfer:
9,0

5531
21 jaar
Geweldig spel dat leukt blijft!
"Frogger Beyond" is een actie-avonturenspel dat werd uitgebracht voor verschillende platforms, waaronder de GameCube.

De grafische presentatie van "Frogger Beyond" op de GameCube is degelijk, met heldere en kleurrijke omgevingen. De personages en vijanden zijn goed ontworpen en passen goed in het vernieuwde Frogger-universum. De visuele stijl is over het algemeen aantrekkelijk en geschikt voor alle leeftijden.
Lees meer...

Het spel behoudt de kernmechanica van Frogger, waarbij spelers hun kikker veilig moeten loodsen door gevaarlijke omgevingen. De besturing is responsief en intuïtief, wat belangrijk is voor een game met snelle actie en nauwkeurige bewegingen.

"Frogger Beyond" introduceert nieuwe elementen in het traditionele Frogger-formaat, waaronder uitdagende obstakels en vijanden. Het levelontwerp is gevarieerd en biedt een goede balans tussen toegankelijkheid voor nieuwkomers en uitdaging voor ervaren spelers.

Het spel voegt missies en doelstellingen toe aan de typische Frogger-gameplay, waardoor spelers meer betrokken raken bij het verhaal. Deze toevoegingen brengen variatie in de uitdagingen die spelers moeten overwinnen.

De muziek en geluidseffecten dragen bij aan de algehele sfeer van het spel. Vrolijke deuntjes en geluiden passen goed bij de lichte en speelse toon van Frogger. Geluidseffecten helpen bij het identificeren van gevaarlijke situaties en acties.

Hoewel het verhaal van Frogger-games doorgaans eenvoudig is, voegt "Frogger Beyond" een zekere mate van verhaalvertelling toe aan de gameplay. Het verhaal dient als een leuke achtergrond voor de avonturen van de kikker en zijn reis door verschillende omgevingen.

De herspeelbaarheid van "Frogger Beyond" wordt versterkt door de verscheidenheid aan levels en missies. Spelers kunnen proberen hun prestaties te verbeteren en nieuwe doelen te bereiken, waardoor het spel aantrekkelijk blijft naarmate je meer ervaring opdoet.

"Frogger Beyond" voor de GameCube biedt een eigentijdse draai aan het klassieke Frogger-concept. Met verbeterde graphics, nieuwe gameplay-elementen en een over het algemeen vermakelijke ervaring, is het spel geschikt voor zowel fans van het origineel als nieuwkomers in de Frogger-franchise. Hoewel het misschien niet dezelfde iconische status heeft als het originele Frogger-spel, levert "Frogger Beyond" een solide en plezierige gamingervaring op de GameCube.
Verberg.
Cijfer:
10

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Frogger Beyond

Tips en geheimen, cheats en codes

Cheats en Codes:
Oneindig veel levens
Stteevvee
7591
Selecteer de levens optie en druk de volgende knoppen combo in:

L, R, Omhoog + A
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg