x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Sonic Adventure 2 Battle - GC All in 1!

Kopen:

Sonic Adventure 2 Battle Players Choice
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 19.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Sonic Adventure 2 Battle Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
24.49
€ 16.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Sonic Adventure 2 Battle Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
23.49
€ 12.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Sonic Adventure 2 Battle

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:2002
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:11 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:3546430026571
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Sonic Adventure 2 Battle

Afbeeldingen

Alle personages van Sonic Adventure 2 Battle
Alle personages van Sonic Adventure 2 Battle
Metal Sonic vs Amy
Metal Sonic vs Amy
Deze straten lijken op die van San Francisco!
Deze straten lijken op die van San Francisco!
Sonic vecht tegen een eindbaas!
Sonic vecht tegen een eindbaas!
Sonic maakt een looping in de pipe!
Sonic maakt een looping in de pipe!
Ik heb het gevoel dat ik 8ervolgd word!?
Ik heb het gevoel dat ik 8ervolgd word!?
Beoordelingen voor   Sonic Adventure 2 Battle

Beoordelingen Sonic Adventure 2 Battle

16 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

13 jaar
Sonic Adventure 2 is het eerste spel van Sonic in 3D en dat is goed te merken. Er is veel afwisseling omdat je zowel goed als kwaad kan besturen. Dan weer ren je met Sonic door een ongelofelijk parcours dan zit je met eggman in een gebouw dat je doet denken aan Star Wars. Bepaalde levels zijn leuk terwijl andere best frustrerend zijn. De multiplayer mode is wel leuk, ik heb me daarmee bijna meer vermaakt dan het verhaal. Ik vind hem wel duur, mischien dat grote sonic-fans het er wel voor over hebben. Maar als je in wilt stappen in de sonic serie zou ik eerder gaan voor Sonic Advance, dat is goedkoper en naar mijn mening ook leuker. Hij is trouwens te koop op www.mariods.nl, ook een goede site.
score 61
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
6.1

17 jaar
Fantastisch spel, een echte aanrader!
Sonic Adventure 2: Battle is een fantastisch spel! Naar mijn mening het beste Sonic-spel!

Dit spel heeft een fantastisch verhaal met emotionele momenten en fantastische personages.
Lees meer...

Je speelt in dit spel als 6 personages en je speelt het verhaal 2 keer. Eerst als Sonic, Tails en Knuckles en daarna als Shadow, Eggman en Rouge. Beide hebben andere levels en je volgt het verhaal vanaf beide kanten.

Sonic en Shadow hebben levels met snelheid. Tails en Eggman hebben levels waarin je kunt schieten en vliegen. En Knuckles en Rouge hebben levels waarin je steeds 3 scherven van de Master Emerald moet vinden.

Het spel wisselt steeds tussen deze personages en er zijn tussendoor ook boss battles. Het spel heeft hierdoor veel variatie.

Als je de Hero en Dark modes beide voltooid hebt, ontgrendel je de rest van het verhaal en de laatste levels.

De levels in dit spel zijn fantastisch om te spelen en hebben allemaal weer iets nieuws te bieden. De eerste keer dat ik ze speelde vond ik ze ontzettend moeilijk, maar dat maakt het eigenlijk veel leuker.

Ten slotte heb je nog de Chao Garden. In elk level kan je een sleutel vinden. Door vijanden in de levels te verslaan krijg je Chaos Drives en diertjes. Je kunt deze aan je Chao geven in de Chao Garden. Je kunt ze laten opgroeien en je kan zelfs de personages in het spel als Chao maken! Ook kun je races en karate doen met je Chao! De Chao Garden is een fantastische en uitgebreide minigame die je zelfs kan blijven spelen als je het spel al hebt uitgespeeld!
Verberg.
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
10

5531
21 jaar
Een fan favoriet
Sonic Adventure 2 Battle voor de GameCube is een actievolle platformgame die de blauwe egel Sonic en zijn vrienden in een avontuurlijke race tegen de klok plaatst. Het spel biedt een mix van snelheid, actie en verhaal, hoewel het niet zonder zijn gebreken is.

Grafisch gezien maakt Sonic Adventure 2 Battle gebruik van de mogelijkheden van de GameCube-hardware. De kleurrijke omgevingen en gedetailleerde personages brengen de Sonic-wereld tot leven. De game profiteert ook van vloeiende animaties en een stabiele framerate, wat bijdraagt aan een plezierige visuele ervaring.
Lees meer...

De gameplay is verdeeld tussen drie verschillende personages: Sonic, Shadow en Dr. Eggman, elk met hun eigen unieke speelstijl. Sonic en Shadow bieden snelle platformactie, terwijl Dr. Eggman de speler in de cockpit van een robot plaatst. Deze variatie houdt het spel fris, hoewel sommige levels beter ontworpen zijn dan andere.

Een hoogtepunt van Sonic Adventure 2 Battle is de Chao Garden, waar spelers schattige wezens genaamd Chao kunnen opvoeden en verzorgen. Deze toevoeging voegt een interessant element van verzorging toe aan het spel, waardoor het meer diepgang krijgt.

Aan de negatieve kant heeft het spel enkele camera- en besturingsproblemen die de gameplay soms frustrerend kunnen maken. Sommige levels vereisen precisie en snelheid, maar de camera werkt niet altijd mee, wat kan leiden tot onbedoelde valpartijen.

De geluiden en muziek in Sonic Adventure 2 Battle zijn over het algemeen van hoge kwaliteit. De opzwepende muziek past goed bij de snelle actie en draagt bij aan de algehele sfeer van het spel.

Al met al is Sonic Adventure 2 Battle een solide toevoeging aan de Sonic-franchise. Hoewel het enkele gebreken heeft op het gebied van camera en besturing, biedt het voldoende actie en afwisseling om fans van het genre te vermaken. De Chao Garden voegt een leuke en unieke dimensie toe aan het spel, wat het tot een aanrader maakt voor liefhebbers van platformgames.
Verberg.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

16 jaar
Ik kocht de NGC direct nadat het uit was, en ik koos deze spel erbij als mijn eerste. Ik vind het wel raar dat Sega of Nintendo koos om eerst Sonic Adventure 2 te reïncarneren in een GameCube spel. Maar je kunt het nu wel verbinden met je Sonic Advance op de GBA met behulp van een snoer, en dan kon je Chao`s van je Chao Garden verplaatsen, en al je ringen van de GBA overgeven aan de NGC. Veel actie, maar ook wel lastig door slechte camera`s. Ook vervelend is het om 100% voltooid te krijgen, want bijna geen mens krijgt echt alles op A of S Rank. Maar de Chao`s zijn wel super.
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
8.2

19 jaar
Sonic Adventure 2 Battle heb ik al een tijdje. Maar laatst begon ik weer te spelen en ineens vind ik het weer leuk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen welke `side` je gaat kiezen. Wil je voor de goede kant kiezen of de slechte kant. Hoe het ook zij (spoiler) aan het eind als je de laatste baas hebt verslagen en je het spel hebt uitgespeeld, is iedereen ineens vriendjes! Dit is eigenlijk best wel nep.
Maar in de Chao (Chao zijn kleine beestjes die je kan trainen)garden bijvoorbeeld zitten hele leuke functies. Zo kan je bijvoorbeeld spelletjes doen met je Chao. Je hebt bijvoorbeeld `Chao Karate` daarmee kan je jou Chao trainen om in karate mode andere Chao te verslaan. Je kan ook bijvoorbeeld je vriend z`n Chao tegen jou Chao laten vechten.
Ook 2-player mode is erg geinig, je hebt verschillende dingen die je kan doen in 2-player mode. Zo kan je bijvoorbeeld racen tegen elkaar als: Sonic, Shadow, Amy en Metal sonic. Je kan ook vechten tegen elkaar met: Dr. Eggman, Tails, en 2 Chao`s in machines. Je kan ook Chaos emerald stukjes zoeken. Zo zie je maar, volop keuze.
Als je een fan bent van Sonic, is dit een echte aanrader. En als je een fan bent van Tamagotchi heb je altijd nog de Chao. Dus een spel dat je gespeeld moet hebben anders is je collectie niet compleet!
Cijfer:
8.5

0
10 jaar
Nou ik heb hem nog niet zo lang maar hij is wel leuk! Ik moest eerst wel even wennen omdat ik heel lang Sonic Heroes gespeeld heb het is een stuk anders!
Ik vind de twee player battles het leukst omdat je dan met zijn tweeen bent en je mag zelf kiezen en zelf regels maken. Maar de aanvallen zijn ook prachtig en mooie werelden!
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
8.3

13 jaar
Het beste Sonic Game ooit. Sonic Adventure 2 Battle is serieus gewoon te gek. Alleen soms zijn de levels enorm frustrerend. Mijn favoriete karakters zijn: Sonic, Shadow en Rouge.
Cijfer:
9

13 jaar
Eindelijk een Sonic spel in 3D! Geweldig gewoon. De levels van Sonic Adventure 2 Battle zijn mooi en de eindbazen niet te moeilijk en niet te makkelijk. Verder komen vrijwel alle personages er in terug maar mijn hero blijft Sonic!!
Cijfer:
9.5

13 jaar
ik vind Sonic Adventure 2 Battle een A-W-E-S-O-M-E spel! Je kan snel door de levels rennen maar bij knuckles en rouge heb je soms een hoop geduld nodig verder zijn tails en dr.eggman echt fantastisch leuk om mee te spelen. Kortom dit spel heeft alles wat een leuk spel moet bevatten en meer!
Cijfer:
10

0
13 jaar
Sonic Adventure 2 Battle is leuk voor echte Sonic Fans. Je kan door verschillende werelden en het leukste is wel de 2-player mode. Chaos Garden is ook een leuke toevoeging aan de game. Verder ben je wel een tijdje bezig om het uit te spelen. Ik geef het spel een 7.
Cijfer:
7

16 jaar
SA2B is kortom gezegd gewoon een vet spel. Helaas is de potentie niet geheel vervuld. De Tails/Eggman en vooral de Rouge/Knuckles gedeeltes zijn eigenlijk gewoon saai. Het een keer uitspelen met hen is wel leuk en daarna gebruik je Tails en Eggman alleen maar voor de Drives. Het was veel leuker als je vooral met Shadow en Sonic kon spelen en de camera wat verbeterd zou worden. Knux en Rouge hadden een leuker deel kunnen hebben als ze ook `normale` levels zouden hebben, nu is het gewoon irritant omdat je heel lang bezig bent met het zoeken naar zo`n stomme diamant. Bij sommige delen laten de controls je in de steek, bijvoorbeeld als je gaat springen terwijl je naar voren loopt doe je soms opeens in een keer jump dash.
2P is ook leuk, de races tegen elkaar kan veel spanning oproepen alleen, wat meer mogelijkheden (en krachten bijv.) zouden het leuker gemaakt hebben. De chao garden is gewoon een succes.
Ondanks de minpunten is het een leukspel, ik zou het een 7,5 geven, want de snelheid levels en chao`s zijn erg leuk, alleen wat technische fouten en de saaiheid en overgebruiktheid van het zoeken en machine vechten, halen het cijfer met 2,5 omlaag. Misschien ben ik nog mild qua omlaagbrengen, maar het rennen is zo leuk XD
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
7.5

13 jaar
Dit spel is best leuk. Het lijkt op de Super Smash Bros. serie. Dat spel vind ik leuker, omdat daar meer personages zijn.
Maar Sonic Adventure 2 Battle is ook super! Want Sonic Fans vinden dit natuurlijk leuker. Ondanks dat ik meer van Mario ben geef ik het een 8. Omdat het lijkt op de Super Smash Bros serie en dat vind ik geweldig!
Cijfer:
8


6370
14 jaar
Klassieke Sonic-actie!
Sonic is terug met een nieuwe 3D-game en hij is stijlvoller dan ooit! Sonic Adventure 2: Battle brengt nieuwe werelden, karakters en gameplay, maar behoudt de snelheid waar Sonic om bekend staat. Er zijn veel verschillende modi, dus er is meer dan genoeg content. Vooral de Action Race-levels zijn super leuk. Dit spel is een absolute aanrader voor iedereen die van Sonic of platformers houdt!
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
9,6

12 jaar
Dit spel is echt het van het. Ik heb ook het spelletje Sonic Advance voor op de GBA en zo kan ik verwisselen van chao van NGC naar GBA. Dit maakt het extra leuk en het is nog leuker als je met de Dark Side speelt. Als je emeralds moet zoeken is het soms vervelend maar als je dan weer met Shadow mag spelen is het weer goed. Deze krijgt zeker een 9,5!
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
9.5

14 jaar
Een leuke spel. In totaal 180 missies ik heb er zelf 172 gehaald. Ze spelen af op verschillende plekken, de ene keer ben je in de stad dan in de woestijd en dan in de ruimte enz. Dan heb je nog 6 verschillende karakters waarmee je de levels moet doen. Maar het leuke is de chao wereld waar je je eigen chao opvoed en met hem wedstrijden kan doen zoals karate of rennen. Er zijn vele verchillende kleuren, en je kan zelf ook nog ervoor zorgen dat hij een bepaalde type is als hij volwassen wordt, zoals vlieg, ren, zwem enz. Een leuke spel dus!
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
8.3

6 jaar
Leuk spel zeg!!
Sonic Adventure 2 Battle
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sonic Adventure 2 Battle

Tips en geheimen, cheats en codes

19 tips: 14 Geheimen - 2 Cheats en Codes - 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Chaos Chao
MarioCube
9 jaar
Wil jij een Chaos Chao. Lees hier hoe dat moet.
Eerst moet hij 2 keer in een roze cocon geweest zijn en een goed leven gehad hebben (veel liefde).
Dan voordat hij evolueert moet je hem alle 21 diertjes geven 1x geven. Niets meer niets minder.
Als hij dan evolueert is het een Chaos Chao (Angel, Devil of Light, afhankelijk van welke characters er voor hem hebben gezorgd). Chaos Chao’s zijn zeer nuttig voor races en karate in Chao World. Ze gaan namelijk nooit dood en kunnen level 99 worden!

Geheimen:
Green Hill zone
MarioCube
9 jaar
Als je alle 180 emblems hebt gehaald komt er een ? vakje te staan bij het kleine groene eiland ten zuiden van de chao wereld. Als je erop klikt speel je 3D in het originele Green hill zone met Sonic!

Cheats en Codes:
Geheime President Theme
MarioCube
9 jaar
Ga naar het theme selection menu. Draai de Control stick een aantal keer tegen de klok in. Wacht even en het spel zal je code bevestigen. Nu is het geheime President Theme beschikbaar om te kiezen!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Veel Eieren.
MarioCube
9 jaar
Het enige wat je nodig hebt voor veel eieren is een GameCube GBA kabel en een Sonic spel met Tiny Chao Garden.
Als je je Chao uit de gba doet krijg je een ei gratis in je garden.
Doe dat de hele tijd en heb je veel eieren. Handig om eierdoppen te verkopen.

Geheimen:
Extra pesoonage
MarioCube
9 jaar
Als je een persoonage wil kan je kiezen uit je standaart persoonage, Shadow, Sonic enz. Maar als je een paar keer met je stick omhoog en omlaag gaat hoor je een geluid en je hebt nog een keuze!

Cheats en Codes:
Cheat voor extra geld
MarioCube
9 jaar
Koop iets bij de winkel, zet het in je garden en save het daarna. Als je het gesaved hebt verkoop het dan. Als je het hebt verkocht druk je op reset.
Je geld is toegenomen en kijk eens in je garden. Wat zie je? Het item wat je hebt verkocht! Als je dit vaak doet kan je heel veel geld verdienen.

Geheimen:
Alternatief chao bolletje
MarioCube
9 jaar
Als je het chao bolletje saai vindt worden en een vlammetje wil hebben, moet je een zeemonsterdiertje vinden en geven aan de chao die je wilt veranderen. Dit diertje kan je vinden met Knuckles in Pumpkin Hill als je alle chaoboxes hebt geopend.

ps, als je vragen hebt over chao`s opvoeden en speciale attributen (zoals een chaos chao) kan je me mailen: iamichiel@live.nl

Geheimen:
Hoe je Seeds moet planten.
MarioCube
9 jaar
In de Black market in de Chao Kindergarten kun je een aantal verschillende zaden kopen en een boom met bijv. Square of Strong fruit planten. Er wordt alleen niet gezegd hoe je ze moet planten. Hier staat hoe je dat moet doen.
Je chao moet eerst een schepje hebben gewonnen in de Crab Pool chao race. Het is ook handig om een gieter te van de Stump valley race maar het moet niet. Als je een zaad gekocht hebt moet je het aan een chao met deze voorwerpen geven. Je chao zal dan een goeie plek zoeken om hem te planten. Als je chao een plek gevonden heeft begraaft hij het zaadje. Als je chao ook een gieter heeft gewonnen zal hij ook wat water op het zaadje doen. Dat zorgt ervoor dat het zaadje al een beetje groeit. Je hoeft dan alleen nog maar te wachten totdat de boom een beetje gegroeid is en begint met het dragen van fruit. De boom gaat na een tijdje wel dood.

Geheimen:
Verdwijn uit het zicht van vijanden
MarioCube
9 jaar
Spring boven op de vijanden en ga dan een stukje uit hun zicht. Daarna moet je weg rennen van ze en dan hup! Je kan je slag slaan! Pas op, je moet het heel snel doen, en probeer het es bij het 2de of 3de level maak niks uit maar je kan het drie keer doen.

Geheimen:
Stelen of geld terug krijgen
MarioCube
9 jaar
Ga naar de black markt koop van alles wat je wil.
Doe wat je maar wil met wat je hebt gekocht ga dan weg. Als het zit te saven druk je op het goede moment reset en als je het goed hebt gedaan dan al je geld terug.
PAS OP: Als je te vroeg op reset drukt kan alles gewist worden!

Geheimen:
Meer Chao`s krijgen in de standaard kleur
MarioCube
9 jaar
Als je meer Chao`s wilt zonder speciale kleur moet je 2 Heart Fruits in de Black Market kopen. Voer dan vervolgens 1 Heart Fruit aan een Chao en doe hetzelfde met het ander Heart Fruit, maar dan aan een ander Chao. Dan krijgen ze een bloemenkrans als ze gaan zitten. Zet deze 2 Chao naast elkaar en ze gaan paren. Nu heb je een ei!

Geheimen:
Speciale kleuren voor Chao`s
MarioCube
9 jaar
Als je speciale kleuren voor Chao`s wilt, zoals blauw, wit of oranje, moet je naar de black market gaan. Daar kan je eieren kopen in een speciale kleur. Wit is bijna meteen te koop, maar voor de andere kleuren moet je verder komen in het spel.

Geheimen:
Hero Garden
MarioCube
9 jaar
De Hero Garden wekt hetzelde als de Dark Garden, maar dan moet je lief zijn met de goeie spelers of gemeen zijn met de slechte. Dan krijg je een Hero Chao en moet je de trap naar boven nemen.

Geheimen:
Dark Garden
MarioCube
9 jaar
Buiten de gewone Chao Garden om heb je ook nog de Dark Garden. Die speel je vrij door een Dark Chao te maken. Dat doe je als volgt: Manier 1 is om hem met een goed poppetje (Sonic, Tails, enz.) gemeen tegen hem te doen, door hem bijvoorbeeld de hele tijd tegen de muur te gooien. Je ziet hem dan langzaamaan zwart worden. Manier 2 is om lief tegen hem te doen met slechte poppetjes (Shadow, Eggman, enz.) en ook dan zal hij zwart worden. Op een gegeven moment zal je Chao dan in een groene cocon gaan zitten en als hij er dan uitkomt is hij een Dark Chao. Als je vervolgens de Garden uitloopt zal je zien dat er een nieuwe trap naar beneden gaat. Loop de trap af en door de poort en dan ben je in de Dark Garden.

Geheimen:
Sonic/Shadow verslaan
MarioCube
9 jaar
Als je bij het einde van de story mode tegen Sonic of Shadow moet knokken, heeft de homing attack geen nut. In dit geval moet je sommersault doen.

Geheimen:
Extra pakjes
MarioCube
9 jaar
Haal met een charakter op elk level de A-rank voor een extra tenue in de 2 speler mode.

Easter Eggs en Glitches:
Big de kat
Tornado
1219
In het filmpje hieronder zie je op welke plekken Big de kat zich verstopt nadat hij niet meer speelbaar is.

 

Easter Eggs en Glitches:
Sonic Adventure 2 battle glitches
Tornado
1219
In dit filmpje zie je enkele glitches in Sonic Adventure 2 battle.

 

Persoonlijke tip:
Verschillende soorten chao’s
Bobgamer138
35
14 jaar
Als je net een chao uit zijn ei hebt gebroed en het met een hero character (Sonic, Tails of Knuckles) blijft aaien dan begint hij lichter van kleur te worden dit betekent dat het een chao is die bij de kant van helden hoort.

Je kan ook inplaats van met hero characters met dark characters (Shadow, Eggman of Rouge) een chao blijven aaien en dan word de kleur van de chao steeds donkerder dit betekent dat het een duivelse chao is. Je ziet weinig verschil naast het feit dat de kleur veranderd maar het is toch wel leuk om verschillende soorten chao in je chao garden te hebben.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg