Sonic Adventure 2 Battle afbeeldingen

Alle personages van Sonic Adventure 2 Battle
Alle personages van Sonic Adventure 2 Battle

Metal Sonic vs Amy
Metal Sonic vs Amy

Deze straten lijken op die van San Francisco!
Deze straten lijken op die van San Francisco!

Sonic vecht tegen een eindbaas!
Sonic vecht tegen een eindbaas!

Sonic maakt een looping in de pipe!
Sonic maakt een looping in de pipe!

Ik heb het gevoel dat ik 8ervolgd word!?
Ik heb het gevoel dat ik 8ervolgd word!?

Sonic Adventure 2 Battle - GC All in 1!

Banner Sonic Adventure 2 Battle

Wanneer weer op voorraad?
Sonic Adventure 2 Battle: Beoordelingen
10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

richard
13 jaar
Sonic Adventure 2 is het eerste spel van Sonic in 3D en dat is goed te merken. Er is veel afwisseling omdat je zowel goed als kwaad kan besturen. Dan weer ren je met Sonic door een ongelofelijk parcours dan zit je met eggman in een gebouw dat je doet denken aan Star Wars. Bepaalde levels zijn leuk terwijl andere best frustrerend zijn. De multiplayer mode is wel leuk, ik heb me daarmee bijna meer vermaakt dan het verhaal. Ik vind hem wel duur, mischien dat grote sonic-fans het er wel voor over hebben. Maar als je in wilt stappen in de sonic serie zou ik eerder gaan voor Sonic Advance, dat is goedkoper en naar mijn mening ook leuker. Hij is trouwens te koop op www.mariods.nl, ook een goede site.
score 61
Cijfer:
6.1

Sofyan Jonatanamaal
16 jaar
Ik kocht de NGC direct nadat het uit was, en ik koos deze spel erbij als mijn eerste. Ik vind het wel raar dat Sega of Nintendo koos om eerst Sonic Adventure 2 te reïncarneren in een GameCube spel. Maar je kunt het nu wel verbinden met je Sonic Advance op de GBA met behulp van een snoer, en dan kon je Chao`s van je Chao Garden verplaatsen, en al je ringen van de GBA overgeven aan de NGC. Veel actie, maar ook wel lastig door slechte camera`s. Ook vervelend is het om 100% voltooid te krijgen, want bijna geen mens krijgt echt alles op A of S Rank. Maar de Chao`s zijn wel super.
Cijfer:
8.2

Ramon
19 jaar
Sonic Adventure 2 Battle heb ik al een tijdje. Maar laatst begon ik weer te spelen en ineens vind ik het weer leuk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen welke `side` je gaat kiezen. Wil je voor de goede kant kiezen of de slechte kant. Hoe het ook zij (spoiler) aan het eind als je de laatste baas hebt verslagen en je het spel hebt uitgespeeld, is iedereen ineens vriendjes! Dit is eigenlijk best wel nep.
Maar in de Chao (Chao zijn kleine beestjes die je kan trainen)garden bijvoorbeeld zitten hele leuke functies. Zo kan je bijvoorbeeld spelletjes doen met je Chao. Je hebt bijvoorbeeld `Chao Karate` daarmee kan je jou Chao trainen om in karate mode andere Chao te verslaan. Je kan ook bijvoorbeeld je vriend z`n Chao tegen jou Chao laten vechten.
Ook 2-player mode is erg geinig, je hebt verschillende dingen die je kan doen in 2-player mode. Zo kan je bijvoorbeeld racen tegen elkaar als: Sonic, Shadow, Amy en Metal sonic. Je kan ook vechten tegen elkaar met: Dr. Eggman, Tails, en 2 Chao`s in machines. Je kan ook Chaos emerald stukjes zoeken. Zo zie je maar, volop keuze.
Als je een fan bent van Sonic, is dit een echte aanrader. En als je een fan bent van Tamagotchi heb je altijd nog de Chao. Dus een spel dat je gespeeld moet hebben anders is je collectie niet compleet!
Cijfer:
8.5
Lees meer beoordelingen.

Kevin
10 jaar
Nou ik heb hem nog niet zo lang maar hij is wel leuk! Ik moest eerst wel even wennen omdat ik heel lang Sonic Heroes gespeeld heb het is een stuk anders!
Ik vind de twee player battles het leukst omdat je dan met zijn tweeen bent en je mag zelf kiezen en zelf regels maken. Maar de aanvallen zijn ook prachtig en mooie werelden!
Cijfer:
8.3

Tim Hazelhoff
13 jaar
Het beste Sonic Game ooit. Sonic Adventure 2 Battle is serieus gewoon te gek. Alleen soms zijn de levels enorm frustrerend. Mijn favoriete karakters zijn: Sonic, Shadow en Rouge.
Cijfer:
9

Lesley
13 jaar
Eindelijk een Sonic spel in 3D! Geweldig gewoon. De levels van Sonic Adventure 2 Battle zijn mooi en de eindbazen niet te moeilijk en niet te makkelijk. Verder komen vrijwel alle personages er in terug maar mijn hero blijft Sonic!!
Cijfer:
9.5

laurens
13 jaar
ik vind Sonic Adventure 2 Battle een A-W-E-S-O-M-E spel! Je kan snel door de levels rennen maar bij knuckles en rouge heb je soms een hoop geduld nodig verder zijn tails en dr.eggman echt fantastisch leuk om mee te spelen. Kortom dit spel heeft alles wat een leuk spel moet bevatten en meer!
Cijfer:
10

Stefan
13 jaar
Sonic Adventure 2 Battle is leuk voor echte Sonic Fans. Je kan door verschillende werelden en het leukste is wel de 2-player mode. Chaos Garden is ook een leuke toevoeging aan de game. Verder ben je wel een tijdje bezig om het uit te spelen. Ik geef het spel een 7.
Cijfer:
7

Ringo
16 jaar
SA2B is kortom gezegd gewoon een vet spel. Helaas is de potentie niet geheel vervuld. De Tails/Eggman en vooral de Rouge/Knuckles gedeeltes zijn eigenlijk gewoon saai. Het een keer uitspelen met hen is wel leuk en daarna gebruik je Tails en Eggman alleen maar voor de Drives. Het was veel leuker als je vooral met Shadow en Sonic kon spelen en de camera wat verbeterd zou worden. Knux en Rouge hadden een leuker deel kunnen hebben als ze ook `normale` levels zouden hebben, nu is het gewoon irritant omdat je heel lang bezig bent met het zoeken naar zo`n stomme diamant. Bij sommige delen laten de controls je in de steek, bijvoorbeeld als je gaat springen terwijl je naar voren loopt doe je soms opeens in een keer jump dash.
2P is ook leuk, de races tegen elkaar kan veel spanning oproepen alleen, wat meer mogelijkheden (en krachten bijv.) zouden het leuker gemaakt hebben. De chao garden is gewoon een succes.
Ondanks de minpunten is het een leukspel, ik zou het een 7,5 geven, want de snelheid levels en chao`s zijn erg leuk, alleen wat technische fouten en de saaiheid en overgebruiktheid van het zoeken en machine vechten, halen het cijfer met 2,5 omlaag. Misschien ben ik nog mild qua omlaagbrengen, maar het rennen is zo leuk XD
Cijfer:
7.5

Wesley Ebus
13 jaar
Dit spel is best leuk. Het lijkt op de Super Smash Bros. serie. Dat spel vind ik leuker, omdat daar meer personages zijn.
Maar Sonic Adventure 2 Battle is ook super! Want Sonic Fans vinden dit natuurlijk leuker. Ondanks dat ik meer van Mario ben geef ik het een 8. Omdat het lijkt op de Super Smash Bros serie en dat vind ik geweldig!
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.


Geheimen en cheats voor Sonic Adventure 2 BattleSonic Adventure 2 Battle: Tips en geheimen, cheats en codes
18 tips: 14 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 2 Cheats en Codes

Geheimen:Chaos Chao
MarioCube
9 jaar
Wil jij een Chaos Chao. Lees hier hoe dat moet.
Eerst moet hij 2 keer in een roze cocon geweest zijn en een goed leven gehad hebben (veel liefde).
Dan voordat hij evolueert moet je hem alle 21 diertjes geven 1x geven. Niets meer niets minder.
Als hij dan evolueert is het een Chaos Chao (Angel, Devil of Light, afhankelijk van welke characters er voor hem hebben gezorgd). Chaos Chao’s zijn zeer nuttig voor races en karate in Chao World. Ze gaan namelijk nooit dood en kunnen level 99 worden!

Geheimen:Green Hill zone
MarioCube
9 jaar
Als je alle 180 emblems hebt gehaald komt er een ? vakje te staan bij het kleine groene eiland ten zuiden van de chao wereld. Als je erop klikt speel je 3D in het originele Green hill zone met Sonic!

Cheats en Codes:Geheime President Theme
MarioCube
9 jaar
Ga naar het theme selection menu. Draai de Control stick een aantal keer tegen de klok in. Wacht even en het spel zal je code bevestigen. Nu is het geheime President Theme beschikbaar om te kiezen!

Geheimen:Veel Eieren.
MarioCube
9 jaar
Het enige wat je nodig hebt voor veel eieren is een GameCube GBA kabel en een Sonic spel met Tiny Chao Garden.
Als je je Chao uit de gba doet krijg je een ei gratis in je garden.
Doe dat de hele tijd en heb je veel eieren. Handig om eierdoppen te verkopen.

Geheimen:Extra pesoonage
MarioCube
9 jaar
Als je een persoonage wil kan je kiezen uit je standaart persoonage, Shadow, Sonic enz. Maar als je een paar keer met je stick omhoog en omlaag gaat hoor je een geluid en je hebt nog een keuze!

Cheats en Codes:Cheat voor extra geld
MarioCube
9 jaar
Koop iets bij de winkel, zet het in je garden en save het daarna. Als je het gesaved hebt verkoop het dan. Als je het hebt verkocht druk je op reset.
Je geld is toegenomen en kijk eens in je garden. Wat zie je? Het item wat je hebt verkocht! Als je dit vaak doet kan je heel veel geld verdienen.

Geheimen:Alternatief chao bolletje
MarioCube
9 jaar
Als je het chao bolletje saai vindt worden en een vlammetje wil hebben, moet je een zeemonsterdiertje vinden en geven aan de chao die je wilt veranderen. Dit diertje kan je vinden met Knuckles in Pumpkin Hill als je alle chaoboxes hebt geopend.

ps, als je vragen hebt over chao`s opvoeden en speciale attributen (zoals een chaos chao) kan je me mailen: iamichiel@live.nl

Geheimen:Hoe je Seeds moet planten.
MarioCube
9 jaar
In de Black market in de Chao Kindergarten kun je een aantal verschillende zaden kopen en een boom met bijv. Square of Strong fruit planten. Er wordt alleen niet gezegd hoe je ze moet planten. Hier staat hoe je dat moet doen.
Je chao moet eerst een schepje hebben gewonnen in de Crab Pool chao race. Het is ook handig om een gieter te van de Stump valley race maar het moet niet. Als je een zaad gekocht hebt moet je het aan een chao met deze voorwerpen geven. Je chao zal dan een goeie plek zoeken om hem te planten. Als je chao een plek gevonden heeft begraaft hij het zaadje. Als je chao ook een gieter heeft gewonnen zal hij ook wat water op het zaadje doen. Dat zorgt ervoor dat het zaadje al een beetje groeit. Je hoeft dan alleen nog maar te wachten totdat de boom een beetje gegroeid is en begint met het dragen van fruit. De boom gaat na een tijdje wel dood.

Geheimen:Verdwijn uit het zicht van vijanden
MarioCube
9 jaar
Spring boven op de vijanden en ga dan een stukje uit hun zicht. Daarna moet je weg rennen van ze en dan hup! Je kan je slag slaan! Pas op, je moet het heel snel doen, en probeer het es bij het 2de of 3de level maak niks uit maar je kan het drie keer doen.

Geheimen:Stelen of geld terug krijgen
MarioCube
9 jaar
Ga naar de black markt koop van alles wat je wil.
Doe wat je maar wil met wat je hebt gekocht ga dan weg. Als het zit te saven druk je op het goede moment reset en als je het goed hebt gedaan dan al je geld terug.
PAS OP: Als je te vroeg op reset drukt kan alles gewist worden!

Geheimen:Meer Chao`s krijgen in de standaard kleur
MarioCube
9 jaar
Als je meer Chao`s wilt zonder speciale kleur moet je 2 Heart Fruits in de Black Market kopen. Voer dan vervolgens 1 Heart Fruit aan een Chao en doe hetzelfde met het ander Heart Fruit, maar dan aan een ander Chao. Dan krijgen ze een bloemenkrans als ze gaan zitten. Zet deze 2 Chao naast elkaar en ze gaan paren. Nu heb je een ei!

Geheimen:Speciale kleuren voor Chao`s
MarioCube
9 jaar
Als je speciale kleuren voor Chao`s wilt, zoals blauw, wit of oranje, moet je naar de black market gaan. Daar kan je eieren kopen in een speciale kleur. Wit is bijna meteen te koop, maar voor de andere kleuren moet je verder komen in het spel.

Geheimen:Hero Garden
MarioCube
9 jaar
De Hero Garden wekt hetzelde als de Dark Garden, maar dan moet je lief zijn met de goeie spelers of gemeen zijn met de slechte. Dan krijg je een Hero Chao en moet je de trap naar boven nemen.

Geheimen:Dark Garden
MarioCube
9 jaar
Buiten de gewone Chao Garden om heb je ook nog de Dark Garden. Die speel je vrij door een Dark Chao te maken. Dat doe je als volgt: Manier 1 is om hem met een goed poppetje (Sonic, Tails, enz.) gemeen tegen hem te doen, door hem bijvoorbeeld de hele tijd tegen de muur te gooien. Je ziet hem dan langzaamaan zwart worden. Manier 2 is om lief tegen hem te doen met slechte poppetjes (Shadow, Eggman, enz.) en ook dan zal hij zwart worden. Op een gegeven moment zal je Chao dan in een groene cocon gaan zitten en als hij er dan uitkomt is hij een Dark Chao. Als je vervolgens de Garden uitloopt zal je zien dat er een nieuwe trap naar beneden gaat. Loop de trap af en door de poort en dan ben je in de Dark Garden.

Geheimen:Sonic/Shadow verslaan
MarioCube
9 jaar
Als je bij het einde van de story mode tegen Sonic of Shadow moet knokken, heeft de homing attack geen nut. In dit geval moet je sommersault doen.

Geheimen:Extra pakjes
MarioCube
9 jaar
Haal met een charakter op elk level de A-rank voor een extra tenue in de 2 speler mode.

Easter Eggs en Glitches:Big de kat
Tornado
1219
In het filmpje hieronder zie je op welke plekken Big de kat zich verstopt nadat hij niet meer speelbaar is.

 

Easter Eggs en Glitches:Sonic Adventure 2 battle glitches
Tornado
1219
In dit filmpje zie je enkele glitches in Sonic Adventure 2 battle.

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

MarioCube © 2005 - 2017
Winkelwagentje
1
GameCube Pearl
Verzendkosten
€3.95
Totaal
€50.94Spellen: Sonic Adventure 2 Battle

Boxshot Sonic Adventure 2 Battle


Specificaties:
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht in:2002
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Sonic Adventure 2 Battle