x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pokémon Colosseum - GC All in 1!

Kopen:

Pokémon Colosseum
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
73.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Colosseum Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
71.49
€ 49.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Pokémon Colosseum Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
71.49
€ 39.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
36.99
€ 31.49aanbieding
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Colosseum

Afbeelding voor  Pokemon Colosseum

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2004
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:48 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:0045496393014
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Colosseum

Afbeeldingen

Pokemon Colosseum is het vervolg op Pokemon Arena 1 en 2.
Pokemon Colosseum is het vervolg op Pokemon Arena 1 en 2.
Combusken, ik kies jou!
Combusken, ik kies jou!
Die trein zal niet op tijd vertrekken vrees ik...
Die trein zal niet op tijd vertrekken vrees ik...
Ga met jouw sterkste Pokémon de strijd aan in een Colosseum toernooi!
Ga met jouw sterkste Pokémon de strijd aan in een Colosseum toernooi!
Beoordelingen voor   Pokemon Colosseum

Beoordelingen Pokémon Colosseum

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

13 jaar
Dit is een fantastisch Pokémon spel. Het is vele male beter dan Pokémon Battle Revolution, vanwege bijvoorbeeld: De Story Mode. In deze mode kun je een geweldig verhaal spelen, en Shadow Pokémon vangen. Deze kun je ook van hun schaduw bevrijden op een moment in het spel. Pokémon Colosseum is het een fantastisch spel, daar kunnen sommige anderen niet aan tippen.

Ook de moeite waard: Als je een Gameboy Advance Kabel voor de Gamecube hebt en een Gameboy met Pokemon Ruby, Saphire of Emarald, kun je de Pokemons van Colloseum overzetten naar die GBA Spellen! Ook de Multiplayer is de moeite waard! Het is een spel wat je toch voor een lange tijd bezig houdt. Goed werk!
Cijfer:
8,4

5531
21 jaar
Top RPG
Pokémon Colosseum, uitgebracht voor de Nintendo GameCube in 2003, is een unieke toevoeging aan de Pokémon-franchise. In tegenstelling tot de traditionele Pokémon-games, legt Colosseum de nadruk op 3D-gevechten in een 3D-omgeving.

Het verhaal van Pokémon Colosseum is donkerder en volwassener dan dat van andere Pokémon-games. De hoofdpersoon, Wes, begint als lid van de criminele organisatie Team Snagem, maar heeft een verandering van hart en gaat hun kwaadaardige plannen tegen. Het verhaal ontvouwt zich terwijl Wes probeert Shadow Pokémon, Pokémon die zijn gecorrumpeerd door duistere energie, te zuiveren.
Lees meer...

De kernmechanica van het spel draait om het vangen van Shadow Pokémon van andere trainers en ze te zuiveren via gevechten. Het 3D-gevechtssysteem, een afwijking van de turn-based stijl van de hoofdserie, voegt een verfrissende twist toe. De game bevat echter een beperkt aantal beschikbare Pokémon en geen wilde ontmoetingen, wat sommige fans teleurstellend kunnen vinden.

Pokémon Colosseum toont indrukwekkende graphics voor die tijd, met gedetailleerde 3D-modellen en animaties. De omgevingen zijn goed ontworpen, en de gevechten zijn visueel aantrekkelijk. De muziek en geluidseffecten dragen bij aan de meeslepende sfeer en verbeteren de algehele game-ervaring.

Een unieke functie van het spel is de Colosseum-gevechten, waarin spelers kunnen deelnemen aan toernooien tegen andere trainers. Deze gevechten bieden een andere uitdaging in vergelijking met het hoofdverhaal en zorgen voor mogelijkheden voor multiplayer betrokkenheid.

Een nadeel is de beperkte verkenning binnen het spel. De focus ligt voornamelijk op gevechten en het verhaal, met minder mogelijkheden voor vrij rondlopen of het ontdekken van verborgen gebieden.

Bij de release kreeg Pokémon Colosseum over het algemeen positieve recensies vanwege zijn innovatieve benadering van Pokémon-gameplay. Fans waardeerden het duistere verhaal, de 3D-gevechten en de algehele uniekheid van het spel. Sommigen bekritiseerden echter de beperkte selectie Pokémon en het ontbreken van bepaalde functies die te vinden zijn in de hoofdserie.

Samengevat is Pokémon Colosseum een opvallende toevoeging aan de Pokémon-serie, met zijn 3D-gevechten en volwassen verhaallijn. Hoewel het niet alle Pokémon-fans zal aanspreken, vooral degenen die genieten van de traditionele RPG-elementen, blijft het een opmerkelijke en plezierige spin-off voor degenen die op zoek zijn naar een andere ervaring binnen het Pokémon-universum.
Verberg.
Cijfer:
8,0

16 jaar
Ik vind pokemon echt supper leuk! Altijd al leuk gevonden, hihi! En door pokemon te spelen op je tv voelt het nog echter. Pokémon Colosseum is een heel leuk spel! Je moet veel dingen doen en je kan veel pokemons vangen. EN... je kan het aansluiten op je GBA!! Dat is echt heel stoer! Dus dit spel ik zeker een aanrader als je van een lange reis en een groot avontuur houd.
Cijfer:
8,6
Lees meer beoordelingen.

13 jaar
Pokémon Colleseum is echt helemaal te gek. Ik heb hem al 2 jaar en ben hem nog steeds lang niet zat. De muziekjes blijven voor eeuwig in je hoofd zitten, die zijn echt geweldig. Verder is vooral de verhaallijn heel erg goed en mooi.
Pokémon Colosseum
Cijfer:
9

11 jaar
Prachtig spel, coole moves en heel leuk! De pokemon en de aanvallen zijn helemaal te gek! De coole liedjes zijn pas lauw. Ik raad het iedereen aan.
Pokémon Colosseum
Cijfer:
9

0
9 jaar
Het is een prachtig spel in en mooie wereld.
Je doel is om de shadow Pokemon te vangen en te genezen. Het speelt zich namelijk af in Orre een hele nieuwe wereld en dat is leuk! Er valt dan weer meer te ontdekken!
Er zijn prachtige 3D aanvallen! Maar wat jammer is dat het heel veel lijkt op Pokemon XD Gale of Darkness. Maar het is en blijft een leuk spel met leuke pokemon!
Het is ook leuk dat je kan linken naar de gameboy advance zo kun je pokemon ruilen van je gamecube naar je gameboy! (Aleen de spellen Pokemon Ruby en Saphire.) En het is ook leuk als een vriendje bijvoorbeeld zegt: Jij hebt leuke pokemon! Ik wil tegen jou vechten met mijn Ruby of Saphire op mijn gameboy tegen jou pokemon op Pokémon Colosseum want dat kan ook met zo`n linksnoer.
Maar wat wel jammer is: je komt geen wilde pokemon tegen. Maar je doel is natuurlijk wel om shadow pokemon te vangen! De slechteriken hebben iets vrezelijks met de pokemon gedaan!
Cijfer:
9,2

12 jaar
Pokemon Colluseum is een mooi spel. Het is het eerste pokemon spel in 2D. Je eerste pokemon zijn Umbreon en Espeon. Pokemon Colluseum is een uniek pokemon spel, heel anders dan de normale pokemon spellen.
Jammer genoeg kun je geen wilde pokemon vangen dat is voor mij het minpunt van dit spel. Een ander minpunt is dat de steden en battle fields er levenloos uit zien. Wel zit er een goed verhaal in.
Pokémon Colosseum
Cijfer:
8

13 jaar
Pokemon Colloseum is een mooie Pokemon game waarin veel aanvallen en bewegingen mooi worden vertoond. Omdat de game ook een story heeft, wordt het spel nog leuker. Er is maar een groot minpunt en dat is dat je geen Pokemon in het wild kan vangen.
Pokémon Colosseum
Cijfer:
8,2

13 jaar
Grafisch is Colosseum best ok, maar als je liever een spel met wat pit en actie hebt, zal je dit spel echt niks vinden. Het is wat meer puzzelwerk en wat minder beesten afschieten. Ook is je bewegingsvrijheid beperkt. Maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door het prachtig verhaal en de soms echt heel ontspannende momenten die het spel je biedt door een waaier aan geluiden en kleuren. ook vind ik dat de hoofdrolspeler best wel een goeie smaak van kleding heeft. Het is misschien wel wat jammer dat je zo weinig Pokemons kan vangen in vergelijking met andere spellen. Volgens mij een middelmatig spel: het mag er zijn, maar ik zou het heus niet besterven zou ik het zou moeten missen.
Pokémon Colosseum
Cijfer:
7,5

0
14 jaar
Dit spel is echt fantastisch. De muziek is goed, de wereld is zeer mooi en er zijn honderden Pokemon om te vangen. Als je Pokemon niet cool vindt om te spelen en als je denkt dat mensen je er mee gaan uitlachen, speel het dan op z`n minst stiekem. Het is nog altijd niet zoals een echte Pokemon rpg maar het is wel fantastisch. Spelen maar.
Pokémon Colosseum
Cijfer:
7,3

13 jaar
Pokémon Colosseum is een leuke game. De story mode heb je niet zomaar uitgespeeld en de multi player verveeld nooit! Het is ook het eerste 3-d verhaal van Pokemon maar ze pakken het wel goed uit. Alleen jammer dat je met de gameboy pas Pokemons kunt ruilen als je story mode heb uitgespeeld en dat duurt nogal lang.
Cijfer:
8

0
Pokémon Colosseum combineert het RPG werk van de welbekende Pokémon Gameboy (Advance) spellen met de epische 3D Pokémon Battles die we nog kennen van Pokémon Stadium (2) voor de N64. De game is uitgebreider dan Stadium vanwege het eerder genoemde RPG-element, maar aangezien dit niet zo strak is uitgewerkt (beperkte mogelijkheden etc... zelf geen Pokémon kunnen vangen.) is het geen noemenswaardige `3D Remake` van de GBA Games. Dit spel moet het echt hebben van de Battles... zowel Singles als Dubbles zijn te spelen en alle 300 zoveel Pokémon zijn in de game aanwezig. Sommige zijn te verkrijgen in de game, sommige zul je zelf over moeten zetten van Ruby/Sapphire. De battles zijn perfect uitgewerkt en zullen echt de sfeer van Pokémon neerzetten... helaas worden de battles al snel saai ivm steeds herhalende Animations en gebrek aan snelheid... al met al een aardige eerste release van een Pokémon Game op de NGC.
Pokémon Colosseum
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Colosseum

Tips en geheimen, cheats en codes

18 tips: 15 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Uitgespeeld?!
MarioCube
9 jaar
Je hebt het `uitgespeeld` als je de Metagross en Tyranitar en co. hebt verslagen, dat is wat iedereen denkt natuurlijk maar nee. Het gaat er toch om dat je alle 48 Shadow Pokemon vangt? Nou: Tyranitar is niet de laatste Shadow Pokemon. De laatste Shadow Pokemon is Togetic. En die kom je HELEMAAL aan het eind tegen.
Je krijgt eerst al het gedoe met dat je een mail krijgt, en daar staat steeds dat je naar de tv moet kijken waar het nieuws is. En dan staat er volgens mij (lange tijd geleden dat ik het speelde) op het nieuws dat jij de jongen met de Castform hebt aangevallen met je Togetic. Dan moet je naar Phenac City gaan en met die jongen praten. Hij vraagt: Heb jij me aangevallen? Toen was het mijn eerste keer dat ik het speelde en drukte ik per ongeluk op ja, waardoor iedereen me haatte. Niet iedereen want je vrienden in The Under geloven dat je het niet deed, maar ik raad jullie allemaal aan om het gedoe met die Togetic goed door te lezen, zeker bij de jongen met de Castform!!!

Easter Eggs en Glitches:
Glitch voor onbeperkte Pokeballs
MarioCube
9 jaar
Deze glitch zal alleen werken als je 2 Pokemon hebt. Elke Pokeball is mogelijk, maar het liefste de Masterball.
Gebruik de bal met een Pokemon.Verander dan de volgorde van je Pokeballs in het menu. (Let op; je moet meerdere soorten Pokeballs hebben. Als laatste.. doe wat je wilde doen met je tweede Pokemon. Je zal de gegewenste Pokeball nog steeds hebben na gebruik ervan.

Geheimen:
Meer pokémon
MarioCube
9 jaar
In Pokémon Colosseum kan je een totaal van 52 pokemon krijgen. Je kan nog meer pokémon krijgen door een nincada te ruilen met een gameboy advance spel. Deze nincada moet je trainen tot level 20 zodat hij evolueert in ninjask en shedinja. (Dit kan alleen als je minder dan 6 pokemon bij je hebt. Doe je dit niet dan krijg je alleen ninjask) Doordat je nu uit 1 pokémon 2 Pokémon hebt gehaald, heb je nu een totaal van 53 Pokémon in plaats van 52. Door dit vaak te doen, kun je nog veel meer Pokémon krijgen.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
TIME FLUTES
MarioCube
9 jaar
Je moet de TIME FLUTES gebruiken als je een Pokémon wilt zuiveren zonder dat je hoeft te trainen. Let op: als je een Pokémon onmiddelijk laat zuiveren met de Time Flute dan krijgt je Pokémon GEEN xp points die je Pokémon heeft gekregen tijdens het vechten. Wel als je veel meer xp hebt gehaald maar dan gaat er 75% vanaf.

Waar kan je de TIME FLUTES vinden?
-De eerste krijg je als je cipher peon Dakim hebt verslagen dan krijg je hem van Vander
-De tweede krijg je door twee mannen te laten vluchten in The Under. Dan moet je naar rechts lopen totdat je de U-disk hebt dan ga je naar de Ufo en gebruik je de U-disk. Je vind de Time Flute
-De laatste krijg je als je helemaal bij Mountain th100 bent gekomen. Dan  moet je naar rechts in de Entrance hall lopen en dan vind je de laatste Time Flute.

Geheimen:
Ik wil Entei, Raikou en Suicune
MarioCube
9 jaar
Entei:
Als je naar MT. Battle gaat moet je op de top vechten tegen Cipher Admin Dokim. Hij heeft een Entei als shadow pokemon.
Raikou:
Vecht tegen Cipher Admin Ean en vang hem net zoals Entei.
Suicune:
Vecht tegen Cipher Admin Venus in The Under en vang hem net als Entei en Suicune.

Geheimen:
Ik wil Ho-Oh
MarioCube
9 jaar
Om Ho-Oh te krijgen, moet je alle 48 Shadow Pokemon zuiveren en 100 trainers verslaan op Mt. Battle. Gebruik alleen Pokemon van je Story Mode team. Als je dit allemaal hebt gedaan, zal je beloond worden met Ho-Oh.

Geheimen:
Ik wil Tyranitar
MarioCube
9 jaar
Tyranitar is de beste Shadow Pokemon in het hele spel. Je krijgt maar één poging om hem te vangen, dus het beste kan je een Master Ball gebruiken. De leider van Cipher heeft deze Pokemon.

Geheimen:
Vergis je niet!
MarioCube
9 jaar
Er staat altijd dat bij colleseum je pokemon word gered door Celebi, dat klopt! Maar Celebi komt niet tevoorschijn: Je pokemon krijgt eerst wat groens om zich heen, dan komt er paars (de slechte aura/dark aura) en die word door het groene vernietigt, je hoort een vrolijk kort geluid en je pokemon is normaal! Je pokemon krijgt dan de punten die die eerst is misgelopen en krijgt een aanval in de plaats van Shadow Rush. Als je een pokemon hebt, zoals ENTEI of SUICUNE of RAIKOU (met leer) en je hebt er veel mee gevochten, en je kan een nieuwe aanval doen, doe die dan altijd en de plaats van leer. Leer doet niks, dus je hebt er niks aan! Veel speelplezier!

Geheimen:
Ander titelscherm
MarioCube
9 jaar
Als je vindt dat het tijd is voor wat variatie in het beginscherm moet je als je in het menu bent op b drukken. Dan ga je terug naar een ander titelscherm, met andere pokemon erin.

Geheimen:
Ruil Pokemon van/naar Ruby/Sapphire
MarioCube
9 jaar
Om Pokemon die je in Colosseum bezit uit te wisselen met Ruby of Sapphire en andersom moet je de laaste baas in het Realgam`s Colosseum verslaan.

Geheimen:
Verander Titelscherm
MarioCube
9 jaar
Om het Titelscherm van Pokemon Colosseum te veranderen doe je het volgende. Ga naar het titelscherm en druk op start. Zodra je naar het menu gaat druk je op B.
Herhaal dit voor verschillende screens als Titelscherm.

Geheimen:
Exp. Share
MarioCube
9 jaar
Ga naar Eagun`s huis. Daal de helling achter zijn huis af. Daar staat een kist, en in die kist zit een Exp. Share. Met dit item kan je meerdere Pokemon tegelijk trainen.

Geheimen:
Red de harten van de Shadow Pokemon
MarioCube
9 jaar
Als je een Shadow Pokemon hebt gevangen, vecht er dan heel vaak mee.
Je ziet in gevechten en bij Summary een smal balkje.
En als je heel veel met hem gevochten hebt, staat er dat hij klaar is om `gered` te worden.
Ga naar Agate Village, ga bij het trapje naar beneden dat achter het pokemon center begint (als ik me niet vergis).
Ga dan de grot in, volg het weggetje en dan kom je eruit.
Hier heb je wel de Time Flute voor nodig: als je even doorloopt zie je een paal.
Praat ermee en kies je Shadow Pokemon die er klaar voor is om gered te worden.
Nu zie je dat je Pokemon ergens zit/staat.
En Celebi komt tevoorschijn die met kracht je Pokemon herstelt.
Daarna kun je hem een naam geven.

Easter Eggs en Glitches:
Miracle B (easter egg)
MarioCube
9 jaar
Als je Mirror B hebt verslagen moet je naar zijn ondergrondse schuilplaats gaan tussen de tijd dat je hem en de eindbaas verslagen hebt, hier kom je een cipher tegen die Mirror B immiteert en tijdens zijn gevecht wordt een versnelde Mirror B theme afgespeeld.

Persoonlijke tip:
De Shiny Shadow Pokemon
Nickosaurus
120
16 jaar
Het is in Pokemon Colosseum mogelijk om Shiny Pokemon te vangen. Dit is natuurlijk heel gaaf, alleen is de kans op het vinden van een Shiny Shadow Pokemon maar 1 op 8192!

Geheimen:
Orre Colosseum; Level 100 Gevechten
MarioCube
9 jaar
Overwin Tower Colosseum in zowel single- als double battles.

Geheimen:
Orre Colosseum; Level 50 Gevechten
MarioCube
9 jaar
Overwin Phenac Stadium, Pyrite Colosseum en Under Colosseum in zowel de single- als double battles.

Geheimen:
TM lijst
MarioCube
9 jaar
In Pokémon Colosseum zijn ook TMs. Dat zijn vaak prijzen in de Colosseums. HMs zijn er niet. Achter sommige TMs in deze lijst staat niets, dat betekent dat hij niet te krijgen is en je hem dus moet ruilen als je hem hebben wilt.

TM01: Focus Punch, Pyrite Colosseum
TM02: Dragon Claw, Deep Colosseum
TM03: Water Pulse
TM04: Calm Mind
TM05: Roar, Pyrite Colosseum
TM06: Toxic, Phenac Colosseum
TM07: Hail, Pyrite Colosseum
TM08: Bulk Up
TM09: Bullet Seed
TM10: Hidden Power, Under Store voor $3,000
TM11: Sunny Day, Phenac Colosseum
TM12: Taunt, Deep Colosseum
TM13: Ice Beam, Mt. Battle voor 4000 Poké Coupons
TM14: Blizzard, Under Store voor $5,500
TM15: Hyper Beam, Under Store voor $7,500
TM16: Light Screen, Under Store voor $3,000
TM17: Protect, Under Store voor $3,000
TM18: Rain Dance, Phenac Colosseum
TM19: Giga Drain, Phenac Colosseum
TM20: Safeguard, Under Store voor $3,000
TM21: Frustration
TM22: Solarbeam, Phenac Colosseum
TM23: Iron Tail, Under Colosseum
TM24: Thunderbolt, Mt. Battle voor 4000 Poke Coupons
TM25: Thunder, Under Store voor $5,500
TM26: Earthquake, Shadow Pokemon Lab
TM27: Return, Phenac City Pre Gym
TM28: Dig
TM29: Psychic, Mt. Battle voor 3500 Poké Coupons
TM30: Shadow Ball, Under Colosseum
TM31: Brick Break, Pyrite Colosseum
TM32: Double Team, Mt. Battle voor 1500 Poké Coupons
TM33: Reflect, Under Store voor $3,000,
TM34: Shock Wave
TM35: Flamethrower, Mt. Battle voor 4000 Poké Coupons
TM36: Sludge Bomb, Under Colosseum
TM37: Sandstorm, Under Colosseum
TM38: Fire Blast, Under Store voor $5,500
TM39: Rock Tomb
TM40: Aerial Ace
TM41: Torrent, Phenac City
TM42: Facade
TM43: Secret Power
TM44: Rest, Deep Colosseum
TM45: Attract, The Under
TM46: Thief, Pyrite City Jail
TM47: Steel Wing, Mt. Battle
TM48: Skill Swap, Deep Colosseum
TM49: Snatch, Pyrite Cave
TM50: Overheat
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg