x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Casper Spirit Dimensions - GC All in 1!

Kopen:

Casper Spirit Dimensions Zonder Handleiding
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
17.99
€ 12.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Casper Spirit Dimensions Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
15.99
€ 7.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Casper Spirit Dimensions

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2003
Spelers:1
Leeftijd:11+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
EAN:5450270007011
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Casper Spirit Dimensions

Afbeeldingen

Speel als Casper, het vriendelijke spookje.
Speel als Casper, het vriendelijke spookje.
Wat spook je nu weer uit Casper?
Wat spook je nu weer uit Casper?
Nu weet ik waarom sommige mensen bang zijn voor clowns...
Nu weet ik waarom sommige mensen bang zijn voor clowns...
Een huis en een spook, dat moet een spookhuis zijn.
Een huis en een spook, dat moet een spookhuis zijn.
Afbeelding voor Casper Spirit Dimensions

Links

Beoordelingen voor   Casper Spirit Dimensions

Beoordelingen Casper Spirit Dimensions

1 beoordeling - cijfer 5,9

10 jaar
Leuke levels, maar slechte graphics
Ik heb Casper Spirit Dimensions bij een vriend gespeeld en ik vind de levels erg leuk. Grafisch is hij niet zo goed. Ik zou het je af raden hem te kopen.
Cijfer:
5,9

Productbeschrijving


Wowie! Ben jij klaar voor een spookachtig avontuur? Dan is "Casper Spirit Dimensions" dé game voor jou! In deze Fantastische game speel je als Casper, het vriendelijke spookje, en reis je door verschillende dimensies om de kwaadaardige Kibosh te stoppen. De game combineert actie en puzzelen op een unieke manier. Je vliegt door prachtige 3D-omgevingen, gebruikt je spookachtige krachten en lost allerlei puzzels op. Ontwikkeld door Lucky Chicken Games en uitgebracht door TDK Mediactive, deze game zal je zeker niet teleurstellen!

Historische Context


Casper Spirit Dimensions kwam uit in 2001 en was een van de eerste games die Casper in een volledig 3D-omgeving plaatste. Het was een belangrijke stap voorwaarts in de franchise, die al sinds de jaren '40 geliefd is. Hoewel Casper vooral bekend is uit de stripboeken en films, bracht deze game een nieuwe dimensie (letterlijk!) aan zijn avonturen. Het spel werd goed ontvangen door fans van de serie en blijft tot op de dag van vandaag een geliefde titel onder verzamelaars.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Casper Spirit Dimensions biedt een verrassend diepgaande gameplay-ervaring met zijn mix van actie en puzzels. Een must-play voor fans van het genre."
Gamespot schreef: "Hoewel de graphics soms wat gedateerd aanvoelen, maakt de creatieve gameplay dit ruimschoots goed. Casper Spirit Dimensions is een verborgen juweeltje."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van avontuurlijke en puzzelgames, maar vooral voor fans van Casper en spookverhalen. Of je nu een jonge gamer bent die voor het eerst kennismaakt met Casper, of een volwassene die nostalgisch is naar de verhalen van vroeger, deze game biedt voor ieder wat wils. En het is natuurlijk ook Fantastisch voor verzamelaars van GameCube-games!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Casper Spirit Dimensions," dan zijn er nog meer spookachtige avonturen die je kunt proberen! Denk aan "Luigi's Mansion" voor de GameCube, waar je als Luigi spookjes vangt in een betoverd huis. Of wat dacht je van "Ghostbusters: The Video Game" voor de Wii? Beide games bieden een vergelijkbare mix van actie en puzzelen in een spookachtige setting.

Mr M's Vrije Tijd


Haha! In mijn vrije tijd speel ik graag met mijn vrienden Yoshi en Luma. We houden ervan om nieuwe games te ontdekken en elkaar uit te dagen in spannende multiplayer-wedstrijden. Daarnaast houd ik ervan om oude klassiekers te spelen en mijn verzameling uit te breiden. Het is zóóóó leuk om nieuwe games aan mijn collectie toe te voegen en ze allemaal uit te proberen! Fantastisch, toch?
Casper Spirit Dimensions

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Casper Spirit Dimensions

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Casper Spirit Dimensions... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.