x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Call of Duty: Finest Hour - GC All in 1!

Kopen:

Call of Duty: Finest Hour
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
18.49
14.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Call of Duty: Finest Hour

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2004
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
Memory Card:5 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030917026362

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Call of Duty Finest Hour

Afbeeldingen

Zelfs in je eentje weet je de moffen te verslaan.
Zelfs in je eentje weet je de moffen te verslaan.
Laat niets heel van de omgeving; het draait allemaal om de eindoverwinning.
Laat niets heel van de omgeving; het draait allemaal om de eindoverwinning.
Vecht mee in de strijd in Noord-Afrika
Vecht mee in de strijd in Noord-Afrika
Bescherm de tank tegen de vele Duitse Bazooka`s
Bescherm de tank tegen de vele Duitse Bazooka`s
Jij en je maten: een hecht team in de strijd tegen de nazi`s
Jij en je maten: een hecht team in de strijd tegen de nazi`s
Zware gevechten met tanks en vliegtuigen.
Zware gevechten met tanks en vliegtuigen.
Beoordelingen voor   Call of Duty Finest Hour

Beoordelingen Call of Duty: Finest Hour

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,4

17 jaar
Call of Duty is een van de betere spellen over de Tweede Wereldoorlog. De vormgeving is niet echt bijzonder, maar de missies in het spel zijn wel enigzins afwisselend. Het is en blijft net zoals alle andere WOII-spellen natuurlijk vooral schieten, schieten en nog eens schieten, maar er is door de verschillende soorten missies wel enige vorm van afwisseling. Het leukste vind ik, dat je als speler deelneemt aan missies die echt bestaan hebben.
De manier van spelen is eigenlijk wel identiek aan andere WOII-spellen, zoals de hele Medal of Honor-reeks. Voor mijzelf doet dit niks af aan het spel, maar ik kan mij voorstellen dat anderen dit jammer vinden. De wapens zijn hetzelfde en de omgevingsfactoren zijn haast identiek. Wel zijn de missies moeilijker dan bij Medal of Honor.
Kortom: leuk spel, wel haast identiek aan andere oorlogsspellen, maar wel missies met meer uitdaging!
Call of Duty: Finest Hour
Cijfer:
8,3

18 jaar
Call of Duty: Finest Hour is naar mijn mening een van de beste shooters op de Gamecube. De missies zitten, net als de muziek en de geluidseffecten trouwens, erg goed in elkaar. De missies zijn goed te begrijpen, maar toch soms wel erg lastig. Bij sommige missies kan je zelfs rijden in een alles-vermorzelende tank! Hierdoor heeft de game genoeg afwisseling, waardoor je je nog minder kan gaan vervelen. Top game!
Cijfer:
8,8

5531
21 jaar
Een finest Call Of Duty
"Call of Duty: Finest Hour" is een first-person shooter die is uitgebracht voor verschillende platforms, waaronder de Nintendo GameCube.

"Call of Duty: Finest Hour" brengt de kenmerkende first-person shooter-ervaring van de Call of Duty-serie naar de consoles, inclusief de Nintendo GameCube. Het spel richt zich op de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog en presenteert verschillende perspectieven van de strijd.
Lees meer...

Grafisch gezien wordt het spel over het algemeen positief beoordeeld voor de tijd van release. De omgevingen zijn gedetailleerd, en de visuele presentatie weet de sfeer van de oorlogstijd goed vast te leggen.

Wat betreft gameplay biedt "Call of Duty: Finest Hour" intensieve gevechten en variatie in missies. Spelers ervaren de actie vanuit verschillende gezichtspunten, waaronder infanteriegevechten, tankbesturing en andere oorlogssituaties.

De geluidskwaliteit wordt vaak geprezen, met realistische wapengeluiden, explosies en een meeslepende soundtrack die bijdraagt aan de spanning van de gameplay.

Het spel ontvangt lof voor het vastleggen van de historische setting en het aanbieden van een boeiende singleplayer-ervaring. Sommige spelers genieten van de mogelijkheid om verschillende rollen en nationaliteiten te ervaren tijdens de campagne.

Een nadeel kan zijn dat het spel misschien niet zo vernieuwend is als sommige andere titels in de Call of Duty-reeks. Ook is de multiplayer-modus, die vaak een belangrijk aspect van de serie is, beperkt in vergelijking met latere delen.

Over het algemeen wordt "Call of Duty: Finest Hour" beschouwd als een solide bijdrage aan de reeks, met sterke gameplay, indrukwekkende grafische presentatie en een meeslepende ervaring van de Tweede Wereldoorlog.
Verberg.
Cijfer:
8,8
Lees meer beoordelingen.

15 jaar
Ik vind Call of Duty: Finest Hour een leuk spel, en het is zeker een van de beste shooters op de gamecube. Het spel is zeker de moeite waard.
Cijfer:
8

12 jaar
Call of Duty: Finest Hour is een leuk spel alleen ik kom maar niet langs western front mission 1, dan moet je die tank beschermen tegen bazookas dat is vet irrie! Verder is het een super spel met vrij goeie graphics!!!
Cijfer:
7,5

16 jaar
Heel erg leuk spel. De gevechten bij Stalingrad zijn naar mijn mening het vetste. Jammer maar ik heb dit spel verkocht omdat ik geld nodig had, maar ik baal er nu van. Call of Duty: Finest Hour is echt een keigoed spel.
Cijfer:
9

7591
24 jaar
Prima shooter
Het verhaal in Call of Duty: Finest Hour speelt zich af tijdens WO II. Je maakt deel uit van een team om de vijand te verslaan. Met authentieke wapens, voertuigen en omgevingen komt het spel echt tot leven op je TV. Dit spel is net als de meeste Call of Duty games een aanrader op gebied van shooters.
Cijfer:
8,0

0
20 jaar
Mijn mening is: Call of Duty - Finest Hour is een hele vette shooter uit de Tweede Wereldoorlog, waarin je echte missies uit deze tijd herleeft. Deze missies zijn ook de sterke kant van het spel. Wetend dat dit een missie is die in de WOII al eens eerder is uitgevoerd duik je de WOII weer in. De missies bestaan natuurlijk vooral uit schieten, maar anders zou het natuurlijk geen shooter zijn. De missies zijn hier en daar best pittig en dit maakt COD ook een leuke shooter. De graphics zijn niet de beste, maar kunnen er prima mee door. Dus wil je lekker knallen in de WOII, dan zou ik deze titel zeker aanschaffen!
Call of Duty: Finest Hour
Cijfer:
8,9

13 jaar
Call of Duty: Finest Hour is echt geweldig. Ik heb het ook voor de PS3. Daar is Finest Hour wel leuker. Maar voor de GameCube is hij ook super.
Het gaat over de WOII. Als je bepaalde missies doet denk je weer terug aan de WOII. Maar het is een van de beste shooters voor de GameCube. De graphics zijn dan wat minder. Maar dat bederft "de pret" niet.Ingezonden door Wesley Ebus (13 jaar) uit Venlo.
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Call of Duty: Finest Hour

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 1 Easter Egg/Glitch - 1 Cheats en Codes - 1 Geheim

Easter Eggs en Glitches:
German dance party glitch
MarioCube
9 jaar
In het level Underground Passage aan het einde kom je in een kelder terecht. Om het level te voltooien moet je de trap naar beneden, maar je kan ook in de kelder zoeken naar een gang die afgesloten is met 3 planken.
Gooi 2 of meer granaten naar de planken, de weg komt dan vrij. Volg de gang, aan de einde van de gang kom je 3 Duitse soldaten (Tanya Pavelovna,Bob Starkey, Sam Rivers) tegen die aan het dansen zijn, en 1 Duitser speelt als DJ. Je kan ze alleen vermoorden met granaten.

Cheats en Codes:
Eindelijk cheats voor COD - Finest Hour!
MarioCube
9 jaar
Er zijn een aantal filmpjes vrij te spelen tijdens het spel:

Animation Reel - Dit filmpje krijg je te zien bij het begin.
Artwork - Dit filmpje krijg je te zien bij het begin.
Making of 1 - Hiervoor moet je alle Russische levels uitspelen.
Making of 2 - Hiervoor moet je alle Britse levels uitspelen.
Making of 3 - Hiervoor moet je alle Amerikaanse levels uitspelen.

Wil je alle cheats?
Als je alle cheats wil hebben, dan moet je het hele spel op difficulty `Hard` uit zien te spelen.

Extra health:
Open het level `Surrender at Aachen (Western Front)`. Je moet in het huis zijn aan de rechterkant van de start. Aan de andere kant van het kleine kamertje van waar je begint staat een teddy-beer die evenveel leven goedmaakt als een small-medi-kit.

De cheat mode:
Als je het spel uitspeelt op makkelijk niveau krijg je de cheats: `Big Head`, `Ricochet`, `Head Shot` en `Ricochet All` . De andere cheats kan je unlocken als je het spel uitspeelt op andere moeilijkheidsgraden.

Hint: Russische Level
In het eerste tank-level in de russische verhaallijn is het het makkelijkste als je de `first person view` om de vijanden need te schieten met een Panzershrecks of MP-40s. De MP-40s doen je niets, maar ze zijn alleen maar vervelend. als je de `third person view` gebruikt zul je vaak missen.

Geheimen:
Luister!!!!!!!!!!!!!!!!
MarioCube
9 jaar
Bij missie 1 van western front moet je luisteren naar de soldaten; hij zegt blijf achter de tanks... Als je dat niet doet schiet iedereen op je!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg