x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Agent Under Fire 007 - GC All in 1!

Kopen:

Agent Under Fire 007
Bestel vanavond, maandag in huis.
14.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Agent Under Fire 007

Afbeelding voor  Agent Under Fire 007

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2002
Spelers:1-4
Leeftijd:15+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030946029808
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Agent Under Fire 007

Afbeeldingen

Schiet al je vijanden neer en vecht je een weg door de levels.
Schiet al je vijanden neer en vecht je een weg door de levels.
Spectaculaire explosies!
Spectaculaire explosies!
Bewapende ruimtes,  Exotische landen niets is te gek voor bond.
Bewapende ruimtes, Exotische landen niets is te gek voor bond.
Neem plaats achter het stuur van stoere super auto`s.
Neem plaats achter het stuur van stoere super auto`s.
Agent Under Fire 007 heeft leuke filmpjes met veel wapens!
Agent Under Fire 007 heeft leuke filmpjes met veel wapens!
Verdedig jezelf en schiet je vijanden neer.
Verdedig jezelf en schiet je vijanden neer.
Beoordelingen voor   Agent Under Fire 007

Beoordelingen Agent Under Fire 007

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0

12 jaar
Agent under fire is een erg leuk spel. Het spel heeft alles wat je er niet van zou verwachten. En als je hem uitgespeeld hebt kun je doorgaan overal goud voor te halen. En het rare is: dat verveelt nooit!
Agent Under Fire 007
Cijfer:
10

17 jaar
Agent Under Fire is een leuke shooter. Leuke spannende missies, uiteraard met de geliefde held James Bond. De besturing wijkt wel iets af van de oorspronkelijke besturing, maar dit is niet storend. De wapens zijn veelal nieuw en sommige zijn echt heel cool. Ook de voertuigen zijn erg stoer en robuust.
In de 007-reeks vind ik hem echter wel de minst geslaagde. Het spel ziet er niet echt heel mooi uit en sommige missies hebben erg vage opdrachten. Het laatste level is bijvoorbeeld haast niet uit te spelen. Toch is het spel wel leuk om aan te schaffen. Ikzelf heb bijvoorbeeld alle 007 spellen, en de verzameling is niet compleet zonder Agent Under Fire!
Kortom: Agent Under Fire is een redelijk spel, geen absolute topper, maar wel leuk om je 007 verzameling compleet te maken!
Agent Under Fire 007
Cijfer:
8,2

18 jaar
Agent Under Fire 007 is een ontzettend mooie klassieke FPS (First-person shooter). Mijn broer heeft altijd een gamecube gehad, waar ik dan ook de vruchten van plukte. Agent Under Fire was één van zijn eerste spellen. In de loop der jaren heb ik dit spel dan ook helemaal stuk gespeeld: urenlang missies proberen op allerlei manieren; jezelf blijven uitdagen om met Bond nog gavere acties te doen.
Aan het begin van het spel heb je alleen een simpel handpistool. Echter, hoe verder je in het spel komt hoe meer wapens, gadgets en voertuigen je tot je beschikking krijgt. Van machinegeweren tot raketafschietende auto’s; deze bondgame heeft het allemaal! In vergelijking met de schietspellen van tegenwoordig is deze game een beetje "ouderwets". Dan met name qua graphics; deze zijn aardig gedateerd. Stiekem is dit ook logisch, aangezien de game uit 2001 komt. Als je dit gebrek dus een beetje kan wegdenken, houd je een te gekke schietgame met daverende en spectaculaire bond-moves!
Cijfer:
8,3
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Ik vind het wel een leuk spel. ik heb hem alleen gekocht omdat ik de rest van de james bond reeks heb, en die heel goed vind. Geen goeie graphics, dezelfde controls als andere James Bond spellen alleen ietsjes anders, waardoor irritant. Verder goeie missies en goeie storyline. 7/10.
Agent Under Fire 007
Cijfer:
7

14 jaar
Een geweldig spel! Dat komt omdat je missies met z`n 2e kunt doen. Het lijkt net of je echt op missie bent en je echt 007 bent. Je kan racen schieten nog veel meer en dat maakt het spel zo uniek en daarom verveelt het nooit!!
Agent Under Fire 007
Cijfer:
8,6

0
12 jaar
Ik vind Agent Under Fire 007 een matig spel. Meestal review ik alleen spellen die ik top vind maar deze keer review ik iets wat ik niet zo goed vind.
Het eerste wat mij opviel was de saaie gameplay, ik speelde 1 level, en man... Het was saai. Dit spel is geen aanrader dus. Verder waren de graphics wel ok. Alleen de AI is zoooooo DOM! Ze zijn zo makkelijk te killen en de wapens zijn ook niet zo vet. Nightfire daarin tegen was VEEEEEEL beter. Ik garandeer je, dit spel houdt je niet lang enthousiast. De stealth was wel erg leuk en goed, maar voor de rest was het maar matig. Geen aanrader. Ik geef het een 5/10
Cijfer:
5

13 jaar
Ik vind Agent Under Fire 007 niet erg leuk, maar mijn vrienden vinden dit allemaal geweldig. Zij vinden 007 leuk en Call of Duty!
Call of Duty vind ik ook wel leuk. Maar dit is niet echt super! Want er zijn niet echt veel levels. Ik heb het verkocht aan een vriend van me.
Ik geef dit spel een 7.
Cijfer:
7

12 jaar
Dit spel heb ik heeel erg veel keer gespeeld. Ik heb het eigenlijk nooit gespeeld in single player, maar alleen in de multiplayer modes, wat ook de reden was om dit spel te kopen! Ik kan dus alleen de multiplayer beoordelen, maar dat maakt Agent Under Fire 007 echt een super tof en leuk spel. Zeker die paar euro waard!
Score 9/10
Cijfer:
9

14 jaar
James Bond agent under fire is een leuke first person shooter voor mensen die graag james bond willen spelen zoals ik...
Als je een gamecube spel moet uitgespeeld hebben is het deze wel!
Agent Under Fire 007
Cijfer:
9,6

18 jaar
Na een aantal jaren vind ik deze game nog steeds heel erg leuk, de game haalt het niet bij goldeneye maar is toch een goede game die de tand des tijds heeft doorstaan.
Agent Under Fire 007
Cijfer:
7,9

770
19 jaar
Leuk spel voor Bond-fans en actiegame liefhebbers!
Dit spel is een meeslepende first-person shooter die je in de huid van James Bond plaatst. De game biedt een spannende mix van actie, spionage en schietscenes met gave gadgets. De missies zijn gevarieerd waardoor het spel altijd leuk is om te spelen. Persoonlijk vind ik het spel leuker te spelen in de multiplayer-modus. Dit spel is zeker aan te raden voor Bond fans en liefhebbers van actiegames.
Agent Under Fire 007
Cijfer:
8,0

12 jaar
Ik vind dat het geen geweldig spel is.Vaak krijg je geen uitleg hoe je een level moet spelen. Of het is in het engels. Daar snap ik dus niet echt veel van.
Wel vind ik de multyplayer levels leuk om met meerderen te spelen. Dat is tegen de computer zelf niet erg leuk.
Agent Under Fire 007
Cijfer:
6,8

11 jaar
Cool spel! Je kan er racen maar ook schieten! Echt te gek. Het is jammer dat je alleen maar als James kan spelen en niet in een soort bonusspel iemand anders kunt zijn. Ik raad het iedereen aan.
Agent Under Fire 007
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Agent Under Fire 007

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Geheimen

Geheimen:
Alarm aan, alarm weer uit!!
MarioCube
9 jaar
Nadat een bewaker je gezien heeft, zet hij vaak het alarm aan. Om te zorgen dat je geen agent under fire wordt, kun je het alarm weer gewoon afzetten. Dit doe je door erbij te gaan staan en op een van de alarmknoppen te drukken.

Geheimen:
Gouden wapens en extra landen
MarioCube
9 jaar
Wist je dat waneer je alle landjes in het goud haalt in Agent Under Fire, dat je dan gouden wapens of landjes kunt winnen?

Geheimen:
Onkwetsbaar
Shyguy
371
Om een Gold Bond te krijgen, schiet op een man en blijf op dezelfde plek schieten totdat je munitie op raakt.
Schiet dan eenmaal op zijn geweer met je PP7 en pak het op.
Je zal een Q zien en Monnypenny zal ronddwalen.
Schiet op ze om Gold Bond te krijgen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg