x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Tony Hawks Pro Skater 3 - GC All in 1!

Kopen:

Tony Hawks Pro Skater 3
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
8.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Tony Hawks Pro Skater 3

Afbeelding voor  Tony Hawks Pro Skater 3

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2002
Spelers:1-2
Leeftijd:15+ jaar
Memory Card:8 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030917016059

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Tony Hawks Pro Skater 3

Afbeeldingen

Tony Hawk
Tony Hawk
Skateboarden voor gevorderden
Skateboarden voor gevorderden
Invert!!
Invert!!
Viva La Bam
Viva La Bam
Vette grind
Vette grind
Beoordelingen voor   Tony Hawks Pro Skater 3

Beoordelingen Tony Hawks Pro Skater 3

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

12 jaar
Het is een geweldig spel.Dat het voor 15 jaar en ouder is is echt grote onzin. 3plus of 6plus zal er veel beter bij passen. Het spel zelf is goed omdat je gewoon veel truckjes kunt doen. De levels zijn best goed, ik vind vooral de levels buiten leuk. En mijn favoriete level is die toch wel op het cruise schip.
Tony Hawks Pro Skater 3
Cijfer:
8,8

3005
17 jaar
Een zalige skategame!
In Tony Hawk draait alles om grote combo's en gekke opdrachten! Speel door vele verschillende levels waar je elke keer 2 minuten krijgt om zoveel mogelijk van de 10 doelstellingen tot een goed einde te brengen. Ze zijn allemaal uniek en heel leuk om te voltooien, je hebt ook een paar wedstrijden waarin je zult moeten deelnemen, je strijd nu voor de meeste punten! Er zijn zoveel tricks die je kunt leren, Pro Skater 3 zal niet snel vervelen! Zeker een aanrader als je van skategames houdt!
Tony Hawks Pro Skater 3
Cijfer:
9,0

3005
17 jaar
Een geweldige klassieker!
Als een grote fan van de Tony Hawk-reeks kan ik met zekerheid zeggen dat dit een van de beste spellen uit de reeks is! Dit spel was het laatste spel in de reeks voordat ze overschakelden op een andere gameplay-formule.

De oude formule van de 2 minuten op de klok en een lijst vol met doelstellingen is in dit spel geoptimaliseerd! Ook de graphics kregen een grote upgrade door de sprong naar een nieuwe console generatie. Ze zien er scherper uit dan ooit!
Lees meer...

Je kan in dit spel zoals vroeger je eigen skater maken! Je kan hem gek of realistisch maken. Ten slotte blijft het allerbeste aan het spel de design van het level! Je kan je combo’s zolang uitrekken als je zelf kan, je kan springen van rail naar rail!

Het is echt een aanrader!
Verberg.
Tony Hawks Pro Skater 3
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

0
14 jaar
Ik vind Tony Hawk 3 een leuk spel, maar de grapics zijn niet erg mooi. Heb het al vaak genoeg uitgespeeld, en blijft leuk om een keer te spelen als je jezelf aan het vervelen bent. Multiplayer is ook leuk, om samen met je vrienden te stunten in de verschillende modes. Zeker kopen als de prijs niet te hoog is ;)
Tony Hawks Pro Skater 3
Cijfer:
7,8

10 jaar
Tony Hawk Proskater 3 is echt een leuk spel. Je kan veel trucjes op je skatboard doen. Maar wat ik er echt geweldig aan vind is dat je Dart Maul kan zijn (die gozer van starwars) en een dronken zwerver of een Demon. En het ziet er mooi uit ook.
Tony Hawks Pro Skater 3
Cijfer:
8

3005
20 jaar
De Godfather van de skategames
Er zijn veel skategames te verkrijgen op de GameCube, maar weinig games hebben zo'n invloed gehad op het genre als Tony Hawk's Pro Skater 3.

In tegenstelling tot de latere games in de serie werkt men hier nog steeds met de 2 minuten timer en de 10 opdrachten die je moet voltooien. Het is de klassieke manier, maar het voelt nog steeds heel fresh aan. De besturing is strak en reageert heel precies op alles wat je doet. Als je valt, zal het dus altijd je eigen fout zijn en nooit de fout van het spel.

Alle opdrachten zijn vermakelijk en door de vele levels blijft het spel afwisselend. In mijn ogen is dit misschien wel de beste Tony Hawk-game ooit gemaakt, zeker checken dus!
Tony Hawks Pro Skater 3
Cijfer:
9,5

13 jaar
Geweldig spel, zeker het beste tony hawk spel dat er is!
De graphics zijn goed, de muziek is goed (rock,metal,rap)De gameplay is goed (9 levels waarvan 6 Levels met doelen zijn en 3 competities (elk doellevel heeft 9 doelen) Je hebt ook nog 3 andere levels die je kunt vrijspelen van tony hawk pro skater 1!
En de multiplayer modus is ook leuk, wel 6 types die je kunt spelen in alle 12 de levels, je kunt zelf ook een level maken! en een skateboarder, Nog een pluspunt is hoeveel je kunt vrijspelen! (iets van 15 filmpjes)(ongeveer 6 extra skaters) (en 4 levels)Ik vind dit spel echt helemaal top, als hij te koop is zorg dan dat je hem te pakken krijgt, het is niet veel geld.
Lees meer...
Dus,
Graphics: 9 (voor 2001 waren de graphics top!)
Muziek 8 (geweldige nummers, alleen als je naar de popmuziek vantegen woordig luisterd is dit niks voor je, en er konden wel iets meer nummers in)
Multiplayer 7 (konden wel wat meer types, en het meeste is puur hoe goed je bent, als je echt een multiplayer game wilt, kun je beter naar andere games zoeken)
Hoe lang het leuk blijft: 8 (het is gewoon leuk, en verveelt niet zo snel, probeer bijvoorbeeld nadat je het spel hebt uitgespeeld een hele hoge combo te maken in single session.)

Algemeen is het zeker een 8,5 waard!
Verberg.
Tony Hawks Pro Skater 3
Cijfer:
8,5

12 jaar
Heel leuk spel, al wel een beetje oud inmiddels, maar blijft leuk! Carriere blijft het leukste om te doen, met Tony natuurlijk!
Tony Hawks Pro Skater 3
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Tony Hawks Pro Skater 3

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 1 Geheim - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Spelen als Maker
MarioCube
9 jaar
Om als een van de makers van het spel te spelen moet je de volgende namen in het create skater menu invoeren: Joel Jewett, Sandy Jewett, Nicole Winnick, Mike Ward en Trey Smith

Cheats en Codes:
Cheats
MarioCube
9 jaar
Ga naar het opties menu, en kies dan Cheats. Vul dan één van deze codes in, er staat bij wat de code doet:

FREAKSHOW - Alle skaters
FIELDTRIP - Level Keuze
UNLIMITED - Oneindige specials
POPCORN - Alle FMV filmpjes
MAXMEOUT - Maximale stats
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg