x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanmiddag, overmorgen in huis.

The Sims: Erop Uit! - GC All in 1!

Kopen:

The Sims: Erop Uit! Players Choice
Bestel vanmiddag, overmorgen in huis.
€ 4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
The Sims: Erop Uit!
Bestel vanmiddag, overmorgen in huis.
4.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
The Sims: Erop Uit! Players Choice Zonder Handleiding
Bestel vanmiddag, overmorgen in huis.
4.49
€ 2.99korting
6 Maanden garantie
Spel in het Nederlands
Handleiding
The Sims: Erop Uit! Losse Disc
Bestel vanmiddag, overmorgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Sims: Erop Uit!

Afbeelding voor  The Sims Erop Uit

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2005
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
Memory Card:161 blokken
Aantal discs:1
Ondersteund:GBA Link Kabel
EAN:5030946036363
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Sims Erop Uit

Afbeeldingen

De Sims gaan er op uit en ontdekken geheel nieuwe lokaties in de stad.
De Sims gaan er op uit en ontdekken geheel nieuwe lokaties in de stad.
Werken en zorgen voor promotie
Werken en zorgen voor promotie
`Ik kijk in mijn glazen bol en zie..`-`Wat zie je?`
`Ik kijk in mijn glazen bol en zie..`-`Wat zie je?`
`Lekker op mijn brommertje` zei hij, daarna reed hij weg.
`Lekker op mijn brommertje` zei hij, daarna reed hij weg.
Vechten om een meisje. Deze versiertruc is zo passe!
Vechten om een meisje. Deze versiertruc is zo passe!
Niet alweer gezoen op de Mariocube!
Niet alweer gezoen op de Mariocube!
Afbeelding voor The Sims Erop Uit

Links

Beoordelingen voor   The Sims Erop Uit

Beoordelingen The Sims: Erop Uit!

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

The Sims: Erop Uit! Is een mad funny opvolger van het eerste deel op consoles. De GameCube-versie heeft connectivity met de GBA-versie van The Sims: Erop Uit! En dat levert wat grappige minigames op. (Score 82)
Power Unlimited (#1/04).
Cijfer:
8,2

18 jaar
Als trouwe sims-fan kan ik niet anders zeggen dan dat ik dit spel erg leuk vind. In dit spel (anders dan bij de sims voor de pc) moet je allerlei opdrachten uitvoeren (bevriend raken met iemand, voorwerpen kopen, promoveren in bepaalde banen, huizen inrichten, met mensen praten, vaardigheden opkrikken etc.)waardoor je steeds verder komt in het spel (en steeds meer objecten en kleding vrijspeelt). Je woont telkens bij andere mensen (met hun bijbehorende eigenaardigheden) in huis, krijgt steeds betere vervoer middelen ( je begin met een brommertje, en eindigt met... Ga ik lekker niet zeggen, speel het spel zelf maar!). Ook kun je (zoals op de pc) vrij spelen, dus zonder missies (even bijkomen van de moeilijke opdrachten dus).
Naarmate het spel vordert worden alle opdrachten steeds moeilijker en uitdagender!
Leuk voor iedereen, ongeacht leeftijd of spel-type voorkeuren.

The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
8,5

12 jaar
Ik vind dit echt een super leuk spel. Ik vind het wel grappig en leuk hoe je moet lopen. Het leuke is dat je echt dingen moet voltooien in tegen stelling tot De Sims 2, daar heb je doelen en gouden doelen (is ook wel leuk). Wat je hier allemaal tegenkomt vind ik leuker, want dit is echt spanned als er weer iets gebeurt of als je in je moeders huis begint en eindigt in een miljonairs huis. En er gebeuren heel veel leuke dingen die ook echt grappig zijn!! Dus geloof me als ik zeg dat deze game het echt zeker weten het geld waard is.
The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
9,2
Lees meer beoordelingen.

13 jaar
De sims erop uit is echt helemaal te gek. Ik kocht hem omdat ik van alle kanten hoorde: De sims is zooo geweldig etc. Toen dacht ik: Laat ik ook maar eens de Sims Erop Uit kopen. Toen ik hem eenmaal had was ik totaal verkocht. Ik speelde de eerste dagen met mijn zus en samen kwamen we overal uit. Hij heeft geweldige en ook moeilijke opdrachten en is echt helemaal te gek! Ik raad aan om hem te kopen.
The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
9

12 jaar
Dit spel is super leuk omdat je een eigen mens kan maken. Het is zo echt en maak vrienden. Word het zo`n hechte band dat het uitloopt tot zoenen?
The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
9

16 jaar
Jammer dat het je Memory Card vol maakt, maar de game is eigenlijk hardstikke leuk. Mijn broer vindt het maar een virtuele poppenspel, maar hij was nooit echt fan van The Sims. Ik vind het ook jammer dat je alleen een begaande grond kan maken en geen verdere verdieping. Maar het leukste is gewoon je eigen personage en je carrèere. Wordt gewoon lekker rijk, maar dan virtueel. I`m Rich...! I`m Rick James...!!!
The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
8

14 jaar
Dit spel is inderdaad erg leuk. Wel jammer dat je de missies moest doen om meer dingen te krijgen in het vrij spelen, omdat ik de missies moeilijk vond worden. Het werd vooral lastig nadat je bij je vriend uit de caravan gaat.
The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
8

12 jaar
De sims erop uit heb ik ook, het is een leuk spel.
Als je een huis bouwt is dat ook erg leuk, het leukste vind ik de categorie: eropuit. Want dan kun je ook huizen bouwen maar...als je close raakt met iemand kun je gaan zoenen,en dan staat er : ( de naam van de vrouw) dus: ...zegt: wil je een baby? Wil je dat? Klik dan op OK. Of wil je het niet? Klik dan op B. Het kind blijft ongeveer 5 dagen baby en dan staat er: Je hebt hem of haar goede aandacht gegeven en dan wordt die groot. Ik vind het ook gaaf dat je een mooie kamer met een speeltuin kan maken. Maar je sims (maakt niet uit man of vrouw of kind) wordt al snel van blij naar deprie, en dan staat er allemaal rode bokjes en zodra dat er staat ben je niet echt te genieten tegen mensen en dan wordt de vriendschap ook steeds minder. En als je dagen lang deprie bent en dan ben je niet te genieten en zeker niet tegen het kind en die ja..die zegt dan op een gegeven moment als die er genoeg van heeft: Snik, ik heb niet goed mijn best gedaan, ik moet het leger in. En dan loopt die weg en ben je je kind kwijt maar het spel gaat dan natuurlijk nog wel gewoon door. Maar als je de hele tijd deprie bent heb je geen zin in zoenen( die sims dan) en dan komt er ook geen baby..ja en nu? Nou, als je al een tijdje geen baby hebt, wordt er vanzelf opgebeld en gevraagd: Wil je een baby adopteren? En dan kun natuurlijk weer op OK of op B gaan klikken maar..Stel je doet het weer om een baby te adopteren. Dan kan die natuurlijk op een tijdje ook het leger in gaan dus dat word een hele taak . Maar het is echt een SUPER COOL GAAF spel!
The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
9

0
20 jaar
Mijn mening is: The Sims `Erop Uit!` vind ik een goede opvolger van de ouderwetse Sims. Vooral voor degene die het een beetje zat waren telkens maar weer hetzelfde te moeten doen. Je kreeg er af en toe wat leuke dingen bij, zoals op vakantie gaan en naar de stad gaan, maar nu moet je ECHT opdrachten vervullen. Je leeft met je character bij verschillende mensen en door geld te verdienen en opdrachten te vervullen trek je steeds in een groter huis en krijg je steeds mooiere en snellere vervoersmiddelen. De opdrachten die je moet doen zijn erg varierend, maar voornamelijk ook steeds wat moeilijker. In deze games zit ook nog een beetje flauwe humor die het spel aardig opfleuren!
De graphics van het spel zien er aardig uit en de besturing is net zoals bij de andere Sims. Je kan ontzettend lang met dit spel aan de slag en samen met het GBA spel erbij krijg je leuke mini-games die ook de moeite zeker waard zijn.
Al met al lijkt het eigen een beetje op GTA SA, waarbij je je eigen leventje moet leiden, maar dan natuurlijk in een kinder-jasje gestopt van the Sims!
The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
8,5

1040
24 jaar
Een echte aanrader!
Als Sims liefhebber is dit zeker een aanrader!!

Je begint met je Sim bij Moeders thuis. Hier leer je snel de basis en kies je een baan uit. Als je je baan hebt gekozen, ga je verhuizen naar een andere plek. Zo krijg je iedere keer nieuwe missies, die je kan voltooien . Je moet aan verschillende functie eisen voldoen om een promotie te krijgen. Door de verschillende banen en promoties verhuis je steeds weer naar een nieuwe omgeving. Zo blijf je zeker uitgedaagd om alle carrières en missies te voltooien!

Ook heeft het spel een 'Eigen' optie. Je creëert zoals bij alle Sims spellen je eigen huis, baan, familie en vriendenkring.
The Sims: Erop Uit!
Cijfer:
8,0

5531
21 jaar

The Sims: Erop Uit! voor de GameCube biedt een verfrissende twist aan de gebruikelijke Sims-formule door je Sims naar buiten te sturen. Het toevoegen van missies en doelen geeft het spel structuur, en het verkennen van de stad zorgt voor een nieuwe dimensie aan de gameplay. Het behouden van de kenmerkende humor en creativiteit van de Sims-serie, biedt deze uitbreiding een leuke en boeiende ervaring. Grafisch gezien is het solide voor de GameCube, en de soundtrack draagt bij aan de algemene sfeer. Fans van The Sims zullen genieten van deze toevoeging aan de serie.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Sims: Erop Uit!

Tips en geheimen, cheats en codes

11 tips: 9 Geheimen - 2 Cheats en Codes

Geheimen:
Studio 8 missies
MarioCube
9 jaar
Geef een toffe openings party door de kunst te herordenen: Veel schilderijen kopen en verdelen over het huis.
Ga naar Mimi en kijk hoe het met haar gaat: Je moet gewoon het huis schoon maken en dan krijg je een auto.

Geheimen:
Het hete huis missie
MarioCube
9 jaar
Help studio 8 met het project kunst van buiten beentjes: schilderen.
Zoek een buur die iets weet over een kaarsen standaard: Je moet Cora romantisch zoenen.

Geheimen:
Missies van pixelparadijs
MarioCube
9 jaar
Verleid iemand uit het hete huis: Je moet op het liefdes tapijt bij de openhaard zijn.
Zoek iemand met het intresse formule van Rocco: Je gaat naar de borellab en dan ga je geheimen verklappen.
Ontdek wat het spook probleem is van de kerkhofs: De piano. Moet je creatief helemaal vol zijn en je moet piano spelen. Doen tot Cora of Gijs zeggen dat je het liedje hebt gespeeld dan heb je het gehaald.
Zorg dat Menno wordt opgepakt voor naakt lopen: Bevriend worden en feestje geven en vragen om zich te laten gaan (hij moet je vriend zijn en moet gegeten hebben en wc gegaan zijn en dan moet je het pas gaan vragen).
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Missies van club Drup
MarioCube
9 jaar
Laat wat van je clubdrup moves zien in de studio 8: breakdansen
Zoek uit wat er aan de hand is in de sport school: je moet 3 dubbele salto’s doen maar dan 3x.
Organiseer een ultime dj dance party: Je creatief moet hoog staan en je moet dan een feest geven en dan dj-en.

Geheimen:
Klater gouden klippen missies
MarioCube
9 jaar
Gebruik je spierbundels op de patser in de sport school: Je moet iemand aanvallen.
Zoek een goed scribt voor de film: bij borelblub lab bij die brein.
Zoek uit waar je een rode pooltafel kunt halen: bij de clubdrup dan ga je met binkie samen spellen.
Probeer Menno zover te krijgen dat hij je een rol geeft in zijn nieuwe film: Dan moet je met een microfoon zingen. Nadat hij eerst heeft gegeten en naar de wc is gegaan, dan moet je gaan zingen.

Geheimen:
Missies van huize Kerkhofs
MarioCube
9 jaar
Zoek de gestolen varen van de kerkhofs: bij Dirk is er 1.
Verdrijf de geesten door een seance te houden: Bij dat tafeltje met een bal er op moet je in de AVOND contact maken met de geesten. Dan heb je die missie gehaald.

Geheimen:
Missie van de Borrel Blub Lab
MarioCube
9 jaar
Toon de kabouters tijdens een lancerings party: Je technisch moet heel hoog staan en je moet bij een bank werken. Maar als het goed is hoef je dat maar heel ff te doen en dan zie je, als het goed gaat, rode kabouters. Dan geef je een party en dan MOET je minimaal 5 aansteken (het liefst buiten want dan gaat je huis niet in fik).

Geheimen:
Elinineer senator landgraaf (Menno)
MarioCube
9 jaar
Het is vrij simpel. Je moet hem uitnodigen en als het goed is dan heb je zo’n robot schoonmaker. Die moet je activeren dus protocol iets en dan heb je die missie ook gehaald.

Cheats en Codes:
Cheat codes
MarioCube
9 jaar
Als je aan het spelen bent klik dan op pauze om eerst de cheat gnome te verkrijgen door snel beneden, L, Z, R, Links, X in te typen. De cheat code gnome zal in de buurt van het huis waar je Sim is te voor schijn komen. Druk daarna weer op start om een van de volgende codes snel (in ongeveer 1,5 sec) in te typen
Beneden, L, Z, links, rechts -> heel veel geld (10000 simoleons)
Beneden, Z, Up, Y, R -> Alle Items
L, Y, A, R, Links -> Verkrijg alle kleding
L, R, Down, A, Y -> cheat code voor alle sociale interacties
Down, Z, R, L, Z -> alle locaties!

Geheimen:
Octogonen missie
MarioCube
9 jaar
Verzamel info: zoek de hackers en schakel ze uit, dat vind je bij de borrelblub lab dan moet je of computer stelen of je moet naar het brein (dat groene ding buisje ofzo).
Zoek en intimideer de anti-oorlogsdemonstranten: ga naar club drup en val daar binkie of treuntje aan.
Zoek en vernietig de biowapens van Kerkhofs: dan moet je een plant stelen van de kerkhofs.

Cheats en Codes:
Humeur code
MarioCube
9 jaar
beneden, R, links, X, beneden.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg