x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast - GC All in 1!

Kopen:

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Bestel vandaag, maandag in huis.
21.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast Zonder Handleiding
Bestel vandaag, maandag in huis.
23.99
€ 13.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

Afbeelding voor  Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2002
Spelers:1-2
Leeftijd:11+ jaar
Memory Card:27 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030917018923

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast

Afbeeldingen

Speel als Kyle Katarn, de verstoten Jedi.
Speel als Kyle Katarn, de verstoten Jedi.
Toch leuk, die Force.
Toch leuk, die Force.
Ga het duel aan met de Sith.
Ga het duel aan met de Sith.
Naast je lightsaber kan je ook geweren gebruiken.
Naast je lightsaber kan je ook geweren gebruiken.
Beoordelingen voor   Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast

Beoordelingen Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

Een van de betere PC-games ziet het licht op de GameCube. Als je een beetje Star Wars hart hebt kloppen, dan speel je deze game met een genotzalige grijns op je gezicht uit. Een verplichte aanschaf voor Cube fans. (Score 80)
Power Unlimited (#2/03).
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Cijfer:
8

748
28 jaar
Ware must have voor de Star Wars fan!
Ik vind Jedi Knight II: Jedi Outcast een prima Star Wars spel en een algemeen goede aanvulling op de actiegames van de Gamecube.

Jedi Outcast legt de nadruk op lichtzwaardgevechten. Net als in de films kunnen lichtzwaarden worden gebruikt om schoten van blasters onschadelijk te maken. De game biedt drie lichtzwaardstijlen; snel, gemiddeld en sterk, passend op je eigen speelstijl waarbij elke stijl verschilt van de andere wat betreft de snelheid van aanvallen en toegebrachte schade.
Lees meer...

De graphics en muziek van het spel zijn ook geweldig, echter laat de gameplay soms wat te wensen over. De framerate is soms grillig en wisselt constant tussen soepel en schokkerig. Dit is wat minder dan de PC en Xbox variant.

Voor de Star Wars liefhebber is dit een ware must have!
Verberg.
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Cijfer:
8,0

5531
21 jaar
Star wars blijft goed!
"Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast" is een action-adventure game die oorspronkelijk werd uitgebracht voor de Nintendo GameCube in 2002.

"Jedi Outcast" plaatst spelers in de schoenen van Kyle Katarn, een voormalige Jedi die zijn krachten heeft afgezworen maar gedwongen wordt ze weer te gebruiken wanneer hij wordt geconfronteerd met een nieuwe dreiging.
Lees meer...

De gameplay van "Jedi Outcast" combineert first-person shooting met lightsaber-gevechten en krachtige Force-vaardigheden. Deze diversiteit zorgt voor een gevarieerde spelervaring en stelt spelers in staat om te kiezen tussen gevechten op afstand met blasters of meer meleegerichte gevechten met een lightsaber.

Het spel slaagt erin om de Star Wars-sfeer goed vast te leggen, met iconische personages, wapens en locaties uit het Star Wars-universum. Fans zullen genieten van de herkenbare elementen en de algehele authentieke Star Wars-presentatie.

De verhaallijn van "Jedi Outcast" is meeslepend en neemt spelers mee op een avontuur dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van de originele trilogie van Star Wars. Het verhaal is boeiend en voelt als een waardig onderdeel van het Star Wars-canon.

De lightsaber-gevechten zijn een hoogtepunt van het spel, waarbij spelers gebruikmaken van verschillende aanvalstechnieken en Force-krachten om vijanden te verslaan. Het systeem voelt bevredigend en authentiek aan, wat bijdraagt aan de immersie.

Grafisch gezien is "Jedi Outcast" solide voor zijn tijd. Hoewel de graphics niet opvallen in vergelijking met moderne spellen, leveren ze een goede weergave van de Star Wars-wereld en personages.

Een mogelijk nadeel van het spel kan zijn dat de controls, vooral voor lightsaber-gevechten, enigszins stijf aanvoelen voor moderne standaarden. Sommige spelers kunnen hieraan moeten wennen, vooral als ze meer gewend zijn aan hedendaagse besturingsmechanismen.

Over het algemeen is "Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast" een must-play voor Star Wars-fans en liefhebbers van action-adventuregames. Het biedt een boeiende verhaallijn, indrukwekkende lightsaber-gevechten en een overtuigende Star Wars-ervaring op de Nintendo GameCube.
Verberg.
Cijfer:
8,6
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Om eerlijk te zijn vind ik star wars niet zo heel leuk. Maar Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast... WOW! wat is het leuk om in multiplayer tegen elkaar te spelen. De single player vindt ik dan weer wat minder.
Cijfer:
8.5

14 jaar
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast is een geweldig maar een beetje oud spel. Ik heb hem op de computer. Jedi Outcast is moeilijk maar gelijk ook heel erg mooi en spannend. Iemand die van Star Wars houdt of van actie moet dit echt hebben!
Cijfer:
8

14 jaar
Een perfect spel voor de liefhebbers. Als je star wars film niet mooi vind dan zou ik maar eerst in verdiepen. De fans die dit spel kopen kunnen nu hun eigen held spelen. En dat maakt dit spel zo mooi omdat jij nu de vijanden kunt verslaan met geweldige gevechten. Een Topper!
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Cijfer:
8.8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.