x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Neighbours from Hell - GC All in 1!

Kopen:

Neighbours from Hell
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
27.99
24.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Neighbours from Hell

Afbeelding voor  Neighbours from Hell

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2005
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:2 blokken
Aantal discs:1
EAN:9006113093114

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Neighbours from Hell

Afbeeldingen

Woody volgt zelfs zijn buurman op vakantie om grapjes te kunnen blijven maken!
Woody volgt zelfs zijn buurman op vakantie om grapjes te kunnen blijven maken!
Je moet als woody zoveel mogelijk grapjes uithalen met je buurman!
Je moet als woody zoveel mogelijk grapjes uithalen met je buurman!
Laat je niet betrappen door je buurman! Dan lukken je grapjes niet!
Laat je niet betrappen door je buurman! Dan lukken je grapjes niet!
Woody moet zo veel mogelijk grappen uithalen bij zijn buurman zonder te worden ontdekt.
Woody moet zo veel mogelijk grappen uithalen bij zijn buurman zonder te worden ontdekt.
Beoordelingen voor   Neighbours from Hell

Beoordelingen Neighbours from Hell

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,7

21 jaar
Lachen! Dit is echt een grappig spel en kan naar het einde toe erg moeilijk worden. Enige minpunt tegenover de pc versie is dat je geen muis hebt waardoor je niet zo gemakkelijk in de kamers kan kijken waar je buurman zich bevindt. Het kan wel met de C-stick maar die is overgevoelig. Een ander verschil is dat de levels veel korter zijn dan op de pc versie, maar dat is geen probleem omdat er 3 nieuwe spelmodi zijn op de gamecubeversie. De gameplay en verschillen met de pc zijn even wennen maar als je ermee weg bent is het zeker de moeite om dit spel te proberen! Wil je een grappig spel voor jong en oud met een grote dosis kattenkwaad? Neighbours from Hell!
Cijfer:
8

5531
21 jaar
Gellukig niet mijn buren.
"Neighbours from Hell" voor de Nintendo GameCube is een humoristische strategiegame waarin de speler het leven van zijn buurman zuur maakt door verschillende grappen uit te halen.

Grafisch gezien heeft "Neighbours from Hell" een cartooneske stijl die goed past bij de komische insteek van het spel. De personageontwerpen zijn overdreven en expressief, en de omgevingen zijn kleurrijk en levendig. De animaties dragen bij aan de humoristische sfeer.
Lees meer...

De gameplay draait om het bedenken en uitvoeren van sluwe grappen om de buurman te irriteren zonder betrapt te worden. Spelers verkennen verschillende kamers in het huis van de buurman en gebruiken voorwerpen in de omgeving om chaos te veroorzaken. De variatie in grappen en puzzels voorkomt repetitie en houdt de gameplay fris.

De humor is een sterk punt van "Neighbours from Hell". De reacties van de buurman op de streken zijn komisch en dragen bij aan de lichte toon van het spel. Het spel maakt gebruik van visuele en verbale humor om spelers te vermaken terwijl ze de grappen uitvoeren.

De geluidseffecten en de muziek ondersteunen de komische sfeer van het spel. De soundtrack past goed bij de situaties en verhoogt de algehele amusementswaarde. Stemacteerwerk, hoewel misschien niet van het hoogste niveau, voegt toch karakter toe aan de personages.

De besturing van het spel is eenvoudig en intuïtief, wat bijdraagt aan de toegankelijkheid. De leercurve is niet steil, waardoor nieuwe spelers snel vertrouwd raken met de bediening en de spelmechanismen.

Een mogelijke kritiek is dat de herhaling kan optreden naarmate het spel vordert, omdat de basis van het spelconcept relatief eenvoudig is. Sommige spelers zouden mogelijk meer diepgang in de puzzels en grappen kunnen wensen.

Al met al biedt "Neighbours from Hell" een vermakelijke en luchtige ervaring op de GameCube. Het is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een humoristisch en relatief ontspannen spel, en het blijft trouw aan zijn komische premisse gedurende de hele speelduur.
Verberg.
Cijfer:
7,4

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Neighbours from Hell

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Neighbours from Hell... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.