x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Metal Gear Solid: The Twin Snakes - GC All in 1!

Kopen:

Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
86.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Metal Gear Solid: The Twin Snakes

Afbeelding voor  Metal Gear Solid The Twin Snakes

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2004
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
Memory Card:4 blokken
Aantal discs:2
EAN:4012927090381
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Metal Gear Solid The Twin Snakes

Afbeeldingen

Ik hoop dat ze me niet zien!
Ik hoop dat ze me niet zien!
Heey, ik wil ook zo`n leger outfit!
Heey, ik wil ook zo`n leger outfit!
De wapens zijn in deze remake van de eerste Metal Gear Sollid uit 1998 niet erg veranderd. De enige extra wapens zijn: M9 tranquilizer pistool en de PSG1-T sniper rifle.
De wapens zijn in deze remake van de eerste Metal Gear Sollid uit 1998 niet erg veranderd. De enige extra wapens zijn: M9 tranquilizer pistool en de PSG1-T sniper rifle.
Metal gear zit vol van de.... uhhh... mooie personages
Metal gear zit vol van de.... uhhh... mooie personages
Pas op Snake! Hij kan je geheugen kaart met gemak lezen!
Pas op Snake! Hij kan je geheugen kaart met gemak lezen!
De metalen ninja is back!
De metalen ninja is back!
Afbeelding voor Metal Gear Solid The Twin Snakes

Links

Beoordelingen voor   Metal Gear Solid The Twin Snakes

Beoordelingen Metal Gear Solid: The Twin Snakes

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,4

Een Must-Have voor GameCube Bezitters
Mocht je als Cube-bezitter deze maand een spel willen aanschaffen dan kan ik je MGS The Twin Snakes van harte aanbevelen. Wat zeg ik, hier koop je gewoon meteen een Cube bij! (Score 92)
Power Unlimited (#4/04).
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Cijfer:
9,2

0
24 jaar
Uitdagend en Meeslepend Spelervaring
Metal Gear Solid is een super spel. Het is een hele uitdaging om het spel uit te spelen, maar zeker niet onmogelijk. Het daagt je uit om over elke situatie na te denken en er zijn meer wegen die naar het einddoel lijden (al zijn sommige beter dan andere uiteraard). Echt een superspel om urenlang vol te houden.
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Cijfer:
9

26 jaar
Fantastische Remake met Uitdagende Stealth Gameplay
Metal Gear Solid: The Twin Snakes (MGStTS) is een fantastische remake van de originele Metal Gear Solid. Dit spel zorgt ervoor dat ik weer opnieuw na moest gaan denken over het aanpakken van een level.
Sneaken en Stealth is niet een optie, zoals wat het tegenwoordig in huidige games wel geworden is. Tegenwoordig is Stealth een keuze en is het vrijwel altijd Run & Gun overal snel doorheen.
MGStTS dwingt je na te denken over je aanpak en laat je zelf uitvogelen welke tools en wapens te gebruiken voor de verschillende situaties. Niets minder dan hulde voor deze game.
Daarnaast heeft Snake in dit spel meer verschillende moves ten opzichte van de originele MGS, verfijnde besturing, mooiere graphics en cutscenes.
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

15 jaar
Supervette actie en prachtige graphics
Supervette actie in dit spel. 1 van de beste games nog beter, als 1 van de beste op de gamecube! De graphics zijn mooi, de cutscenes ook. Dit spel is een aanrader!
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Cijfer:
10

12 jaar
Grappig en Actievol: Soldaten Etteren met C4!
Metal Gear Solid vind ik echt een grappig spel! Vooral als je lekker gaat etteren met die soldaten, dat is echt lol jonge! Je legt gewoon een paar C4`tjes neer en laat ze maar komen! Maar ook de actie en het spel zelf is heel goed!
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Cijfer:
10

0
14 jaar
De beste remake van een klassieker
De beste remake van de beste game. Snake is back en op zijn best. Deze game moet je echt eens proberen want dit is een eigentijdse klassieker.
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Cijfer:
10

5761
21 jaar
Weer geweldige missies van Snake
Metal Gear Solid: The Twin Snakes voor de Nintendo GameCube is een herziene versie van het originele Metal Gear Solid, oorspronkelijk uitgebracht voor de PlayStation. Het brengt de klassieke stealth-actie naar een nieuw niveau met verbeterde graphics en gameplay. Het intrigerende verhaal, gericht op Solid Snake's strijd tegen terroristen, blijft centraal staan.

De visuele upgrade is opmerkelijk, met verbeterde personageontwerpen, texturen en cinematografie. Metal Gear Solid 2-gameplayelementen, zoals first-person aiming, voegen diepgang toe aan de vertrouwde ervaring.
Lees meer...

De soundtrack behoudt de iconische muziekstukken van het origineel, versterkend voor de sfeer en spanning. Stemacteerprestaties dragen bij aan de algehele immersie.

De toegevoegde cutscenes en cinematografische flair, geïnspireerd door Metal Gear Solid 2, voegen visuele dynamiek toe aan het verhaal, hoewel sommige puristen mogelijk de voorkeur geven aan de meer ingetogen aanpak van het origineel.

Ondanks meningsverschillen over toevoegingen, levert Metal Gear Solid: The Twin Snakes een geweldige ervaring voor zowel fans van het origineel als nieuwkomers die Solid Snake's opwindende wereld willen ontdekken op de GameCube.
Verberg.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Hier hebben we een echte klassieker, Metal Gear Solid: The Twin Snakes voor de Nintendo GameCube! Dit Fantastische spel is een remake van het originele Metal Gear Solid dat oorspronkelijk op de PlayStation uitkwam. Je speelt als Solid Snake, een superstoere geheim agent die op een missie is om een nucleaire dreiging te stoppen. De game combineert de stealth-actie van het origineel met verbeterde graphics en gameplay-mechanieken van Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Ontwikkeld door Silicon Knights in samenwerking met Konami en Hideo Kojima, de geestelijke vader van de Metal Gear-serie, biedt deze game een spannende ervaring vol intriges, actie en verraad!

Historische Context


Metal Gear Solid: The Twin Snakes kwam uit in 2004 en werd meteen geprezen om zijn verbeterde graphics en vernieuwde gameplay. Het originele Metal Gear Solid, dat in 1998 werd uitgebracht, was een baanbrekende titel die het stealth-genre naar een hoger niveau tilde. The Twin Snakes bracht deze ervaring naar de GameCube, met verbeterde graphics en nieuwe speelmechanieken die waren geïntroduceerd in Metal Gear Solid 2. Het resultaat was een Fantastische mix van nostalgie en moderniteit!

Recensies van Experts


IGN gaf de game een 8.5 en zei: "The Twin Snakes is a brilliant remake that brings a classic game to a new audience with style and finesse." GameSpot gaf de game een 8.2 en prees de verbeterde graphics en vernieuwde gameplay-mechanieken. Deze recensies benadrukken hoe goed deze remake is ontvangen door zowel fans als critici!

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van stealth-actie en meeslepende verhaallijnen. Als je een fan bent van de Metal Gear-serie of gewoon houdt van spannende en strategische games, dan is Metal Gear Solid: The Twin Snakes echt iets voor jou! Ook verzamelaars van GameCube games zullen deze titel zeker willen toevoegen aan hun collectie. En dat is zóóóó leuk!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Metal Gear Solid: The Twin Snakes, dan zul je waarschijnlijk ook games zoals Splinter Cell en Resident Evil 4 waarderen. Beide games bieden een mix van stealth, actie en een meeslepend verhaal. En laten we niet vergeten: de Fantastische stealth-actie van de Hitman-serie!

Compatibiliteit


Metal Gear Solid: The Twin Snakes voor de GameCube kan ook gespeeld worden op de eerste editie van de Wii. Onder de kleppen van de eerste Wii-modellen vind je ingangen voor de GameCube controllers en geheugenkaartjes. Let op, je kunt GameCube spellen niet spelen met de Wii Afstandsbediening. Dus zorg ervoor dat je die oude controllers en geheugenkaartjes nog hebt liggen!
Metal Gear Solid: The Twin Snakes

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Metal Gear Solid: The Twin Snakes

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 12 Geheimen

Geheimen:
Langer onder water?
MarioCube
9 jaar
Als je langer onder water wilt blijven zet dan je gasmasker op. Je luchtmeter loopt nu net zo traag terug als dat je in een gaskamer staat met je masker op.

Geheimen:
Makkelijk door mijnvelden
MarioCube
9 jaar
Als je denkt dat ergens mijnen liggen en je hebt geen mijndetector, ga dan kruipend over de grond verder. Je zal geen schade oplopen maar je verzameld de mijnen als je er overheen kruipt.

Geheimen:
Bandana (oneindig ammo!!)
MarioCube
9 jaar
Als je het Meryl einde (marteling gehaald) hebt gedaan krijg je op het laatst een hoofdband, als je die File weer speelt heb je oneindig ammo. Nog een tip hij staat bij je Items.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Can`t read your mind
MarioCube
9 jaar
Als je tegen een spook moet vechten die je niet kan aanvallen en die zegt: I can read your mind stop je je controller in de 2, 3 of de 4e plug stoppen. Nu zal hij zeggen I can`t read your mind. Nu kan je hem lekker in elkaar slaan.

Geheimen:
Makkelijk de ninja verslaan
MarioCube
9 jaar
Als je vecht tegen de Ninja, gebruik dan een `chaff grenade`. De Ninja zal bevriezen en je kan hem nu slaan. Als je hem slaat valt hij zijn knieen en hij staat pas weer op als alle gele stof van de granaat gevallen is.

Geheimen:
Mijnen zien zonder detector
MarioCube
9 jaar
Als je geen mijndetector hebt, gebruik dan je `thermal goggles`. Zo kun je de mijnen ook zien.

Geheimen:
Extra health tijdens Ninja gevecht
MarioCube
9 jaar
Als je tegen de Ninja moet vechten in de Computerkamer, ga dan naar de meest rechter bovenhoek van de kamer en schiet op Mario die op de computer staat om je health aan te vullen. Als je op Yoshi schiet hoor je zijn geluidje.

Geheimen:
Stealth en de Bandana vrijspelen
MarioCube
9 jaar
Speel het spel uit met de 2 verschillende einden.
Dit doe je op het moment van de marteling door Ocelot.

Einde 1: Otacon
- Geef toe aan de marteling gewoon meteen opgeven

Einde 2: Meryl
- Overleef de marteling

Geheimen:
Stealth (onzichtbaarheid) vrijspelen
MarioCube
9 jaar
Als je het de eerste keer Succesvol uit speeld (maak niet uit wat voor niveau)krijg je de ontzichtbaarheid. Selecteer dit item en je zal onzichtbaar worden! Nu kan je lekker ongemerkt beesies beuken!

Geheimen:
Ander eind liedje
MarioCube
9 jaar
Als je het spel drie keer succesvol heb gespeeld speel je een ander liedje vrij voor het eind stuk.

Geheimen:
Boss Survival Mode
MarioCube
9 jaar
Om de Boss Survival Mode te kunnen spelen. Moet je het spel 1 keer uitspelen.

Geheimen:
Lol Trappen
MarioCube
9 jaar
Als je echt wilt lol trappen heb ik een hele goede tip voor je:
Als je op een gegeven moment Meryl een meisje tegenkomt die bij jou hoort zijn er veel soldaten om je heen.
Ga naar de wc en wacht totdat een soldaat gaat plassen. Plak ondertussen heel stil een c-4 op zijn rug en laat hem daarna ontploffen terwijl hij aan het plassen staat. Tip: Sta niet te dicht bij...
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg