x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Ikaruga - GC All in 1!

Kopen:

Ikaruga
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
92.49
85.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Ikaruga

Afbeelding voor  Ikaruga

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2003
Spelers:1-2
Leeftijd:11+ jaar
Memory Card:4 blokken
Aantal discs:1
EAN:3546430106051

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Ikaruga

Afbeeldingen

Ikaruga is een van de beste Space Shooters.
Ikaruga is een van de beste Space Shooters.
Het spel is een verticale shoot 'me up waar je hele scherm soms gevuld zal zijn met kogels!
Het spel is een verticale shoot 'me up waar je hele scherm soms gevuld zal zijn met kogels!
Je kan de kleur van je schip veranderen, hierdoor kan je zelfs kogels van de vijand opnemen!
Je kan de kleur van je schip veranderen, hierdoor kan je zelfs kogels van de vijand opnemen!
Wist je dat het spel opgenomen is in het boek '1001 games you must play before you die'
Wist je dat het spel opgenomen is in het boek '1001 games you must play before you die'
Afbeelding voor Ikaruga

Links

Beoordelingen voor   Ikaruga

Beoordelingen Ikaruga

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

28 jaar
Galaxian en Galaga waren arcade spellen uit 1980 en super populair. Nu is er Ikaruga. Wat?! Ja, Ikaruga, zonde dat niemand dit spel kent want het is een kunst werk!
Het is een shooter in 2D maar kent nieuwe tactieken. Vijanden komen in twee kleuren. Als je de kleur van de vijand aan neemt doe je zelf minder schade, maar krijg je zelf ook geen schade meer. Dus soms moet je snel switchen om uit onmogelijke situaties te komen. Een intens spel die je operste consentratie vereist.
Cijfer:
8,5

21 jaar
Ikaruga! Alvast gefeliciteerd dat je weet hoe het spel heet. Dit is een van de minst gekende en moeilijkst te vinden spellen voor de gamecube, maar geloof me, de zoektocht is het waard. Deze ruimteshooter is een port van de Sega Dreamcast, maar de graphics zijn toch erg goed. Het spel heeft een erg soepele besturing en dat is nodig want er vliegen je lasers, raketten en ruimteschepen om de oren in 2 kleuren. En dan bedoel ik veel lasers! Dit is een van DE moeilijkste spellen die ik ken. Er zijn 5 levels en je hebt 3 levens. Op easy geraak ik voorbij level 1 met nog 1 leven over, maar het is verschrikkelijk leuk. Gelukkig is er ook een oefenmode waarmee je toch wat langer kan spelen. Je kan dan 2 niveaus spelen, de eerste met een onbeperkt aantal levens en het tweede met 3.
Ikaruga is geen gewone ruimteshooter, je kan van kleur veranderen en daardoor kan je gewoon door de kogels van die kleur vliegen zonder geraakt te worden. Oh, ik had nog niets gezegd over de reusachtige bazen die bijna het volledige scherm innemen! Je gaat in dit spel hordes gekleurde vijanden moeten verslaan, talloze eindbazen en kleinere bazen tegenkomen en vooral heel hard zweten. In ieder geval is Ikaruga een must-have voor de gamecube, niet omdat het zo zeldzaam is, maar omdat het echt een uniek en vooral verschrikkelijk moeilijk maar leuk spel is!
Cijfer:
9

5531
21 jaar
Een uitdagende hidden gem
"Ikaruga" voor de GameCube is een intense en uitdagende shoot 'em up game die bekend staat om zijn unieke kleurwisselmechanisme en diepgaande bullet-hell gameplay.

"Ikaruga" is een meesterwerk in het shoot 'em up-genre dat opvalt door zijn innovatieve kleurwisselmechanisme. Het grafische ontwerp is minimalistisch maar effectief, met strakke visuals die de nadruk leggen op de intense bullet patterns en de snelheid van de gameplay. De esthetiek past perfect bij de snelle en veeleisende aard van de game.
Lees meer...

De gameplay van "Ikaruga" draait om het kleurwisselmechanisme, waarbij spelers tussen zwarte en witte polariteiten kunnen schakelen om vijanden en kogels te absorberen of schade toe te brengen. Deze unieke dynamiek vereist snelle besluitvorming en reflexen op het hoogste niveau, wat resulteert in een zeer bevredigende maar uitdagende spelervaring.

De levelontwerpen zijn meesterlijk, met goed getimede vijandelijke aanvallen en ingenieuze bullet patterns die spelers dwingen hun kleurstrategieën voortdurend aan te passen. Dit draagt bij aan de herspeelbaarheid, omdat elke sessie een nieuwe uitdaging biedt.

De soundtrack van "Ikaruga" is een meeslepende mix van opwindende elektronische deuntjes die perfect passen bij de hectische sfeer van de game. Het geluidsontwerp draagt bij aan de spanning, met heldere geluidseffecten die de intensiteit van de actie benadrukken.

Hoewel "Ikaruga" bekend staat om zijn moeilijkheidsgraad, is het toegankelijk voor zowel veteranen als nieuwkomers. Dankzij de mogelijkheid om je eigen speelstijl te ontwikkelen en de diepgaande scoremechanismen, blijft de game boeien en uitdagen, zelfs na herhaaldelijk spelen.

In het kort is "Ikaruga" een schitterende toevoeging aan het shoot 'em up-genre en een hoogtepunt op de GameCube. Voor degenen die op zoek zijn naar een intense en bevredigende uitdaging, biedt deze game een meeslepende en tijdloze ervaring.
Verberg.
Cijfer:
9,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Ikaruga

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Ikaruga... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.