x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Disney’s Extreme Skate Adventure - GC All in 1!

Kopen:

Disney’s Extreme Skate Adventure
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
26.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Disney’s Extreme Skate Adventure

Afbeelding voor  Disneys Extreme Skate Adventure

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2003
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:9 blokken
Aantal discs:1
EAN:5030917020902

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Disneys Extreme Skate Adventure

Afbeeldingen

AAHHH de wereld is omgedraaid
AAHHH de wereld is omgedraaid
Timon en Pumba Rulez
Timon en Pumba Rulez
Simba is natuurlijk ook van de partij
Simba is natuurlijk ook van de partij
Buzz lightyear wil ook aandacht
Buzz lightyear wil ook aandacht
Welkom in het Disney Skate Park
Welkom in het Disney Skate Park
Beoordelingen voor   Disneys Extreme Skate Adventure

Beoordelingen Disney’s Extreme Skate Adventure

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

3005
17 jaar
Tony Hawk in een ander jasje!
Deze game speelt echt heel herkenbaar voor fans van de Tony Hawk's pro skater-serie. Dat komt omdat deze game dezelfde game-engine gebruikt als Tony Hawk's Pro Skater 4!
De opzet van de game is ook hetzelfde, je komt verschillende mensen en Disney-personages tegen die elk unieke missies voor je hebben. De game is niet heel uitdagend maar wel heel vermakend, zelfs voor oudere spelers. Het heeft een enorme charme om in de werelden van vele herkenbare Disney films lekkere 50-50 grinds en kickflips te doen. De soundtrack is ook fantastisch met de heerlijke skate-punk van bands zoals Allister en de heerlijke flow van rapper zoals Lil Romeo. Ik vind het alvast een aanrader, je bent nooit te oud voor Disney!
Disney’s Extreme Skate Adventure
Cijfer:
8,5

5531
21 jaar
Ook een top skate spel!
"Disney’s Extreme Skate Adventure" is een skateboarding-videogame die is uitgebracht voor de Nintendo GameCube. Het spel integreert Disney-personages en -werelden in een skateboardomgeving.


Lees meer...
Het spel wordt vaak gezien als een leuke en toegankelijke titel, vooral geschikt voor jongere spelers en fans van Disney. Het gebruik van populaire Disney-personages, zoals Woody uit Toy Story, Simba uit The Lion King, en anderen, voegt een extra laagje charme en herkenbaarheid toe aan het spel.

De graphics en visuele presentatie worden als kleurrijk en aantrekkelijk beschouwd. Disney's kenmerkende animatiestijl komt goed tot uiting, en de verschillende werelden waarin je kunt skateboarden, zijn visueel divers.

De besturing wordt over het algemeen als eenvoudig en intuïtief ervaren, wat het spel toegankelijk maakt voor spelers van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. De focus ligt op plezier en verkenning, waardoor het spel geschikt is voor casual gameplay.

De variatie in levels en missies wordt vaak positief genoemd, en het spel slaagt erin om de gameplay fris te houden door verschillende uitdagingen en doelen toe te voegen in de context van bekende Disney-werelden.

Aan de andere kant wordt soms opgemerkt dat de game niet zo diepgravend is als sommige andere skateboarding-games, waardoor het minder aantrekkelijk kan zijn voor hardcore gamers die op zoek zijn naar een diepgaande ervaring.

Over het algemeen wordt "Disneys Extreme Skate Adventure" gezien als een leuke en familievriendelijke titel die goed past bij de doelgroep van jongere spelers en Disney-liefhebbers. Het slaagt erin om de magie van Disney te combineren met het plezier van skateboarden in een toegankelijke en vermakelijke game.
Verberg.
Cijfer:
8,3

0
13 jaar
Dit spel is leuk. Vooral omdat je door allerlei Disney werelden gaat en dat je ook bekende Disney figuren kan zijn. Maar vooral is het heel leuk dat je een eigen poppetje kan maken. Ik geef het een 8.
Disney’s Extreme Skate Adventure
Cijfer:
8
Lees meer beoordelingen.

13 jaar
Extreme Skate Adventure is echt te gek. Je kunt kiezen uit 12 personages. En je kunt er ook zelf een maken. Ik ben vaak Buzz Lightyear. Die vind ik het beste. Je moet zoveel en zo goed mogelijke stunts maken. Hoe beter de stunts, hoe meer punten je krijgt! Soms moet je een opdracht doen, zoals zoveel mogelijk punten halen, of doe deze stunt zoveel keer. De graphics zijn perfect!
Disney’s Extreme Skate Adventure
Cijfer:
8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Disney’s Extreme Skate Adventure

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Meer Punten?
MarioCube
9 jaar
Ga naar de skatebaan in Olliewood en daar kan je heel veel stunts doen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg