x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Bomberman Generation - GC All in 1!

Kopen:

Bomberman Generation
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
47.49
40.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Bomberman Generation

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2002
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:3 blokken
Aantal discs:1
EAN:3348542163294
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Bomberman Generation

Afbeeldingen

Speel als <a href = https://www.mario64.nl/gamebman.htm target = _blank>Bomberman</a>, een zeer explosief mannetje.
Speel als Bomberman, een zeer explosief mannetje.
Dit spel speelt als een platformer met puzzels.
Dit spel speelt als een platformer met puzzels.
De klassieke battle mode is ook aanwezig.
De klassieke battle mode is ook aanwezig.
Vecht tegen grote eindbazen.
Vecht tegen grote eindbazen.
Beoordelingen voor   Bomberman Generation

Beoordelingen Bomberman Generation

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

13 jaar
Bomberman vind ik altijd leuk. Maar deze 3D versie maakt het allemaal nog leuker dan eerst! Je hebt allemaal nieuwe 3D werelden en personages. Ik speel Bomberman Generation altijd samen met mijn vrienden, want zij zijn ook een beetje goed. En de Computer is altijd heel slecht. Geen waardige tegenstander dus!

Dit spel geef ik een 9!
Cijfer:
9

7591
24 jaar
Een klassieker
BombermanGeneration is een klassieker om met vrienden te spelen. Het doel is om elkaar met behulp van bommen op te blazen. Wanneer je voorwerpen op blaast zoals muren, kun je extra vaardigheden krijgen die je helpen. Je kan zo bijvoorbeeld 2 bommen tegelijk plaatsen of je explosie afstand vergroten. Neem daarbij dat dit spel in 3D geweldig is uitgewerkt en je hebt een absolute topper!
Bomberman Generation
Cijfer:
9,0

5531
21 jaar
BOOOOOMMMM!!!!
"Bomberman Generation" is een action-puzzlespel dat oorspronkelijk werd uitgebracht voor de Nintendo GameCube.

"Bomberman Generation" behoudt de kern van de klassieke Bomberman-formule, waarbij spelers bommen plaatsen om vijanden te verslaan en obstakels te vernietigen.
Lees meer...

De gameplay blijft trouw aan de Bomberman-serie, met opvallende kenmerken zoals het leggen van bommen om een pad vrij te maken, power-ups verzamelen en het ontwijken van vijandelijke explosies. Fans van het klassieke Bomberman-spel zullen veel bekende elementen tegenkomen.

De game introduceert echter ook nieuwe functies, waaronder een verhaalmodus waarin Bomberman op een avontuur gaat om de wereld te redden van kwade krachten. Dit voegt een narratief element toe aan het traditionele Bomberman-concept.

De grafische stijl van "Bomberman Generation" is levendig en kleurrijk, passend bij de speelse en cartoonachtige aard van de Bomberman-serie. De verschillende omgevingen variëren van woestijnen tot ijzige landschappen, en ze zijn goed ontworpen.

De game biedt ook een multiplayermodus waarin spelers tegen elkaar kunnen strijden in Bomberman-gevechten. Dit is vaak een hoogtepunt van de Bomberman-ervaring, waarin chaos en strategie samenkomen in explosieve multiplayergevechten.

Een punt van kritiek kan zijn dat de gameplayformule van Bomberman, hoewel leuk en uitdagend, in wezen hetzelfde blijft zonder grote vernieuwingen. Voor sommige spelers kan dit repetitief aanvoelen na verloop van tijd.

De geluidseffecten en muziek dragen bij aan de algehele sfeer van het spel, hoewel ze misschien niet zo memorabel zijn als sommige andere games.

Samenvattend is "Bomberman Generation" een solide toevoeging aan de Bomberman-serie, met vertrouwde gameplaymechanismen en enkele nieuwe elementen om het fris te houden. Fans van Bomberman zullen waarschijnlijk genieten van de klassieke actie en de toevoeging van een verhaalmodus, terwijl nieuwe spelers een leuke introductie krijgen tot de Bomberman-ervaring.
Verberg.
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

13 jaar
Ik vond bomberman nooit een leuk spel, maar dit spel is gewoon te gek! Door de leuk versierde levels en de 3D wereld is Bomberman Generation echt een aanrader!
Cijfer:
9

14 jaar
Ik heb dit spel nog nooit gespeeld.
Maar bomberman is altijd een leuk spel geweest of het nou moeilijk is of niet.
Met een beetje moeilijkheid zit er toch weer wat uitdaging in en dat heeft dit soort spellen altijd.
ik zou hem mezelf en andere mensen zeker aanraden.
een 9.5 voor dit spel :D
Bomberman Generation
Cijfer:
9,5

0
12 jaar
Dit spel is veel leuker dan bomberman 64, inplaats van die 3D levels wat niet echt bij Bomberman past gaat Bomberman Generation voor een groot deel weer de goeie kant op!
Cijfer:
8,6

21 jaar
Bomberman Generation is een erg leuk spel om met anderen te spelen. Over de single player mode ben ik niet heel enthousiast geworden (je loopt in een level en legt bommen neer bij vijanden om ze te verslaan), maar dit is helemaal goedgemaakt met de battle mode van het spel. Hierin kan je tegen computers of je vrienden vechten in een stadion (net als bij alle vorige bomberman`s). Er zijn bij bomberman generation verder nog extra soorten battle toegevoegd met bij iedere weer andere regels en speelmethoden, wat het leuk en afwisseld houdt. Mijn algemene oordeel over bomberman generation is zeer positief.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Bomberman Generation

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 2 Geheimen

Geheimen:
Mini game optie
Stteevvee
7591
Verzamel alle Charabombs in het spel om mini games vrij te spelen.

Geheimen:
Spelen als de GOLDEN bomber
Stteevvee
7591
Als je als gouden bomber wilt spelen in Battle mode moet je een wedstrijd winnen, speel daarna dezelfde match opnieuw. LET OP, je mag niets veranderen aan de match instellingen enkel de stage. Je zal de match starten als gouden bomber.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg