x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Asterix en Obelix XXL - GC All in 1!

Kopen:

Asterix en Obelix XXL
Bestel vanavond, maandag in huis.
35.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Asterix en Obelix XXL Losse Disc
Bestel vanavond, maandag in huis.
32.99
€ 16.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Asterix en Obelix XXL

Afbeelding voor  Asterix en Obelix XXL

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2004
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Memory Card:13 blokken
Aantal discs:1
EAN:3546430108208
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Asterix en Obelix XXL

Afbeeldingen

Geniet van de mooie Gallische omgeving
Geniet van de mooie Gallische omgeving
Ontdek het effect van de magische toverdrank.
Ontdek het effect van de magische toverdrank.
Maak gebruik van allerlei handige uitvindingen.
Maak gebruik van allerlei handige uitvindingen.
Hoe hoog laat jij een Romein vliegen?
Hoe hoog laat jij een Romein vliegen?
Asterix wordt haast onverslaanbaar door de toverdrank.
Asterix wordt haast onverslaanbaar door de toverdrank.
Asterix: een kleine held met grote daden.
Asterix: een kleine held met grote daden.
Beoordelingen voor   Asterix en Obelix XXL

Beoordelingen Asterix en Obelix XXL

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

0
15 jaar
In deze game kun je zelf de grappige striphelden Asterix en Obelix besturen. Dan is het natuurlijk al gegarandeerd een topgame! Maar het spel zelf is ook nog eens erg leuk, spannend, grappig, en het ziet er heel goed uit! Ik zou zeggen kopen deze topgame!
Asterix en Obelix XXL
Cijfer:
9

11 jaar
Je kent Asterix en Obelix en misschien Idefix uit de stripboeken. Maar hier is het veel leuker. Want hier kun je deze besturen! Het spel heeft veel avontuur en het is heel leuk, mijn neefje (een GameCube verzamelaar) heeft dit spel en ik vind het ook net zoals hij grappig.
Asterix en Obelix XXL
Cijfer:
8,8

12 jaar
Asterix en Obelix XXL is een leuk spel. Je speelt met de twee helden die we allemaal kennen (Asterix en Obelix dus). Allebei hebben ze hun eigen sterke en zwakke kanten. Zo is Asterix klein en snel en handig met toverdrankjes, en is Obelix veel sterker maar ook gelijk veel logger en trager.
Het spel is opgedeeld in twee verschillende delen. Je hebt het vecht gedeelte, waarin je verschillende vijand kennis laat maken met de vloer, en je hebt het puzzel- en platformgedeelte, waarin je springt, rent, loopt, rolt en puzzels oplost. Bij beide onderdelen kan je kiezen uit een van de twee Galliërs, waarbij de ander achter je aan loopt en af toe helpt met het verslaan van wat vijanden.
De stijl zal ongeveer zijn zoals in de stripboeken, wat inhoud dat je tekenfilmachtige graphics zult zien. Ook kan je bekende figuren uit strips tegenkomen, zoals Idefix de hond. De stijl van het spel zal niet iedereen aanspreken, maar vooral jongere kinderen zullen van dit spel kunnen genieten!
Cijfer:
8,6
Lees meer beoordelingen.

5531
21 jaar
Vermakelijke klassieker
"Asterix & Obelix XXL" voor de GameCube is gebaseerd op de populaire Franse stripreeks en biedt een avontuurlijke combinatie van actie en humor.

"Asterix & Obelix XXL" vangt de essentie van de geliefde stripfiguren met een kleurrijk grafisch ontwerp en een cartooneske presentatie. De personages zijn goed geanimeerd en de omgevingen weerspiegelen de komische stijl van de strips, wat zorgt voor een visueel aantrekkelijke ervaring.
Lees meer...

De gameplay draait om het besturen van zowel Asterix als Obelix terwijl ze door verschillende levels en omgevingen navigeren. De actie is gebaseerd op het verslaan van vijanden met de kenmerkende kracht van Obelix en het gebruik van de slimme vaardigheden van Asterix om puzzels op te lossen. Dit zorgt voor een gevarieerde speelervaring met zowel gevechten als het oplossen van uitdagende situaties.

Het verhaal volgt de twee helden terwijl ze proberen hun vrienden te redden die gevangen zijn genomen door de Romeinen. Het narratief is lichtvoetig en doordrenkt met de humor die de stripreeks kenmerkt. De dialogen en situaties zijn ontworpen om fans van Asterix en Obelix te vermaken.

De soundtrack draagt bij aan de komische sfeer, met vrolijke deuntjes die de avontuurlijke toon van het spel onderstrepen. De geluidseffecten zijn geschikt en voegen een extra laag van plezier toe aan de actie.

Een mogelijke uitdaging van het spel is dat het zich vooral richt op jongere spelers en mogelijk niet de diepgang biedt die ervaren gamers zoeken. De eenvoudige bediening en het humoristische karakter maken het echter geschikt voor een breed publiek.

In het algemeen biedt "Asterix & Obelix XXL" een vermakelijk avontuur dat de charme van de stripreeks behoudt. Het is een geschikte keuze voor fans van Asterix en Obelix, evenals voor diegenen die op zoek zijn naar een luchtig, humoristisch avontuur op de GameCube.
Verberg.
Asterix en Obelix XXL
Cijfer:
7,8

13 jaar
Asterix en Obelix is een erg leuk spel. Omdat ik de strips al had gelezen dacht ik dat dit wel een leuk spel zou zijn. Leuk dat je kan kiezen tussen verschillende personages. En de verschillende gedeeltes zijn ook erg leuk. In een gedeelte moet je vechten en in een ander gedeelte moet je springen, rennen, lopen, rollen en puzzels oplossen. Een echte aanrader. Beslist niet ruig maar grappig.
Asterix en Obelix XXL
Cijfer:
8,5

11 jaar
Ik vind dit spel erg leuk omdat ik dacht dat het een minder agressieve game zou zijn, maar ik had het mis.
Het is niet ruig maar je slaat allemaal Romeinen de lucht in!Dat vindt ik niet ruig maar grappig. Er verschijnen wel 100 Romeinen op je scherm en je slaat ze allemaal naar Jupiter.
Je kan ook soms kiezen tussen Astrix en Obelix. Je kan met Idifix ook Romeinen in hun kont bijten en dan rennen ze gillend weg.
Als je een grappig spel zoekt moet je deze hebben!
Asterix en Obelix XXL
Cijfer:
9

13 jaar
Een leuk en grappig spel. Je kende Asterix en Obelix natuurlijk al uit de strips of de films maar om ze ook te besturen in een 3D wereld geeft een andere draai aan het verhaal. Het enige wat ik raar vind is dat dat mannetje steeds weer opduikt terwijl je geen idee hebt hoe hij daar gekomen kan zijn.
Asterix en Obelix XXL
Cijfer:
8,3

13 jaar
Ik vind dit spel hartstikke leuk! Echt super. Ik ben zelf ook een beetje van van de films en afleveringen, dus ik dacht: laat ik dat spel eens kopen! En dat was maar goed ook, want het is nu een van mijn lievelingsspellen!
Asterix en Obelix XXL
Cijfer:
9

14 jaar
Ik kreeg dit spel toen ik 9 was en wat heb ik daar een hoop lol mee gehad (afgezien van het feit dat ik rome nooit overleefd heb)! Maar ik was nooit zo voorzichtig met disks en nu spaar ik voor een nieuwe want Asterix en Obelix XXL is echt verslavend!!!!!!!
Cijfer:
9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Asterix en Obelix XXL

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Nieuwe Kleren?
MarioCube
9 jaar
Als je het spel helemaal hebt uitgespeelt krijg je een nieuwe outfit voor Asterix.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg