terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links

MarioCube: GameCube Spellen Site - $titel

GameCube spelinfo:
Fifa 06

Nu kopen:

Spel Informatie:

Genre: Sports
 • 1-4 Spelers (tegelijk)
 • Memory card gebruikt 60+ blokken
 • Ontwikkeld door EA Sports (2005)
 • 3+

  Meer Sports games kopen?

  Dave Mirra Freestyle BMX 2
  € 4.40
  Fifa Football 2003
  € 0.90
  Fifa Football 2004
  € 0.90
  Fifa Football 2005
  € 1.90
  Harry Potter WK Zwerkbal
  € 6.40


  2.40 euro


  1.45 euro

  Het ultieme voetbalgevoel

  • Speltype Coach: Met een carričre van 15 jaar uitgebreider dan ooit. Hoe presteer jij als trainer in de chaotische wereld van het voetbal?
  • Aanvalsspelervaring: Nieuwe intuďtvieve gameplay-engine voor snel en aanvallend voetbal. Je hebt alles compleet onder controle
  • Aanpasbaar: Pas FIFA aan om je eigen voetbalwereld te maken. Waarneer je wilt en zoveel je wilt.
  • FIFA06 football party: Speel offline met maximaal 8 spelers en kijk wie de ultieme FIFA 06-kampioen is.
  • Authentiek: Met 25 competities en 10.000 spelers is FIFA 06 de ultieme voetbal-game.

  Fifa 06 afbeeldingen


  Confrontaties met de scheidsrechter.Henry dolt Zidane!!BERGKAMP SCOOOOORT!!!!!!
  Confrontaties met de scheidsrechter.Henry dolt Zidane!!BERGKAMP SCOOOOORT!!!!!!
  Ga nooit zitten zonder stoel...Ehh.. de bal is de andere kant op hoor!Heerlijk teckelen..
  Ga nooit zitten zonder stoel...Ehh.. de bal is de andere kant op hoor!Heerlijk teckelen..

  Fifa 06 reviews

  Goede opvolger van Fifa 05 dat komt doordat:
  1: betere graphics
  2: betere competities
  3: levensechter
  4: up to date ( met alle spelers en competities)
  Topper!
  Ingezonden door AnneDoeke (14 jaar) uit Kollum.

  Fifa06 is weer een goede verbetering op zijn voorgangers. Het blijft naar mijn mening altijd ontzettend vet om lekker tegen wat maten te gaan voetballen, zelfs als het spel al wat ouder is. Fifa06 heeft echter niet alleen dat mee om een goed spel te zijn.
  Van de graphics ben ik niet heel erg te spreken, deze zijn nauwelijks verbeterd, maar een aantal andere dingen wel. Het speltype coach is enorm verbeterd. Het is voor 2006 helemaal up to date en je hebt echt ontzettend veel keuze. Daarnaast kan je ook nog eens je eigen spelers creeren en deze bij je lievelingsteam plaatsen.
  Zo zijn er daarnaast ook nog eens ontzettend veel doelen te behalen met deze teams, waaruit blijkt dat je echt met heel veel verschillende soorten teams in verschillende soorten klasses prijzen moet pakken om alle doelen te kunnen behalen, wat ik zelf heel tof vind.
  De gameplay zit naar mijn mening net weer een stukje beter in elkaar dan de voorgangers. Het enige wat eraan mist is het nemen van de vrije trappen. Vroeger draaide je op de meest spectaculaire wijze de bal in de kruising, maar dit zal je bij Fifa06 gewoon haast niet lukken. Een klein minpuntje aan de verder geniale game.
  Uren spelplezier, een goed werkende voetbalgame, wat wil je nog meer!
  Ingezonden door Tom (20 jaar) uit Gouda.

  Toppie spel!
  Leuke competities en erg mooi! Fifa 06 is een heel leuk spel! Vooral slidings maken is erg leuk.
  Ingezonden door Rutger (14 jaar) uit Amsterdam.

  Ik vind Fifa 06 1 van de beste voetbal spellen voor op je ’cube. maar ik ga het denk ik weggeven om Fifa 07 te kopen, want bij 06 sta je soms geen buitenspel en dan word er gefloten er kloppen gewoon wat dingen niet. De graphics zijn wel heel mooi. Maar al met al een basic voetbalgame. Behalve de party mode, daar bij kun je een toernooi spelen met je vrienden spelen!
  Ingezonden door Martijn (14 jaar) uit Gouda.

  Fifa 06 is een goede opvolger van fifa 05. Betere graphics en je hebt meer spelvariatie door de up to date (alle competities en spelers). En het spel lijkt echter dan de vorige fifa. Mijn cijfer voor dit spel is een 9,5.
  Ingezonden door Wesley (13 jaar) uit wolvega.

  Fantastisch!! Het is zo leuk en veel beter dan Fifa football 2005. Ik vind het goed omdat je bijvoorbeeld: Nieuwe spelers kan maken, je kan nieuwe dingen met speltype coach en nog veel meer. Bijna geen ander spel is beter dan Fifa 06. Alles is gewoon leuk en perfect!
  Ingezonden door Jordan (10 jaar) uit Den Haag.

  Fifa 06 is weer een Fantastisch spel!
  Je kan met je favoriete club voetballen, er carrierre`s doen, spelers kopen die jij maar wilt en zo lang bij je favoriete club blijven. Ook kan je trainingen doen, naar de fanshop een nieuw uitshirt halen voor je club of een nieuwe bal halen enz. Ik vind het een super leuk spel!
  Ingezonden door rick (15 jaar) uit Berkel En Rodenrijs.

  Laat je meenemen naar de wereld op het groene gras. Alles draait om behendigheid, kunst, timing, inzicht en...SCOREN! Speel mee in je lievelingsteam en wees de baas van de bal, laat hem niet afpakken, want je wilt WINNEN!
  Slidings, corners, strafschoppen, scheidsrechters..niets ontbreekt aan dit spel! En alles lijkt gigantisch echt! Zelfs de gezichten, het haar, het gehele lichaam van de spelers!
  Leuk voor als je niet buiten kunt voetballen, omdat het plenst. Maar ook leuk voor de meiden/vrouwen om wat bij te leren over voetbal en de mannen is een `poepie` te laten ruiken ;)
  Ingezonden door Janneke (18 jaar) uit Leiderdorp.

  Dit is een spel met echte lol! Vooral fifa football party met je vrienden. Mijn cijfer is dus een dikke 10!
  Ingezonden door Kevin (12 jaar) uit Alkmaar.

  Fifa 06 cheats, tips en trucs

  Scoren uit vrije trap!
  Bij fifa word je nogal vaak onderuit gehaald vlak voor het strafschop gebied, voor de gene die niet goed weten hoe ze een vrije trap moeten nemen heb ik hier een tip.
  Je duwt de C-stick opzij zodat de speler zo recht als mogelijk achter de bal gaat staan. Daarna druk je de R-knop in, (speler erbij roepen) dan richt je naar de eerste paal. Houd de L-knop ingedrukt en schiet!
  Je moet dus proberen zo dicht mogelijk naar de paal toe te schieten, zodat de bal langs de muur heen gaat! De eerste keer gaat het vast mis maar daarna kun je vaak scoren vanuit een vrije trap!

  Simpel Penalty krijgen
  Ga als je naar de 16 meter heb gerend dribbelen. Probeer dan langs de keeper te lopen, als je geluk heb haalt hij je onderuit en krijg je een penalty.

  Scoren uit inworp
  Als je in de buurt van de doellijn een inworp hebt zet je speler dan vlak voor het doel neer en gooi gewoon in (met de X, niet de Y). Schiet dan met de speler die voor het doel staat, als het goed is kopt hij hem over de keeper heen en scoort hij vrijwel altijd. Een makkelijke manier om te scoren.

  Makkelijk scoren
  Druk op pauze dan kan je van team wisselen. Maak dan eigen doelpunten en wissel daarna om om je eigen team te zijn.
  Tip: Doe het ongeveer in de 87ste minuut, want soms vergeet je de tijd omdat je lekker bezig bent of wissel je te laat!

  Geen tegengoal incasseren??
  Wil je geen tegengoals incasseren, speel dan met veel verdedigers en weinig aanvallers. Je hebt dan sowieso minder kans op een tegengoal. Probeer maar eens!!!

  Weet jij nog gave cheats of leuke trucjes?

  Leuke links voor Fifa 06

  Mario Wii, MarioCube en Mario64 links

  Weet jij nog een link?


  Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
  Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.