FIFA Street afbeeldingen

Ik ga links, dan ga jij rechts oké?
Ik ga links, dan ga jij rechts oké?

Ronaldinho aan de bal
Ronaldinho aan de bal

ff een paar coole trucjes!
ff een paar coole trucjes!

Raul, Ronaldinho, Dida.. Iedereen doet mee!
Raul, Ronaldinho, Dida.. Iedereen doet mee!

De meeste mooie bewegingen ontstaan uit hoge ballen. Door op X te drukken speel je hoog over, met de gele stick omhoog speel je de bal over je tegenstander heen. Wohw!
De meeste mooie bewegingen ontstaan uit hoge ballen. Door op X te drukken speel je hoog over, met de gele stick omhoog speel je de bal over je tegenstander heen. Wohw!

Voetbal op straat, alleen voor échte vakmensen!
Voetbal op straat, alleen voor échte vakmensen!

Meer Nintendo GameCube
 
NBA 2K3 voor Nintendo GameCube
NBA 2K3
 
NFL 2K3 voor Nintendo GameCube
NFL 2K3
 
NHL 2005 voor Nintendo GameCube
NHL 2005
 
Disney Sports Football voor Nintendo GameCube
  € 5.99
Disney Sports Football
 
NBA Courtside 2002 Zonder Handleiding voor Nintendo GameCube
 5.14  € 3.49
NBA Courtside 2002 Zonder Handleiding
 
SSX Tricky voor Nintendo GameCube
  € 8.49
SSX Tricky
 
NFL Street voor Nintendo GameCube
  € 2.99
NFL Street  
 
FIFA Street - GC All in 1!

Banner FIFA Street

FIFA Street
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje

FIFA Street: Beoordelingen
9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

Mark
0
15 jaar
Super spel. In de ´Rule the Street´ mode, maak je jezelf na en ga je zelf de pleinen op als straatvoetballer. Het duurt wel even voordat je een topteam hebt maar uiteindelijk is het me gelukt. Ik speel nu samen in een team met Ronaldinho, Henry, Cristiano Ronaldo en nog meer toppers. Dat is natuurlijk de droom van iedere (Straat-)voetballer!
Cijfer:
8,5

Daniël
12 jaar
Yes, eindelijk eens een spel waarin je je tegenstanders kan panneren en nog op veel meer manieren kunt vernederen. Want dit is namelijk het hoofdidee van het spel. Je tegenstander dollen! Ook is dit zeker goed uitgewerkt. Je kan op geweldige manieren doelpunten maken, en de moeilijkheidsgraad ligt niet al te hoog. Ook de muziek past er goed bij, en het is leuk dat je veel spelers kunt winnen. Helaas, helaas, helaas, er zijn geen Nederlandse spelers. Ook is het meer een arcadegame dan een voetbalgame geworden, maar dat geeft eigenlijk niet. Als je van het echte voetbal houdt, moet je hier niet aan beginnen, maar anders is het zeker een aanrader!
Cijfer:
8,3

Gertjan
13 jaar
FIFA Street. eindelijk is er dan een straatvoetbal spel gekomen. Laat je tegenstanders de verkeerde kant op lopen door een Can can te doen of geef ze een panna na na. Ik had lang naar dit spel uitgekeken. Toen ik hem had ging ik meteen beginnen met het spelen van het spel. Ik vond het heel erg leuk. Truckjes om je tegenstanders te laten schocken, paneren of te laten zoeken. Ik ging toernooien en wedstrijden doen om nieuwe spelers te kopen, alleen toen kwam het grote minpunt van het spel. Ik had het al uitgespeeld! Fifa Street is een mooi en leuk spel. alleen ze hadden het wel wat meer kunnen uitbreiden!
Cijfer:
7,4
Lees meer beoordelingen.

Mark
0
15 jaar
FIFA Street, het ideale spel voor elke straatvoetballer. Regent het buiten of heb je even geen zin om met je maten een balletje te gaan trappen, probeer dan Fifa Street. Het is een echte aanrader. Je kunt je tegenstanders dollen met de beste straatvoetballers van de hele wereld. En het leukste is... Je kunt zelf ook meedoen! Maak je zelf na en creëer je eigen team. Samen met je ploeggenoten neem je het op tegen de groten uit de voetbalwereld. Je kunt in jezelf en in je ploeg investeren om zo de top te bereiken. Kun jij het aan?
Cijfer:
8

Joris
14 jaar
FIFA Street. Eindelijk is er dan een straat-voetbalspel gekomen. Laat je tegenstanders de verkeerde kant op lopen door een Can can te doen of geef ze een panna na na. Ik had lang naar dit spel uitgekeken. Natuurlijk alle fifa`s spelen zich af op het veld maar deze niet nu op de straat. Geweldige footie game.
Cijfer:
9

tijs
14 jaar
Een goed spel. Goede tricks en goede graphics. Je kan gamebreakers uitvoeren wanneer je maar wilt. In een toernooi koop je spelers en maak je je eigen team. Een aanrader.
Cijfer:
8

AnneDoeke
14 jaar
FIFA Street is een spel waarin je de aller gekste trics kan doen. Waarin je spelers kan dollen en vette panna`s kunt maken.
Omdat er geen scheids is kun je alles maken. En dat maakt het spel echt in 1 woord: perfect.
Cijfer:
10

Thijs
13 jaar
FIFA Street is echt een goede game. Weer wat anders dan gewoon voetbal. Je kunt echt vette tricks doen. En je kan een eigen poppetje maken waarmee je dan tegen allemaal andere prof voetballers moet. Bij sommige wedstijden kun je later de voetballers zijn die in het andere team zaten.
Cijfer:
8

Daan
0
14 jaar
FIFA Street is een erg leuk spel, hier is een samenvatting van tips en tops:
Tops:
1: Mooie spelmomenten en gave tricks!
Lees meer...
2: Je kan je eigen speler maken, je kan hem zo klein, groot, lelijkof stoer mogelijk maken en zelfs nieuwe kleren en andere gadgets vrijspelen! Ook kun je je eigen speler met wat geld verbeteren maak hem sneller of laat hem zijn eigen tricks verbeteren!
3: Je speelt niet de hele tijd op dezelfde plaats, je kan telkens een andere plaats kiezen bijvoorbeeld rio de janero, marseille en londen.
4: Als je een match wil spelen tegen je vrienden of tegen de computer maar niet in je cariere, kun je uit veel verschillnde dingen kiezen; Je kan kiezen welk land je wild zijn, welke spelers van dat land, welk soort bal, hoe lang de match duurt en of er wel tijd in moet zitten, het kan dus oook zijn dat je gewoon speelt wie het eerst 5 goals scoort en dat hij/zij de winnaar is.
TIPS: Er zijn wel een paar dingen die er nog verbeterd kunnen worden, dit wou ik toch even melden want eerlijk gezecht hoop ik toch dat EA sports meekijkt want dit spel was een stuk slechter dan de gewone FIFA spellen!!!
1: De figuren zijn nog erg lelijk, als je dit vergelijkt met FIFA 07 is er toch wel wat misgegaan!
2: Ook de achetergrond mag iets mooier, de mensen op de achtergrond zien er niet uit!
3: Het spel mag zeker wat uitgebreider! Ik ben niet de beste gamer dus ik speelde het niet uit in een dag, maar ik weet zeker dat een beetje prof gamer dit spel binnen 4 dagen uitspeeld.
Verberg.
Cijfer:
7,6
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

Geheimen en cheats voor FIFA StreetFIFA Street: Tips en geheimen, cheats en codes
3 tips: 2 Cheats en Codes - 1 geheim

Geheimen:Maximale snelheid, kracht en tackling
MarioCube
9 jaar
Als je in het pauze menu de volgende cominatie invoert word je sneller, je schoten worden sterker en doelgerichter en je tackels gaan vaker goed.
De combinatie is: houd "L" en "Y" ingedrukt en tergelijkertijd doe je de volgende knoppen combinatie: "Links(3x)- boven- beneden(2x).

Cheats en Codes:Mini Spelers
MarioCube
9 jaar
Dit is echt super grappig!! Druk op pauze. Houdt dan de knoppen L+Y ingedrukt. En tik dan deze code: omhoog, links, omlaag, omlaag, rechts, omlaag, omhoog, links. Alle spelers worden dan super klein!

Cheats en Codes:Alle kleding en schoenen cheat
MarioCube
9 jaar
Druk tijdens een wedstrijd op pauze, houd dan de L en R knop in en dan omhoog, links, 2 x omlaag, rechts, omlaag, omhoog, links.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

MarioCube © 2005 - 2017
Spellen: FIFA Street

Boxshot FIFA Street


Specificaties:
Genre:Sport
Uitgebracht in:2005
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer FIFA Street