x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag of dinsdag in huis.

Ocarina of Time Master Quest - GC All in 1!

Kopen:

Ocarina of Time Master Quest Losse Disc
Bestel vandaag, maandag of dinsdag in huis.
€ 29.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Ocarina of Time Master Quest

Afbeelding voor  Ocarina of Time Master Quest

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2003
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:15 blokken
Aantal discs:1

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Ocarina of Time Master Quest

Afbeeldingen

Speel in dit spel als de held van tijd: Link.
Speel in dit spel als de held van tijd: Link.
Verzamel het achterblijfsel van gouden Skulltulas om leuke items en geld te krijgen in Kakariko village.
Verzamel het achterblijfsel van gouden Skulltulas om leuke items en geld te krijgen in Kakariko village.
Hier zie je een van de velen prachtige tempels in dit spel, namelijk de bos tempel.
Hier zie je een van de velen prachtige tempels in dit spel, namelijk de bos tempel.
Hier zie je de tempel die door velen beschouwd wordt als hun meest gehate tempel in de serie: de water tempel.
Hier zie je de tempel die door velen beschouwd wordt als hun meest gehate tempel in de serie: de water tempel.
Beoordelingen voor  Ocarina of Time Master Quest

Beoordelingen Ocarina of Time Master Quest

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,7

11 jaar
The Legend of Zelda: Ocarina of Time vond ik een leuk spel, het was moeilijk en mooi uitgewerkt. Ik heb hem al 8 keer uitgespeeld ongeveer. Maar toen The Legend of Zelda: Ocarina of Time Master Quest uitkwam, heb ik hem gekocht. Toen stond ik weer voor een echte uitdaging. De landschappen en veel gedeeltes waren precies hetzelfde, maar in de kerkers is er veel veranderd. Het was veel moeilijker, ik heb hem nu 1 keer uitgespeeld. Als je Ocarina of Time hebt uitgespeeld, moet je zeker Master Quest ook een keer proberen. Het is een te gek spel.
Cijfer:
10

17 jaar
The Legend of Zelda Ocarina of Time is een geweldig spel en staat al jaren bekend als het spel der spellen. Met deze bonusdisk die bij Wind Waker Limited Edition verscheen kan je het avontuur nog eens beleven. De graphics zijn weliswaar wat verouderd, maar de sfeer, het geluid en de gameplay zijn nog steeds geweldig. Door de vrijheid, de vele tempels en minigames gaat dit spel niet snel vervelen. En mocht je het uitgespeeld hebben, dan kun je nog altijd de uitdagende Master Quest spelen.
Ocarina of Time Master Quest
Cijfer:
9,2

18 jaar
De Ocarina of Time Master Quest is een leuk spel voor iedereen die het gewone spel heel goed vind, maar al zo vaak gespeeld heeft dat hij/zij het inmiddels uit het hoofd kent. Master Quest is hetzelfde verhaal, maar met andere (moeilijkere) puzzels. Zo kun je je favoriete spel herbeleven zonder dat het saai word. Als je het originele spel nog niet kent is het aan te raden om ze in 1 pakket te kopen.
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

18 jaar
Ocarina of Time is makkelijk de beste Zelda spel ooit en welicht het beste spel aller tijden! Maar wat zit er achter de schermen van het spel? En waar is de triforce?

Nou, Nintendo had een add-on system gemaakt voor de Nintendo 64 genaamt de Disk Drive (DD). De Nintendo 64 Diskdrive was een echte FLOP voor nintendo! Ten eerste, je had een Nintendo 64 nodig om het te kunnen spelen. Hij koste ook veelste veel! En de gamecube was ook niet ver van zijn Release. In totaal had de Disk drive maar 9 spellen. en.. hoeveel zouden er voor de DD uitkomen? VEEL! Earthbound 64 (mijn favorite spel), Super Mario 64 2 (gerucht? Van Nintendo zelf?) en Zelda 64, oftewel Ocarina of Time! Het spel zach er fantastish uit! kijk maar op google images, niet te geloven dat OOT nog beter zou kunnen worden! Wat is er nog meer verwijdert toen hij op de Nintendo 64 werd geport? De ’Unicorn Fountain’, de Triforce, De Starwing in de forest en... Ura Zelda... Ura zelda? Wat is dat nou? Het was een Uitbreiding van OOT, (heeft een spel als OOT nou echt een uitbreiding nodig? jemig!) en vele geloven dat Ocarina of Time het meeste op Ura Zelda lijkt. Dat zou logish zijn, want het is uiteraard een uitbreiding. Maar Nintendo kan helemaal niks zeggen vanwege dat Uru zelda nooit is uitgekomen (Nintendo: Omdat het spel nooit is uitgekomen, is de informatie technish gezien ook nooit uitgekomen). Dus we gaan allemaal alsof doen dat dit Ura Zelda was =P. Wat Master quest betreft... Het zal een goeie aankoop zijn, want je hebt niet alleen een fantastish spel, maar ook een stukje geschiedenis!
Ocarina of Time Master Quest
Cijfer:
10

18 jaar
Ik heb Oot (Ocarina of time) voor de N64 al meerdere keren (met veel plezier, slapeloze nachten en pijnlijke handen) uitgespeeld.
Toen Masterquest verscheen was ik in eerste instantie niet verrukt. Ik dacht: Ik heb Oot al zo vaak uitgespeeld, deze speel ik ook zo uit, wat is daar nou leuk aan.
Nou...dat viel aardig tegen. Ik moet zeggen dat ik al behoorlijk onder de indruk was toen ik bij de eerste dungeon aankwam. Ik hobbelde op de automatische piloot door de dungeon en werd tot mijn grote verbazing aangevallen door kleine zwarte wezentjes, iets wat in mijn herinnering niet thuis hoorde op die plek.
Lees meer...
Ik kwam er al gauw achter dat het spel echt een heeeel stuk moeilijker is dan de originele Oot.
Dit spel doet zijn naam eer aan, want het is echt een Masterquest!
Ps: Voor de echte Zelda fans, stop met kwijlen, en ren naar de winkel!
Verberg.
Ocarina of Time Master Quest
Cijfer:
10

13 jaar
Zelda: het mooiste spel ooit. In Ocarina of Time Master Quest zijn de graphics niet zo mooi, maar dat komt omdat het spel al wat ouder is. Je leeft je helemaal in in Link, de hoofdpersoon. Beste verhaallijn van alle Zelda spellen samen! Cijfer: dikke 10!

PS: Zelda Twilight Princess is ook een aanrader.
Cijfer:
10

0
15 jaar
Ik vond The Legend of Zelda; Ocarina of Time mijn beste titel van de N64. Nu eindelijk de MasterQuest verkrijgbaar is, die voorheen alleen in Japan uitkwam, kunnen de fans aan een 2e moeilijkere quest met nieuwe dungeons beginnen. Ik heb zelf Ocarina al 5x uitgespeelt en daarom ben ik de game een beetje zat... Opzich is deze Zelda een leuke extra die gratis te krijgen was bij oa NGC Mario Kart Pack... goed gedaan, Nintendo! Als hij verschijnt voor de Virtual Console op de Wii ga ik hem zeker halen!
Ocarina of Time Master Quest
Cijfer:
10

12 jaar
Zelda ocarina of time is het beste spel uit "The legend of Zelda" reeks. Omdat het spel zo goed en populair was heeft Nintendo het spel moeilijker gemaakt maar dan voor de gamecube: "The legend of Zelda Ocarina of Time Master Quest". Het landschap is het zelfde als in ocarina of time alleen is het spel moeilijker.
Cijfer:
10

0
10 jaar
Ocarina of Time en Masterquest zijn echt heel leuk. Ocarina of Time is wereldberoemd maar Masterquest? Nee dus. Masterquest lijkt erg op Ocarina of time, maar is stukken moeilijker. De tempels zijn bijvoorbeeld veel veranderd, vijanden zijn moeilijker enz. Verder ga ik niks meer vertellen over het spel, maar het wel een aanrader voor de mensen die Ocarina of Time hebben uitgespeeld of een Zelda fan zijn, want Ocarina of Time zit er ook bij! Dit spel verdient ook een dikke 10!
Ocarina of Time Master Quest
Cijfer:
10

13 jaar
Ocarina of Time was al het beste spel Legend of Zelda spel... Dus waarom geen update van het spel maken? Alle kerkers zijn veranderd, moeilijkere monsters... Maar je moet wel echt een Legend of zelda fan zijn en niet iemand die voor het eerst begint met Legend of Zelda want dan snap je er helemaal niks van. En als je OOT (Ocarina of Time) al hebt gespeeld kan je er geen zin in hebben om het weer helemaal overnieuw te spelen. Ookal is het moeilijker, je moet echt van Ocarina Of Time houden om dit nog een keer te spelen.
Ocarina of Time Master Quest
Cijfer:
8,6

11 jaar
Ik vind zelda-spellen geweldig! Ben er nu ook mee bezig ben in de Shadow Temple heerlijk er ff flink op los houwen!
Ocarina of Time Master Quest
Cijfer:
10

16 jaar
Master Quest is een erg leuk spel. Als je The Legend Of Zelda: Ocarina of Time hebt gespeeld zal je dit spel nog leuker vinden! Alle kerkers zijn veranderd, met meer monsters en andere puzzels. Een echte aanrader!
Ocarina of Time Master Quest
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Ocarina of Time Master Quest

Tips en geheimen, cheats en codes

13 tips: 13 Geheimen

Geheimen:
Gratis Lon Lon melk
MarioCube
9 jaar
Zorg er ten eerste voor dat je een leeg potje hebt, ga naar de Lon Lon Range en speel: "Epona's Song". Nu krijg je gratis melk (zeer goede levenelixer).

Geheimen:
Shop-geld nodig?
MarioCube
9 jaar
Benodigdheden:
1. Je moet volwassen zijn.
2. Je moet het Zora Tunic en de Iron boots hebben.
Snel even shoppen Kakeriko Village (even wat potion inkopen voor een tempel of pijlen kopen enz.) ga dan naar die professor in Lake Hylia en doe je Zora Tunic en je Iron Boots aan. Duik naar de bodem in zijn ``zwembad`` pak de 3 rode rupees (totale waarde van 60 rupees) en kop-rol even tegen die kist aan, zit een gouden skulltula in ;-) veel succes!

Geheimen:
Veel rupees verdienen
MarioCube
9 jaar
Om veel rupees te verdienen moet je in een grot of bij de Zora`s een vis vangen in een bottle. Vervolgens ga je naar dat mannetje in de stad dat vraagt of je hem iets wil laten zien. Laat de vis voor zijn neus vallen en hij zal je 100 rupees betalen. Je kan dit zo vaak doen als je wilt, dus onthoudt waar je de vis gevonden hebt!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
50 Rupees
MarioCube
9 jaar
Als je hyrule castle binnen komt zie je een deur, die zogenaamt de 8ergrond moet voorstellen. Ga daarin en sla alle potten kapot met je zwaard. Tada, je hebt 50 rupees. Herhaal dit voornog 50 rupees. Je kan dit alleen doen als je kind bent.

Geheimen:
Let op met de maskers!
MarioCube
9 jaar
Als je de Bunny Hood bijna wilt verkopen, zorg dan eerst dat je al je geld hebt uitgegeven. Als je hem hebt verkocht, wordt je portemonnee namelijk weer helemaal gevuld.

Geheimen:
Weten hoe laat het is
MarioCube
9 jaar
Sla met je zwaard tegen een Gossip Stone aan dan zul je weten hoe laat het is.

Geheimen:
Gouden Spinnen
MarioCube
9 jaar
Als je geritsel hoort, is er meestal een gouden spin in de buurt.Deze kan je inwisselen bij een huis in Kakariko vilage)

Geheimen:
Verborgen afbeeldingen
MarioCube
9 jaar
Ga naar de plek waar je Zelda voor het eerst ontmoet.
Kijk hier, als je binnenkomt, in het raam links van je.
Je kunt hier afbeeldingen zien van Yoshi, Princess Toadstool, Mario, Bowser en Luigi.
Als je vanuit verschillende invalshoeken kijkt kun je ze allemaal zien.
Gooi iets naar Mario door het raam om 20 rupees te ontvangen.
Als je iets door het andere raam gooit wordt er een bom naar Link teruggegooid.


Geheimen:
Extra rupees verdienen.
Als je Hyrule Castle voor het eerst betreedt is er een deur die de achtergrond moet voorstellen.
Ga hier naar binnen en breek alle potten om ongeveer 50 rupees te krijgen.
Ga de kamer uit en weer opnieuw in om de rupees opnieuw te pakken.

Als je voor het eerst alle kippen in Kakariko dorp hebt verzameld kun je dit blijven herhalen.
Iedere keer krijg je 50 rupees.

Schiet op de bordjes waar een kleine maan op staat in Gerudo Fortress met je hookshot om 20 rupees te krijgen.

Loop overdag naar het begin van de marktplaats.
Loop helemaal naar boven over de ketting die aan de brug vastzit.
Draai je om en spring eraf.
Je krijgt tijdens je val 20 rupees.
Als je het langs de andere kant weer doet krijg je opnieuw rupees.
MarioCube
9 jaar

Geheimen:
Wat moet ik nou met al die maskers?
MarioCube
9 jaar
Verhandel alle maskers:

Fox Mask
Royal Guard aan de rand van Kakariko Village langs de weg naar Death Mountain.

Skull Mask
In Lost Forest.
Ga het bos in en loop naar links.
Spring op de boomstronk als je het masker op hebt en speel Saria`s Song.
The Skull Kid zal Link dan om het masker vragen.

Spooky Mask
Verkoop het aan het jongetje in de Graveyard in Kakariko Village.

Bunny Mask
Verkoop het aan de man die in Hyrule Field bij de Lon Lon Ranch heen en weer loopt.

Mask of Truth
Met dit masker kan Link met de `Gossip Stones` praten.
Hiermee kun je veel handige tips krijgen door het spel heen.

Geheimen:
Gossip stones
MarioCube
9 jaar
Ga naar een gossip stone en sla er met je zwaard op, hij zal trillen en je de tijd vertellen. Schiet daarna met je hook of longshot op een steen en hij zal raar bewegen. Gebruik je megatron hammer om op een te slaan en de steen zal plat worden. Gebruik din’s fire om ze rond te laten draaien en de steen te laten groeien (dit duurt maar enige tijd) en speel als laatste the song of time om een feetje te laten verschijnen. En als laatste: leg een bom erbij neer en na enige tijd zal hij gaan opstijgen en naar de ruimte vliegen!

Geheimen:
Piece of Hearts
MarioCube
9 jaar
Kokiri Forest:Lost Woods
Jongen
1.Speel op de boomstronk bij de Skull kid Saria`s song.
2.Op de boomstronk bij de twee Skull kids speel samen met hun.(herhaal wat hun spelen drie keer)

Hyrule Field
Jongen of Volwassen
1.Bij de ingang naar Lake Hylia bij het bordje plaats in het midden van het veld een bom. En koop van die Deku Scrub een Piece of Heart.
2.In het noordwesten van Lon Lon Ranch staat één boom leg een bom neer naast de boom. Je hebt er Gold Scale voor nodig of zak met Iron Boots naar de bodem.

De Markt
Jongen
1.Win de Treasure Box game. Met Lence of Truth is het makkelijker.
2.Win de Bombchu Bowling game. De prijs is altijd verschillend.
3.Als het nacht is vind het witte hondje van de vrouw. Hij is wit en in de buurt van de bazaar. De vrouw leeft in Back Alley.

Lon Lon Ranch
Jongen
1.In het verre acterste huisje zijn er een paar kisten. Schuif de kisten omver en kruip het gat door.

Kakariko Village
Jongen of Volwassen
1.Op het dak van Impa`s oud huis. Is een houten rand loop het huisje in en je vind een Piece of Heart.
2.Spreek met de man op een dak.
3.Verzamel 50 Gold Skulltulas. Als dank krijg je een Piece of Heart.

Kakariko Graveyard
Jongen
1.Speel het graaf spel en vind de Piece of Heart.

Kakariko Graveyard
Volwassen
1.Haal de race met de geest in 1 minuut.
2.Als de race klaar is ga je verder je komt bij een molen. Daar is de Piece of Heart.
3.Plant een blaadje. Stap op het blaadje en daar zie je een doos
daar zit ie in.
4.In één van de stenen zit een kamer bij een zombie. Speel de Sun Song.

Death Mountain
Jongen of Volwassen
1.Op de top van het tweede kasteel.

Death Mountain Crater
Volwassen
1.Plant een blaadje en ga naar de top van de vulkaan.
2.Klim naar beneden aan de linker kant van de ingang. Daar vind je een Piece of Heart.

Goron City
Jongen
1.Gooi een bom in de ketel.

Zora`s River
Jongen
1.In het midden van Zora`s River ligt een stam in het water ga naar het einde van de stam. Speel de Song of Storms.
2.Bij de kikkers blijf je doorspelen. Tot je weer een Piece of Heart krijg. Je moet nu de noten boven de kikkers hoofd spelen.

Zora`s River
Jongen of Volwassen
1.Vlieg met de kip naar het hoogste platform in Zora`s River.
2.Vlieg met de kip naar de ingang van Zora`s Domain. Daar is een Piece of Heart.

Zora`s Domain
Jongen
1.Zet alle fakkels aan. (Achter de waterval zijn er twee)

Zora`s Fountain
Volwassen
1.Zak naar de bodem.
2.Ergens op een ijspegel.

Ice Cavern
Volwassen
1.Smelt het ijs in één van de kamers met Blue Fire.

Lake Hylia
Volwassen
1.Plant een zaadje bij het laboratorium. Ga naar het dak.

Jongen of Volwassen
1.In het laboratorium zak je naar de bodem. Je hebt hier Gold Scale nodig of zak met Iron Boots naar de bodem.

Fishing Pond
Jongen
1.Vang een vis van 10 pond of meer.

Gerudo Valley
Jongen of Volwassen
1.Achter de waterval.
2.Vlieg met de kip naar een platvorm met een doos erop. Maak de doos kapot.

Gerudo Fortress
Volwassen
1.Schiet met Hookshot op het kistje helemaal bovenaan. Daarin zit een Piece of Heart.

Archery Range
Volwassen
1.Haal over de 1.000 punten met het spel.

Desert Colossus
Volwassen
1.Plant een blaadje. Stap erop en je vindt een Piece of Heart.

Geheimen:
Waar is de eerste eindbaas toch?
MarioCube
9 jaar
Kun je de eerste eindbaas niet vinden in de boss room?
Kijk eens naar het plafond!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2005 - 2023 MarioCube