x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Virtua Striker 3 Ver. 2002 - GC All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Virtua Striker 3 Ver. 2002 is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 4.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Virtua Striker 3 Ver. 2002

Afbeelding voor  Virtua Striker 3 Ver 2002

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo GameCube
Voor:GameCube
Wii 1e versie
Categorie:GC only games
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2002
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Memory Card:2 blokken
Aantal discs:1
EAN:3546430026427

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Virtua Striker 3 Ver 2002

Afbeeldingen

Japan vs. Brazilië. Wie zal er winnen?
Japan vs. Brazilië. Wie zal er winnen?
Brazilie - Frankrijk
Brazilie - Frankrijk
Je kunt veel verschillende teams kiezen!
Je kunt veel verschillende teams kiezen!
Beoordelingen voor  Virtua Striker 3 Ver 2002

Beoordelingen Virtua Striker 3 Ver. 2002

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 4,0

19 jaar
Virtua Striker 3 versie 2002, tja waar zal ik beginnen? Als eerste wil ik zeggen dat ik niet heel erg bekend ben met de Virtua Striker game reeks.Ik kan me nog goed voor de geest halen dat de kasten ergens in een donker hoekje verstopt zaten in de arcadehallen. Ik heb de game net 2 a 3 keer aangeraakt. Logisch, deze was zo frusterend moeilijk. Bovendien werd vierkant voor de gek gehouden door die game. Weet je waarom??? RENNEN BESTAAT NIET IN DEZE GAME!!! TABOEE!!! De game zegt gewoon tegen JOU `HUH SPRINTEN..... WAT IS DAT?? ` WTF het is net alsof de gamemakers ons dissen. Ik zie ze al voor me.` Ok mensen, Virtua Striker eist veel te veel, iets moet eruit, enige suggesties?? DUUUH we halen de renfunctie eruit. Zo is de game moeilijker en bespaart dat ons geheugen. TWEE VLIEGEN IN EEN KLAP` OMG wat un wankers!!!! Ik dacht eerst dat de sprintknop niet funtioneerde in verband met de kast(gaar ding). Nee, ook de gamecube versie heeft geen sprintknop. WTF.... is dat nou zoveel gevraagd?!!! Dit is dan ook het grootste nadeel van deze game. Naar mijn mening dan.
Op naar de volgende topic. Gamemodes. De gamecube versie heeft vergeleken met de arcade versie veel meer modus. Gelukkig, anders vloog ie zo bij mij het raam uit. International road moet je een geselecteerde team( land) naar de top weten te brengen. Door middel van trainingen en oefenwedstrijden worden je spelers steeds beter. Heel leuk allemaal.....
Dan heb je nog de variation mode. Hier kun je kiezen uit; Tournament, Leage en international mode......2x international mode...leuk XD.
Lees meer...
Verder heb je nog een replay mode waarbij je jou OH ZO MOOIE GOALS kunt nachecken. Leuk.... Heel veel keuze allemaal leuk leuk.... maar nu de gameplay nog. OOOOH JEEH... hahahah serieus...zaten de makers niet toevallig aan een of ander medicatie? Ten eerste: GAMEPLAY IS HARSTIKKE LANGZAAM vanwege het gebrek aan sprinten. Ze joggen zeg maar XD. Ten tweede; Scoren maakt het hierdoor 10x zo moeilijk. En ten derde: Wat IS er met die comentator? Nee serieus mensen, elk schot op doel, maakt niet uit hoeveel meter hij afwijkt...telkens weer hoor je die gast..........ALMOST !!!!!!ALMOST !!!!!! ALMOST ...DE HELE TIJD!!!! Het houdt maar niet op..... Maar goed, genoeg gelachen. OJaa en niet te vergeten... de muziek is pro. Het enige pluspuntje aan de game. Arcade muziek....HEERLIJK, dat brengt nostalgische gevoelens bij mij naar boven.
DUS!!! CONCLUSIE:Gameplay: langzaam, moeilijk, grappig. Besturing: Laten we het daar maar niet over hebben. Beeld: Animatie om te huilen...maar het gebruik van veel kleur ziet het er wel aangenaam uit. Sound: naast die IRRI comentator, chill. Nu ben ik heel negatief over deze game. Maar dat is terecht. Toch blijf ik deze game spelen omdat het wel entertainment vertoont. Maar ja dat ben ik he......! Ze noemen het verslaving..... Zal de verslaving bij jullie ook overgedragen worden? Of smijt je de game van een flatgebouw af? Daarna een natte krant erom heen wikkelen en die dan vervolgens door sturen per post naar de makers zelf? Aan jullie de keuze!!

Verberg.
Virtua Striker 3 Ver. 2002
Cijfer:
6,5

12 jaar
Game valt heel erg tegen, had niet zulke hoge verwachtingen voor zo`n oud spel, maar toch, zeker GEEN aanrader, fifa 2003 is en blijft veel leuker, één keer gespeeldt, daarna meteen weggedaan. Eindcijfer: 1
Virtua Striker 3 Ver. 2002
Cijfer:
1

17 jaar
Geen geweldige game; de graphics zien er goed uit, je kan uit veel landen kiezen; de sfeer is goed;
maar de gameplay is zo slecht dat je al snel met deze game stopt.
Ik heb door de slechte gameplay nog wel veel plezier beleefd aan de multiplayer; samen met mijn vrienden erg moeten lachen om het geklungel van de spelers, de passes die nooit bij een medespeler aankwamen en de schoten die vaker de cornervlag bereikten dan de goal!
Lees meer...

Score: 4/10

Verberg.
Virtua Striker 3 Ver. 2002
Cijfer:
4
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Ik ging een keer bij een vriend Virtual Striker 3 spelen, ik vond het echt best wel leuk. Tot ik zelf Fifa Football 2004 kocht en de spellen kon vergelijken. Het bleek dat Virtual Striker 3 een stom spel is. Wil je een voetbal spel kopen, koop dan een Fifa, je ziet ten eerste goed al je spelers staan en de knoppen zijn waardeloos ingedeeld bij Virtual Striker 3. Je kunt ook bij Fifa 2004 teams uit de hele wereld kiezen en landen. Bij Virtual Striker 3 heb je alleen landen en je kunt niet eens zien hoe goed de teams van de landen zijn.

Kort samen gevat: koop een Fifa spel! In plaats van Virtal Striker 3.
Virtua Striker 3 Ver. 2002
Cijfer:
4,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Virtua Striker 3 Ver. 2002

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Virtua Striker 3 Ver. 2002... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2005 - 2023 MarioCube