terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links

MarioCube: GameCube Spellen Site - Over onsOver ons

Wie is MarioCube nou eigenlijk? Bestaat het al lang? Kan je ook langskomen om te winkelen? Hieronder vind je meer informatie over de online gamecubewinkel MarioCube.

Wie is MarioCube Wie is MarioCube?

Wij van MarioCube zijn dol op Nintendo en Mario is onze held.

Oprichter Wibert Huberts is begonnen in 2005 onder de naam Mario 64 met een zelf ontworpen webwinkel voor de Nintendo 64. De Nintendo 64 moest toentertijd plaats maken voor de GameCube en de Nintendo 64 spellen verdwenen snel uit de winkels. Om toen nog aan spellen voor deze Nintendo 64 te komen moest je Marktplaats op.

Lastig, want op marktplaats weet je niet wie er te vertrouwen is, vind je geen informatie van de spellen (je kunt niet even de achterkant van het doosje lezen) en daarnaast is het een hoop gedoe met bieden, mailen en ophalen.

Daarom werd het tijd voor een webwinkel met informatie. Makkelijk bestellen en snel in huis. Zo kwam Mario 64 en later MarioCube voor de Gamecube. Zelf ontworpen webwinkels in vrolijke Mario stijl en mèt informatie.

Je kunt ook zelf informatie toevoegen aan MarioCube. Als je dat doet kan je punten sparen en tot wel 20 euro korting verdienen. Deze korting kan dan weer gebruikt worden voor de aankoop van de leukste gamecube spellen.

Nieuwste projecten zijn Mario DS en Mario Wii. Mario DS en Mario Wii zijn beiden in 2010 begonnen met een webwinkel: op Mario DS kun je spellen voor de GBA vinden en op MarioWii kun je naast de spellen kopen, ook heel veel informatie vinden over Wii spellen.

Contactgegevens Onze contactgegevens

Ons (e-mail)adres, telefoonnummer en kamer van koophandel nummer vind je onder contact.

Winkel? Winkel in Diemen?

Nee, wij hebben geen fysieke winkel om lekker in rond te neuzen. De winkel is alleen op het internet. Het is echter wel mogelijk de bestelling op te halen in Diemen op afspraak. Ons adres vind je hier.

Meer weten? Wil je meer weten over MarioCube.nl?

Kijk dan eens onder vragen, wellicht vind je hier het antwoord. Anders kan je ons ook mailen of bellen, kijk hiervoor onder contact.


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.